Főzőverseny
Brunch
Svédasztal
Büfévacsora
Reggeli
Sajtkészítés
Étel
Amerikai
Étterem
Ital
Kemencés Étel
Vendégasztal
Food Truck Show
Ebéd
Torkos napok
Menü
Túra
Vacsora
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Édesség
Sonkakészítés
Piac
Fesztivál
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.
A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.
A világ legjobb olasz kávéja - Caffé Giamaica kávé, teák, gyümölcsös limonádék és frissen facsart levek, turmixok a Zsinagóga tőszomszédságában. Egész napos reggeli, heti ebédmenü, könnyű salátákkal és kényeztető süteményekkel vár barátságos személyzetünk. Mindeközben bármerre nézel mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak. A Solinfo Café és Tom Dixon showroom egy élmény alapú bemutatótér, ahol bárki megtapasztalhatja a Solinfo életérzést: azt az esztétikai és élménybeli pluszt, amit egy jól megtervezett enteriőr nyújtani tud.
Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!
Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!
Éttermünk a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben található. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is. Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot!
Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.
Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.
Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A Sport Terrace Tihany egy hely a Balaton teljes keleti-medencéjének vízparti panorámájával, cool arcoknak cool arcoktól, a kedvenc italoddal, feszengés nélkül Tihany legszebb öblében. Nyáron minden napos nyitvatartással, télen minden hétvégén szombaton és vasárnap várjuk kedves vendégeinket. Kutyabarát hely vagyunk. Van nálunk gyermekjátszó, napágyak, chill-zone, spriccek, májsztró, mjuzik, bisztró-ételek, fröccs.
A Sport Terrace Tihany egy hely a Balaton teljes keleti-medencéjének vízparti panorámájával, cool arcoknak cool arcoktól, a kedvenc italoddal, feszengés nélkül Tihany legszebb öblében. Nyáron minden napos nyitvatartással, télen minden hétvégén szombaton és vasárnap várjuk kedves vendégeinket. Kutyabarát hely vagyunk. Van nálunk gyermekjátszó, napágyak, chill-zone, spriccek, májsztró, mjuzik, bisztró-ételek, fröccs.
A Sport Terrace Tihany egy hely a Balaton teljes keleti-medencéjének vízparti panorámájával, cool arcoknak cool arcoktól, a kedvenc italoddal, feszengés nélkül Tihany legszebb öblében. Nyáron minden napos nyitvatartással, télen minden hétvégén szombaton és vasárnap várjuk kedves vendégeinket. Kutyabarát hely vagyunk. Van nálunk gyermekjátszó, napágyak, chill-zone, spriccek, májsztró, mjuzik, bisztró-ételek, fröccs.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A Balaton-felvidék első sörfőzdéje közel harminc éve készít prémium minőségű kisüzemi söröket. A Stari sörfőzde kínálatában mindenki megtalálja a saját ízvilágának megfelelő sört, legyen az akár egy klasszikus világos, barna, búza vagy akár ale típusú vörös és a ma divatos IPA. A gyümölcsös sör szerelmeseinek a sörfőzde 30% valódi gyümölcstartalmú sörökkel kedveskedik: savanykás meggy, édes eper, hamvas szilva, fanyar fekete ribizli és a búzasör ágyon érlelt narancsos grapefruit. Azokra is gondoltak, akik nem isznak alkoholt, de nem akarnak lemondani az igazi sör élményéről, ezért nekik 2021-től elérhető a Stari 0.0 alkoholmentes sör.
A Balaton-felvidék első sörfőzdéje közel harminc éve készít prémium minőségű kisüzemi söröket. A Stari sörfőzde kínálatában mindenki megtalálja a saját ízvilágának megfelelő sört, legyen az akár egy klasszikus világos, barna, búza vagy akár ale típusú vörös és a ma divatos IPA. A gyümölcsös sör szerelmeseinek a sörfőzde 30% valódi gyümölcstartalmú sörökkel kedveskedik: savanykás meggy, édes eper, hamvas szilva, fanyar fekete ribizli és a búzasör ágyon érlelt narancsos grapefruit. Azokra is gondoltak, akik nem isznak alkoholt, de nem akarnak lemondani az igazi sör élményéről, ezért nekik 2021-től elérhető a Stari 0.0 alkoholmentes sör.
A Balaton-felvidék első sörfőzdéje közel harminc éve készít prémium minőségű kisüzemi söröket. A Stari sörfőzde kínálatában mindenki megtalálja a saját ízvilágának megfelelő sört, legyen az akár egy klasszikus világos, barna, búza vagy akár ale típusú vörös és a ma divatos IPA. A gyümölcsös sör szerelmeseinek a sörfőzde 30% valódi gyümölcstartalmú sörökkel kedveskedik: savanykás meggy, édes eper, hamvas szilva, fanyar fekete ribizli és a búzasör ágyon érlelt narancsos grapefruit. Azokra is gondoltak, akik nem isznak alkoholt, de nem akarnak lemondani az igazi sör élményéről, ezért nekik 2021-től elérhető a Stari 0.0 alkoholmentes sör.