Egy pihentető wellnessre vágyik?  Válassza az Aquarell Hotelt!
Egy pihentető wellnessre vágyik?  Válassza az Aquarell Hotelt!

2018. július 20-22. között harmadik alkalommal rendezik meg az Alföldi Street Food Fesztivált. A rendezvény 3 napján a szervezők felvonultatnak számtalan egyedi recept alapján készült street food ételeket. Lesz minden, ami szem szájnak ingere: sertés, marha, szárnyasokból készült étel különlegességek és megannyi sör illetve borféle.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

A lassan egy évtizede fejlődésnek indult, és ma már virágzó hazai gasztronómia esszen­ciájának számító eseményre Cegléden első ízben kerül sor, ahol a szerve­zők egy időben és egy helyen megpróbálják felvonultatni  a környék legjobb mozgó streetfood  árusait , borászatait és kézműves élelmiszer termékeit, beszállítóit, termelőit, pálinka házait, pékségeit.

Eddigi fellépők

Majka Curtis , Wellhello, Soulwave, Opitcz Barbi, Gwm , Marió, Andro, Willcox ,Dj Dominique....

Helyszín

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – Ceglédfürdő
(Cegléd, Fürdő utca 27-29.)

Pontosabban a Strand – Csúszdapark – Kalandpark által határolt terület.

Megközelíthetőség

Cegléd autóval a 4-es főúton közelíthető meg, ami egy kiemelten veszélyes útszakasz. Kérjük legyetek nagyon óvatosak és ittas állapotban ne üljetek volán mögé.

A  vonattal érkezők a “Budai út” megállóig váltsanak jegyet, ez van legközelebb a fesztiválhoz! A Cegléd vasútállomás megállótól macerásabb kijutni a területre, legegyszerűbb egy másik személyvonatra átszállni, ami a Budai útig elhoz benneteket.

Parkolás

A Ceglédi Fürdő körül rengeteg parkolásra alkalmas terület található, ahol bátran le teheted több napra is a járművedet.  A fesztivál területére csak külön engedéllyel lehetséges a behajtás és parkolás a kijelölt időpontban.

A 7000 Ft-os jegyárban benne van a  sátorozási lehetőség is amely a fesztivál területen lesz elhelyezve ezzel biztosítva a 24 órás fürdési és wc-zési lehetőséget. Ezen a területen nem szabad tüzet rakni, sütni-főzni! Viszont erre egy profi kemping áll rendelkezésre.

A jegyárba foglalt ingyenes strandolás csak a strand területére vonatkozik, a Csúszdaparkra nem, az fizetős hely!

A Csúszdaparkot, a Kalandpark szolgáltatásait, a csónakázást saját költségen lehet igénybe venni.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

Fesztivál jegyárak

Belépő árak elővételben:

3 napos bérlet: 6000 Ft ami tartalmazza a 3 napos strandfürdő belépőt is

3 napos ott alvós bérlet:  7000 ft  ami tartalmazza a 3 napos strandfürdő belépőt is valamit a 24 órás zuhanyzás és wc használati lehetőséget.

Napi jegy: 3000 Ft  (nem tartalmazza a fürdő belépőt)

Helyszíni jegyár: 6500 Ft

10  éves kor alatt a belépés ingyenes

Május 15-ig 1.000 Ft kedvezmény a 3 napos bérlet és az ottalvós bérletek árából!


2018.07.20. - 2018.07.22.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervező a műsorváltoztatás jogát fenntartja!

Találatok száma: 1

Aquarell Hotel****

Aquarell Hotel****

Egy pihentető wellness hétvégét szeretne eltölteni kellemes környezetben? A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, ...
Találatok száma: 1

Aranyhegy Étterem

Aranyhegy Étterem

Az Aranyhegy Étterem minden részletében összhangban áll az egész szállodában érzékelhető törekvéssel: a vendégek figyelmét és érdeklődését kivívni és folyamatosan fenntartani, gondoskodni a tökéletes ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Alföldi Street Food Fesztivál 2018