Adventi programok a Várkert Bazárban 2022
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló
Téli programajánló

Adventi programok a Várkert Bazárban 2022

Jegyvásárlás
Népszerűség
2022. december 3 - 4.

Adventi programok, rendezvények a Várkert Bazárban 2022-ben.

Várkert Bazár adventi programajánló 2022

Sisi, Magyarország szerelmese - séta az adventi Várkert Bazárban

Időpontok:

 • NOVEMBER 27. VASÁRNAP, 14:00
 • DECEMBER 4. VASÁRNAP, 14:00
 • DECEMBER 11. VASÁRNAP, 14:00
 • DECEMBER 18. VASÁRNAP, 14:00 

Sétánkon Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné nyomdokain járunk: megismerjük kedvenc budai kertjeit, az Ybl Miklós tervei alapján épült, neoreneszánsz stílusú Várkert Bazárt, a róla elnevezett lépcsőházat, majd körbesétáljuk a Királyi Palota Erzsébethez fűződő helyszíneit.

Közben felidézzük hőn szeretet királynénk életének legfontosabb, Budához is köthető részleteit. Hogyan lett a magyarok kedvenc uralkodónéja? Kik voltak a legbizalmasabb barátai? Milyen viszony fűzte gróf Andrássy Gyulához? Sétánkon minden kiderül!

 • INDULÁS: 1013 Budapest, Ybl Miklós tér – Ybl Miklós szobra
 • ÉRKEZÉS: 1013 Budapest, Döbrentei tér – Erzsébet királyné szobra
 • IDŐTARTAM: 90 perc

Jó tudni!

 • Sétánkat rossz időjárás (például esőzés) esetén is megtartjuk.
 • Programunk a meghirdetett időpontban pontosan indul, a későn érkezőket nem áll módunkban megvárni.
 • Gyakran közlekedünk macskaköves utakon, lépcsőkön, szűk folyosókon. Az akadálymentességről az Információs pontjaink elérhetőségein tudunk részletes tájékoztatást adni. Megértésüket köszönjük!
 • Sétánkat 12 éves kor felett ajánljuk.

Hot Jazz Band és Kozma Orsi Adventi koncertje
NOVEMBER 27. VASÁRNAP, 19:00

Kozma Orsi és a Hot Jazz Band első közös műsora sok izgalmas pillanatot ígér. Az Jazz+Az és a Cotton Club Singers formációkból is jól ismert énekesnőről tudható, hogy a jazz mennyire közel áll a szívéhez. A Hot Jazz Band mintegy három évtized amerikai és magyar muzsikáját felölelő repertoárja nagyszerű alkalom egy közös műsorra sokoldalú vendégével.

Az advent jegyében sorra kerülő koncert remek kikapcsolódást ígér a műfaj rajongóinak. Az 1920-as, ’30-as és ’40-es évek slágerei duett formájában is életre kelnek Kozma Orsi és Bényei Tamás előadásában, az ünnepi várakozás fényében felcsendülő dallamok pedig mindenki számára kellemes zenei élményt ígérnek.

ADVENTI IPARMŰVÉSZETI VÁSÁR A VÁRKERT BAZÁRBAN
10:00-től 21:00-óráig az adventi vasárnapokon

Aki valódi értéket szeretne karácsonykor ajándékozni szeretteinek, annak kötelező lesz idén is ellátogatnia a Várkert Bazár festői környezetének különleges adventi vásárába. Népszerű designerek és díjnyertes tervezők művészi munkái, a hazai iparművészet remekei várják a közönséget az adventi időszakban a Várkert Bazárban. A hazai iparművészeti hagyomány éled újjá a rendezvényeken.

A kortárs iparművészeti vásárnak 2019-ben adott először otthont a Várkert Bazár és a tavalyi nagy siker után idén is folytatódik. A vásár különlegessége, hogy a kiállított alkotásokat elismert iparművészek bírálták el és választották ki a kiállítókat. Így a magyar kortárs iparművészet legjavával találkozhat a művészetkedvelő közönség az és a Rearticon Iparművészeti Egyesület és a Várkert Bazár közös rendezvényén.

