Krisna-völgy Vendégházak

Krisna-völgy Vendégházak

Ajánlatkérés
Kiemelt partner

Szakadj ki és töltődj fel! Ajándékozd meg magad a békével és a nyugalommal. Ne érezd luxusnak és ne gondold, hogy nem érdemled meg! Rakd le a kényszerű mindennapokat és utazz! Akár csak pár napra, de szakadj ki a mindennapok egyhangúságából. Sétálj a szabadban ugrálj táncolj és énekelj! Feküdj le egy mezőn és csak nézd a tovaszálló felhőket! Gyere és tölts nálunk csak egy éjszakát vagy egy egész hetet! Várunk az év 365 napján!

Krisna -völgy Vendégházak Somogyvámos 

Látogass el Európa legnagyobb ökofalujába és Vaisnava közösségébe. Vendégházaink lehetőséget kínálnak arra, hogy bepillantást nyerj az általunk képviselt szellemiségbe egy festői szépségű környezetben, amely a békés ökológiai gazdálkodást folytató közösségünket öleli körbe.

Krisna-völgy Somogyvámos falu része, csupán 30 km-re a Balatontól és Kaposvártól.

Krisna-völgy a legnagyobb ökofalu és vaisnava közösség Európában. Ez az Indiai Kulturális Központ és Biofarm azért lett megalapítva, hogy segítsen az embereknek megismerni egy ősi lelki kultúra értékeit és eme kultúrán alapuló természetes életstílust.

A falu egy festői szépségű völgyben helyezkedik el több, mint 250.000 fával és változatos növényvilággal. Számos gyönyörű tó és csodás kilátást nyújtó kertes ház található a több, mint 260 hektáros területen. A látogatók megtapasztalhatják a közösségi életet a farmon való szolgálat, a közösségi lakomák, valamint a reggeli és esti programok által Sri Sri Radha Syamasundara templomában. Akik magányra és békére vágynak, hosszú sétákat tehetnek és meditálhatnak a Yamuna-folyó partján.

Kényelmes szobák, kiváló szolgáltatások és őszinte vendégszeretet jellemeznek minket. Autentikus spirituális kalandoknak és a természettel való harmonikus együttélésnek adunk otthont. Krisna-völgy számtalan szálláslehetőséget nyújt az idelátogató hívőknek és lelki útkeresőknek. Választhatsz vendégházaink, valamint kemping opciók közül. Kínálunk hálóterem stílusú szobákat, privát szobákat megosztott fürdőszobával, illetve saját fürdőszobával ellátott szobákat.

Választhatsz vendégházaink, valamint kemping opciók közül.

Szálláshelyek

Kamala Bhavan egyágyas szoba közös fürdőszobával

A Kamala Bhavanban található egyágyas szobánk teljes elvonulást és kényelmet biztosít kedvező áron. Főépületünk a Kamala Bhavan, amelyben a recepció mellett 4 hálóterem és egy egyágyas szoba található, közös fürdőszoba használattal.  

Kamala kemping

Kempingünk területén kényelmes táborozási lehetőség vár. Ingyenes WIFI, valamint meleg vizes zuhany és mellékhelyiségek állnak vendégeink rendelkezésére a tágas szabadtéri, természetközeli parcelláink igénybevételekor. Saját sátorral érkezőknek biztosítjuk az üres területet. Főépületünk a Kamala vendégház, amelyben a recepció mellett 4 hálóterem és egy egyágyas szoba található, közös fürdőszoba használattal.

Kamala Bhavan női hálóterem

A hálótermek úgy kerültek kialakításra, hogy a közös szobában is biztosítható legyen a privát szféra. Minden ágyhoz tartozik egy függöny, egy könyvespolc és egy lámpa, amelyek a lehető legnagyobb kényelmet és elvonulási lehetőséget biztosítják (ez a felszereltség 2022 májusától lesz elérhető). Minden hálóteremben 3 emeletes ágy található (szobánként legfeljebb 6 fő).

Kamala Bhavan férfi hálóterem

A hálótermek úgy kerültek kialakításra, hogy a közös szobában is biztosítható legyen a privát szféra. Minden ágyhoz tartozik egy függöny, egy könyvespolc és egy lámpa, amelyek a lehető legnagyobb kényelmet és elvonulási lehetőséget biztosítják (ez a felszereltség 2022 májusától lesz elérhető). Minden hálóteremben 3 emeletes ágy található (szobánként legfeljebb 6 fő).

Kamala Kutir kétágyas szoba közös fürdőszobával

Ezek a kétágyas szobák egy másik szobával osztoznak a fürdőszobán és kényelmes elhelyezkedést biztosítanak. A Kamala Kutir a Kamala Bhavan (ahol a hálóterem jellegű szobák találhatók) és a kemping parcellákkal közös telken található. A házban összesen három kétágyas szoba található, egy szoba saját fürdővel és két szoba közös fürdőszobával.

Kamala Kutir kétágyas szoba saját fürdőszobával

A kétágyas szobánk saját fürdőszobával és kényelmes berendezéssel rendelkezik. A Kamala Kutir a Kamala Bhavan (ahol a hálóterem jellegű szobák találhatók) és a kemping parcellákkal közös telken található. A házban összesen három kétágyas szoba található, egy szoba saját fürdővel és két szoba közös fürdőszobával.

Gurudeva Bhavan kétágyas szoba közös fürdőszobával

Ez a közös fürdőszobás kétágyas szoba a vendégház második szintjén található. A fürdőszoba használatán csak egy másik szobával osztozik. Legszebb vendégházunk, a Gurudeva Bhavan a Krisna-völgy központjában helyezkedik el, mindössze 70 méterre a szentélytől. Saját és közös használatú fürdőszobával rendelkező szobákat is kínálunk, így a lehető legkényelmesebb környezetben élvezheted a templom közelségét.

Gurudeva Bhavan háromágyas szoba közös fürdőszobával

Ez a közös fürdőszobás háromágyas szoba a vendégház második szintjén található. A fürdőszoba használatán csak egy másik szobával osztozik. Legszebb vendégházunk, a Gurudeva Bhavan a Krisna-völgy központjában helyezkedik el, mindössze 70 méterre a szentélytől. Saját és közös használatú fürdőszobával rendelkező szobákat is kínálunk, így a lehető legkényelmesebb környezetben élvezheted a templom közelségét.

Gurudeva Bhavan kétágyas szoba saját fürdőszobával

A saját fürdőszobás kétágyas szoba a vendégház földszintjén helyezkedik el és egy mosdóhelyiség tartozik hozzá. Legszebb vendégházunk, a Gurudeva Bhavan a Krisna-völgy központjában helyezkedik el, mindössze 70 méterre a szentélytől. Saját és közös használatú fürdőszobával rendelkező szobákat is kínálunk, így a lehető legkényelmesebb környezetben élvezheted a templom közelségét.

4 személyes sátor

Miért bajlódnál a teljes kemping felszerelés cipelésével? A Krisna-völgyben igazán egyszerűvé tettük a természetközeli táborozást. Sátrainkban gumimatrac, párnák, takarók és ágynemű is található. Itt egyszerre élvezheted a privát teret és az otthon kényelmét.

2 személyes sátor

Miért bajlódnál a teljes kemping felszerelés cipelésével? A Krisna-völgyben igazán egyszerűvé tettük a természetközeli táborozást. Sátrainkban gumimatrac, párnák, takarók és ágynemű is található. Itt egyszerre élvezheted a privát teret és az otthon kényelmét.

Madhu Bhavan

Egész évben nyitva tartó vendég házunk Somogyvámos központjában, megis csendes, romantikus helyen varja kedves látogatóit. Krisna-völgy 300 méterre található. A ház 4-5 személy kényelmes elhelyezésére alkalmas, saját parkolóval, ingyen wifivel bír.

Gurudeva Bhavan egyágyas szoba saját fürdőszobával

Az egyágyas szoba a vendégház földszintjén található és fürdőszoba tartozik hozzá. Legszebb vendégházunk, a Gurudeva Bhavan a Krisna-völgy központjában helyezkedik el, mindössze 70 méterre a szentélytől.

Szolgáltatásaink

Krisna-völgy minden vendégének biztosítja a szükséges kényelmet, hogy felejthetetlen és örömteli élményeket szerezzen a vendégházainkban. Fontos számunkra, hogy itt vagy, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy stresszmentesen kikapcsolódhass.

Csak olyan dolgokat kínálunk, amire tényleg szükséged van: ingyenes internet hozzáférés, saját fürdőszobával rendelkező vagy többágyas, közös fürdőszobás szobák, masszázs, spirituális élmények és még sok más.

Nálunk mindent megtalálsz akár rövid, akár hosszútávú tartózkodásra, kikapcsolódásra tervezett utazáshoz.

  • ingyenes wifi
  • kényelmes szobák
  • dohányfüstmentes
  • meditáció
  • masszázs
  • privát mosószobák

Ökrösszekér túrák

Fedezd fel a Krisna-völgyet ökrös szekéren, vezetett túra keretében.

Templomi túrák

Tanulj Krisna-völgyről és kérdezz egy itt lakó közösségi tagtól! 

Taxi szolgáltatások

A vidéki nyaralásnak nem kell hosszú, fárasztó autóútról vagy bonyolult tömegközlekedésről szólnia. A kedvező árú taxiszolgáltatásokkal sokkal könnyebben megközelíthetsz minket.

Különleges túracsomagok

Tölts el nálunk egy hétvégét vagy pár napot, és gazdagodj színes, izgalmas élményekkel, kalandokkal.

Akcióként a zuzmara2022 kóddal rendelkezők 20% kedvezményt kapnak minimum 2 éjszaka foglalása esetén.

2023.01.01 - 2023.12.31


2023.01.28. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Önismereti meditációs alapok - a Krisna-hívők több évezredes titka
2023.02.04. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Krisna-völgyi életmódséta és száripróbálási lehetőség
2023.02.10. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Bálint-napi vegán édességkészítő workshop
2023.02.10. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Regeneratív talajművelés - ingyenes, online kertészeti előadás
2023.02.24. - 2023.02.26. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Hatha jóga hétvége
2023.03.02. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
A biokertészet és a regeneratív talajművelés alapjai -online esemény
2023.03.17. - 2023.03.19. Ismerd meg önmagad egy praktikus és szórakoztató hétvégén! Önmegvalósító elvonulás a Krisna-völgyben
2023.03.17. - 2023.03.19. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Belső harmónia hétvége
2023.04.06. - 2023.04.09. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Spirituális elvonulás hétvége
2023.04.14. - 2023.04.16. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Meditáció – Út az önvalóhoz
2023.04.14. - 2023.04.16. Meditáció és belső béke, lépj az önmegvalósítás ösvényére és építs egy teljesebb életet!
2023.04.22. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Legelő - Pásztorélet Krisna-völgyben
2023.04.28. - 2023.04.30. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Hatha jóga hétvége
2023.05.12. - 2023.05.14. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Meditáció – Út az önvalóhoz. Lépj az önmegvalósítás ösvényére!
2023.05.12. - 2023.05.14. Meditáció és belső béke, lépj az önmegvalósítás ösvényére és építs egy teljesebb életet!
2023.05.19. - 2023.05.21. Ismerd meg önmagad egy praktikus és szórakoztató hétvégén! Önmegvalósító elvonulás a Krisna-völgyben
2023.05.19. - 2023.05.21. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Belső harmónia hétvége
2023.06.01. - 2023.06.04. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Spirituális elvonulás hétvége
2023.06.16. - 2023.06.18. Ismerd meg önmagad egy praktikus és szórakoztató hétvégén! Önmegvalósító elvonulás a Krisna-völgyben
2023.06.16. - 2023.06.18. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Belső harmónia hétvége
2023.07.01. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Színek, fények, játékok - Holi ünnep Krisna-völgyben
2023.07.07. - 2023.07.09. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Hatha jóga hétvége
2023.07.20. - 2023.07.23. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Spirituális elvonulás hétvége
2023.07.21. - 2023.07.23. Krisna-völgyi búcsú 2023
2023.07.28. - 2023.07.30. Krisna-völgyi fesztiválok 2023
Krisna-völgyi Búcsú
2023.07.28. - 2023.07.30. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Krisna-völgyi Búcsú 2023
2023.08.11. - 2023.08.13. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Meditáció – Út az önvalóhoz. Lépj az önmegvalósítás ösvényére!
2023.08.11. - 2023.08.13. Meditáció és belső béke, lépj az önmegvalósítás ösvényére és építs egy teljesebb életet!
2023.08.19. - 2023.08.20. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Vega Gasztro Napok 2023
2023.08.25. - 2023.08.27. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Belső harmónia hétvége
2023.08.25. - 2023.08.27. Ismerd meg önmagad egy praktikus és szórakoztató hétvégén! Önmegvalósító elvonulás a Krisna-völgyben
2023.09.28. - 2023.10.01. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Spirituális elvonulás hétvége
2023.10.06. - 2023.10.08. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Hatha jóga hétvége
2023.10.12. - 2023.10.15. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Spirituális elvonulás hétvége
2023.10.13. - 2023.10.15. Krisna-völgy programok 2023. Fesztiválok, események, rendezvények
Meditáció – Út az önvalóhoz. Lépj az önmegvalósítás ösvényére!
2023.10.13. - 2023.10.15. Meditáció és belső béke, lépj az önmegvalósítás ösvényére és építs egy teljesebb életet!
Találatok száma: 4
Hatha jóga elvonulás 2023. A Krisna-völgyben megtapasztalhatod a test és a lélek teljes harmóniáját

