A Szentendrei-sziget a Dunakanyarban található Pest megyében, a Közép-Magyarország régióban. A 30 km hosszú, 2-3 km szélességű Szentendrei-szigetet többhelyen rendszeres kompjárat köti össze a szárazfölddel. A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Magyarország népi építészetét és a hagyományos népi életmódot utatja be. A Szentendrei-szigetnek négy települése van: Kisoroszi, Tahitótfalu, Pócsmegyer és Szigetmonostor.
Hangulatos környezetben, Visegrád közepén várja vendégeit a Schatzi Sváb Bisztró. Ételrendelés elvitelre és házhoz szállítással is, Visegrád egész területén ingyenesen. A bisztró borboltként is üzemel. Rendezünk borkóstolókat, koncerteket és jeles napokhoz kapcsolódó tematikus vacsorákat, valamint vállaljuk családi ünnepek, kisebb rendezvények teljeskörű lebonyolítását akár élőzenével is.
Hangulatos környezetben, Visegrád közepén várja vendégeit a Schatzi Sváb Bisztró. Ételrendelés elvitelre és házhoz szállítással is, Visegrád egész területén ingyenesen. A bisztró borboltként is üzemel. Rendezünk borkóstolókat, koncerteket és jeles napokhoz kapcsolódó tematikus vacsorákat, valamint vállaljuk családi ünnepek, kisebb rendezvények teljeskörű lebonyolítását akár élőzenével is.
Hangulatos környezetben, Visegrád közepén várja vendégeit a Schatzi Sváb Bisztró. Ételrendelés elvitelre és házhoz szállítással is, Visegrád egész területén ingyenesen. A bisztró borboltként is üzemel. Rendezünk borkóstolókat, koncerteket és jeles napokhoz kapcsolódó tematikus vacsorákat, valamint vállaljuk családi ünnepek, kisebb rendezvények teljeskörű lebonyolítását akár élőzenével is.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
A több, mint negyed százados Sirály Étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út kereszteződésében helyezkedik el. Kitűnő házias konyhája egyaránt kínál magyar, nemzetközi illetve helyi hal- és vad specialitásokat is. Az étterem adottságai biztosítják egyéni vendégek, valamint kisebb és nagyobb társaságok, csoportok mind menüvel mind pedig étlapról (á la carte) történő gyors, színvonalas kiszolgálását. Mindehhez hozzájárul a több mint 15 nyelven rendelkezésre álló étlap, amely hétvégente különleges szezonális fogásokkal egészül ki.
A több, mint negyed százados Sirály Étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út kereszteződésében helyezkedik el. Kitűnő házias konyhája egyaránt kínál magyar, nemzetközi illetve helyi hal- és vad specialitásokat is. Az étterem adottságai biztosítják egyéni vendégek, valamint kisebb és nagyobb társaságok, csoportok mind menüvel mind pedig étlapról (á la carte) történő gyors, színvonalas kiszolgálását. Mindehhez hozzájárul a több mint 15 nyelven rendelkezésre álló étlap, amely hétvégente különleges szezonális fogásokkal egészül ki.
A több, mint negyed százados Sirály Étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út kereszteződésében helyezkedik el. Kitűnő házias konyhája egyaránt kínál magyar, nemzetközi illetve helyi hal- és vad specialitásokat is. Az étterem adottságai biztosítják egyéni vendégek, valamint kisebb és nagyobb társaságok, csoportok mind menüvel mind pedig étlapról (á la carte) történő gyors, színvonalas kiszolgálását. Mindehhez hozzájárul a több mint 15 nyelven rendelkezésre álló étlap, amely hétvégente különleges szezonális fogásokkal egészül ki.
A Sokszín Kertműhely fő célja, hogy a lehető legszélesebb körben elérhetővé tegyen olyan természetközeli tevékenységeket, melyek az egyén testi, szellemi és lelki jólétét szolgálják. A Kert szeretettel vár mindenkit, aki egy kis csendre, elmélyült munkára vágyik. Azokat, akik kíváncsiak, hogyan lesz magból zöldség, majd étel az asztalon. Fő profil a gyerekprogramok szervezése, de emellett nyitottak más korosztályok felé is. Várják egyéni elvonulásra, vállalati keretek között csapatépítő tréningekre is az érdeklődőket. Különös figyelmet fordítanak azokra, akiknek bármilyen okból kevesebb lehetőségük van egyéb szabadidős tevékenységekre.
A Sokszín Kertműhely fő célja, hogy a lehető legszélesebb körben elérhetővé tegyen olyan természetközeli tevékenységeket, melyek az egyén testi, szellemi és lelki jólétét szolgálják. A Kert szeretettel vár mindenkit, aki egy kis csendre, elmélyült munkára vágyik. Azokat, akik kíváncsiak, hogyan lesz magból zöldség, majd étel az asztalon. Fő profil a gyerekprogramok szervezése, de emellett nyitottak más korosztályok felé is. Várják egyéni elvonulásra, vállalati keretek között csapatépítő tréningekre is az érdeklődőket. Különös figyelmet fordítanak azokra, akiknek bármilyen okból kevesebb lehetőségük van egyéb szabadidős tevékenységekre.
A Sokszín Kertműhely fő célja, hogy a lehető legszélesebb körben elérhetővé tegyen olyan természetközeli tevékenységeket, melyek az egyén testi, szellemi és lelki jólétét szolgálják. A Kert szeretettel vár mindenkit, aki egy kis csendre, elmélyült munkára vágyik. Azokat, akik kíváncsiak, hogyan lesz magból zöldség, majd étel az asztalon. Fő profil a gyerekprogramok szervezése, de emellett nyitottak más korosztályok felé is. Várják egyéni elvonulásra, vállalati keretek között csapatépítő tréningekre is az érdeklődőket. Különös figyelmet fordítanak azokra, akiknek bármilyen okból kevesebb lehetőségük van egyéb szabadidős tevékenységekre.
Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között, a 4 hektáron fekvő Szabadidőparkban, gyönyörű zöldövezetben található a panorámás vendégház, erdei faházak. Ideális osztálykirándulások, erdei iskolák és táborok helyszínéül, alkalmas családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására.
Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között, a 4 hektáron fekvő Szabadidőparkban, gyönyörű zöldövezetben található a panorámás vendégház, erdei faházak. Ideális osztálykirándulások, erdei iskolák és táborok helyszínéül, alkalmas családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására.
Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között, a 4 hektáron fekvő Szabadidőparkban, gyönyörű zöldövezetben található a panorámás vendégház, erdei faházak. Ideális osztálykirándulások, erdei iskolák és táborok helyszínéül, alkalmas családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.