Minőségi bortermelés, értékesítés és borkóstoltatás Soltvadkerten. A soltvadkerti Galántai család több szálon is sváb gyökerekkel rendelkezik. A szőlőtermelés és borkészítés hagyománya évszázados múltra tekint vissza családunkban. Szőlőink Soltvadkert mellett, Csáboron találhatóak. A homokos-löszös talajnak, illetve annak a ténynek, hogy az Alföldön a napsütéses órák száma a legtöbb az országban, köszönhetően kiváló ízű, illatú borokat tudunk termelni. Töretlenül hiszünk abban, hogy a borvidékünk hagyományos szőlőfajtáival lehet megmutatni az Alföldi bor igazi szépségeit.
Minőségi bortermelés, értékesítés és borkóstoltatás Soltvadkerten. A soltvadkerti Galántai család több szálon is sváb gyökerekkel rendelkezik. A szőlőtermelés és borkészítés hagyománya évszázados múltra tekint vissza családunkban. Szőlőink Soltvadkert mellett, Csáboron találhatóak. A homokos-löszös talajnak, illetve annak a ténynek, hogy az Alföldön a napsütéses órák száma a legtöbb az országban, köszönhetően kiváló ízű, illatú borokat tudunk termelni. Töretlenül hiszünk abban, hogy a borvidékünk hagyományos szőlőfajtáival lehet megmutatni az Alföldi bor igazi szépségeit.
Minőségi bortermelés, értékesítés és borkóstoltatás Soltvadkerten. A soltvadkerti Galántai család több szálon is sváb gyökerekkel rendelkezik. A szőlőtermelés és borkészítés hagyománya évszázados múltra tekint vissza családunkban. Szőlőink Soltvadkert mellett, Csáboron találhatóak. A homokos-löszös talajnak, illetve annak a ténynek, hogy az Alföldön a napsütéses órák száma a legtöbb az országban, köszönhetően kiváló ízű, illatú borokat tudunk termelni. Töretlenül hiszünk abban, hogy a borvidékünk hagyományos szőlőfajtáival lehet megmutatni az Alföldi bor igazi szépségeit.
A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
Pincénk, a hozzá tartozó, a turisták által szívesen látogatott és az ország egyik legnagyobb borászati gyűjteményét felvonultató Bormúzeumnak is otthont ad. A Villányi Bormúzeum egész évben várja azokat az érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a Villányi borvidék történetét, a szőlőművelés és a bortermelés kialakulását és ennek legfontosabb eszközeit.
Pincénk, a hozzá tartozó, a turisták által szívesen látogatott és az ország egyik legnagyobb borászati gyűjteményét felvonultató Bormúzeumnak is otthont ad. A Villányi Bormúzeum egész évben várja azokat az érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a Villányi borvidék történetét, a szőlőművelés és a bortermelés kialakulását és ennek legfontosabb eszközeit.
Pincénk, a hozzá tartozó, a turisták által szívesen látogatott és az ország egyik legnagyobb borászati gyűjteményét felvonultató Bormúzeumnak is otthont ad. A Villányi Bormúzeum egész évben várja azokat az érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a Villányi borvidék történetét, a szőlőművelés és a bortermelés kialakulását és ennek legfontosabb eszközeit.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
Az ültetvény mérete és fajtáinak sokszínűsége lehetőséget ad a feldolgozásra kerülő szőlő válogatására a legjobb minőség elérése érdekében. A pincészet rozsdamentes és kistölgyfahordós temperált tárolótérrel rendelkezik. A borászati technológiát a terméskorlátozás, a válogatott szüret és az irányított reduktív erjesztés határozza meg.
A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.
A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.
A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.