Hatha jóga elvonulás 2023. A Krisna-völgyben megtapasztalhatod a test és a lélek teljes harmóniáját 2023. február 24 - 26.

Még csak ismerkedsz a jógával, vagy már gyakorlott jógiként éled a mindennapjaid? A Krisna-völgyben megtapasztalhatod a test és a lélek teljes harmóniáját. Ez a festői környezet tökéletes menedéket nyújt mindazok számára, akik egy élményekkel teli lelki feltöltődésre vágynak. Távol a város zajától és a ... Bővebben

Foglalás
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Ismerd meg önmagad egy praktikus és szórakoztató hétvégén! Önmegvalósító elvonulás a Krisna-völgyben

Ismerd meg önmagad egy praktikus és szórakoztató hétvégén! Önmegvalósító elvonulás a Krisna-völgyben 2023. március 17 - 19.

Ismerd meg önmagad! Mit is jelent az önmegvalósítás? Az önmegvalósítás nem más, mint megszabadulni a külső nyomástól és kiegyensúlyozottan élni minden körülmény között. Békében önmagunkkal a minket körülvevő világgal, mentesen félelemtől és szorongástól. Bővebben

Foglalás
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Spirituális elvonulás hétvégék 2023. Szakadj ki a stresszes és nyomasztó hétköznapokból!

Spirituális elvonulás hétvégék 2023. Szakadj ki a stresszes és nyomasztó hétköznapokból! 2023. április 6 - 9.

Gyere, és tölts el egy hétvégét velünk, mélyülj el a Krisna-völgyi életstílusban és lelki gyakorlatokban. A lélegzetelállító környezet, a gyönyörűen megépített és fenntartott templom a legnagyszerűbb hely a transzcendentális élményekhez. A Krisna-völgy egy öko farm közösség, a vaisnava tradíció legnagyobb ... Bővebben

Foglalás
Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Meditáció és belső béke, lépj az önmegvalósítás ösvényére és építs egy teljesebb életet!

Meditáció és belső béke, lépj az önmegvalósítás ösvényére és építs egy teljesebb életet! 2023. április 14 - 16.

Lépj az önmegvalósítás ösvényére! A világunk napról-napra hektikusabbá és nyomasztóbbá válik, ezért egyre többen próbáljuk megtalálni a békéhez és az egyensúlyhoz vezető utat. A meditációs elvonulásunkon segítünk, hogy képes legyél elérni azt a belső harmóniát ami egy teljesebb élethez vezet. Találd meg ... Bővebben

Foglalás
Kiemelt ajánlat
NépszerűségFoglaljon szállást!

Somogyvámosi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG