Főzőverseny
Brunch
Svédasztal
Büfévacsora
Reggeli
Sajtkészítés
Étel
Amerikai
Étterem
Ital
Kemencés Étel
Vendégasztal
Food Truck Show
Ebéd
Torkos napok
Menü
Túra
Vacsora
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Piac
Fesztivál
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
Reggelizzen nálunk! A la carte étlapunkról többek között frissen facsart gyümölcslevet, frissen őrölt olasz Varesina kávét és az Ön igényei szerint elkészített hideg és meleg ételeket választhat executive reggelink keretében. Ebédeljen nálunk! Minden héten érdemes meglátogatni éttermünket. Séfünk hetente változó tésztafélékkel színesíti a Grafit Bistro kínálatát, így az olasz konyha szerelmesei is mindig találnak kedvükre valót. Vacsorázzon nálunk! Foglaljon helyet teraszunkon és engedje, hogy a mediterrán francia konyha által megidézett hangulatot fokozza a fűzfák, vadkacsák és simogató napsütés a csendesen fodrozódó csónakázó tó partján.
Reggelizzen nálunk! A la carte étlapunkról többek között frissen facsart gyümölcslevet, frissen őrölt olasz Varesina kávét és az Ön igényei szerint elkészített hideg és meleg ételeket választhat executive reggelink keretében. Ebédeljen nálunk! Minden héten érdemes meglátogatni éttermünket. Séfünk hetente változó tésztafélékkel színesíti a Grafit Bistro kínálatát, így az olasz konyha szerelmesei is mindig találnak kedvükre valót. Vacsorázzon nálunk! Foglaljon helyet teraszunkon és engedje, hogy a mediterrán francia konyha által megidézett hangulatot fokozza a fűzfák, vadkacsák és simogató napsütés a csendesen fodrozódó csónakázó tó partján.
Reggelizzen nálunk! A la carte étlapunkról többek között frissen facsart gyümölcslevet, frissen őrölt olasz Varesina kávét és az Ön igényei szerint elkészített hideg és meleg ételeket választhat executive reggelink keretében. Ebédeljen nálunk! Minden héten érdemes meglátogatni éttermünket. Séfünk hetente változó tésztafélékkel színesíti a Grafit Bistro kínálatát, így az olasz konyha szerelmesei is mindig találnak kedvükre valót. Vacsorázzon nálunk! Foglaljon helyet teraszunkon és engedje, hogy a mediterrán francia konyha által megidézett hangulatot fokozza a fűzfák, vadkacsák és simogató napsütés a csendesen fodrozódó csónakázó tó partján.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.
A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.
A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.