Rákóczi Pince és Udvarház Tokaj
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Újra vár Hévíz felnőttbarát szállodája a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Újra vár Hévíz felnőttbarát szállodája a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Gyulai pünködi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai pünködi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Rákóczi Pince és Udvarház Tokaj


Tokaj pincéi közül kiemelkedik a város főterén található Rákóczi Pince, mely a tokaji borok valóságos szentélye. A pincét, amely a XV. század elején épült, királyok, fejedelmek, hercegek vallhatták magukénak az évszázadok során. Végeláthatatlan pinceágaiban a Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok legjobb borait befogadó bormúzeum kapott helyet. A Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék kultúrtáj 2002 óta a világörökség része. Helyszínt biztosítunk családi és céges rendezvényeknek, esküvőknek, szervezünk borkóstoló programokat.

Rendezvények

Hisszük, hogy a helyszín fontos szerepet játszik abban, hogy a rendezvény jó hangulatú, és sikeres legyen. A Rákóczi Pince és Udvarház a történelmi Tokaj város szívében, a főtéren, a templom mellett helyezkedik el, és ennek is köszönhetően kiváló helyszínül szolgálhat baráti, családi, vagy céges rendezvényeknek. Előre egyeztetés alapján, borkóstolókon felül, vendégeink étkezni is tudnak nálunk. Saját búbos kemencénkben házi kenyérlángost tudunk készíteni, illetve egyéb ebéd, és borvacsora ajánlatainkat egy külsős vendéglátó cég segítségével készítjük el.

Engedjék meg, hogy az alábbiakban bemutassuk Önöknek a Rákóczi Pince és Udvarházat, annak adottságait, termeit, kapacitására vonatkozó részleteket rendezvények tekintetében.

Lovagterem

A világon egyedülálló, 15. századi Lovagtermünkben megközelítőleg 100 főt tudunk leültetni a terem közepén lévő hosszú faasztal köré. Itt tartjuk borkóstolóinkat, amelyeket pogácsa, és igény szerint sajttal kísérünk.

Borozó terem

A pince borboltja felett helyezkedik el a borozó termünk, bor-bisztrónk. Kiváló helyszíne lehet                 borkóstolóknak, borvacsoráknak, illetve magán, és céges buliknak. Megközelítőleg 25 főt         tudunk borozó termünkben kényelmesen leültetni, vendégül látni. A borozó teremnek közvetlen összeköttetése van a különtermünkkel, a terasszal, és az udvarral.

Különterem

Különtermünk szinte teljesen azonos adottságokkal rendelkezik, mint a borozó termünk, annyi különbséggel, hogy ez a terem egy letisztultabb, elegánsabb stílussal rendelkezik, és akár 30 fő is kényelmesen leültethető. Közvetlen átjárás lehetséges a borozó terem felé, és a terasz felé.

Terasz

Igazán különleges hangulata abban rejlik, hogy egy vén gesztenyefa ad árnyékot, és ennek hűsében, akár éppen egy frissítő furmint kóstolása közben Tokaj főterére, és templomára van rálátásunk. A teraszról közvetlen kapcsolat van a két termünkkel, és az udvarral. Körülbelül 20 fő tud kényelmesen elhelyezkedni a kerti asztalok körül.

Udvar

A tornácos udvaron található kerti asztaloknál megközelítőleg 120 fő fér el kényelmesen. Az udvar egy részét kihúzható ponyva fedi, árnyékot adva kedves vendégeinknek. Búbos kemencénk a vén gesztenyefa mellett található, ahol házi kenyérlángos készítünk előre egyeztetés alapján. Az udvaron mobil színpad is elhelyezhető, és kiválóan alkalmas tánctérnek is.

  • Borkóstolás
  • Borfutár

Borfutár szolgáltatásunk keretében, Tokajban Hétszőlő bort szállítunk ki, nyitva tartásunk ideje alatt. Minimum rendelés 3 palack, vagy bruttó 10.000 Ft.

  • Esküvő

A Rákóczi Pince és Udvarház termeinek méretéből fakadóan kisebb esküvőknek tud helyszínül szolgálni. A templom, és a városháza közelségének köszönhetően is igazán kitűnő helyszín egy ilyen nemes, és fontos esemény számára.

