Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
Egyedi olasz technikával, gyönyörű rózsa formákba kenjük főzött fagylaltjainkat. Nem csak szép, de finom is. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, így semmilyen tartósítószert vagy mesterséges anyagot nem tartalmaznak fagyijaink. Vannak krémes változatok, de gyümölcsösek is, melyek tej felhasználása nélkül készülnek. A cukorbetegek és diétázók számára nyírfacukros ízeket is kínálunk. Különleges kombinációkkal várunk Titeket, hiszen ki tudna ellent mondani egy Bazsalikomos Citromnak, egy Eper Bodzának vagy egy Levendulás Fehércsokinak?
Egyedi olasz technikával, gyönyörű rózsa formákba kenjük főzött fagylaltjainkat. Nem csak szép, de finom is. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, így semmilyen tartósítószert vagy mesterséges anyagot nem tartalmaznak fagyijaink. Vannak krémes változatok, de gyümölcsösek is, melyek tej felhasználása nélkül készülnek. A cukorbetegek és diétázók számára nyírfacukros ízeket is kínálunk. Különleges kombinációkkal várunk Titeket, hiszen ki tudna ellent mondani egy Bazsalikomos Citromnak, egy Eper Bodzának vagy egy Levendulás Fehércsokinak?
Egyedi olasz technikával, gyönyörű rózsa formákba kenjük főzött fagylaltjainkat. Nem csak szép, de finom is. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, így semmilyen tartósítószert vagy mesterséges anyagot nem tartalmaznak fagyijaink. Vannak krémes változatok, de gyümölcsösek is, melyek tej felhasználása nélkül készülnek. A cukorbetegek és diétázók számára nyírfacukros ízeket is kínálunk. Különleges kombinációkkal várunk Titeket, hiszen ki tudna ellent mondani egy Bazsalikomos Citromnak, egy Eper Bodzának vagy egy Levendulás Fehércsokinak?
Sötétvölgy régóta népszerű kirándulóhely, a löszdombokon, völgyekben, szurdokok mélyén, erdők árnyékában kanyargó turistautak varázslatos helyekre vezetnek el. Sötétvölgy a Szekszárd-Geresdi-dombság egyetlen természetvédelmi területe, mely helyi védettség alatt áll. Számos növényritkaság és védett állat élőhelye, melyek különlegessé, egyedivé teszik ezt a csaknem 500 hektáros területet. Szekszárd és Kakasd között a 6. sz. főútról lekanyarodva a völgy bejáratánál a horgásztóhoz érkezünk. A horgásztóban a hatalmas harcsák, pontyok, amurok mellet csuka, süllő, kárász és keszegfélék vonzzák a horgászokat.
Sötétvölgy régóta népszerű kirándulóhely, a löszdombokon, völgyekben, szurdokok mélyén, erdők árnyékában kanyargó turistautak varázslatos helyekre vezetnek el. Sötétvölgy a Szekszárd-Geresdi-dombság egyetlen természetvédelmi területe, mely helyi védettség alatt áll. Számos növényritkaság és védett állat élőhelye, melyek különlegessé, egyedivé teszik ezt a csaknem 500 hektáros területet. Szekszárd és Kakasd között a 6. sz. főútról lekanyarodva a völgy bejáratánál a horgásztóhoz érkezünk. A horgásztóban a hatalmas harcsák, pontyok, amurok mellet csuka, süllő, kárász és keszegfélék vonzzák a horgászokat.
Sötétvölgy régóta népszerű kirándulóhely, a löszdombokon, völgyekben, szurdokok mélyén, erdők árnyékában kanyargó turistautak varázslatos helyekre vezetnek el. Sötétvölgy a Szekszárd-Geresdi-dombság egyetlen természetvédelmi területe, mely helyi védettség alatt áll. Számos növényritkaság és védett állat élőhelye, melyek különlegessé, egyedivé teszik ezt a csaknem 500 hektáros területet. Szekszárd és Kakasd között a 6. sz. főútról lekanyarodva a völgy bejáratánál a horgásztóhoz érkezünk. A horgásztóban a hatalmas harcsák, pontyok, amurok mellet csuka, süllő, kárász és keszegfélék vonzzák a horgászokat.
A Gémeskút Étterem Székesfehérvártól 13 km-re, Budapesttől 47 km-re a Velencei tó északi partján, Sukoró község szívében helyezkedik el egy kis tó partján ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Velencei tóra családias környezetben. Éttermünkben sokan megvetették már lábukat, ha így tesz Ön is, megtekintheti papír alapú vendégkönyvünket, ami számtalan látogatóról-vendégről tanúskodik. Jöjjön Sukoróra, amit úgy becéznek: a Velencei tó Tihanya.
A Gémeskút Étterem Székesfehérvártól 13 km-re, Budapesttől 47 km-re a Velencei tó északi partján, Sukoró község szívében helyezkedik el egy kis tó partján ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Velencei tóra családias környezetben. Éttermünkben sokan megvetették már lábukat, ha így tesz Ön is, megtekintheti papír alapú vendégkönyvünket, ami számtalan látogatóról-vendégről tanúskodik. Jöjjön Sukoróra, amit úgy becéznek: a Velencei tó Tihanya.
A Gémeskút Étterem Székesfehérvártól 13 km-re, Budapesttől 47 km-re a Velencei tó északi partján, Sukoró község szívében helyezkedik el egy kis tó partján ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Velencei tóra családias környezetben. Éttermünkben sokan megvetették már lábukat, ha így tesz Ön is, megtekintheti papír alapú vendégkönyvünket, ami számtalan látogatóról-vendégről tanúskodik. Jöjjön Sukoróra, amit úgy becéznek: a Velencei tó Tihanya.
A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.
A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.
A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.