Turizmus Program

Strandok éjszakája

Krisna-völgyi Búcsú

Irány Siófok!

Borünnep Egerben

Mézesvölgyi nyár

Balatoni borkoncertek

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Gasztronómia

Népszerűség

2026. március 3-5. között ismételten megnyitja kapuit a SIRHA Budapest, amely a HORECA szektor és az élelmiszeripar, valamint a cukrász és pékipar kiemelkedő szakkiállítása.

2026. március 3-5. között ismételten megnyitja kapuit a SIRHA Budapest, amely a HORECA szektor és az élelmiszeripar, valamint a cukrász és pékipar kiemelkedő szakkiállítása.

2026. március 3-5. között ismételten megnyitja kapuit a SIRHA Budapest, amely a HORECA szektor és az élelmiszeripar, valamint a cukrász és pékipar kiemelkedő szakkiállítása.

A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.

A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.

A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények