Somosi Fogadó Somoskőújfalu
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Somosi Fogadó Somoskőújfalu


Észak Magyarország legszebb részén, Somoskőújfalu központjában várjuk kedves vendégeinket Fogadó-Éttermünkben. A Karancs Medves tájvédelmi terület központjában. Gyönyörű környezetben, kiváló kiránduló helyek és sok sok látnivaló várja a Magyarországról Szlovákiába vezető út mellett. A helyijárati közlekedés és a vasútvonal közelében, saját parkolóval és terasszal rendelkező fogadó, melyben 80 férőhelyes étterem várja a megszállni és az étkezni vágyó kedves vendégeket.

Rendezvények

Várjuk egyéni, családi, csoportos kedves vendégeinket. Házias ízekkel, menüs és a'la carte étkezési lehetőséggel! Családi és céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

Családi-nap:

Minden nagyobb cég életében évente legalább egyszer eljön az a nap, amikor a cég, köszönetet mondva alkalmazottainak, munkatársainak, szervez egy családi napot, ahol nemcsak kollégáit, hanem azok családtagjait is vendégül látja a rendezvény idejére. Ilyen esetben természetesen nagyon fontos figyelni arra, hogy a rendezvény valamennyi résztvevője jól érezze magát, és kellemes emlékekkel térjen haza.

Partner találkozó:

Valószínűleg, mint minden cégnek, Önnek is vannak partnerei, alvállalkozói, akik fontosak Önnek. Feltehetően szeretne velük jó kapcsolatot ápolni, melynek a számtalan lehetőség közül az egyik legkézenfekvőbb módja egy partnertalálkozó megszervezése. Ilyen eseménynél két nagyon fontos célkitűzés kerülhet előtérbe: az egyik, hogy cégének új termékeit, szolgáltatásait bemutassa régi és potenciális ügyfeleinek. A másik cél pedig nem más, mint kellemes, jóleső és hosszútávon is visszatérő jó emlékeket hagyni partnerében.
Önnek csak a rendezvény alapkoordinátáit kell megadnia, a többit pedig nyugodtan ránk bízhatja.

Céges évfordulók:

Minden cég életében eljön néhány olyan pillanat, amelyet szeretne megosztani azokkal, akik számára fontosak, illetve szeretné, ha tudnának az adott eseményről. Ilyen pillanatok lehetnek a cég-születésnapok, különleges évfordulók, név-, arculatváltozások, két vagy több cég fúziója.
Fontos, hogy ezek a pillanatok is megfelelő légkörben kerüljenek megrendezésre.
Kérje ötleteinket, hogy segíthessünk egy feledhetetlen évfordulót varázsolni Ön és vendégei életében!

Gyermeknap, mikulás:

Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretne gyermeket nevelő kollégáinak kedveskedni, akkor erre az év folyamán az egyik legjobb lehetőség a gyereknap.
Második lehetőség a mikulás.
Minden gyermek szereti, ha különleges meseországba csöppenhet bele, szinte minden őérte van és körülötte forog a világ, még ha csak pár óra vagy nap erejéig is.
Egy gyereknap megszervezése az Ön cégének mindenképpen a munkatársak lojalitásának növekedését fogja eredményezni.
Gyermekeiknek kirándulással, madárlessel, várlátogatással, kalandjátékkal, kincskereséssel, és még nagyon sok egyéb szolgáltatással tudunk kedveskedni.
Lovas kocsi, vagy lovaglás, bízza ránk megszervezzük, és a gyerekek sok szép élménnyel gazdagon töltik el idejüket, amin a szülők is részt vehetnek természetesen, így erősödik a cégen belüli barátságok és kapcsolatok rendszere.

Forrás: a fogadó honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31


Kiemelt ajánlatok

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Somoskőújfalui programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás