Főzőverseny
Svédasztal
Brunch
Büfévacsora
Reggeli
Étel
Sajtkészítés
Amerikai
Vendégasztal
Étterem
Kemencés Étel
Ital
Túra
Vacsora
Food Truck Show
Torkos napok
Ebéd
Menü
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Piac
Fesztivál
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.
Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.
Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.
A Kék Duna Vendéglő Kalocsától 5 km -re, közvetlenül a Duna partján, gyönyörű természeti környezetben található. Budapesttől autóval mintegy másfél óra alatt megközelíthető, de a Kalocsa -Gerjen kompkikötő és kalocsai nemzetközi hajóállomás közelsége révén számos hajóval érkező csoport is törzsvendégünk már. Tavasztól őszig közvetlen folyóparti kerthelységünkből lélegzet elállító panoráma tárul elénk a Dunára, egy hangulatos ebédet vagy vacsorát csupán a környék élővilágának halk nesze zavarhat meg. A hagyományos magyaros ízvilág mellett helyi specialitásokkal - és igény esetén - személyre szabott különlegességekkel is várjuk vendégeinket. A helyszín szabadtéren mintegy 150 a belső termekkel együtt pedig akár 200 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Vállaljuk esküvők, céges rendezvények, külföldi csoportok, kirándulásokhoz kapcsolódó csoportos étkezések valamint bármilyen családi esemény lebonyolítását.
A Kék Duna Vendéglő Kalocsától 5 km -re, közvetlenül a Duna partján, gyönyörű természeti környezetben található. Budapesttől autóval mintegy másfél óra alatt megközelíthető, de a Kalocsa -Gerjen kompkikötő és kalocsai nemzetközi hajóállomás közelsége révén számos hajóval érkező csoport is törzsvendégünk már. Tavasztól őszig közvetlen folyóparti kerthelységünkből lélegzet elállító panoráma tárul elénk a Dunára, egy hangulatos ebédet vagy vacsorát csupán a környék élővilágának halk nesze zavarhat meg. A hagyományos magyaros ízvilág mellett helyi specialitásokkal - és igény esetén - személyre szabott különlegességekkel is várjuk vendégeinket. A helyszín szabadtéren mintegy 150 a belső termekkel együtt pedig akár 200 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Vállaljuk esküvők, céges rendezvények, külföldi csoportok, kirándulásokhoz kapcsolódó csoportos étkezések valamint bármilyen családi esemény lebonyolítását.
A Kék Duna Vendéglő Kalocsától 5 km -re, közvetlenül a Duna partján, gyönyörű természeti környezetben található. Budapesttől autóval mintegy másfél óra alatt megközelíthető, de a Kalocsa -Gerjen kompkikötő és kalocsai nemzetközi hajóállomás közelsége révén számos hajóval érkező csoport is törzsvendégünk már. Tavasztól őszig közvetlen folyóparti kerthelységünkből lélegzet elállító panoráma tárul elénk a Dunára, egy hangulatos ebédet vagy vacsorát csupán a környék élővilágának halk nesze zavarhat meg. A hagyományos magyaros ízvilág mellett helyi specialitásokkal - és igény esetén - személyre szabott különlegességekkel is várjuk vendégeinket. A helyszín szabadtéren mintegy 150 a belső termekkel együtt pedig akár 200 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Vállaljuk esküvők, céges rendezvények, külföldi csoportok, kirándulásokhoz kapcsolódó csoportos étkezések valamint bármilyen családi esemény lebonyolítását.
Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.
Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.
Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.