Több mint félszáz kitűnő iparművész gyűlik össze négy adventi vasárnapon a Várkert Bazár csodálatos tereiben. Nem csupán alkotásokat csodálhatnak, vásárolhatnak a látogatók. Lehetőség lesz a tárgyak alkotóival is találkozni, és megismerni a műalkotások anyagát, stílusát, történetét. A látogatók részt vehetnek az iparművészek által vezetett workshopokon is. Aki azonban csak nézelődni és vásárolni kíván, annak is megismételhetetlen, személyes találkozásokra kínál az esemény lehetőséget, hiszen a vásárló emlékként viheti, adhatja tovább a tárgyak által megszépítő, környezetformáló erő és folytonos jelenlét illúzióját.

BETLEHEMI TÖRTÉNET
November 27.

Advent első hétvégéjén a Maszk Bábszínház előadása igazi karácsonyi ajándék előadás gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.

A népi, bábtáncoltató betlehemezés hagyományait felelevenítő, élőszereplős játék, amely az egyik legősibb, az úgynevezett „titiri” technikát jeleníti meg. Népdalokkal, régi egyházi dalokkal, Károli Gáspár Biblia-fordításából vett részletekkel gazdagított meghitt, ihletett előadás.

A darab nemzetközi fesztiválon is elismerésben részesült. A jelmezes szereplők által felépített betlehem, és a mozgó figurákkal előadott műsor különlegesen szép látványt nyújt. A szép, régi  énekek és az előadás bensőséges hangulata meghitté teszik az ünnepet.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk, kisiskolásoknak is!

Klasszikusok kicsiknek és nagyoknak - Hangszersimogató
Advent a Várkert Bazárban
DECEMBER 3. SZOMBAT, 11:00

Tudtad, hogy a harmonikának is sípjai vannak, akárcsak az orgonának? Miért van a csellónak nyaka, teste, sőt lelke is? Vajon hány húrja van egy hárfának, és mire kellenek rajta a pedálok? Hány fajta trombitát ismersz, és miben különbözött az ókorban használt trombita a maitól? Hogyan működnek a hangszalagjaink és hogyan lehetséges, hogy egyetlen énekes egy egész zenekarral együtt is hallható?

Sok-sok kérdés, ami a hangszerekkel és az emberi hanggal kapcsolatban felmerül, mind válaszra talál a játékos hangszerbemutatón, ahol a gyerekek és felnőttek egyaránt meg is szólaltathatják majd a különböző hangszereket. Mindez pedig egy mini-koncerttel egybekötve ad teljes képet a hangszerek klasszikus zenében betöltött szerepéről, és játékos formában viszi közelebb a közönség fiatalabb és idősebb tagjait ahhoz, amit a zene varázsa az emberiség számára jelent.

Közreműködnek:

 • Bábel Klára, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának szólóhárfása
 • Bojta Zsuzsanna, Bach Mindenkinek Fesztiváldíjas énekművész
 • Demeniv Mihály harmonikaművész, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakimnázium tanára
 • Horváth Bence, a Magyar Állami Operaház szólótrombitása
 • Miskolczi Anita, a Magyar Állami Operaház csellóművésze

„Ó, fényességes, szép hajnal…”-Bukovinai székely karácsonyi népszokások
Advent a Várkert Bazárban
DECEMBER 3. SZOMBAT, 19:00

A bukovinai székelyek adventtől vízkeresztig tartó, karácsonyi ünnepkör legszebb népszokásait eleveníti fel dalokkal, táncokkal, mesékkel és betlehemes játékkal az „Ó, fényességes, szép hajnal” című műsorunk. A karácsonyest legáltalánosabb népszokása a „megéneklés”, a kántálás. A bukovinai székely karácsonyok szent játékát, a Hadikfalvi betlehemest az Érdi Bukovinai Székely Népdalkör és szólistái előadásában hallhatják.

