Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Kolping Hotel Spa & Family Resort****
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Kolping Hotel Spa & Family Resort****

Kolping Hotel, ahol az egész családnak élmény a pihenés! Szeretne egy olyan hotelben pihenni, ahol szeretettel várják a gyerekeket, ahol senki nem lepődik meg, ha a lurkók kismotorokkal száguldanak a folyosón, vagy ha egy kanál étel a földön landol? Akkor megtalálta a megfelelőt, mert az alsópáhoki Kolping Hotel**** Spa & Family Resort a családi pihenések szakértője.

További információk


Még több a településen (Alsópáhok):

Bobóország a szálloda játékbirodalma rengeteg meglepetést tartogat. Az oviban az óvó nénik minden nap izgalmas barkácsprogramokkal várják a kicsiket. A nagyobbak pedig a kétemeletes labdafürdős játszóházban kedvükre csúszhatnak, mászhatnak. Bobó, a víziló is minden nap meglátogatja a lurkókat, hogy fokozza a jókedvet. Persze a programok mellett a szabad játékra is van lehetőség. A 10 hektáros forgalomtól elzárt parkban április közepétől októberig a kötélpályákon a szülők csemetéikkel együtt küzdhetik le az akadályokat, a gyerkőcök pedálos gokartokon tesztelhetik gyorsaságukat, a trambulinok pedig arra várnak, hogy ugráló gyereksereg népesítse be őket.

Hogy a vizes kalandok se maradjanak ki a családi pihenésből, a fedett élményfürdőben a szabad lubickolás mellett a legkisebbek babaúszáson is részt vehetnek, ahol az órák segítségével a kis manók igazi búvárokká válhatnak. A baba-mama és a családi szaunákban a kicsik is megpihenhetnek, hogy újult erővel vethessék bele magukat az újabb programokba.

A szülők kikapcsolódására is gondolnak, mert 3 év felett napi 8, az 1-3 évesekre napi 3 órában szakképzett óvónők vigyáznak. És míg a csemeték új barátokra lelnek, addig a kimondottan felnőtt uszodarészleg romantikus fényei alatt kettesben tölthetnek egy kis időt. A hangulatos szaunapark a nyugalomra vágyóknak, a fitness terem a sport szerelmeseinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Egyedülálló családi lakosztályokban is megpihenhetnek, melynek minden zeg-zugát a családok igényeinek megfelelően alakították ki. A gyerekszobában emeletes ágyak és vidám színek fogadják a kis lurkókat, az előtérben elhelyezett babakocsi és etetőszék pedig csak bevetésre vár. Ha egy gyerekkel indulnak útnak feltöltődhetnek a felújított kétágyas szobában is, melyet a modern bútorok és berendezések kényelme mellett a természet ihlette színek és motívumok teszik otthonossá. Nagy vagy többgenerációs családoknak, baráti társaságoknak is találnak helyet. A vályogtéglából készült nádfedeles bioházak ideálisak számukra, hiszen a négycsillagos szálloda valamennyi szolgáltatását szinte egy saját nyaralóból élvezhetik.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Alsópáhok):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer