Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szentendre
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szentendre

A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum alapításának célja, hogy bemutassa a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját eredeti, áttelepített épületekkel, hiteles tárgyakkal, régi településformák keretében. A Skanzennek nem lehet csak az a célja, hogy a paraszti kultúra értékeit naftalinban tárolja a távoli jövő generációi számára. Sokkal inkább az itt és most élő embereknek szeretné meg- és felmutatni a hagyományos tudás ma is használható elemeit és a közösségi kultúra értékeit. A szabadtéri kiállítások lehetővé teszik, hogy a falusi élet hangulatáról és léptékéről valós benyomást szerezzen a látogató.

További információk


ÉLŐ MÚZEUM

A hű faluképet nemcsak a településbe rendezett, bútorozott lakóházak adják, hanem a portákat alkotó gazdasági épületeket (ólak, istállók, présházak, pincék), műhelyek, malmok, vallási építmények (templomok, kálváriák, út menti feszületek), és nem utolsósorban azok a hagyományos módon művelt kertek, kaszálók, szántóföldek is, amelyekben az adott vidékre jellemző növényvilág található meg. A konyhakertekben olyan, egy időre feledésbe merült, de napjainkban újra felfedezett tápláléknövények nőnek, mint a csicsóka, a szántón bánkúti búzát termesztünk, bozótjainkban kökény, galagonya, cserszömörce virít, a Felföldi mezőváros földteraszainak ültetvénye a tokaji szőlőket idézi. A Sztaravoda-patak környéke a Duna-Ipoly Nemzeti Park része, így a múzeum saját, eredeti növény- és állatvilága is figyelmünkre méltó.

Mivel az élményszerű ismeretterjesztésnek köteleztük el magunkat, nagy hangsúlyt fektetünk a kiállítások bemutatásában az ide érkező vendégek aktív részvételére. Kiállításaink, rendezvényeink, oktatási programjaink olyan praktikus tudás elsajátítására ösztönzik a vendéget, amelyet saját környezete és otthona alakításában hasznosíthat. Látogatóink megismerkedhetnek többek között a hagyományos építőanyagokkal és technológiákkal, a kiskertek művelésével, a gyógynövényes házi patika, a szőlészet, borászat alapjaival, a környezettudatos hulladék-gazdálkodással.

Szórakoztatnak és az egyéni önkifejezés gazdagítására szolgálnak azok a régi kézműves mesterségek vagy a zenei és táncbemutatók, amelyekbe programjainkon bárki maga is bekapcsolódhat. A társas együttlétet és generációk közötti összetartást erősíti a faluközösség és a család ünnepi alkalmainak felelevenítése fesztiváljainkon. A Húsvét, a Pünkösdi Játékok, az Építészeti Napok, a Termőföldünnep, a Szüreti Sokadalom és a Szent Márton Újborfesztivál és Libator olyan visszatérő rendezvényeink, amelyeken több ezer ember vesz részt évről évre. Mivel vendégeinket lassan már a hideg sem riasztja vissza a múzeum megtekintésétől, részlegesen ugyan, de télen is nyitva tartunk.

A Skanzen a múzeumot a mindenkori társadalmi párbeszéd színtereként fogja fel. Arra törekszik, hogy a történelem értelmezésén túl a társadalom alakításában is aktív szerepet vállaljon. Tevékenységeinek évtizedek óta egyik alapköve az oktatás. Több száz iskola, diákok ezrei, pedagógusok százai keresik fel évente kiállításainkat és a Csilléry Klára Oktató Központot, hogy a paraszti élet tanulságait a környezetismeret (Tanösvény-program), a hon- és népismeret (Élet a múlt századi falvakban), a magyar nyelv és irodalom (Tanóra a kondorfai iskolában), a rajz (Alkotónap) vagy a technika (kézműves foglalkozások), sőt a testnevelés órákhoz (Falusi Olimpia) kapcsolódóan hasznosítsák.

A múzeum élethosszig tartó tanulásra ösztönzi látogatóit. Oktatási tevékenységünk nemcsak az iskolás korosztályokhoz és iskolai intézményekhez szól. A hagyományos falusi közösségekben a tanulás legfontosabb színtere a család volt. A tudás (a környező világ ismerete) és az értékrend (beállítódások és viselkedési minták) a magán- és közösségi élet valamennyi területére vonatkozóan, apáról fiúra, generációról generációra hagyományozódtak. Napjainkban, az individualizálódott társadalom felgyorsult életritmusában a család mintaadó jelentősége háttérbe szorul. A Skanzen küldetése értelmében tenni kíván a családi körben folyó tanulás mint kulturális érték és modell fenntartásáért, megerősödéséért, terjesztéséért. Hétvégenként, a Családi Szöszmötölő programjaiban az együtt szerzett tudás közös élménnyé is válik.

