Hal
Olasz
Disznótoros
Pizza
Liba
Hamburger
Kemencés
Grill
Kolbász
BBQ
Vad
Mediterrán
Ázsiai
Sajt
Palacsinta
Street Food
Fánk
Házias
Ebéd
Vega
Kínai
Lecsó
Zsidó
Csülök
Tészta
Menü rendelés
Kocsonya
Rétes
Étel kiszállítás
Erdélyi étel
Bio
Hurka
Spanyol
Francia
Vadétel
Disznóvágás
Káposzta
Sváb étel
Fesztivál
Barbecue
Húsvét
Hidegtál rendelés
Lángos
Vacsora
Vegán
Kalács
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Libamáj
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
Új, modern gasztro trend van kialakulóban. Légy részese te is! A legfinomabb spanyol-olasz-magyar sonkák, felvágottak és sajtok egyenesen származási helyükről. Helyben készült pékáruk, a legfinomabb borok és kellemes hangulat. Egy hely azoknak, akik szeretik a mediterrán életérzést, a spanyol tapas bárokat, az olasz aperitvokat és a legfinomabb hazai gourmet termékeket.
Új, modern gasztro trend van kialakulóban. Légy részese te is! A legfinomabb spanyol-olasz-magyar sonkák, felvágottak és sajtok egyenesen származási helyükről. Helyben készült pékáruk, a legfinomabb borok és kellemes hangulat. Egy hely azoknak, akik szeretik a mediterrán életérzést, a spanyol tapas bárokat, az olasz aperitvokat és a legfinomabb hazai gourmet termékeket.
Új, modern gasztro trend van kialakulóban. Légy részese te is! A legfinomabb spanyol-olasz-magyar sonkák, felvágottak és sajtok egyenesen származási helyükről. Helyben készült pékáruk, a legfinomabb borok és kellemes hangulat. Egy hely azoknak, akik szeretik a mediterrán életérzést, a spanyol tapas bárokat, az olasz aperitvokat és a legfinomabb hazai gourmet termékeket.
A Balaton-felvidéki borvidék jellegzetes szőlőfajtáiból készítünk illatos fehérborokat és borkülönlegességeket, 12 hektáros birtokon gazdálkodva. A pincénél folyó és palackozott borokat kínálunk helyben fogyasztásra és elvitelre, előzetes bejelentkezés alapján kemencés ételekkel is tudunk szolgálni.
A Balaton-felvidéki borvidék jellegzetes szőlőfajtáiból készítünk illatos fehérborokat és borkülönlegességeket, 12 hektáros birtokon gazdálkodva. A pincénél folyó és palackozott borokat kínálunk helyben fogyasztásra és elvitelre, előzetes bejelentkezés alapján kemencés ételekkel is tudunk szolgálni.
A Balaton-felvidéki borvidék jellegzetes szőlőfajtáiból készítünk illatos fehérborokat és borkülönlegességeket, 12 hektáros birtokon gazdálkodva. A pincénél folyó és palackozott borokat kínálunk helyben fogyasztásra és elvitelre, előzetes bejelentkezés alapján kemencés ételekkel is tudunk szolgálni.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.