Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Strandok éjszakája

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Balatoni borkoncertek

Pálinkakóstolás

Népszerűség

Nagykörűn több mint 200 hektáron virágzik a cseresznye, itt található az egyik legrégebbi hazai pálinkafőzde, a Bulyáki Pálinkafőzde.

Nagykörűn több mint 200 hektáron virágzik a cseresznye, itt található az egyik legrégebbi hazai pálinkafőzde, a Bulyáki Pálinkafőzde.

Nagykörűn több mint 200 hektáron virágzik a cseresznye, itt található az egyik legrégebbi hazai pálinkafőzde, a Bulyáki Pálinkafőzde.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.

Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.

Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.

Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.

Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.

Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.

Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények