Az épületkomplexum alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom. Az étlapon természetesen a hal a fő nyersanyag, de természetesen az egyéb ételek kedvelői is bőséges ajánlatban válogathatnak. A kiváló szakemberek, a modern konyhai berendezések minden egyedi igényt kielégítését is lehetővé teszik, ami egy konyhában elkészíthető.
Az épületkomplexum alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom. Az étlapon természetesen a hal a fő nyersanyag, de természetesen az egyéb ételek kedvelői is bőséges ajánlatban válogathatnak. A kiváló szakemberek, a modern konyhai berendezések minden egyedi igényt kielégítését is lehetővé teszik, ami egy konyhában elkészíthető.
Az épületkomplexum alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom. Az étlapon természetesen a hal a fő nyersanyag, de természetesen az egyéb ételek kedvelői is bőséges ajánlatban válogathatnak. A kiváló szakemberek, a modern konyhai berendezések minden egyedi igényt kielégítését is lehetővé teszik, ami egy konyhában elkészíthető.
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!
A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!
A Fészek Csárda Budapest közelében, közvetlenül az M1-es autópálya mellett, Pátynál, a Sasfészek pihenőhelynél található csárda hangulatú étterem. Hangulatos különtermeivel, szolgáltatásival ideális helyszín családi, baráti összejövetelek, ballagások, kisebb esküvők és céges rendezvények megtartására. A hét mindennapján 7:00-23:00 óráig várja a magyaros ételek ízeit kedvelő vendégeket.
A Fészek Csárda Budapest közelében, közvetlenül az M1-es autópálya mellett, Pátynál, a Sasfészek pihenőhelynél található csárda hangulatú étterem. Hangulatos különtermeivel, szolgáltatásival ideális helyszín családi, baráti összejövetelek, ballagások, kisebb esküvők és céges rendezvények megtartására. A hét mindennapján 7:00-23:00 óráig várja a magyaros ételek ízeit kedvelő vendégeket.
A Fészek Csárda Budapest közelében, közvetlenül az M1-es autópálya mellett, Pátynál, a Sasfészek pihenőhelynél található csárda hangulatú étterem. Hangulatos különtermeivel, szolgáltatásival ideális helyszín családi, baráti összejövetelek, ballagások, kisebb esküvők és céges rendezvények megtartására. A hét mindennapján 7:00-23:00 óráig várja a magyaros ételek ízeit kedvelő vendégeket.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.
Elsősorban kézműves csárdának valljuk magunkat. A Galuska Csárdában abban hiszünk, hogy a tradicionális, ízben teljes ételek elkészítése a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. Ezért minden pörköltünk elkészítésekor kitűnő, eredet védett mangalica szalonnát, hagymát, zöldségeket- és őrölt piros paprikát használunk a válogatott húsok mellé. Magas minőségű, adalékmentes alapanyagaink mind őstermelőktől érkeznek, kik nem ipari hanem kézműves minőségben termelnek, nagyszerű szakértelemmel dolgoznak.
A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.
A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.
A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
Éttermünk az osztrák határtól 300 méterre a bozsoki szőlőhegyen helyezkedik el. Az igazán patináns, magyaros csárda közvetlenül az erdő szomszédságában panorámás, 120 férőhelyes teraszával páratlan élményt nyújt az ide látogató vendégeknek. Pénteken és szombaton élőzenével várunk minden kedves vendéget!
Éttermünk az osztrák határtól 300 méterre a bozsoki szőlőhegyen helyezkedik el. Az igazán patináns, magyaros csárda közvetlenül az erdő szomszédságában panorámás, 120 férőhelyes teraszával páratlan élményt nyújt az ide látogató vendégeknek. Pénteken és szombaton élőzenével várunk minden kedves vendéget!
Éttermünk az osztrák határtól 300 méterre a bozsoki szőlőhegyen helyezkedik el. Az igazán patináns, magyaros csárda közvetlenül az erdő szomszédságában panorámás, 120 férőhelyes teraszával páratlan élményt nyújt az ide látogató vendégeknek. Pénteken és szombaton élőzenével várunk minden kedves vendéget!