Turizmus Program

Autószépségverseny

Kispesti Városünnep

Balatoni bulik

Tihanyi Levendulanapok

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Jegyvásárlás

Pálinka webshop

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.

A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.

A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.

Az Árpád Pálinka többek között az Év Pálinkafőzdéje 2012 cím birtokosa. A pálinkák kiváló minőségűek, és a család célja, hogy a legjobb pálinkák közé tartozzanak és méltó helyet foglaljanak el a kulturált pálinkafogyasztásban.

Az Árpád Pálinka többek között az Év Pálinkafőzdéje 2012 cím birtokosa. A pálinkák kiváló minőségűek, és a család célja, hogy a legjobb pálinkák közé tartozzanak és méltó helyet foglaljanak el a kulturált pálinkafogyasztásban.

Az Árpád Pálinka többek között az Év Pálinkafőzdéje 2012 cím birtokosa. A pálinkák kiváló minőségűek, és a család célja, hogy a legjobb pálinkák közé tartozzanak és méltó helyet foglaljanak el a kulturált pálinkafogyasztásban.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

A Bor- és Pálinkaház kitűnően alkalmas céges és családi rendezvények lebonyolítására, 50 fős kóstolóteremmel várjuk csoportok jelentkezését is. Rendezvényházunkban megismerhetik a környék gasztronómiáját és kulturális értékeit.

A Bor- és Pálinkaház kitűnően alkalmas céges és családi rendezvények lebonyolítására, 50 fős kóstolóteremmel várjuk csoportok jelentkezését is. Rendezvényházunkban megismerhetik a környék gasztronómiáját és kulturális értékeit.

A Bor- és Pálinkaház kitűnően alkalmas céges és családi rendezvények lebonyolítására, 50 fős kóstolóteremmel várjuk csoportok jelentkezését is. Rendezvényházunkban megismerhetik a környék gasztronómiáját és kulturális értékeit.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra, ahol 2000 óta készítik a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára.

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra, ahol 2000 óta készítik a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára.

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra, ahol 2000 óta készítik a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára.

Nagykörűn több mint 200 hektáron virágzik a cseresznye, itt található az egyik legrégebbi hazai pálinkafőzde, a Bulyáki Pálinkafőzde.

Nagykörűn több mint 200 hektáron virágzik a cseresznye, itt található az egyik legrégebbi hazai pálinkafőzde, a Bulyáki Pálinkafőzde.

Nagykörűn több mint 200 hektáron virágzik a cseresznye, itt található az egyik legrégebbi hazai pálinkafőzde, a Bulyáki Pálinkafőzde.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Újra Kispesti Városünnep!  Remek hangulatú családi program, sztárfellépők egész hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás.