Menü
Magyaros
Pizzéria
Étlap
Nemzetközi konyha
Vegetáriánus
Csárda
Házias
Gyorsétterem
Gluténmentes
Japán
Önkiszolgáló
Reggeli
Steak
Családias
Grill
Terasz
Indiai
Vegán
Mediterrán
Kemence
Kutyabarát
Borétterem
Lakásétterem
Olasz
Laktózmentes
Mexikói
Thai
Fine dinding
Sushi
Karácsonyi menü
Rendezvényterem
Barbecue
Kínai étterem
Kóser
Hajóétterem
Török
Magyar
Francia
Akadálymentes
Lovagi
Mozgáskorlátozott
Hajó
Reform
Vad
Görög
Bajor
Falatozó
Bolgár
Arab
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.
A Fehér Ló specialitásai a lávakövön és rostlapon készülő zamatos steakek, melyeket több változatban készítünk el, Vendégeink kívánsága szerint! Legyen az a kívánság a legnemesebb marhabélszínből készülő Tenderloin, a lédúsabb hátszín, azaz a Sirlion, a telt ízvilágú, amerikai kedvenc Rib-Eye, a csontos T-Bone vagy egy különleges lazac- vagy cápasteak. Étlapunkon a hagyományos és a séfünk által újragondolt ételeink széles választékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót az előételektől kezdve a roston és nyárson sült fogásokon át a vadételekig.
A Fehér Ló specialitásai a lávakövön és rostlapon készülő zamatos steakek, melyeket több változatban készítünk el, Vendégeink kívánsága szerint! Legyen az a kívánság a legnemesebb marhabélszínből készülő Tenderloin, a lédúsabb hátszín, azaz a Sirlion, a telt ízvilágú, amerikai kedvenc Rib-Eye, a csontos T-Bone vagy egy különleges lazac- vagy cápasteak. Étlapunkon a hagyományos és a séfünk által újragondolt ételeink széles választékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót az előételektől kezdve a roston és nyárson sült fogásokon át a vadételekig.
A Fehér Ló specialitásai a lávakövön és rostlapon készülő zamatos steakek, melyeket több változatban készítünk el, Vendégeink kívánsága szerint! Legyen az a kívánság a legnemesebb marhabélszínből készülő Tenderloin, a lédúsabb hátszín, azaz a Sirlion, a telt ízvilágú, amerikai kedvenc Rib-Eye, a csontos T-Bone vagy egy különleges lazac- vagy cápasteak. Étlapunkon a hagyományos és a séfünk által újragondolt ételeink széles választékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót az előételektől kezdve a roston és nyárson sült fogásokon át a vadételekig.
A Fenyőgyöngye Vendéglő a Hármashatár -hegyen, a Budai Parkerdő közepén fekszik. A Fenyőgyöngye 1935-ben épült, és hamar a kirándulók kedvelt helye lett. A régi, hagyományos magyar konyha ízeit, ételeit kínáljuk vendégeinknek. Nem a modern konyha irányvonalait követjük, szeretnénk ha igazán éhesen érkeznének hozzánk, mert itt nem csak a minőségre, hanem a mennyiségre is nagy hangsúlyt helyezünk.
A Fenyőgyöngye Vendéglő a Hármashatár -hegyen, a Budai Parkerdő közepén fekszik. A Fenyőgyöngye 1935-ben épült, és hamar a kirándulók kedvelt helye lett. A régi, hagyományos magyar konyha ízeit, ételeit kínáljuk vendégeinknek. Nem a modern konyha irányvonalait követjük, szeretnénk ha igazán éhesen érkeznének hozzánk, mert itt nem csak a minőségre, hanem a mennyiségre is nagy hangsúlyt helyezünk.
A Fenyőgyöngye Vendéglő a Hármashatár -hegyen, a Budai Parkerdő közepén fekszik. A Fenyőgyöngye 1935-ben épült, és hamar a kirándulók kedvelt helye lett. A régi, hagyományos magyar konyha ízeit, ételeit kínáljuk vendégeinknek. Nem a modern konyha irányvonalait követjük, szeretnénk ha igazán éhesen érkeznének hozzánk, mert itt nem csak a minőségre, hanem a mennyiségre is nagy hangsúlyt helyezünk.