Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
Szentendrén, a Dunakorzó leghangulatosabb teraszával várjuk kedves vendégeinket, kitűnő olasz konyhával, széles koktélválasztékkal, szolid árakkal! Olaszország - azon belül Calabria - hagyományaira épül a konyhánk, amit a tulajdonosi kör gasztro túrán szerzett receptekkel színesít. Papírvékony pizza, házi tészták, prémium húsok és halak, helyben készült sütemények, egy nagyon picit azért a magyar szájízre formálva! Áprilistól októberig hangulatos koktélpultos terasszal, a hűvösebb időszakban zárt és fűtött télikerttel várunk.
Szentendrén, a Dunakorzó leghangulatosabb teraszával várjuk kedves vendégeinket, kitűnő olasz konyhával, széles koktélválasztékkal, szolid árakkal! Olaszország - azon belül Calabria - hagyományaira épül a konyhánk, amit a tulajdonosi kör gasztro túrán szerzett receptekkel színesít. Papírvékony pizza, házi tészták, prémium húsok és halak, helyben készült sütemények, egy nagyon picit azért a magyar szájízre formálva! Áprilistól októberig hangulatos koktélpultos terasszal, a hűvösebb időszakban zárt és fűtött télikerttel várunk.
Szentendrén, a Dunakorzó leghangulatosabb teraszával várjuk kedves vendégeinket, kitűnő olasz konyhával, széles koktélválasztékkal, szolid árakkal! Olaszország - azon belül Calabria - hagyományaira épül a konyhánk, amit a tulajdonosi kör gasztro túrán szerzett receptekkel színesít. Papírvékony pizza, házi tészták, prémium húsok és halak, helyben készült sütemények, egy nagyon picit azért a magyar szájízre formálva! Áprilistól októberig hangulatos koktélpultos terasszal, a hűvösebb időszakban zárt és fűtött télikerttel várunk.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Vendégeink korlátlanul fogyaszthatnak ételt a svédasztalunkról. Látványkonyhánkban lávakövön grillezzük a különböző húsokat, nyársakat, zöldségeket. A csapolt pécsi Szalon világos és barna sör, folyóborok, kis üveges Cola termékek, kis üveges gyümölcslevek, ásványvizek, pezsgő, kávé, cappuccino, valamint alkoholos és alkohol mentes koktél szintén korlátlanul fogyaszthatóak. Nálunk a hagyományos magyaros ételek kedvelői éppúgy megtalálják kedvenceiket, mint a reformkonyha hívei és a vegetáriánusok.
Vendégeink korlátlanul fogyaszthatnak ételt a svédasztalunkról. Látványkonyhánkban lávakövön grillezzük a különböző húsokat, nyársakat, zöldségeket. A csapolt pécsi Szalon világos és barna sör, folyóborok, kis üveges Cola termékek, kis üveges gyümölcslevek, ásványvizek, pezsgő, kávé, cappuccino, valamint alkoholos és alkohol mentes koktél szintén korlátlanul fogyaszthatóak. Nálunk a hagyományos magyaros ételek kedvelői éppúgy megtalálják kedvenceiket, mint a reformkonyha hívei és a vegetáriánusok.
Vendégeink korlátlanul fogyaszthatnak ételt a svédasztalunkról. Látványkonyhánkban lávakövön grillezzük a különböző húsokat, nyársakat, zöldségeket. A csapolt pécsi Szalon világos és barna sör, folyóborok, kis üveges Cola termékek, kis üveges gyümölcslevek, ásványvizek, pezsgő, kávé, cappuccino, valamint alkoholos és alkohol mentes koktél szintén korlátlanul fogyaszthatóak. Nálunk a hagyományos magyaros ételek kedvelői éppúgy megtalálják kedvenceiket, mint a reformkonyha hívei és a vegetáriánusok.
Az étterem a Trófea Grilltől már megszokott magas színvonalon, rögzített árakkal nyújtja svédasztalos hatalmas étel és italválasztékát, amit csak emel a nemrég nyílt étterem elegáns, letisztult belső kialakítása. A Trófea Grill Étterem (Buda) a város egyik legfrekventáltabb helyén, a Margit híd budai hídfőjénél nyitotta meg kapuit: egy olyan helyen, ahol már 100 évvel ezelőtt is étterem működött.
Az étterem a Trófea Grilltől már megszokott magas színvonalon, rögzített árakkal nyújtja svédasztalos hatalmas étel és italválasztékát, amit csak emel a nemrég nyílt étterem elegáns, letisztult belső kialakítása. A Trófea Grill Étterem (Buda) a város egyik legfrekventáltabb helyén, a Margit híd budai hídfőjénél nyitotta meg kapuit: egy olyan helyen, ahol már 100 évvel ezelőtt is étterem működött.
Az étterem a Trófea Grilltől már megszokott magas színvonalon, rögzített árakkal nyújtja svédasztalos hatalmas étel és italválasztékát, amit csak emel a nemrég nyílt étterem elegáns, letisztult belső kialakítása. A Trófea Grill Étterem (Buda) a város egyik legfrekventáltabb helyén, a Margit híd budai hídfőjénél nyitotta meg kapuit: egy olyan helyen, ahol már 100 évvel ezelőtt is étterem működött.