Borkóstoló
Pincészet
Borpince
Borvásárlás
Pincelátogatás
Bor webshop
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borház
Borfesztivál
Borbár
Borbirtok
Borterasz
Vinotéka
Borozó
Bortúra
Szőlőbirtok
Fehérbor
Borétterem
Borrendelés
Szüret
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Borünnep
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Pinceborozó
Látványpince
Bornap
Nyitott pincék
Borút
Borhajó
Borkereskedés
Borverseny
Borút állomás
Újbor
Fesztivál
Gyöngyözőbor
Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !
Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !
Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !
Borházunk saját termelésű és palackozású minőségi somlói borok értékesítésével, borkóstoltatással, borturizmussal foglalkozik. Közel 10 hektár saját tulajdonú szőlőbirtokkal rendelkezünk. Juhfarkot, Furmintot, Chardonnayt, Olaszrizlinget Traminit és Kékfrankos szőlőfajtákat termelünk. Pincénk kóstolótermében előzetes megbeszélés alapján borkóstolókat rendezünk, 6-7 féle palackozott bor szakszerű bemutatása többféle évjáratban, bőséges borkorcsolya, pincelátogatás, csoportok fogadása, családi, baráti találkozók rendezvények lebonyolítása. Igény esetén kúria jellegű vendégházunkban 10 főig szállást biztosítunk.
Borházunk saját termelésű és palackozású minőségi somlói borok értékesítésével, borkóstoltatással, borturizmussal foglalkozik. Közel 10 hektár saját tulajdonú szőlőbirtokkal rendelkezünk. Juhfarkot, Furmintot, Chardonnayt, Olaszrizlinget Traminit és Kékfrankos szőlőfajtákat termelünk. Pincénk kóstolótermében előzetes megbeszélés alapján borkóstolókat rendezünk, 6-7 féle palackozott bor szakszerű bemutatása többféle évjáratban, bőséges borkorcsolya, pincelátogatás, csoportok fogadása, családi, baráti találkozók rendezvények lebonyolítása. Igény esetén kúria jellegű vendégházunkban 10 főig szállást biztosítunk.
Borházunk saját termelésű és palackozású minőségi somlói borok értékesítésével, borkóstoltatással, borturizmussal foglalkozik. Közel 10 hektár saját tulajdonú szőlőbirtokkal rendelkezünk. Juhfarkot, Furmintot, Chardonnayt, Olaszrizlinget Traminit és Kékfrankos szőlőfajtákat termelünk. Pincénk kóstolótermében előzetes megbeszélés alapján borkóstolókat rendezünk, 6-7 féle palackozott bor szakszerű bemutatása többféle évjáratban, bőséges borkorcsolya, pincelátogatás, csoportok fogadása, családi, baráti találkozók rendezvények lebonyolítása. Igény esetén kúria jellegű vendégházunkban 10 főig szállást biztosítunk.
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.