A Dunántúli-középhegység három nagy hegycsoportból áll. Egyik a Bakony, amely Keszthelytől a Balaton-felvidéken át húzódik egészen Pannonhalmáig. Másik a Vértes-Velencei-hegyvidék, amely Fejér megyében található. Harmadik a Dunazug-hegyvidék. Ennek hegyei a Pilis, a Gerecse, és a Budai-hegység, valamint Bicske-Zsámbéki-medence. A Dunántúli-középhegység nagyobb települései közül néhány: Veszprém, Várpalota, Oroszlány, Tatabánya.

A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat
A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat

A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.
Kiemelt ajánlat

Tudományos témájú előadások és rendezvények mindenkinek 2025 / 2026-ban. A tudományos stand-up ötvözi a stand-up comedy humoros és szórakoztató stílusát a tudományos ismeretterjesztéssel. Az előadók humoros formában adnak elő tudományos témákat, miközben igyekeznek érthetővé és élvezetessé tenni az adott területet a laikus közönség számára. A tudományos stand-up segít elérni azokat is, akiket a hagyományosabb formában előadott tudományos tartalom nem érintene meg. Egyre népszerűbb, mert hidat képez a tudomány és a mindennapi emberek között, miközben szórakoztató módon ösztönöz gondolkodásra és kíváncsiságra. Online jegyvásárlási lehetőség!
Tudományos témájú előadások és rendezvények mindenkinek 2025 / 2026-ban. A tudományos stand-up ötvözi a stand-up comedy humoros és szórakoztató stílusát a tudományos ismeretterjesztéssel. Az előadók humoros formában adnak elő tudományos témákat, miközben igyekeznek érthetővé és élvezetessé tenni az adott területet a laikus közönség számára. A tudományos stand-up segít elérni azokat is, akiket a hagyományosabb formában előadott tudományos tartalom nem érintene meg. Egyre népszerűbb, mert hidat képez a tudomány és a mindennapi emberek között, miközben szórakoztató módon ösztönöz gondolkodásra és kíváncsiságra. Online jegyvásárlási lehetőség!

Tudományos Stand Up - Nyáry Krisztián: Így szerettek ők 18+
Tudományos témájú előadások és rendezvények mindenkinek 2025 / 2026-ban. A tudományos stand-up ötvözi a stand-up comedy humoros és szórakoztató stílusát a tudományos ismeretterjesztéssel. Az előadók humoros formában adnak elő tudományos témákat, miközben igyekeznek érthetővé és élvezetessé tenni az adott területet a laikus közönség számára. A tudományos stand-up segít elérni azokat is, akiket a hagyományosabb formában előadott tudományos tartalom nem érintene meg. Egyre népszerűbb, mert hidat képez a tudomány és a mindennapi emberek között, miközben szórakoztató módon ösztönöz gondolkodásra és kíváncsiságra. Online jegyvásárlási lehetőség!

XIX. Reguly Antal Emléktúra 35, 22, 7 2026. március 7-én szombaton! A túra Zircről indul a csodálatos Cuha-völgyön át vezet Csesznekre, ahol több oldalról is megcsodálhatjuk a cseszneki várat. Majd ismét vissza vezet a Cuha-völgybe és a Kőpince-forrás után Vinye érintésével Porvára, a hangulatos és rejtett kis faluba érkezünk. Tovább Borzaváron át haladunk, majd a Fiatalító-forrástól megfiatalodva érkezünk a célba, Zircre.
XIX. Reguly Antal Emléktúra 35, 22, 7 2026. március 7-én szombaton! A túra Zircről indul a csodálatos Cuha-völgyön át vezet Csesznekre, ahol több oldalról is megcsodálhatjuk a cseszneki várat. Majd ismét vissza vezet a Cuha-völgybe és a Kőpince-forrás után Vinye érintésével Porvára, a hangulatos és rejtett kis faluba érkezünk. Tovább Borzaváron át haladunk, majd a Fiatalító-forrástól megfiatalodva érkezünk a célba, Zircre.

XIX. Reguly Antal Emléktúra 35, 22, 7 2026. március 7-én szombaton! A túra Zircről indul a csodálatos Cuha-völgyön át vezet Csesznekre, ahol több oldalról is megcsodálhatjuk a cseszneki várat. Majd ismét vissza vezet a Cuha-völgybe és a Kőpince-forrás után Vinye érintésével Porvára, a hangulatos és rejtett kis faluba érkezünk. Tovább Borzaváron át haladunk, majd a Fiatalító-forrástól megfiatalodva érkezünk a célba, Zircre.