Rákóczi Pince és Udvarház Tokaj
Fehérvári Advent, ünnepi programok Székesfehérváron
Fehérvári Advent, ünnepi programok Székesfehérváron
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Rákóczi Pince és Udvarház Tokaj


Tokaj pincéi közül kiemelkedik a város főterén található Rákóczi Pince, mely a tokaji borok valóságos szentélye. A pincét, amely a XV. század elején épült, királyok, fejedelmek, hercegek vallhatták magukénak az évszázadok során. Végeláthatatlan pinceágaiban a Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok legjobb borait befogadó bormúzeum kapott helyet. A Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék kultúrtáj 2002 óta a világörökség része. Helyszínt biztosítunk családi és céges rendezvényeknek, esküvőknek, szervezünk borkóstoló programokat.

Rendezvények

Hisszük, hogy a helyszín fontos szerepet játszik abban, hogy a rendezvény jó hangulatú, és sikeres legyen. A Rákóczi Pince és Udvarház a történelmi Tokaj város szívében, a főtéren, a templom mellett helyezkedik el, és ennek is köszönhetően kiváló helyszínül szolgálhat baráti, családi, vagy céges rendezvényeknek. Előre egyeztetés alapján, borkóstolókon felül, vendégeink étkezni is tudnak nálunk. Saját búbos kemencénkben házi kenyérlángost tudunk készíteni, illetve egyéb ebéd, és borvacsora ajánlatainkat egy külsős vendéglátó cég segítségével készítjük el.

Engedjék meg, hogy az alábbiakban bemutassuk Önöknek a Rákóczi Pince és Udvarházat, annak adottságait, termeit, kapacitására vonatkozó részleteket rendezvények tekintetében.

Lovagterem

A világon egyedülálló, 15. századi Lovagtermünkben megközelítőleg 100 főt tudunk leültetni a terem közepén lévő hosszú faasztal köré. Itt tartjuk borkóstolóinkat, amelyeket pogácsa, és igény szerint sajttal kísérünk.

Borozó terem

A pince borboltja felett helyezkedik el a borozó termünk, bor-bisztrónk. Kiváló helyszíne lehet                 borkóstolóknak, borvacsoráknak, illetve magán, és céges buliknak. Megközelítőleg 25 főt         tudunk borozó termünkben kényelmesen leültetni, vendégül látni. A borozó teremnek közvetlen összeköttetése van a különtermünkkel, a terasszal, és az udvarral.

Különterem

Különtermünk szinte teljesen azonos adottságokkal rendelkezik, mint a borozó termünk, annyi különbséggel, hogy ez a terem egy letisztultabb, elegánsabb stílussal rendelkezik, és akár 30 fő is kényelmesen leültethető. Közvetlen átjárás lehetséges a borozó terem felé, és a terasz felé.

Terasz

Igazán különleges hangulata abban rejlik, hogy egy vén gesztenyefa ad árnyékot, és ennek hűsében, akár éppen egy frissítő furmint kóstolása közben Tokaj főterére, és templomára van rálátásunk. A teraszról közvetlen kapcsolat van a két termünkkel, és az udvarral. Körülbelül 20 fő tud kényelmesen elhelyezkedni a kerti asztalok körül.

Udvar

A tornácos udvaron található kerti asztaloknál megközelítőleg 120 fő fér el kényelmesen. Az udvar egy részét kihúzható ponyva fedi, árnyékot adva kedves vendégeinknek. Búbos kemencénk a vén gesztenyefa mellett található, ahol házi kenyérlángos készítünk előre egyeztetés alapján. Az udvaron mobil színpad is elhelyezhető, és kiválóan alkalmas tánctérnek is.

  • Borkóstolás
  • Borfutár

Borfutár szolgáltatásunk keretében, Tokajban Hétszőlő bort szállítunk ki, nyitva tartásunk ideje alatt. Minimum rendelés 3 palack, vagy bruttó 10.000 Ft.

  • Esküvő

A Rákóczi Pince és Udvarház termeinek méretéből fakadóan kisebb esküvőknek tud helyszínül szolgálni. A templom, és a városháza közelségének köszönhetően is igazán kitűnő helyszín egy ilyen nemes, és fontos esemény számára.

Fontos, hogy jelenleg az esküvő megszervezését nem tudja csapatunk magára vállalni. Minden esetben kérjük a kedves érdeklődőket, hogy ezt a feladatot vagy maguk, vagy megbízott szervezővel intézzék. Amennyiben segítségükre lehetünk, szívesen ajánlunk helyi esküvőszervezőt, illetve vendéglátó céget, akik kedves vendégeink segítségükre tudnak lenni.

A Rákóczi Pince és Udvarház a helyszínt, a bor-, ill. pálinkakínálatot tudja biztosítani. Az italokról, és ételekről, illetve egyéb részletekkel kapcsolatosan szívesen állunk rendelkezésükre.

Csapatépítő programok

Szívesen ajánljuk Rákóczi Pincénket és udvarát céges csapatépítő programok helyszíneként is. Számos borral, szőlészettel, borkészítéssel kapcsolatos csapatépítő feladattal készülünk az érdeklődők számára. Egyszerű, vidám, szórakoztató feladatok ezek, amelyek során kedves vendégeink sokat tanulhatnak, közelebb kerülhetnek a Tokaj borok világához.

A csapatépítő feladatok, a borkóstoló és egy esetleges birtoktúra után pedig megpihenhet a csapat borozó termünkben egy jó pohár, frissítő furmint társaságában, és élvezheti a felszolgált ételeket. Igény esetén a csapat egy bulival zárhatja a napot a borozó termünkben, amelyhez szívesen ajánljuk tokaji DJ-nket.

Bortrezor

Tárolja nálunk aszú borait a saját bortrezorjában a régi tokaji hagyományok szerint!

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 16
Mikulás programok 2021. Online jegyvásárlás

Mikulás programok 2021. Online jegyvásárlás 2021. december 5.

Számos Mikulás program, rendezvény, esemény várja a gyerekeket és felnőtteket az ország különböző pontján. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 800 Ft -tól 28 000 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Paulay Ede Színház műsor 2021 / 2022. Online jegyvásárlás

Paulay Ede Színház műsor 2021 / 2022. Online jegyvásárlás 2021. december 5.

A tokaji Paulay Ede Színház előadásai online jegyvásárlási lehetőséggel. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 200 Ft -tól 4 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Tokaji Advent 2021. Adventi programok Tokajban

Tokaji Advent 2021. Adventi programok Tokajban 2021. december 5.

Gazdag programokkal – gyertyagyújtással, hangulatos műsorokkal, előadásokkal, vásárral, koncerttel - találkozhatnak az érdeklődők az adventi időszakban Tokajban. Az esemény helyszíne a Kulturális Központ és környéke lesz, amelyet ünnepi hangulatba öltöztetünk. Bővebben


Tokaji programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, fesztiválok

Tokaji programok 2021 / 2022. Események, rendezvények, fesztiválok 2021. december 5.

A csudálatos Mikulás - Mesekocsi Színház

2021. évi fesztiválok, rendezvények, események Tokajban, a történelmi borvidék fővárosában. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 200 Ft -tól 4 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Mikulás program gyerekeknek 2021. Online jegyvásárlás

Mikulás program gyerekeknek 2021. Online jegyvásárlás 2021. december 5. 11:00

A csudálatos Mikulás - Mesekocsi Színház

Mikulás programok gyerekeknek: cirkusz, koncert, színház, online jegyvásárlási lehetőséggel. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 800 Ft -tól 28 000 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

A Tokaji Aszú Napja 2021 Tokaj

A Tokaji Aszú Napja 2021 Tokaj 2021. december 10.

Hagyományteremtő céllal szervezik meg a Tokaji Aszú Napját a tokaji Paulay Ede Színházban. Bővebben


Adventi Forgatag Tokaj 2021. Kézműves, Termelői és Gasztro Vásár

Adventi Forgatag Tokaj 2021. Kézműves, Termelői és Gasztro Vásár 2021. december 11.