Az esten farsangra utaló játék is látható lesz: a Leányok megéneklését a Cédrus Néptáncegyüttes mutatja be, de az adventi ünnepkörhöz kapcsolódó Paraszt biblia hol tréfás, hol magasztos történeteit is tolmácsolják majd Kóka Rozália, Sebestyén István és Fábián Éva népművészek.

Magyar Nemzeti Táncegyüttes - Téli Tánc
Advent a Várkert Bazárban
DECEMBER 4. VASÁRNAP, 18:00

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészi küldetésének egyik fontos műsortípusa a Folklór- kalendárium című sorozat, amelyben elfeledett, letűnőben lévő hagyományaink, jeles napi szokásaink élednek újra a színpadon, bepillantást engedve régi fonóbéli esték hangulatába, a lucázás vidám eseményeibe, de láthatják a nézők a babonák világához köthető „boszorkánytáncot” éppúgy, mint a hagyományos betlehemezést.

A téli ünnepkörről szóló táncesten a szürettől a farsang végéig tartó időszak színes, érdekes tradíciói mellett, természetesen a magyar néptáncé és népzenéé a főszerep.

 • Színpadra írta: Zs. Vincze Zsuzsa
 • Tánczenei szerkesztő: Papp István Gázsa
 • Zeneszerző: Kiss Ferenc
 • Jelmez: Zs. Vincze Zsuzsa
 • Díszlet: Tóth Kázmér
 • Társrendező: Zs. Vincze Zsuzsa, Harangozó-díjas, érdemes művész
 • Rendező-koreográfus: Zsuráfszky Zoltán, Kossuth-díjas, kiváló művész

KIPPKOPP A HÓBAN BÁBELŐADÁS
December 4.

Advent második vasárnapján Marék Veronika író nagy sikerű könyvéből készült bábjátékkal várjuk a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat.

"– A barátaim bajban vannak! Ha Te nem segítesz rajtuk, ők is könnyen úgy járhatnak, mint én! – kérlelte az átfázott madárka Kippkoppot. Kippkopp pedig nem gondolkodott sokat: felmarkolta a diókat, s elindult a téli hidegben, hogy segítsen az éhes madarakon."

Valódi bábmusical elevenedik meg a gyerekek előtt, akik a mese végére szinte harsogják: Kippkopp a hóban, igazi hős valóban!

Közreműködők:
Erdélyi Erika bábművész

Az ünnep azé, aki várja - Adventi est a Várkert irodalommal
DECEMBER 5. HÉTFŐ, 19:00

December 5-én, az év utolsó irodalmi estjén az Aposztróf sorozat az ünnepi készülődésbe kapcsolódik be, és igazi adventi hangulatot varázsol a színpadra.

Ezen a különleges esten családi történetek kerülnek elő és betekinthetünk két alkotó család tradicionális, ünnepi ízeibe, szokásaiba, dalaiba és verseibe. A zenés irodalmi esten a két alkotó család: Szabó T. Anna József Attila-díjas költő és férje, Dragomán György József Attila-díjas író, valamint Lackfi János József Attila-díjas író, költő és lánya, Lackfi Dorottya énekes kapcsolódik össze, és Sinha Róbert gitárművésszel kiegészülve izgalmas közös produkciók várhatók.

Közreműködők:

 • Szabó T. Anna, József Attila-díjas költő
 • Dragomán György, József Attila-díjas író
 • Lackfi János, József Attila-díjas író, költő
 • Lackfi Dorottya, énekes
 • Sinha Róbert, gitárművész
 • Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna irodalmár

Ünnep - Klasszikusok könnyedén - Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra 
Advent a Várkert Bazárban
DECEMBER 11. VASÁRNAP, 15:00 és 19:00

Hagyományukhoz híven újra közös karácsonyi koncertje lesz Tóth Verának és a Budapest Jazz Orchestrának, ezúttal a Danubia Zenekar zenészeinek közreműködésével. Vendégeivel, Miklósa Erikával, Rab Gyulával és Duka Lacival megvalósul egy olyan koncert, ahol a jazz, a swing és a pop mellett, a klasszikus zene is nagy szerepet kap.