Fontos, hogy jelenleg az esküvő megszervezését nem tudja csapatunk magára vállalni. Minden esetben kérjük a kedves érdeklődőket, hogy ezt a feladatot vagy maguk, vagy megbízott szervezővel intézzék. Amennyiben segítségükre lehetünk, szívesen ajánlunk helyi esküvőszervezőt, illetve vendéglátó céget, akik kedves vendégeink segítségükre tudnak lenni.

A Rákóczi Pince és Udvarház a helyszínt, a bor-, ill. pálinkakínálatot tudja biztosítani. Az italokról, és ételekről, illetve egyéb részletekkel kapcsolatosan szívesen állunk rendelkezésükre.

Csapatépítő programok

Szívesen ajánljuk Rákóczi Pincénket és udvarát céges csapatépítő programok helyszíneként is. Számos borral, szőlészettel, borkészítéssel kapcsolatos csapatépítő feladattal készülünk az érdeklődők számára. Egyszerű, vidám, szórakoztató feladatok ezek, amelyek során kedves vendégeink sokat tanulhatnak, közelebb kerülhetnek a Tokaj borok világához.

A csapatépítő feladatok, a borkóstoló és egy esetleges birtoktúra után pedig megpihenhet a csapat borozó termünkben egy jó pohár, frissítő furmint társaságában, és élvezheti a felszolgált ételeket. Igény esetén a csapat egy bulival zárhatja a napot a borozó termünkben, amelyhez szívesen ajánljuk tokaji DJ-nket.

Bortrezor

Tárolja nálunk aszú borait a saját bortrezorjában a régi tokaji hagyományok szerint!

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 22
Kőhalmi Zoltán fellépések 2021. Online jegyvásárlás

Kőhalmi Zoltán fellépések 2021. Online jegyvásárlás 2021. június 18.

Kőhalmi Zoltán fellépések online jegyvásárlási lehetőséggel. A szatirikus és humoros műfaj kiemelkedő képviselője, Kőhalmi Zoltán várja az érdeklődőket. Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 800 Ft -tól 14 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Tokaji Fesztiválkatlan programok 2021. Online jegyvásárlás

Tokaji Fesztiválkatlan programok 2021. Online jegyvásárlás 2021. június 18.

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében vannak események, amiket a tervezett eredeti időpontban meg tudunk tartani, vannak előadások, amik sajnos elmaradnak, de az események többségét sikerült egy későbbi, új időpontra átütemeznünk. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 2 900 Ft -tól 14 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Tokaji programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok

Tokaji programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok 2021. június 18. 20:00

Történjen bármi - Kőhalmi Zoltán önálló előadása

2021. évi fesztiválok, rendezvények, események Tokajban, a történelmi borvidék fővárosában. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 2 900 Ft -tól 14 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Szabadtéri színpad programok 2021. Online jegyvásárlás

Szabadtéri színpad programok 2021. Online jegyvásárlás 2021.06.18. - 08.28.

Tokaji Fesztiválkatlan programok 2021

A nyári időszakban országszerte újra elkezdik működésüket a szabadtéri színpadok. Idén is színvonalas programokkal készülnek a szervezők legyen szó koncertről vagy színházi előadásról. A teljesség igénye nélkül a Városmajori Szabadtéri Színpad, a Tokaj Fesztiválkatlan, a Szegedi Szabadtéri Játékok, a ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 000 Ft -tól 18 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Paulay Ede Színház műsor 2021. Online jegyvásárlás

Paulay Ede Színház műsor 2021. Online jegyvásárlás 2021. július 9.

A tokaji Paulay Ede Színház előadásai online jegyvásárlási lehetőséggel. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 2 900 Ft -tól 4 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Tóth Gabi koncertek 2021. Online jegyvásárlás

Tóth Gabi koncertek 2021. Online jegyvásárlás 2021. július 9.

Tóth Gabi koncertek online jegyvásárlási lehetőséggel. Tóth Gabriella Tóth Verának, az első Megasztár nyertesének húga. 2004 őszén Gabi is elindult a Megasztár második szériájában, ahol a 3. lett, ő volt a legjobb helyezést elért női előadó. Ezáltal elnyerte a „2005 legjobb női hangja” címet. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 2 900 Ft -tól 4 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Hobo koncertek 2021. Online jegyvásárlás

Hobo koncertek 2021. Online jegyvásárlás 2021. július 16.

Földes László közismert becenevén Hobo, Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész és a Hobo Blues Band alapító tagja és énekese. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 10 900 Ft -tól 19 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál Tokaj 2021

Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál Tokaj 2021 2021.07.21. - 08.02.

Elindult a kedvezményes jelentkezés a 2021-es Crescendo Nyári Akadémia és Fesztiválra. A nemzetközi komolyzenei rendezvényre 17. alkalommal kerül sor, mégpedig július 21-től augusztus 2-ig Tokajban. Bővebben


Tokaji sétahajózás 2021. Fesztiválkatlan vacsorahajó, online jegyvásárlás

Tokaji sétahajózás 2021. Fesztiválkatlan vacsorahajó, online jegyvásárlás 2021. július 23.

Fesztiválkatlan vacsorahajó online jegyvásárlási lehetőséggel. A tavalyi hatalmas siker után folytatódik a 2020/2021-es szezon! Egyedülálló és exkluzív program indul új menüsorokkal! A Vacsorahajó járatok időpontjai már foglalhatóak! Vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálunk mindenkit ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 6 000 Ft -tól 9 500 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

L`art pour L`art Társulat előadások 2021. Online jegyvásárlás

L`art pour L`art Társulat előadások 2021. Online jegyvásárlás 2021. július 30. 19:00

L`art pour l`art Társulat - L`art pour nyár

A L`art pour L`art társulat előadásai, online jegyvásárlási lehetőséggel. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 2 900 Ft -tól 9 000 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

1 2 3   


Találatok száma: 5

Lepke- és ásványkiállítás Tokaj

Lepke- és ásványkiállítás Tokaj

Magyarország legnagyobb állandó trópusi lepkekiállítása, több mint 1000 db hazai és külföldi ásvány látogatható Tokajban június 13-tól augusztus 31-ig hétfő kivételével minden nap. Csoportoknak bejelentkezés alapján az év minden napjában látogatható! Bővebben


Tokaji Múzeum

Tokaji Múzeum

Igényesen megszerkesztett polgárház a főtér sarkán – Tokaj város szívében 1985 májusától látogatható a Tokaji Múzeum. Az 1790 táján a görög eredetű Karácsony család által építtetett, majd a 19. században a Szaszaráthok tulajdonába került egykori kereskedőfamíliák lakóháza egyemeletes, s kívül-belül gazdagon ... Bővebben


Világörökségi Bormúzeum

Világörökségi Bormúzeum

A Világörökségi Bormúzeum a világörökségi borvidékek kiállítóhelyeként és múzeumaként működik a kor igényeinek megfelelően. A Tokajba érkező turisták Magyarország egyetlen világörökségi borvidéke mellett osztrák, francia, német, olasz, portugál és svájci termőterületek különlegességeivel is ... Bővebben


Finánc-dombi kilátó Tokaj

Finánc-dombi kilátó Tokaj

Tokajban, a Finánc-dombi kilátóból meseszép látvány nyűgözi le a látogatót. Előttünk az Alföld, hiszen tiszta időben akár 15 km-re is elláthatunk. Északra a Bodrogzug, illetve a Zemplén vonulatai láthatók, miközben a hegyoldalon a tokaji szőlőskertekben gyönyörködhetünk. Bővebben


Tokaji Galéria Kézimunka és Gobelin Szalon

Tokaji Galéria Kézimunka és Gobelin Szalon

Hagyományőrző technikák oktatása, kreatív műhely. Különleges kézimunkák bemutatóterme. Hímzett és szövött kárpitok, gobelinek, kézimunkák történelmi textíliák mintáival, textilfestés, patchwork, vertcsipke,stb. Kizárólagosan kézzel készített alkotások, egyedi megrendelési lehetőségek. Kiállítások, rendezvények ... Bővebben

Kiemelt ajánlatok

Érdemes felkeresni!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
3910 Tokaj , Kossuth tér 15.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események