A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum alapításának célja, hogy bemutassa a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját eredeti, áttelepített épületekkel, hiteles tárgyakkal, régi településformák keretében, a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakban. A folyamatosan finomodó telepítési terv 400-nál is több építmény múzeumba történő áthelyezését irányozza elő, melyeket településnéprajzi szempontok alapján faluszerű épületcsoportokba, ún. tájegységekbe szervezve tár a látogatók elé. A tájegységeken belül az építmények egy-egy parasztporta hagyományos rendjébe illeszkednek, melyekhez olyan szakrális-, közösségi- és gazdasági építmények kapcsolódnak, melyek egykor részei voltak a hagyományos faluképnek. A lakóházak és a gazdasági épületek egy-egy táj történetileg kialakult lakóháztípusát és jellegzetes melléképületeit reprezentálják.


8 tájegység helyezkedik el a múzeumban

A tájegységek bemutatása a nevekre kattintva érhető el, az évszámok pedig a tájegység megnyitásának évét jelölik.

Felső-Tiszavidék (1974)

Alföld (folyamatosan épül)

Kisalföld (1987)

Nyugat-Dunántúl (1993)

Bakony, Balaton-felvidék (2000)

Dél-Dunántúl (2005)

Felföldi mezőváros (2006)

Észak-magyarországi falu (2010) új!

Egy-egy tájegység lakóépületeiben, portáin és egyéb építményeiben működnek műhelyeink, melyekben különböző foglalkozások is zajlanak.


TEMATIKUS MŰHELYEK

Műhelyek, de még milyenek?! A múzeum talán egyik legérdekesebb látnivalói a működés közben szemlélhető tematikus műhelyek. A Skanzenben egy tájegység kivételével minden tájegységben egyenként legalább egy műhely található:

Kékfestő műhely - Alföldi mezőváros
Tímárműhely - Alföldi mezőváros
Vízimalom - Bakony, Balaton-felvidék
Szárazmalom - Felső-Tiszavidék
Szélmalom - Alföldi mezőváros
Darálómalom - Kisalföld
Kovácsműhelyek - Nyugat-Dunántúl, Kisalföld
Cipészműhely - Kisalföld
Takácsműhely - Kisalföld
Pékműhely - Alföldi mezőváros
Csizmadiaműhely - Felföldi mezőváros


Séta a múzeumban

A múzeum hét kiállítási egységre ún. tájegységre oszlik. A kiállítás-vezető lapjain tájegységekbe rendezve olvashat információkat a múzeumban fellelhető látnivalókról. A kiállítások rövid bemutatása mellett, minden esetben kiemelünk a látottakhoz kapcsolódóan egy-egy érdekességet, keresse a színesen szedett bekezdéseket. A kiadvány utolsó lapjain szószedetbe gyűjtöttük össze a csillaggal jelölt*, magyarázatra szoruló kifejezéseket.

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum a kulturális kikapcsolódás és a természetjárás élményének ideális ötvözetét nyújtja. A Skanzen természetvédelmi terület, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része. Kérjük, vigyázzon múzeumunkra, hogy olyannak őrizhessük meg az utókor számára, ahogy azt elődeink megálmodták, amiért a ma itt dolgozók munkálkodnak!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a dohányzás – kivéve a kijelölt pihenőkben – a múzeum egész területén tilos!


Természeti környezet, pihenőparkok

Múzeumunk a Pilis-hegységben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén helyezkedik el. Külön kiemelt természeti érték a Sztaravoda forrás és a patakvölgy környéke, ahol az eredeti növényzet még háborítatlanul él a völgy vonalát követő galériaerdőben. Kora tavasztól késő őszig védett növényeket (pl. tavaszi tőzike, sudárkankalin, pusztai árvalányhaj, agárkosbor) figyelhetnek meg a területen. A múzeum területén található védett, vagy védelemre érdemes növényfajokat a tanösvény programunk keretében ismerhetik meg az érdeklődők.

A múzeum rétjei, ligetes parkjai lehetőséget kínálnak egy kellemes sétára, az önfeledt játékra a gyermekek számára, vagy épen a csendes kikapcsolódásra. A látogatás során elfáradt vendégeinket a tájegységek mellett árnyas pihenőhelyek várják. A megjelölt csapoknál ivóvizet találnak. A pihenőhelyeket kivéve a múzeum egész területén tilos a dohányzás.