Éppen ezért kapta az est a “Klasszikusok könnyedén”, címet, ami nem csak arról fog szólni, hogy a művészek könnyűszerrel lépkednek a műfajok között, hanem arról is, hogy együtt milyen csodálatos dolgokra képesek a színpadon.

Szeretettel várunk mindenkit egy különleges zenei utazásra, amely igazi ünnepi csemegeként hozza el a karácsonyi hangulatot.

Közreműködnek:

 • Tóth Vera - énekesnő
 • Miklósa Erika - Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas koloratúrszoprán opera-énekesnő
 • Rab Gyula - tenor
 • Duka László - hegedűművész
 • Budapest Jazz Orchestra
 • Danubia Zenekar

BUDAPEST BÁR 15. SZÜLETÉSNAPI ÜNNEPI KONCERT
Advent a Várkert Bazárban
DECEMBER 18., VASÁRNAP 15.00 és 19:00

15 éve, 2007. december 19-én adta első koncertjét a Budapest Bár, a zenekar ezt a napot tartja igazi születésnapjának. Eredetileg egyetlen albumnak indult a Budapest Bár „projekt” 2007 nyarán, nem tervezték, hogy koncertező zenekarrá válnak. 15 év együttlét, több, mint 1.100 koncert, 11 lemez: akkoriban senki nem gondolt arra, hogy ez a csapat idén együtt fog ünnepelni. Márpedig ez fog történni, méghozzá a teljes csapattal, 12 énekessel, 5 zenésszel és két koncerttel.

Advent utolsó vasárnapján, délután egy ünnepélyesebb, kicsit komolyabb hangvételű koncertre várjuk a nézőket, este pedig egy nagyszabású hamisítatlan születésnapi buliban táncoltatja meg a zenekar a vendégeit.
Rendkívül ritka alkalom, hogy az egész Budapest Bár csapat így együtt van, és közösen lép színpadra, hogy megünnepeljék a zenekar születésnapját. Mindenkit szeretettel várunk, aki az elmúlt 15 évben megszerette a zenekart, és együtt ünnepelne ezzel a nagyszerű alkotó közösséggel. Mindkét koncerten fellép a Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Ürmös Sándor (cimbalom), Kisvári Bence (dob), valamint az énekesek: Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Tóth Vera, Torma Gábor (Frenk), Kiss Tibor, Keleti András, Lovasi András, Mező Misi, Ferenczi György, Kollár-Klemencz László és Szűcs Krisztián.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár teljesen egyedi felállásban működik, talán éppen ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezték újra, megteremtve ezzel egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

Az együttes vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A Budapest Bárnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt a zenekart, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.


2022.12.03. - 2022.12.04.
2022.12.05.
2022.12.11.
2022.12.18.
További ajánlataink

2022.11.28. - 2022.12.04. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.12.03. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
„Ó, fényességes, szép hajnal…”-Bukovinai székely karácsonyi népszokások - Advent a Várkert Bazárban
2022.12.03. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: FRIDA KAHLO - VIVA LA VIDA
2022.12.03. Várkert Bazár koncert 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.03. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Klasszikusok kicsiknek és nagyoknak - Hangszersimogató - Advent a Várkert Bazárban
2022.12.03. Frida Kahlo: Viva la Vida, filmvetítés a Várkert Bazárban
2022.12.03. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.03. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.03. Irodalmi programok Budapesten 2022. Várkert Bazár irodalmi estek
2022.12.03. - 2022.12.04. Lovarda látogatás 2022 / 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.12.03. - 2022.12.04. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022 / 2023
2022.12.03. - 2022.12.04. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.12.04. Diótörő balett előadás Várkert Bazár 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.04. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
TÉLI TÁNC - HAGYOMÁNYAINK, SZOKÁSAINK
2022.12.04. Táncszínház előadások 2022. Várkert Bazár
2022.12.04. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2022.12.04. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2022.12.04. 11:00 Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A diótörő - a Royal Ballet előadása - VÁRkert Mozi
2022.12.04. 15:00 Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A diótörő - a Royal Ballet előadása - VÁRkert Mozi
2022.12.04. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ADVENTI IPARMŰVÉSZETI VÁSÁR A VÁRKERT BAZÁRBAN
2022.12.05. Irodalmi programok Budapesten 2022. Várkert Bazár irodalmi estek
2022.12.05. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Az ünnep azé, aki várja - Adventi est a Várkert irodalommal
2022.12.05. - 2022.12.11. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.12.06. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
VAN GOGH - BÚZAMEZŐK ÉS BORÚS ÉGBOLT KÖZÖTT
2022.12.06. Vincent Van Gogh élete és művei. Búzamezők és borús égbolt között, művészeti ismertetterjesztő film
2022.12.06. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.06. Irodalmi programok Budapesten 2022. Várkert Bazár irodalmi estek
2022.12.06. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
„BOMBA, VIRÁGCSOKORBAN.” - MÁRAI SÁNDOR AZ ÜNNEPEKRŐL
2022.12.08. Rejtélyes történelem 2022. Művelődéstörténeti előadások a Várkert Bazárban, online jegyvásárlás
2022.12.08. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Rejtélyes történelem - Nemzeti ízek és a magyar polgári konyha születése
2022.12.10. Lovarda látogatás 2022 / 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.12.10. David Bowie arcai - VÁRkert Mozi
2022.12.10. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
DAVID BOWIE ARCAI - Várkert mozi
2022.12.10. - 2022.12.11. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.12.10. - 2022.12.11. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022 / 2023
2022.12.11. Diótörő balett előadás Várkert Bazár 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.11. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Ünnep - Klasszikusok könnyedén - Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra - Advent a Várkert Bazárban - 15:00 és 19:00
2022.12.11. Várkert Bazár koncert 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.11. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.11. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2022.12.11. 11:00 Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A diótörő - a Royal Ballet előadása - VÁRkert Mozi
2022.12.11. 15:00 Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A diótörő - a Royal Ballet előadása - VÁRkert Mozi
2022.12.11. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ADVENTI IPARMŰVÉSZETI VÁSÁR A VÁRKERT BAZÁRBAN
2022.12.12. - 2022.12.18. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.12.13. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.13. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: GAUGUIN TAHITIN - AZ ELVESZETT PARADICSOM
2022.12.13. Gauguin Tahitin - Az elveszett paradicsom. Művészeti filmvetítés a Várkert Bazárban
2022.12.14. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.14. Várkert Bazár koncert 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.14. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
KARÁCSONY JÁNOS JAMES koncert
2022.12.17. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2022.12.17. Peggy Guggenheim: A művészet megszállottja dokumentumfilm a Várkert Bazárban
2022.12.17. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.17. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2022.12.17. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
PEGGY GUGGENHEIM - A MŰVÉSZET MEGSZÁLLOTTJA
2022.12.17. - 2022.12.18. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.12.17. - 2022.12.18. Lovarda látogatás 2022 / 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.12.17. - 2022.12.18. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022 / 2023
2022.12.18. Várkert Bazár koncert 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.18. Diótörő balett előadás Várkert Bazár 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.18. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BUDAPEST BÁR 15. SZÜLETÉSNAPI ÜNNEPI KONCERT - Advent a Várkert Bazárban
2022.12.18. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2022.12.18. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.18. 11:00 Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A diótörő - a Royal Ballet előadása - VÁRkert Mozi
2022.12.18. 15:00 Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A diótörő - a Royal Ballet előadása - VÁRkert Mozi
2022.12.18. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ADVENTI IPARMŰVÉSZETI VÁSÁR A VÁRKERT BAZÁRBAN
2022.12.19. - 2022.12.25. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.12.29. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
TÖBBET MAGUNKRÓL - GRECSÓ FIVÉREK ESTJE
2022.12.29. Irodalmi programok Budapesten 2022. Várkert Bazár irodalmi estek
2022.12.29. Táncszínház előadások 2022. Várkert Bazár
2022.12.30. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Random Trip - BEST OF 2022 Előszilveszteri minifesztivál
2022.12.30. Várkert Bazár koncert 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.30. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.31. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.31. Várkert szilveszter 2022. BE MASSIVE SZILVESZTER - NEW YEAR`S EVE PARTY
2022.12.31. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BE MASSIVE SZILVESZTER - NEW YEAR`S EVE PARTY
2022.12.31. Várkert Bazár koncert 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.31. - 2023.01.01. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2023.01.01. Újévi koncert Budapest 2023. BUDAPEST BÁR koncert a Várkert Bazárban
2023.01.01. Budapest Bár újévi koncert 2023 Online jegyvásárlás
2023.01.01. Várkert Bazár koncert 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2023.01.01. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BUDAPEST BÁR - ÚJÉVI KONCERT
2023.01.01. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2023.01.07. - 2023.01.08. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022 / 2023
2023.01.07. - 2023.01.08. Lovarda látogatás 2022 / 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.01.08. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2023.01.14. - 2023.01.15. Lovarda látogatás 2022 / 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.01.14. - 2023.01.15. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022 / 2023
2023.01.21. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2023.01.21. Midnight Music 2023. Éjszakai koncertek a Budapesti Fesztiválzenekarral, online jegyvásárlás
2023.01.21. - 2023.01.22. Lovarda látogatás 2022 / 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.01.21. - 2023.01.22. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022 / 2023
2023.01.22. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2023.01.28. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2023.01.28. - 2023.01.29. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022 / 2023
2023.01.28. - 2023.01.29. Lovarda látogatás 2022 / 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.01.29. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2023.03.11. Midnight Music 2023. Éjszakai koncertek a Budapesti Fesztiválzenekarral, online jegyvásárlás
2022.01.01. - 2022.12.31. Programok a Budai Várnegyedben 2022
Programok a Budai Várnegyedben
2022.01.01. - 2022.12.31. Irodalmi előadások 2022
Találatok száma: 14

