Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.
Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.
Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.
Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.
Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.
Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.
A soltvadkerti kézműves családi borászatunk jelenleg 20 hektáron gazdálkodik. Kínálatunkban a magyar fajták képviselői: Cserszegi fűszeres, Kövidinka, Ezerjó, Kékfrankos, Kadarka, és emellett a világfajták is megtalálhatóak: Portugieser, Merlot, Cabernet sauvignon és franc, Zweigelt és a bájos Pinot noir. Az üde fehérborok, rozék és a testes vörösborok mellett gyöngyözőbort is készítünk.
A soltvadkerti kézműves családi borászatunk jelenleg 20 hektáron gazdálkodik. Kínálatunkban a magyar fajták képviselői: Cserszegi fűszeres, Kövidinka, Ezerjó, Kékfrankos, Kadarka, és emellett a világfajták is megtalálhatóak: Portugieser, Merlot, Cabernet sauvignon és franc, Zweigelt és a bájos Pinot noir. Az üde fehérborok, rozék és a testes vörösborok mellett gyöngyözőbort is készítünk.
A soltvadkerti kézműves családi borászatunk jelenleg 20 hektáron gazdálkodik. Kínálatunkban a magyar fajták képviselői: Cserszegi fűszeres, Kövidinka, Ezerjó, Kékfrankos, Kadarka, és emellett a világfajták is megtalálhatóak: Portugieser, Merlot, Cabernet sauvignon és franc, Zweigelt és a bájos Pinot noir. Az üde fehérborok, rozék és a testes vörösborok mellett gyöngyözőbort is készítünk.
A Lázók Birtok Tápiószecsőn, az úgynevezett „Szőlőhegyen” található, ahonnan lebilincselő kilátás nyílik a Tápió-vidékre. A birtok, szőlő- és levendula termesztéssel foglalkozik családias környezetben. Üzemünkben fehér, rozé és vörösbort állítunk elő. Kézműves borainkat megvásárolhatják személyesen, vagy kérhetik házhoz szállítással. Természetesen boraink kóstolására is van lehetőség előzetes egyeztetéssel.
A Lázók Birtok Tápiószecsőn, az úgynevezett „Szőlőhegyen” található, ahonnan lebilincselő kilátás nyílik a Tápió-vidékre. A birtok, szőlő- és levendula termesztéssel foglalkozik családias környezetben. Üzemünkben fehér, rozé és vörösbort állítunk elő. Kézműves borainkat megvásárolhatják személyesen, vagy kérhetik házhoz szállítással. Természetesen boraink kóstolására is van lehetőség előzetes egyeztetéssel.
A Lázók Birtok Tápiószecsőn, az úgynevezett „Szőlőhegyen” található, ahonnan lebilincselő kilátás nyílik a Tápió-vidékre. A birtok, szőlő- és levendula termesztéssel foglalkozik családias környezetben. Üzemünkben fehér, rozé és vörösbort állítunk elő. Kézműves borainkat megvásárolhatják személyesen, vagy kérhetik házhoz szállítással. Természetesen boraink kóstolására is van lehetőség előzetes egyeztetéssel.
A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.
A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.
A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.
Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.
Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.
Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.
A Lenkey Pincészet egészen különleges színfolt Tokajban, pontosabban Mádon. Lenkey Géza budapesti származású, ott is él családjával a mai napig, ugyanakkor a legősibb tokajiakat is megszégyenítő állhatatossággal képviseli választott hazáját és készíti borait. Minden évjáratban a szőlőből a lehető legjobbat akarja kihozni.
A Lenkey Pincészet egészen különleges színfolt Tokajban, pontosabban Mádon. Lenkey Géza budapesti származású, ott is él családjával a mai napig, ugyanakkor a legősibb tokajiakat is megszégyenítő állhatatossággal képviseli választott hazáját és készíti borait. Minden évjáratban a szőlőből a lehető legjobbat akarja kihozni.
A Lenkey Pincészet egészen különleges színfolt Tokajban, pontosabban Mádon. Lenkey Géza budapesti származású, ott is él családjával a mai napig, ugyanakkor a legősibb tokajiakat is megszégyenítő állhatatossággal képviseli választott hazáját és készíti borait. Minden évjáratban a szőlőből a lehető legjobbat akarja kihozni.
A Lics Pincészet központi borászata a Budafoki hatalmas pincelabirintus egyik pincéje. A budafoki Lics Pincészetben saját termelésű, a Szekszárdi és az Etyek-Budai Borvidék jellegzetes borai érlelődnek, kerülnek palackozásra. A pincészet bejelentett csoportok számára egész évben látogatható. Budafoki pincészetünk egyben bornagykereskedés is. A pince 2 ágában klimatizált kóstolótermeket alakítottunk ki, ahol pincesétát követően borkóstolókat tartunk. A pince udvarában nyitott mintaüzletünkben teljes borkínálatunk megvásárolható.
A Lics Pincészet központi borászata a Budafoki hatalmas pincelabirintus egyik pincéje. A budafoki Lics Pincészetben saját termelésű, a Szekszárdi és az Etyek-Budai Borvidék jellegzetes borai érlelődnek, kerülnek palackozásra. A pincészet bejelentett csoportok számára egész évben látogatható. Budafoki pincészetünk egyben bornagykereskedés is. A pince 2 ágában klimatizált kóstolótermeket alakítottunk ki, ahol pincesétát követően borkóstolókat tartunk. A pince udvarában nyitott mintaüzletünkben teljes borkínálatunk megvásárolható.
A Lics Pincészet központi borászata a Budafoki hatalmas pincelabirintus egyik pincéje. A budafoki Lics Pincészetben saját termelésű, a Szekszárdi és az Etyek-Budai Borvidék jellegzetes borai érlelődnek, kerülnek palackozásra. A pincészet bejelentett csoportok számára egész évben látogatható. Budafoki pincészetünk egyben bornagykereskedés is. A pince 2 ágában klimatizált kóstolótermeket alakítottunk ki, ahol pincesétát követően borkóstolókat tartunk. A pince udvarában nyitott mintaüzletünkben teljes borkínálatunk megvásárolható.
A pákozdi 22 hektáros ültetvényünk a Velencei-tó északi partján, a Meleg-hegy déli lejtőjén található. Mind a vulkanikus Meleg-hegy, mind a Velencei-tó hozzájárul a mikroklímához, ami egyedivé, és kiemelkedő minőségűvé teszi a pákozdi borokat. Pincelátogatás és borkóstoló programokat szervezünk egyéni vendégeknek és csoportoknak egyaránt.
A pákozdi 22 hektáros ültetvényünk a Velencei-tó északi partján, a Meleg-hegy déli lejtőjén található. Mind a vulkanikus Meleg-hegy, mind a Velencei-tó hozzájárul a mikroklímához, ami egyedivé, és kiemelkedő minőségűvé teszi a pákozdi borokat. Pincelátogatás és borkóstoló programokat szervezünk egyéni vendégeknek és csoportoknak egyaránt.
A pákozdi 22 hektáros ültetvényünk a Velencei-tó északi partján, a Meleg-hegy déli lejtőjén található. Mind a vulkanikus Meleg-hegy, mind a Velencei-tó hozzájárul a mikroklímához, ami egyedivé, és kiemelkedő minőségűvé teszi a pákozdi borokat. Pincelátogatás és borkóstoló programokat szervezünk egyéni vendégeknek és csoportoknak egyaránt.
A Lídia Borház saját terméséből előállított borait kellemes környezetben, a pincében és vinotékában lehet fogyasztani, valamint hordós vagy palackos kiszerelésben - akár web áruházon keresztül is - megvásárolni. A kiváló termőhelyeken szüretelt szőlőből szakmai igényességgel erjesztett borokat, a hagyományos technológiát korszerű eljárásokkal ötvözve érleljük és egyre növekvő hányadban palackozzuk.
A Lídia Borház saját terméséből előállított borait kellemes környezetben, a pincében és vinotékában lehet fogyasztani, valamint hordós vagy palackos kiszerelésben - akár web áruházon keresztül is - megvásárolni. A kiváló termőhelyeken szüretelt szőlőből szakmai igényességgel erjesztett borokat, a hagyományos technológiát korszerű eljárásokkal ötvözve érleljük és egyre növekvő hányadban palackozzuk.
A Lídia Borház saját terméséből előállított borait kellemes környezetben, a pincében és vinotékában lehet fogyasztani, valamint hordós vagy palackos kiszerelésben - akár web áruházon keresztül is - megvásárolni. A kiváló termőhelyeken szüretelt szőlőből szakmai igényességgel erjesztett borokat, a hagyományos technológiát korszerű eljárásokkal ötvözve érleljük és egyre növekvő hányadban palackozzuk.