Turizmus Program

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Borvásárlás

Bort vásárolni lehet személyesen, de már nagyon sok helyen online is lehet rendelni a borászatok, borpincék vagy borkereskedések webáruházában. A személyes vásárlás egyben jó program is, akár a pincét, akár annak mintaboltját keressük fel.
Népszerűség

Kovács Vendégház. Villányban, csendes környezetben, csodálatos panorámával rendelkező, hétvégi házunkba várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket!

Kovács Vendégház. Villányban, csendes környezetben, csodálatos panorámával rendelkező, hétvégi házunkba várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket!

Kovács Vendégház. Villányban, csendes környezetben, csodálatos panorámával rendelkező, hétvégi házunkba várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket!

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

A garabonci Bajkostető szőlőhegyen tevékenykedő borász család vendéglátással is foglalkozik, a pincénél van lehetőség borkóstolásra, borvásárlásra és hideg-meleg ételek fogyasztására is.

A garabonci Bajkostető szőlőhegyen tevékenykedő borász család vendéglátással is foglalkozik, a pincénél van lehetőség borkóstolásra, borvásárlásra és hideg-meleg ételek fogyasztására is.

A garabonci Bajkostető szőlőhegyen tevékenykedő borász család vendéglátással is foglalkozik, a pincénél van lehetőség borkóstolásra, borvásárlásra és hideg-meleg ételek fogyasztására is.

A Kunvin a korrekt ivóborok területén találta meg a helyét, illetve késői szüretelésű borok esetében a prémium kategóriában is.

A Kunvin a korrekt ivóborok területén találta meg a helyét, illetve késői szüretelésű borok esetében a prémium kategóriában is.

A Kunvin a korrekt ivóborok területén találta meg a helyét, illetve késői szüretelésű borok esetében a prémium kategóriában is.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Borászatunk 2000 óta elérhető Gyöngyöshalászon, ahol felépült a saját kis üzemünk. Csak a Mátrai borvidéken szüretelt szőlőkkel dolgozunk; Gyöngyöspata, Gyöngyöstarján, Nagyréde, Karácsond, Visonta és természetesen Gyöngyöshalász az alapanyagok származási helye. Célunk, hogy még többen megismerjenek bennünket. Megtalálhatnak minket Gyöngyöshalászon az Atkári út 17. szám alatt is, ahol ugyan nincs cégtábla, de mint tudják: „A Jó bornak nem kell cégér!” Forrás a borászat honlapja.

Borászatunk 2000 óta elérhető Gyöngyöshalászon, ahol felépült a saját kis üzemünk. Csak a Mátrai borvidéken szüretelt szőlőkkel dolgozunk; Gyöngyöspata, Gyöngyöstarján, Nagyréde, Karácsond, Visonta és természetesen Gyöngyöshalász az alapanyagok származási helye. Célunk, hogy még többen megismerjenek bennünket. Megtalálhatnak minket Gyöngyöshalászon az Atkári út 17. szám alatt is, ahol ugyan nincs cégtábla, de mint tudják: „A Jó bornak nem kell cégér!” Forrás a borászat honlapja.

Borászatunk 2000 óta elérhető Gyöngyöshalászon, ahol felépült a saját kis üzemünk. Csak a Mátrai borvidéken szüretelt szőlőkkel dolgozunk; Gyöngyöspata, Gyöngyöstarján, Nagyréde, Karácsond, Visonta és természetesen Gyöngyöshalász az alapanyagok származási helye. Célunk, hogy még többen megismerjenek bennünket. Megtalálhatnak minket Gyöngyöshalászon az Atkári út 17. szám alatt is, ahol ugyan nincs cégtábla, de mint tudják: „A Jó bornak nem kell cégér!” Forrás a borászat honlapja.

Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.

Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.

Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.

Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.

Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.

Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok teljesülésére. Gazdaságunk 2004 óta tagja az Agrár-környezetgazdákodás Integrált Ültetvény célprogramjának, mely a környezettudatos gazdálkodásunkat jelképezi.

1...131415...26

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények