Kisfalucska Bisztró, Bor- és Grillterasz Bodrogkisfalud

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.

A frissesség és az idényszerűség alapozza meg a reggeli kínálatunkat, illetve a minőséget és a fenntarthatóságot szem előtt tartva igyekszünk minél több helyi, kézműves alapanyagot használni.

Reggelink részét képezik a Mádi és a Zempléni Sajtmanufaktúra sajtjai, tejtermékei, a Harangod-völgyi (Tokaj Vicinitas) és a Bio-Goods mangalica termékei, valamint a Csicsörke Műhely lekvárjai és gyümölcskészítményei.

Amit kínálunk:

A Kisfalucska különleges minőségű tokaji borai és a világelső Tokaj Gin meghatározó elemei itallapunknak. De szívesen ajánljuk a boldogkőváraljai Bestillo pálinkákat, a tokaji BAZ BEER söreit, a bodrogkeresztúri Csicsőrke szörpöket és a Black Sheep Specialty kávéját is. Igazából minden azért van az itallapon, mert különlegesen jó.

Van egy 40 négyzetméteres szaletlink, ami a telek Bodrog felé eső végében van. Itt készült el 2014-ben egy mindennel felszerelt nyári konyha, kemencével, grillkéménnyel, sparhelttel, szalonnasütővel, konyhapulttal és 30 főre pad-asztal ülőalkalmatossággal.

A Kisfalucska Udvarház & Bisztró adottságai sokféle bel- és kültéri rendezvény lebonyolítását teszik lehetővé, de catering szolgáltatásunkkal más helyszíneken is rendelkezésre állunk! Vállaljuk esküvők, céges csapatépítők, családi és baráti rendezvények lebonyolítását, teljes ellátással és programszervezéssel!

2024.01.01 - 2024.12.31

Találatok száma: 2
Kisfalucska Udvarház & Bisztró programok 2024 Bodrogkisfalud. Bor, gasztro és kulturális események

Kisfalucska Udvarház & Bisztró programok 2024 Bodrogkisfalud. Bor, gasztro és kulturális események 2024. június 27. (csütörtök) - 2024. június 30. (vasárnap)

BOLDOGkisfalud Feszt

A Kisfalucska Udvarház & Bisztró programjain keresztül is kikapcsolódási és pihenési lehetőséget nyújt a Tokaj-hegyaljai borvidék látogatói számára. Az „Eszem, iszom, alszom” háromszavas szlogen most egy nagyszerű szabadtéri koncerttel párosul a családias kisbirtokon. Természetbe járó, vidékre ...

Kiemelt ajánlat
BOLDOGkisfalud Feszt 2024 Bodrogkisfalud

BOLDOGkisfalud Feszt 2024 Bodrogkisfalud 2024. június 27. (csütörtök) - 2024. június 30. (vasárnap)

Bodrogkisfaludon, BOLDOGkisfalud Feszt, június 27-30-ig! Fesztivál, koncertek, kultúra, irodalom, bor, zene, teljes kikapcsolódás és szórakozás, ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében, a Bodrog és a Zemplén ölelésében, Bodrogkisfaludon. Emberi léptékű fesztivál, jó borokkal, kiváló előadókkal, ...

Jegyvásárlás
Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt ajánlat
Találatok száma: 1
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Kisfalucska Udvarház Bodrogkisfalud

Kisfalucska Udvarház Bodrogkisfalud

A Kisfalucska Udvarház kikapcsolódási és pihenési lehetőséget nyújt a Tokaj-hegyaljai borvidék látogatói számára. Különös odafigyeléssel berendezett 9 lakrészünkben 40 főt tudunk elszállásolni, családok és nagyobb társaságok számára kiváltképp kedvezőek adottságaink.

Kiemelt partner
Kapcsolódó témák:

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig