Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.
Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.
Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.