Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Zalakarosi Ünnepek

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Bor webshop

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Pincészetünk Magyarország két legismertebb borvidékén Tokajban és Villányban több mint 100 hektáron gazdálkodik. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert több különleges adottságú dűlőben is nyomon követhetjük kedvenc magyar fajtáink fejlődését a furminttól a kadarkáig.

Pincészetünk Magyarország két legismertebb borvidékén Tokajban és Villányban több mint 100 hektáron gazdálkodik. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert több különleges adottságú dűlőben is nyomon követhetjük kedvenc magyar fajtáink fejlődését a furminttól a kadarkáig.

Pincészetünk Magyarország két legismertebb borvidékén Tokajban és Villányban több mint 100 hektáron gazdálkodik. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert több különleges adottságú dűlőben is nyomon követhetjük kedvenc magyar fajtáink fejlődését a furminttól a kadarkáig.

A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.

A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.

A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

A Mátrai borvidék szívében, Gyöngyöstarjánon található 110 hektáros Sol Montis Borászat birtokunkon mindenekelőtt irsai olivért, olaszrizlinget és hárslevelűt termesztünk. De sokszínű borpalettánkon megtalálható a kiváló minőségű syrah, cabernet franc és tempranillo is. Szívesen várjuk egy kellemes bortúrára, ahol személyesen vezetjük körbe birtokunkon.

A Mátrai borvidék szívében, Gyöngyöstarjánon található 110 hektáros Sol Montis Borászat birtokunkon mindenekelőtt irsai olivért, olaszrizlinget és hárslevelűt termesztünk. De sokszínű borpalettánkon megtalálható a kiváló minőségű syrah, cabernet franc és tempranillo is. Szívesen várjuk egy kellemes bortúrára, ahol személyesen vezetjük körbe birtokunkon.

A Mátrai borvidék szívében, Gyöngyöstarjánon található 110 hektáros Sol Montis Borászat birtokunkon mindenekelőtt irsai olivért, olaszrizlinget és hárslevelűt termesztünk. De sokszínű borpalettánkon megtalálható a kiváló minőségű syrah, cabernet franc és tempranillo is. Szívesen várjuk egy kellemes bortúrára, ahol személyesen vezetjük körbe birtokunkon.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

1...141516...19

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények