Turizmus Program

Királyi Napok

Országos Vízipisztoly Csata!

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Hangulatos pincészet a Velencei tónál. Borok fogyasztására lehetőség van a pincében és a kertben is. A borok palackozva és kimérve is megvásárolhatóak.

Hangulatos pincészet a Velencei tónál. Borok fogyasztására lehetőség van a pincében és a kertben is. A borok palackozva és kimérve is megvásárolhatóak.

Hangulatos pincészet a Velencei tónál. Borok fogyasztására lehetőség van a pincében és a kertben is. A borok palackozva és kimérve is megvásárolhatóak.

A csongrádi hegyközség területén működő pincészet a környékbeli szőlőket vásárolja és dolgozza fel.

A csongrádi hegyközség területén működő pincészet a környékbeli szőlőket vásárolja és dolgozza fel.

A csongrádi hegyközség területén működő pincészet a környékbeli szőlőket vásárolja és dolgozza fel.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

A Borút Egyesület a Balaton-felvidék öt település (Alsóörs – Felsőörs – Lovas – Paloznak – Csopak) szőlőműveléssel, borkészítéssel és vendéglátással foglalkozó egységeket képvisel. A Balaton-felvidék legszebb részén elterülő szőlőültetvények borait kóstolhatják a vendégek.

Borházunk saját termelésű és palackozású minőségi somlói borok értékesítésével, borkóstoltatással, borturizmussal foglalkozik. Közel 10 hektár saját tulajdonú szőlőbirtokkal rendelkezünk. Juhfarkot, Furmintot, Chardonnayt, Olaszrizlinget Traminit és Kékfrankos szőlőfajtákat termelünk. Pincénk kóstolótermében előzetes megbeszélés alapján borkóstolókat rendezünk, 6-7 féle palackozott bor szakszerű bemutatása többféle évjáratban, bőséges borkorcsolya, pincelátogatás, csoportok fogadása, családi, baráti találkozók rendezvények lebonyolítása. Igény esetén kúria jellegű vendégházunkban 10 főig szállást biztosítunk.

Borházunk saját termelésű és palackozású minőségi somlói borok értékesítésével, borkóstoltatással, borturizmussal foglalkozik. Közel 10 hektár saját tulajdonú szőlőbirtokkal rendelkezünk. Juhfarkot, Furmintot, Chardonnayt, Olaszrizlinget Traminit és Kékfrankos szőlőfajtákat termelünk. Pincénk kóstolótermében előzetes megbeszélés alapján borkóstolókat rendezünk, 6-7 féle palackozott bor szakszerű bemutatása többféle évjáratban, bőséges borkorcsolya, pincelátogatás, csoportok fogadása, családi, baráti találkozók rendezvények lebonyolítása. Igény esetén kúria jellegű vendégházunkban 10 főig szállást biztosítunk.

Borházunk saját termelésű és palackozású minőségi somlói borok értékesítésével, borkóstoltatással, borturizmussal foglalkozik. Közel 10 hektár saját tulajdonú szőlőbirtokkal rendelkezünk. Juhfarkot, Furmintot, Chardonnayt, Olaszrizlinget Traminit és Kékfrankos szőlőfajtákat termelünk. Pincénk kóstolótermében előzetes megbeszélés alapján borkóstolókat rendezünk, 6-7 féle palackozott bor szakszerű bemutatása többféle évjáratban, bőséges borkorcsolya, pincelátogatás, csoportok fogadása, családi, baráti találkozók rendezvények lebonyolítása. Igény esetén kúria jellegű vendégházunkban 10 főig szállást biztosítunk.

Pákozdon a Velencei-hegység lábánál 1994-ben épült pincénkben várjuk azokat a borkedvelő embereket, akik szeretnének eltölteni pár órát családias környezetben, kézműves borainkat kóstolva.

Pákozdon a Velencei-hegység lábánál 1994-ben épült pincénkben várjuk azokat a borkedvelő embereket, akik szeretnének eltölteni pár órát családias környezetben, kézműves borainkat kóstolva.

Pákozdon a Velencei-hegység lábánál 1994-ben épült pincénkben várjuk azokat a borkedvelő embereket, akik szeretnének eltölteni pár órát családias környezetben, kézműves borainkat kóstolva.

Bor- és almatermék kóstolóink során családias vendéglátással várjuk vendégeinket a Monori Pincefaluban. Falusi vendégasztal mellett kínáljuk borportékáinkat a kóstolók alkalmával. Vállalunk zárt körű rendezvényeket is, hideg időszakban 35-40 fő, míg a derűs hónapokban akár 50 fő erejéig is.

Bor- és almatermék kóstolóink során családias vendéglátással várjuk vendégeinket a Monori Pincefaluban. Falusi vendégasztal mellett kínáljuk borportékáinkat a kóstolók alkalmával. Vállalunk zárt körű rendezvényeket is, hideg időszakban 35-40 fő, míg a derűs hónapokban akár 50 fő erejéig is.

Bor- és almatermék kóstolóink során családias vendéglátással várjuk vendégeinket a Monori Pincefaluban. Falusi vendégasztal mellett kínáljuk borportékáinkat a kóstolók alkalmával. Vállalunk zárt körű rendezvényeket is, hideg időszakban 35-40 fő, míg a derűs hónapokban akár 50 fő erejéig is.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.

A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.

A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok