Idén második alkalommal invitálunk az őszi szőlőfürtök-böngészésével egybekötött, bakancsos dűlőtúránkra a pincétől, az Almagyar dűlőn át, a Síkhegyre. A túrán ezúttal a Bikavér nyomába eredünk, sok izgalmas történettel és azoknak a boroknak a kóstolásával, amelyek a karnyújtásnyira elterülő ültetvények gyümölcséből készültek. A túra végén egy másik jól ismert Hungarikumunkkal, ízletes marhagulyással és házi rétessel várunk Titeket a Nyárfa alatt.
Kiemelt ajánlat
Idén második alkalommal invitálunk az őszi szőlőfürtök-böngészésével egybekötött, bakancsos dűlőtúránkra a pincétől, az Almagyar dűlőn át, a Síkhegyre. A túrán ezúttal a Bikavér nyomába eredünk, sok izgalmas történettel és azoknak a boroknak a kóstolásával, amelyek a karnyújtásnyira elterülő ültetvények gyümölcséből készültek. A túra végén egy másik jól ismert Hungarikumunkkal, ízletes marhagulyással és házi rétessel várunk Titeket a Nyárfa alatt.
Kiemelt ajánlat
Idén második alkalommal invitálunk az őszi szőlőfürtök-böngészésével egybekötött, bakancsos dűlőtúránkra a pincétől, az Almagyar dűlőn át, a Síkhegyre. A túrán ezúttal a Bikavér nyomába eredünk, sok izgalmas történettel és azoknak a boroknak a kóstolásával, amelyek a karnyújtásnyira elterülő ültetvények gyümölcséből készültek. A túra végén egy másik jól ismert Hungarikumunkkal, ízletes marhagulyással és házi rétessel várunk Titeket a Nyárfa alatt.
Kiemelt ajánlat
Bor és csokoládé kóstolóra hívjuk és várjuk Egerben 2025. december 6-án. Minden év végén elérkezik a pillanat, amikor elkerülhetetlenül megérkezik a hideg, nyirkos, téli idő. Mi ebben az évszakban azt szeretjük igazán, hogy már sok-sok éve különleges módon melegítjük fel szívünket és lelkünket, egyben készülünk fel a december hozta ünnepi hangulatra: borokkal és csokoládékkal.
Kiemelt ajánlat
Bor és csokoládé kóstolóra hívjuk és várjuk Egerben 2025. december 6-án. Minden év végén elérkezik a pillanat, amikor elkerülhetetlenül megérkezik a hideg, nyirkos, téli idő. Mi ebben az évszakban azt szeretjük igazán, hogy már sok-sok éve különleges módon melegítjük fel szívünket és lelkünket, egyben készülünk fel a december hozta ünnepi hangulatra: borokkal és csokoládékkal.
Kiemelt ajánlat
Bor és csokoládé kóstolóra hívjuk és várjuk Egerben 2025. december 6-án. Minden év végén elérkezik a pillanat, amikor elkerülhetetlenül megérkezik a hideg, nyirkos, téli idő. Mi ebben az évszakban azt szeretjük igazán, hogy már sok-sok éve különleges módon melegítjük fel szívünket és lelkünket, egyben készülünk fel a december hozta ünnepi hangulatra: borokkal és csokoládékkal.
Kiemelt ajánlat
Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.
Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.
Minden eddiginél több helyszínnel, vezetett gasztrotúrákkal és kerékpáros ajánlatokkal indul újra idén a Gasztrohegy októberben. Az összefogás azzal a céllal jött létre, hogy tematikus hétvégékkel támogassa az őszi-téli időszakot. A koncepció maradt: szezonális hozzávalók, lokális konyha, elkötelezett vendéglátók és aktív felfedezés, idéntől kedvezményes ebike bérléssel és vezetett túrákkal.
Gyula sétálóutcájában található Gyulai Mézes Kuckóban termelői mézek és mézkészítmények vásárlására van lehetőség. Üzemeltetője, Balogh Erika maga is aktív méhész. Saját termékei között arany-és ezüst minősítésű mézek is megtalálhatóak. A „Kuckóba” betérők a mézvásárláson kívül ismereteiket is bővíteni tudják Balogh Erika szakmai tudása által.
Kiemelt ajánlat
Gyula sétálóutcájában található Gyulai Mézes Kuckóban termelői mézek és mézkészítmények vásárlására van lehetőség. Üzemeltetője, Balogh Erika maga is aktív méhész. Saját termékei között arany-és ezüst minősítésű mézek is megtalálhatóak. A „Kuckóba” betérők a mézvásárláson kívül ismereteiket is bővíteni tudják Balogh Erika szakmai tudása által.
Kiemelt ajánlat
Gyula sétálóutcájában található Gyulai Mézes Kuckóban termelői mézek és mézkészítmények vásárlására van lehetőség. Üzemeltetője, Balogh Erika maga is aktív méhész. Saját termékei között arany-és ezüst minősítésű mézek is megtalálhatóak. A „Kuckóba” betérők a mézvásárláson kívül ismereteiket is bővíteni tudják Balogh Erika szakmai tudása által.
Kiemelt ajánlat
Frissen sült, még szinte sercegő tepertő; hagyományos és különleges pálinkák sora; egész délután át tartó kézműves vásár és izgalmas műsor. Mindezek várnak az érdeklődőkre Mórahalmon, a Pramonád téren remek hangulattal megfűszerezve 2025. november 22-én a X. Mórahalmi Pálinka- és Tepertőfesztiválon. A rendezvény színes és izgalmas délutáni programot kínál a fesztiválra látogatók számára.
Frissen sült, még szinte sercegő tepertő; hagyományos és különleges pálinkák sora; egész délután át tartó kézműves vásár és izgalmas műsor. Mindezek várnak az érdeklődőkre Mórahalmon, a Pramonád téren remek hangulattal megfűszerezve 2025. november 22-én a X. Mórahalmi Pálinka- és Tepertőfesztiválon. A rendezvény színes és izgalmas délutáni programot kínál a fesztiválra látogatók számára.
Frissen sült, még szinte sercegő tepertő; hagyományos és különleges pálinkák sora; egész délután át tartó kézműves vásár és izgalmas műsor. Mindezek várnak az érdeklődőkre Mórahalmon, a Pramonád téren remek hangulattal megfűszerezve 2025. november 22-én a X. Mórahalmi Pálinka- és Tepertőfesztiválon. A rendezvény színes és izgalmas délutáni programot kínál a fesztiválra látogatók számára.
Gyulai kolbász kóstolás keddtől vasárnapig a Gyulai Kolbász Múzeumban. Múzeumlátogatással egybekötött gyulai kolbász kóstolásra van lehetőség keddtől vasárnapig a Gyulai Kolbász Múzeumban. A belépő tartalmazza a kiállítás megtekintését tárlatvezetéssel és kóstolót az Egyesület által készített Hagyományőrző Gyulai kolbászból. (3-4 falatka)
Kiemelt ajánlat
Gyulai kolbász kóstolás keddtől vasárnapig a Gyulai Kolbász Múzeumban. Múzeumlátogatással egybekötött gyulai kolbász kóstolásra van lehetőség keddtől vasárnapig a Gyulai Kolbász Múzeumban. A belépő tartalmazza a kiállítás megtekintését tárlatvezetéssel és kóstolót az Egyesület által készített Hagyományőrző Gyulai kolbászból. (3-4 falatka)
Kiemelt ajánlat
Gyulai kolbász kóstolás keddtől vasárnapig a Gyulai Kolbász Múzeumban. Múzeumlátogatással egybekötött gyulai kolbász kóstolásra van lehetőség keddtől vasárnapig a Gyulai Kolbász Múzeumban. A belépő tartalmazza a kiállítás megtekintését tárlatvezetéssel és kóstolót az Egyesület által készített Hagyományőrző Gyulai kolbászból. (3-4 falatka)
Kiemelt ajánlat
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk családjával, barátaival, munkatársaival a Prímás Pincébe Esztergomban. A Prímás Pince borkínálatával emlékezetes kulináris élmény nyújt. A boralagútban a Kárpát-medence borvidékeiről nem csak információhoz juthatnak a hozzánk látogatók, hanem kóstolhatnak is. Közel 100 tételt felölelő kínálatunk az összes tájegységről tartalmaz borokat. Kollégáink nagy örömmel kalauzolják vendégeinket a borok kóstolásában, ismertetik a borokat és a tájegységek jellemzőit.
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk családjával, barátaival, munkatársaival a Prímás Pincébe Esztergomban. A Prímás Pince borkínálatával emlékezetes kulináris élmény nyújt. A boralagútban a Kárpát-medence borvidékeiről nem csak információhoz juthatnak a hozzánk látogatók, hanem kóstolhatnak is. Közel 100 tételt felölelő kínálatunk az összes tájegységről tartalmaz borokat. Kollégáink nagy örömmel kalauzolják vendégeinket a borok kóstolásában, ismertetik a borokat és a tájegységek jellemzőit.
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk családjával, barátaival, munkatársaival a Prímás Pincébe Esztergomban. A Prímás Pince borkínálatával emlékezetes kulináris élmény nyújt. A boralagútban a Kárpát-medence borvidékeiről nem csak információhoz juthatnak a hozzánk látogatók, hanem kóstolhatnak is. Közel 100 tételt felölelő kínálatunk az összes tájegységről tartalmaz borokat. Kollégáink nagy örömmel kalauzolják vendégeinket a borok kóstolásában, ismertetik a borokat és a tájegységek jellemzőit.