Nyitva tartás

Normál nyitva tartás

2016. április 1-október 31. kedd-vasárnap (hetfőként zárva)  09:00-17:00

Fesztiválos nyitva tartás

 • Húsvét 2016. március 27-28. 09:00-18:00
 • Alkotónap, Skanzen "gyermek élménypontok" 2016. május 1. 09:00-18:00
 • Pünkösdi Örökség Fesztivál 2016. május 15-16. 09:00-18:00
 • Falusi Olimpia 2016. június 5. 09:00-18:00
 • Állati hétvége 2016. augusztus 19-20. 09:00-18:00
 • III. Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozója 2016. szeptember 3-4. 09:00-18:00
 • '56-os hétvége 2016. október 22-23. 09:00-18:00
 • Szent Márton Újborfesztivál és Libator 2016. november 12-13. 09:00-18:00

JEGYÁRAK

Kedves Látogató!

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum 60 hektáros területén 8 tájegységbe rendezett 312 kiállítási épület várja a szabadban kikapcsolódni vágyókat. A Skanzen területén a könnyebb közlekedés érdekében az akadálymentesített Skanzen Vonat a bejárati épülettől induló 2,2km hosszú pályáján 5 megálló található. 

Jegyárak normál nyitva tartás idején

 • Felnőtt (26-62 év között) 2.000Ft
 • Ifjúsági/Nyugdíjas (6-26 év között, 62-70 év között) 1.000Ft
 • Családi felnőtt (egy vagy több 6-18 év közötti gyermekkel érkező felnőtt látogatók részére) 1.800Ft
 • Családi gyerek (egy vagy több szülővel érkező 6-18 év közötti gyerekeknek, gyermekenként) 700Ft

INGYENES LÁTOGATÁS

Normál nyitvatartási napokon ingyenes belépésre jogosultak a magyar állampolgárok mellett az Európai Gazdasági Térség állampolgárai is, amennyiben:

- kiskorúak 6. életévük betöltéséig, családos látogatás esetén,
- fogyatékkal élők és kísérőik (jogosultanként 1 fő),
- a kultúráért felelős miniszter által kiadott szakmai belépővel rendelkezők,
- a nemzetközi szerződések alapján erre feljogosítottak (olasz állampolgárok),
- 70. életévüket betöltött személyek,
- közoktatásban dolgozó, pedagógusigazolvánnyal rendelkezők,
- legalább 400 fős taglétszámmal rendelkező országos hatáskörű közgyűjteményi szakmai szervezet tagja,
- újságíró igazolvánnyal rendelkezők,
- idegenvezetők,
- ICOM és ICOMOS igazolvánnyal rendelkezők,
- MÁK kártya tulajdonos gyermekek

Rendezvényes nyitvatartási napokon (Húsvét - március 31-április 1., Pünkösdi Sokadalom május 19-20., Borünnep szeptember 7-8., Szent Márton Újborfesztivál és Libator november 9-10.): ingyenes belépésre jogosultak a magyar állampolgárok mellett az Európai Gazdasági Térség állampolgárai is, amennyiben:

- kiskorúak 6. életévük betöltéséig,
- fogyatékkal élők és kísérőik (jogosultanként 1 fő),
- 70. életévüket betöltött személyek,
- újságíró igazolvánnyal rendelkezők,
- idegenvezetők,
- a kultúráért felelős miniszter által kiadott szakmai belépővel rendelkezők.

A Magyar Állam nemzeti ünnepein (március 15., augusztus 20., október 23.) valamennyi látogató 400 Ft értékű Vásárfiajeggyel látogathatja a Múzeumot. A 400 Ft értékű Vásárfiajegy teljes összege levásárolható a Múzeum boltjaiban.

Minden hónap első vasárnapján ingyenesen látogathatják a Múzeumot 26 éven aluliak és 18 éven aluli személyt kísérő legfeljebb két közeli hozzátartozó.

2016.03.15 - 2016.12.18


2016.12.05. - 2016.12.09. Kiállítások Szentendre 2016
Inktoberszentendre
2016.12.05. - 2016.12.09. Szentendrei programok 2016
Inktoberszentendre
2016.12.09. 08:00 Szentendrei programok 2016
Kecskés Együttes – A Népének Szolgálatában
2016.12.09. 08:00 Szentendrei koncertek 2016
Kecskés Együttes – A Népének Szolgálatában
2016.12.09. 20:00 Szentendrei programok 2016
ELEVENKERT koncertek & buli
2016.12.09. 20:00 Szentendrei koncertek 2016
ELEVENKERT koncertek & buli
2016.12.10. Szentendrei programok 2016
Garázsvásár a V8-ban
2016.12.10. - 2016.12.11. Szennai Skanzen programok 2016
2016.12.10. - 2016.12.17. Szentendrei programok 2016
KOMP – Kortárs képző- és iparművészek alkotásainak karácsonyi vására
2016.12.10. - 2016.12.17. 10:00 Kiállítások Szentendre 2016
KOMP – Kortárs képző- és iparművészek alkotásainak karácsonyi vására
2016.12.10. 09:30 Szentendrei programok 2016
Mikulás futás 2016 -Jótékonysági verseny
2016.12.10. 10:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Nyári Bernadett: A Hóember Ajándéka – bábelőadás
2016.12.10. 10:00 Szentendrei programok 2016
Nyári Bernadett: A Hóember Ajándéka – bábelőadás
2016.12.10. 10:00 Színház Szentendre 2016
Nyári Bernadett: A Hóember Ajándéka – bábelőadás
2016.12.10. 11:00 Szentendrei programok 2016
Adventi Manógyár
2016.12.10. 11:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Adventi Manógyár
2016.12.10. 15:00 Kiállítások Szentendre 2016
Kurátori tárlatvezetés Bereznai Péter Konfirmáció című kiállításán
2016.12.10. 15:00 Szentendrei programok 2016
Kurátori tárlatvezetés Bereznai Péter Konfirmáció című kiállításán
2016.12.10. 16:00 Szentendrei programok 2016
„MENJÜNK MI IS BETLEHEMBE…”
2016.12.10. 16:30 Szentendrei programok 2016
Hurrá, Szentendre! – könyvbemutató
2016.12.10. 16:30 Szentendrei programok 2016
Orbán Bori és Pánczél Kristóf Adventi koncert a Fő téren
2016.12.10. 16:30 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Hurrá, Szentendre! – könyvbemutató
2016.12.10. 16:30 Szentendrei koncertek 2016
Orbán Bori és Pánczél Kristóf Adventi koncert a Fő téren
2016.12.10. 17:00 Szentendrei programok 2016
V-8 Gyerekszínház Adventi műsora
2016.12.10. 17:00 Szentendrei programok 2016
Vidám Népmesék
2016.12.10. 17:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Vidám Népmesék
2016.12.10. 17:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
V-8 Gyerekszínház Adventi műsora
2016.12.10. 17:00 Színház Szentendre 2016
V-8 Gyerekszínház Adventi műsora
2016.12.10. 17:00 Színház Szentendre 2016
Vidám Népmesék
2016.12.10. 19:00 Szentendrei programok 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Csík Zenekar: Adventi koncert - Szentendrei Kulturális Központ - Pest Megyei Könyvtár
2016.12.10. 19:00 Szentendrei programok 2016
Csík Zenekar adventi koncert
2016.12.10. 19:00 Szentendrei koncertek 2016
Csík Zenekar adventi koncert
2016.12.10. 19:00 Szentendrei koncertek 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Csík Zenekar: Adventi koncert - Szentendrei Kulturális Központ - Pest Megyei Könyvtár
2016.12.10. 20:00 Szentendrei koncertek 2016
Hófehér koncert
2016.12.10. 20:00 Szentendrei programok 2016
Hófehér koncert
2016.12.05. - 2016.12.11. Kiállítások Szentendre 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2016.12.05. - 2016.12.11. Szentendrei programok 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2016.12.11. Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Adventi gyertyagyújtás
2016.12.11. 10:00 Szentendrei programok 2016
KARÁCSONYI MOZIBAZÁR
2016.12.11. 16:00 Szentendrei programok 2016
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: BOSCH – A GYÖNYÖRÖK KERTJE
2016.12.11. 16:40 Szentendrei programok 2016
KARÁCSONYI KÓRUSMUZSIKA A FŐ TÉREN
2016.12.11. 16:40 Szentendrei koncertek 2016
KARÁCSONYI KÓRUSMUZSIKA A FŐ TÉREN
2016.12.11. 17:00 Szentendrei programok 2016
Adventi gyertyagyújtás
2016.12.11. 18:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
MOSOLY ÉS KÖNNY – A SZENTENDRE TÁNCEGYÜTTES műsora
2016.12.11. 18:00 Színház Szentendre 2016
MOSOLY ÉS KÖNNY – A SZENTENDRE TÁNCEGYÜTTES műsora
2016.12.11. 18:00 Szentendrei programok 2016
MOSOLY ÉS KÖNNY – A SZENTENDRE TÁNCEGYÜTTES műsora
2016.12.12. - 2016.12.18. Kiállítások Szentendre 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2016.12.12. - 2016.12.18. Szentendrei programok 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2016.12.05. - 2017.01.15. Szentendrei Skanzen programok 2016
A Skanzen kiállítása Székelyföldön, Sepsiszentgyörgyön
2016.12.05. - 2017.01.15. Skanzen Galéria időszaki kiállítások Szentendrén
2016.12.13. 18:00 Szentendrei programok 2016
KARÁCSONYI HANGVERSENY
2016.12.13. 18:00 Szentendrei koncertek 2016
KARÁCSONYI HANGVERSENY
2016.12.14. 10:00 Szentendrei programok 2016
ANGYALVÁRÓ ZENEBÖLCSI
2016.12.14. 10:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
ANGYALVÁRÓ ZENEBÖLCSI
2016.12.14. 10:00 Szentendrei koncertek 2016
ANGYALVÁRÓ ZENEBÖLCSI
2016.11.15. - 2016.12.15. Karácsonyi ünnepkör, múzeumi foglalkozás a Skanzenban
2016.12.15. 18:35 Szentendrei programok 2016
KitűNŐK – Petényi Katalin
2016.12.16. 16:00 Szentendrei koncertek 2016
KARÁCSONYI DÉLUTÁN NYUGDÍJASOKNAK
2016.12.16. 16:00 Szentendrei programok 2016
KARÁCSONYI DÉLUTÁN NYUGDÍJASOKNAK
2016.12.16. 18:00 Szentendrei programok 2016
KARÁCSONYI HANGVERSENY
2016.12.16. 18:00 Szentendrei koncertek 2016
KARÁCSONYI HANGVERSENY
2016.12.16. 18:00 Szentendrei programok 2016
HANGA ÉS VÁRKONY – Könyvbemutató
2016.12.16. 18:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
HANGA ÉS VÁRKONY – Könyvbemutató
2016.12.16. 19:00 Szentendrei koncertek 2016
ADVENTI KONCERT A FERENCES GIMNÁZIUMBAN
2016.12.16. 19:00 Szentendrei programok 2016
ADVENTI KONCERT A FERENCES GIMNÁZIUMBAN
2016.12.17. 10:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Adventi Manógyár
2016.12.17. 10:00 Szentendrei programok 2016
Adventi Manógyár
2016.12.17. 16:00 Szentendrei programok 2016
„MENJÜNK MI IS BETLEHEMBE…”
2016.12.17. 16:30 Szentendrei programok 2016
Demeter Erik adventi koncert a Fő téren
2016.12.17. 16:30 Szentendrei koncertek 2016
Demeter Erik adventi koncert a Fő téren
2016.12.17. 17:00 Színház Szentendre 2016
V-8 Gyerekszínház Adventi műsora
2016.12.17. 17:00 Szentendrei programok 2016
V-8 Gyerekszínház Adventi műsora
2016.12.17. 17:00 Szentendrei programok 2016
CSEVEJ KARÁCSONY – Jótékonysági gálaműsor
2016.12.17. 18:00 Szentendrei koncertek 2016
SZENTENDREI DALMÁT KARÁCSONY
2016.12.17. 18:00 Szentendrei programok 2016
SZENTENDREI DALMÁT KARÁCSONY
2016.12.17. 19:00 Szentendrei programok 2016
ÉVADZÁRÓ TÁNCHÁZ
2016.12.17. 19:00 Szentendrei koncertek 2016
ÉVADZÁRÓ TÁNCHÁZ
2016.12.18. Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Adventi gyertyagyújtás
2016.12.18. 14:30 Szentendrei programok 2016
Kaláka: Szabad e bejönni ide betlehemmel?
2016.12.18. 14:30 Szentendrei koncertek 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Kaláka: Szabad-e bejönni ide betlehemmel? - Szentendrei Kulturális Központ - Pest Megyei Könyvtár
2016.12.18. 14:30 Szentendrei programok 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Kaláka: Szabad-e bejönni ide betlehemmel? - Szentendrei Kulturális Központ - Pest Megyei Könyvtár
2016.12.18. 14:30 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Kaláka: Szabad-e bejönni ide betlehemmel? - Szentendrei Kulturális Központ - Pest Megyei Könyvtár
2016.12.18. 14:30 Szentendrei koncertek 2016
Kaláka: Szabad e bejönni ide betlehemmel?
2016.12.18. 14:30 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Kaláka: Szabad e bejönni ide betlehemmel?
2016.12.18. 17:00 Szentendrei programok 2016
Adventi gyertyagyújtás
2016.12.18. 19:20 Szentendrei programok 2016
ADVENTI HANGVERSENY
2016.12.18. 19:20 Szentendrei koncertek 2016
ADVENTI HANGVERSENY
2016.12.19. - 2016.12.25. Kiállítások Szentendre 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2016.12.19. - 2016.12.25. Szentendrei programok 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2016.12.19. 18:30 Szentendrei programok 2016
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: A RÓMAI SZENT PÉTER BAZILIKA ÉS A PÁPAI BAZILIKÁK
2016.12.20. 17:00 Szentendrei programok 2016
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: A RÓMAI SZENT PÉTER BAZILIKA ÉS A PÁPAI BAZILIKÁK
2016.12.23. 18:00 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
SZAMÁRHEGYI BETLEHEMES
2016.12.23. 18:00 Szentendrei programok 2016
SZAMÁRHEGYI BETLEHEMES
2016.12.26. - 2017.01.01. Kiállítások Szentendre 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2016.12.26. - 2017.01.01. Szentendrei programok 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2016.12.26. 16:30 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Diótörő
2016.12.26. 16:30 Szentendrei programok 2016
Diótörő
2016.12.27. 16:30 Szentendrei programok 2016
HATTYÚK TAVA
2016.12.27. 16:30 Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
HATTYÚK TAVA
2016.12.27. 18:00 Színház Szentendre 2016
JÁVOR „PALI” UTOLSÓ MULATÁSA – zenés fohász
2016.12.27. 18:00 Színház Szentendre 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - JÁVOR PÁL `UTOLSÓ` MULATÁSA - Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK
2016.12.27. 18:00 Szentendrei programok 2016
JÁVOR „PALI” UTOLSÓ MULATÁSA – zenés fohász
2016.12.27. 18:00 Szentendrei programok 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - JÁVOR PÁL `UTOLSÓ` MULATÁSA - Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK
2016.12.28. 16:00 Szentendrei programok 2016
A HÁROM TENOR KARÁCSONYA
2016.12.28. 18:00 Színház Szentendre 2016
KIRÁLY BÉLA: Anasztázia hercegnő - táncjáték
2016.12.28. 18:00 Szentendrei programok 2016
KIRÁLY BÉLA: Anasztázia hercegnő - táncjáték
2016.12.28. 18:00 Színház Szentendre 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - ANASZTÁZIA HERCEGNŐ - zenés táncelőadás - Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK
2016.12.28. 18:00 Szentendrei programok 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - ANASZTÁZIA HERCEGNŐ - zenés táncelőadás - Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK
2016.12.29. 16:00 Szentendrei programok 2016
KARÁCSONY ANDRÉVAL – ANDRÉ RIEU KARÁCSONYI KONCERTJE
2016.12.29. 18:00 Szentendrei programok 2016
OPERETT GÁLA PEZSGŐVEL
2016.12.29. 18:00 Színház Szentendre 2016
OPERETT GÁLA PEZSGŐVEL
2016.12.29. 18:00 Szentendrei programok 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - OPERETT GÁLA PEZSGŐVEL - Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK
2016.12.29. 18:00 Színház Szentendre 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - OPERETT GÁLA PEZSGŐVEL - Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK
2016.12.29. 18:00 Szentendrei koncertek 2016
OPERETT GÁLA PEZSGŐVEL
2016.01.01. - 2016.12.31. Esküvő Szentendrén, a Skanzen műemlék templomaiban
2016.01.01. - 2016.12.31. Élménypark felnőtteknek Szentendrén
2016.01.01. - 2016.12.31. Csapatépítés Pest megyében, Szentendrén
2016.01.01. - 2016.12.31. Főzőtanfolyam Szentendre, főzőiskola a Skanzenban
2016.01.01. - 2016.12.31. Családi nap program cégeknek Szentendrén
2016.01.01. - 2016.12.31. 1000 fős rendezvényhelyszín Szentendrén
2016.01.01. - 2016.12.31. Esküvő pajtában Szentendrén
2016.01.01. - 2016.12.31. Csoportmunka gyerekekkel, az épített és tárgyi környezet megfigyelése iskolás csoportoknak
2016.04.01. - 2016.12.31. Gasztronómiai program Szentendrén
2016.12.31. 22:30 Szentendrei koncertek 2016
“CSAVARD FEL A FŐTERET!”
2016.12.31. 22:30 Szentendrei programok 2016
“CSAVARD FEL A FŐTERET!”
2017.01.01. - 2017.04.18. Húsvéti népszokások és hagyományok, húsvéti foglalkozások Szentendrén a Skanzenben
2017.01.01. 18:00 Szentendrei programok 2016
ÚJÉVI KONCERT
2017.01.01. 18:00 Szentendrei koncertek 2016
ÚJÉVI KONCERT
2017.01.02. - 2017.01.08. Kiállítások Szentendre 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2017.01.02. - 2017.01.08. Szentendrei programok 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2017.01.03. 16:00 Szentendrei programok 2016
KARÁCSONY ANDRÉVAL – ANDRÉ RIEU KARÁCSONYI KONCERTJE
2016.11.13. - 2017.02.26. Disznótoros csapatépítés cégeknek Szentendrén
2017.01.09. - 2017.01.15. Kiállítások Szentendre 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2017.01.09. - 2017.01.15. Szentendrei programok 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2017.01.16. - 2017.01.22. Kiállítások Szentendre 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2017.01.16. - 2017.01.22. Szentendrei programok 2016
Bereznai Péter – Konfirmáció
2017.01.28. Szentendrei programok 2016
Szentendre Városi Jelmezbál
2017.01.28. 18:00 Szentendrei koncertek 2016
Szentendre Városi Jelmezbál
2017.01.28. 19:00 Színház Szentendre 2016
Dumaszínház ROAST 3: Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú
2017.01.28. 19:00 Szentendrei programok 2016
Dumaszínház ROAST 3: Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú
2017.01.28. 19:00 Szentendrei programok 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Dumaszínház ROAST 3: Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú / Schobert Norbi - Dumaszínház - Szentendre - Pest Megyei Könyvtár
2017.01.28. 19:00 Színház Szentendre 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Dumaszínház ROAST 3: Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú / Schobert Norbi - Dumaszínház - Szentendre - Pest Megyei Könyvtár
2017.02.01. - 2017.10.30. Cipész mesterség, cipészműhely látogatás Szentendrén
2017.02.01. - 2017.10.30. Bőrműves műhely látogatás Szentendrén
2017.02.01. - 2017.10.31. Kovácsmesterség bemutató a Skanzenban
2017.02.01. - 2017.10.31. Alföldi népi építészet, szabadtéri kiállítás
2017.02.01. - 2017.10.31. Vízimalom indítás minden hétvégén a Skanzenben
2017.02.01. - 2017.10.31. Élménypark Pest megyében, Szentendrén
2017.02.01. - 2017.10.31. Erdőhorváti perec sütés Szentendrén
2017.02.01. - 2017.10.31. Falumúzeum látogatás Szentendrén
2017.02.06. - 2017.02.12. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.02.06. - 2017.02.12. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.02.13. - 2017.02.19. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.02.13. - 2017.02.19. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2016.10.01. - 2017.02.28. Farsangi álarc készítés gyerekeknek Szentendrén
2016.10.01. - 2017.02.28. Farsangi népszokások, foglalkozás gyerekeknek
2016.10.01. - 2017.02.28. Farsangi tánc, múzeum foglalkozás Szentendrén
2017.02.18. 19:00 Szentendrei programok 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Budapest Voices - Szentendrei Kulturális Központ - Pest Megyei Könyvtár
2017.02.18. 19:00 Szentendrei koncertek 2016
JEGYVÁSÁRLÁS - Budapest Voices - Szentendrei Kulturális Központ - Pest Megyei Könyvtár
2017.02.20. - 2017.02.26. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.02.20. - 2017.02.26. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.02.27. - 2017.03.05. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.02.27. - 2017.03.05. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.03.06. - 2017.03.12. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.03.06. - 2017.03.12. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.03.13. - 2017.03.19. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.03.13. - 2017.03.19. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.03.20. - 2017.03.26. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.03.20. - 2017.03.26. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.03.27. - 2017.04.02. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.03.27. - 2017.04.02. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.04.01. - 2017.10.31. Hétvégi családi programok a Skanzenben
2017.04.01. - 2017.10.31. Házi tészta készítés és főzés, műhelyfoglalkozás és tésztatörténelem a Skanzenben
2017.04.01. - 2017.10.31. Múzeumi órák, múzeumi foglalkozások Szentendrén
2017.04.01. - 2017.10.31. Ház körüli munkák régen, foglalkozás csoportoknak
2017.04.01. - 2017.10.31. Gyertyamártás gyerekekkel, múzeumi foglalkozás
2017.04.01. - 2017.10.31. Agyagozás gyerekekkel Szentendrén
2017.04.01. - 2017.10.31. Fazekas foglalkozás Szentendrén
2017.04.01. - 2017.10.31. Hogyan készül a kenyér? Múzeumi foglalkozás csoportoknak
2017.04.01. - 2017.10.31. Közösségi kertek a Skanzenban
2017.04.01. - 2017.10.31. Futás és kerékpározás a szentendrei skanzenban
2017.04.01. - 2017.10.31. Len és kender feldolgozása, foglalkozás Szentendrén
2017.04.01. - 2017.10.31. Családi élet régen, tematikus foglalkozás Szentendrén
2017.04.01. - 2017.10.31. Vályog építkezés, vályogtégla és vesszőfonat készítő foglalkozás diákoknak a Skanzenban
2017.04.01. - 2017.10.31. Hagyományos mosás, élő múzeumi foglalkozás
2017.04.01. - 2017.10.31. Kötél készítése, kötélverés
2017.04.01. - 2017.10.31. Hétvégi családi programok a Skanzenben
2017.04.01. - 2017.10.31. Élő múzeumi programok Szentendrén
2017.04.01. - 2017.10.31. Gyapot története avagy a textilipar forradalmárának bemutatása a Szentendrei Skanzenben
2017.04.01. - 2017.11.27. Kemencében sütés a Skanzenban
2017.04.01. - 2017.11.27. Gyógynövényismeret másképp, növényi festés foglalkozás iskolai csoportoknak a Skanzenben
2017.04.01. - 2017.11.27. Cserepes foglalkozás iskolai csoportoknak, a fazekasság rejtelmei a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban
2017.04.01. - 2017.11.27. Élet a fonóban, fonás- szövés bemutató iskolai csoportoknak a Skanzenben
2017.04.01. - 2017.11.27. Hétvégi gyógynövényes program Szentendrén
2017.04.01. - 2017.11.27. Bocskor készítés bőrből Szentendrén