Boutique Hotel Victoria Budapest****

Boutique Hotel Victoria Budapest****

A Budai Vár lábánál, közvetlenül a Duna partján fekvő, 4 csillagos butikhotel 27 panorámás szobát kínál Budapest szívében. A szálloda mindössze 10 perces sétára található a Budai Vártól, a Mátyás-templomtól és a Halászbástyától, melyek nem csak a város legnépszerűbb látványosságai, hanem az UNESCO ... Bővebben


Buda Castle Hotel****

Buda Castle Hotel****

A Buda Castle Hotel a Duna budai oldalán található gyönyörű Várnegyedben helyezkedik el közel a turisztikai látnivalókhoz, egy mégis csendes mellékutcában. A csodálatos helyszín amellett, hogy a Világörökség része 1987 óta, számos érdekességgel, gasztronómiai különlegességgel, kulturális élménnyel és ... Bővebben


Budavár Panzió

Budavár Panzió

A Budavár Panzió Buda szívében, a történelmi Várnegyedben fekszik exkluzív, csendes, de központi helyen. Panziónkban Ön az UNESCO világörökség területén lakik a Halászbástya lábánál, csak néhány lépésre a Mátyás templomtól. Bővebben


Exe Carlton Budapest

Exe Carlton Budapest

A Budapest szívében helyet kapott Exe Carlton Budapest barátságos és békés szállást biztosít a vendégek számára – ideális választás kikapcsolódni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt. Bővebben


Gold Hotel Budapest

Gold Hotel Budapest

Ha Ön kedvező ár-érték arányú szállás ajánlatot keres Budapest centrumában, akkor a legjobb helyen jár. A Gold Hotel Budapest otthonos, elegáns, minőségi szobái klímával, LCD TV-vel, minibárral, hajszárítóval és ingyenes WiFi internet kapcsolattal felszereltek. Bővebben


Hilton Budapest Hotel

Hilton Budapest Hotel

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda épülete egyedülálló építészeti bravúr: ... Bővebben


Hotel Castle Garden**** Budapest

Hotel Castle Garden**** Budapest

Szállodánk nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást biztosít a turistáknak és az üzletembereknek egyaránt. A Hotel Castle Garden**** az UNESCO Világörökség listájára felkerült Budai Várnegyed bejáratánál helyezkedik el, a páratlan szépségű látnivalók (mint a Mátyás templom, Halászbástya, Budavári Palota) ... Bővebben


Hotel Charles*** Budapest

Hotel Charles*** Budapest

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, kedveli a zöld környezetet, az ízletes ételeket és a kényelmes szobákat, a legmegfelelőbb választás az Ön számára a Hotel Charles. Bővebben


Hotel Orion Várkert Budapest

Hotel Orion Várkert Budapest

Családias hangulatú szállodánk Budapest belvárosában, az Erzsébet -híd budai hídfőjénél található, egy saroknyira a Dunától. Kényelmes szobáink légkondicionáltak, ingyenes WIFI-vel, síkképernyős Tv-vel, telefonnal, minibárral és hajszárítóval felszereltek. Bővebben


Lánchíd 19 Design Hotel**** Budapest

Lánchíd 19 Design Hotel**** Budapest

Többszörösen díjnyertes design hotel Budapest belvárosában, a Duna-parton; gyönyörű panorámával a pesti Duna-partra és a Budai Várra, Budapest UNESCO Világörökségeire! A Lánchíd 19-ben nincs két egyforma szoba, a modern design székek által ’inspirált’ kreatív megoldások minden szobába egyedi hangulatot ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 54

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ... Bővebben


Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk! Bővebben


Arany Hordó Étterem

Arany Hordó Étterem

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A ... Bővebben


Arany Kaviár Étterem

Arany Kaviár Étterem

Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a ... Bővebben


Arriba Taqueria Széna tér

Arriba Taqueria Széna tér

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ... Bővebben


Corvin Kávézó Budapest

Corvin Kávézó Budapest

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér ... Bővebben


Csészényi Kávézó Budapest

Csészényi Kávézó Budapest

Kávézónk 2005. decembere óta várja kedves vendégeit Buda szívében, a Krisztinavárosban, a régi Rill órásműhely helyén. Bővebben


Déryné Bisztró Budapest

Déryné Bisztró Budapest

Sikkes, szexi, kozmopolita. Ilyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az Auguszt család gondozásában az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át. ... Bővebben


Főőrség Étterem és Kávéház Budavári Palota

Főőrség Étterem és Kávéház Budavári Palota

A Főőrség ékköve a földszinten található kávéház. Századfordulós hangulat modern köntösben tálalva, melyet visszafogott, könnyed elegancia jellemez. Impozáns teraszunk a felújított Mátyás kútra néz, ahol vendégeink a lágy háttérzene mellett a kút nyugtató csobogását is hallgathatják. Bővebben


Halászbástya Étterem Budapest

Halászbástya Étterem Budapest

A Halászbástya Étterem egész évben várja kedves vendégeit változatos szolgáltatásaival. Asztalaink mellől jól látható a méltán híres budapesti panoráma. Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Érdemes felkeresni!

MAHART PassNave Személyhajózás
MAHART PassNave Személyhajózás
 • Budapest
 • V. kerület
Magyar Nemzeti Galéria
Magyar Nemzeti Galéria
 • Budapest
 • I. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 500 Ft -tól 14 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események