Tokaji Adventi Forgatag - Karácsonyi Vásár 2021. december 11-én. Bővebben


Játék a kastélyban előadások 2021 / 2022. Online jegyvásárlás

Játék a kastélyban előadások 2021 / 2022. Online jegyvásárlás 2021. december 11. 19:00

Játék a kastélyban - Szegedi Pinceszínház előadása

Molnár Ferenc: Játék a kastélyban. Anekdota két részben. Online jegyvásárlási lehetőség. Egy elegáns, olasz tengerparti kastélyba kis színházi csapat érkezik: két szövegíró és egy fiatal zeneszerző. Tervük, hogy bejelentik az itt vendégeskedő primadonnának régen várt operettjük elkészültét. Ám a művésznőt ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 100 Ft -tól 4 500 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Adventi Fényes Futás Tokaj 2021

Adventi Fényes Futás Tokaj 2021 2021. december 18.

Hagyományt teremtő, hangulatos adventi futást szervezünk, amelynek célja, egyrészt az egészséges életmódra való nevelés, másrészt a közösségi élmény. A futás során különleges adventi hangulattal és igazi fényélményekkel várunk, hogy valóban meghitt és feledhetetlen legyen számodra és családod számára a tokaji ... Bővebben


Jegyek Karácsonyra 2021. Karácsonyi programok és online jegyvásárlás

Jegyek Karácsonyra 2021. Karácsonyi programok és online jegyvásárlás 2021. december 19.

Jegyek programokra, koncertekre a karácsonyi időszakban. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 200 Ft -tól 20 000 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

1 2   


Találatok száma: 1
Világörökségi Bormúzeum programok 2021 Tokaj

Világörökségi Bormúzeum programok 2021 Tokaj 2021.09.29. - 2022.01.30.

Világörökségi Bormúzeum programok és kiállítások Tokajban. A Világörökségi Bormúzeum azzal a céllal nyitott meg a régi serház felújított épületében, hogy Tokaj-Hegyalját és más európai világörökségi bortermő területeket a mai kor igényeinek megfelelően, interaktívan mutassa be! Bővebben
Találatok száma: 5

Lepke- és ásványkiállítás Tokaj

Lepke- és ásványkiállítás Tokaj

Magyarország legnagyobb állandó trópusi lepkekiállítása, több mint 1000 db hazai és külföldi ásvány látogatható Tokajban június 13-tól augusztus 31-ig hétfő kivételével minden nap. Csoportoknak bejelentkezés alapján az év minden napjában látogatható! Bővebben


Tokaji Múzeum

Tokaji Múzeum

Igényesen megszerkesztett polgárház a főtér sarkán – Tokaj város szívében 1985 májusától látogatható a Tokaji Múzeum. Az 1790 táján a görög eredetű Karácsony család által építtetett, majd a 19. században a Szaszaráthok tulajdonába került egykori kereskedőfamíliák lakóháza egyemeletes, s kívül-belül gazdagon ... Bővebben


Világörökségi Bormúzeum

Világörökségi Bormúzeum

A Világörökségi Bormúzeum a világörökségi borvidékek kiállítóhelyeként és múzeumaként működik a kor igényeinek megfelelően. A Tokajba érkező turisták Magyarország egyetlen világörökségi borvidéke mellett osztrák, francia, német, olasz, portugál és svájci termőterületek különlegességeivel is ... Bővebben


Finánc-dombi kilátó Tokaj

Finánc-dombi kilátó Tokaj

Tokajban, a Finánc-dombi kilátóból meseszép látvány nyűgözi le a látogatót. Előttünk az Alföld, hiszen tiszta időben akár 15 km-re is elláthatunk. Északra a Bodrogzug, illetve a Zemplén vonulatai láthatók, miközben a hegyoldalon a tokaji szőlőskertekben gyönyörködhetünk. Bővebben


Tokaji Galéria Kézimunka és Gobelin Szalon

Tokaji Galéria Kézimunka és Gobelin Szalon

Hagyományőrző technikák oktatása, kreatív műhely. Különleges kézimunkák bemutatóterme. Hímzett és szövött kárpitok, gobelinek, kézimunkák történelmi textíliák mintáival, textilfestés, patchwork, vertcsipke,stb. Kizárólagosan kézzel készített alkotások, egyedi megrendelési lehetőségek. Kiállítások, rendezvények ... Bővebben

Kiemelt ajánlatok

Érdemes felkeresni!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
3910 Tokaj , Kossuth tér 15.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események