2017.04.03. - 2017.04.09. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.04.03. - 2017.04.09. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.04.10. - 2017.04.16. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.04.10. - 2017.04.16. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.04.17. - 2017.04.23. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.04.17. - 2017.04.23. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.04.24. - 2017.04.30. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.04.24. - 2017.04.30. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.05.01. - 2017.05.07. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.05.01. - 2017.05.07. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.05.08. - 2017.05.14. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.05.08. - 2017.05.14. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.05.15. - 2017.05.21. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.05.15. - 2017.05.21. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.05.22. - 2017.05.28. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.05.22. - 2017.05.28. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.05.29. - 2017.06.04. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.05.29. - 2017.06.04. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.06.05. - 2017.06.11. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.06.05. - 2017.06.11. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.06.12. - 2017.06.18. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.06.12. - 2017.06.18. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.06.19. - 2017.06.25. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.06.19. - 2017.06.25. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.06.26. - 2017.07.02. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.06.26. - 2017.07.02. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.07.03. - 2017.07.09. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.07.03. - 2017.07.09. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.07.10. - 2017.07.16. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.07.10. - 2017.07.16. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.07.16. Skanzen Futás Szentendrén
2017.07.17. - 2017.07.23. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.07.17. - 2017.07.23. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.07.24. - 2017.07.30. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.07.24. - 2017.07.30. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.07.31. - 2017.08.06. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.07.31. - 2017.08.06. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.08.07. - 2017.08.13. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.08.07. - 2017.08.13. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.08.14. - 2017.08.20. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.08.14. - 2017.08.20. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.08.21. - 2017.08.27. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.08.21. - 2017.08.27. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.08.28. - 2017.09.03. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.08.28. - 2017.09.03. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.09.04. - 2017.09.10. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.09.04. - 2017.09.10. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.09.11. - 2017.09.17. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.09.11. - 2017.09.17. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.09.18. - 2017.09.24. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.09.18. - 2017.09.24. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.09.25. - 2017.10.01. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.09.25. - 2017.10.01. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.10.02. - 2017.10.08. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.10.02. - 2017.10.08. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.10.09. - 2017.10.15. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.10.09. - 2017.10.15. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.10.16. - 2017.10.22. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.10.16. - 2017.10.22. Szárazmalom működése Szentendrén
2017.10.23. - 2017.10.29. Hagyományos konyha, bemutató Szentendrén
2017.10.23. - 2017.10.29. Szárazmalom működése Szentendrén

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Programajánlat

Szentendrei programok 2016
Szentendrei programok 2016
 • Szentendre
2016. december
5 - 9.

Kiállítások Szentendre 2016
Kiállítások Szentendre 2016
 • Szentendre
2016. december
5 - 9.

Szentendrei koncertek 2016
Szentendrei koncertek 2016
 • Szentendre
2016. december 9.
8:00

Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
Családi programok és gyerekprogramok Szentendre 2016
 • Szentendre
2016. december 10.
10:00

Színház Szentendre 2016
Színház Szentendre 2016
 • Szentendre
2016. december 10.
10:00

Szennai Skanzen programok 2016
Szennai Skanzen programok 2016
 • Szenna
2016. december
10 - 11.

Szolgáltató

Hírlevél

E-mail cím:
Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer