Balaton Wine & Gourmet Fesztivál 2023 Veszprém
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Balaton Wine & Gourmet Fesztivál 2023 Veszprém

Népszerűség

8200 Veszprém , Veszprémvölgy, Jezsuita Templomkert (47.098488 x 17.888306) Megnézem a térképen

Illatok, ízek, élmények a Veszprémvölgy árnyas, nyárvégi ligetének fái között. A Veszprémvölgy egyedülálló környezetében négy napon át tartó a minőségi ételeknek és italoknak szentelt ünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két izgalmas kulináris élményeket nyújtó vendégország különlegességei várják az idelátogatókat.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Balaton Wine & Gourmet

2023. szeptember 21-24.

A Balaton Wine&Gourmet a Veszprém-Bakony-Balaton régió kulináris örökségét, borászati hagyományait és étkezési kultúrájának egyre izgalmasabb jelenét mutatja be mindazoknak, akik egy, vagy akár több kellemes napon át szeretnének elmerülni a térség ételeinek és italainak világában. Mindezt a Veszprémvölgy egyedülállóan csodás természeti és épített környezetében: árnyas lombok alatt, a Séd patak partján, a Jezsuita Rend által a 18. században épített templom és romkert természetes díszletében, ahol valódi értelmet kap a környezettudatos, fenntartható gasztronómiai- és életszemlélet.

A hiánypótló és hagyományteremtő céllal induló gasztro ünnepen a régió legjobb és legizgalmasabb éttermei, valamint borászatai jelennek meg, hogy megmutassák sokszínűségüket a hazai és külföldi ínyenceknek. A Balaton Wine&Gourmet egyben a régió egyetlen „terrior” szemléletű borászati fesztiválja is lesz, ahol mind a hat balatoni borvidék és az összes borászati irányzat - azaz a hagyományos, az újhullámos, a biodinamikus és a natúrbor - egyszerre jelenik meg.

A balatoni régió gasztronómiájának legjelentősebb képviselői, több mint 50 étterem és borászat mellett idén Franciaország és Argentína kulináris különlegességeit mutatja be a látogatóknak a Balaton Wine & Gourmet. A régió legnagyobb gasztronómiai fesztiválját idén szeptember 21-24. között rendezik meg Veszprémben, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat kiemelt rendezvényeként.

Családi programok, ingyenes kóstolók, szakmai workshopok és Michelin-csillagos séfek exkluzív élményétkezései várják a vendégeket az ország egyik legszebb rendezvényhelyszínén, Veszprémvölgy varázslatosan szép természeti környezetében.

A helyi és országos kiállítók mellett a konyhaművészet és az italok világában nagyhatalomnak számító nemzetek is meghívást kapnak.

PROGRAMOK

2023. szeptember 22. péntek

Francia élményebéd, konyhaművészet felsőfokon
A francia haut cuisine minden bizonnyal a klasszikus konyhaművészet csúcsa, amit Nina Haradji, a kétcsillagos Sur Mesure (Mandarin Oriental) étteremből érkező séf mutat be nekünk. Az ötfogásos étkezés minden érzékünkre, a tányérokon a hagyományos francia konyha jellegzetes fogásai szerepelnek majd – tökéletesen kivitelezve, s igény szerint remek borokkal kísérve.

Burgundia mesterkurzus, Pinot-k és Chardonnay-k
A nagyvilágban Bordeaux talán ismertebb, de a szakértők szemében Burgundia a borkészítés fellegvára, évszázados hagyományokkal, tökéletesre csiszolt eljárásokkal és kiemelkedő termőterülettel. Gran crus-k és premier crus-k a világ egyik, ha nem a legjobb appelations-jairól.

Tokaj-Sauternes borpárbaj, édes vetélkedés
Nemes borpárbaj, magyar-francia összecsapás két kiemelkedő termőterület legszebb tételeivel a nemzetközi borakadémikus dr. Fiáth Attila útmutatásával. Cukrok és savak, egyensúly, összhang ikonikus termelőkön és évjáratokon keresztül.

Cognac, Armagnac, Calvados mesterkurzus, az égetett szeszesitalok csúcsán
A fenti földrajzi eredetvédett francia italok remek példái annak a kivételes marketing és reklámmunkának, ami az igazán jó főzdékben készülő és így egyébként valóban páratlan élményeket kínáló palackokat szerte a világon az italkultúra legfelső csúcsára juttatta. Vezetett kóstoló 6+1 különlegességgel.

Tésztaművészet, francia pékáruk
A francia mindennapok elengedhetetlen velejárói a finom pékáruk, a baguette, a croissant, a pain au chocolate és a többiek. Most egy kiváló patisserie és boulangerie kínálatán keresztül kapunk ízelítőt a kenyerek és sütemények világából, természetesen kóstolóval egybekötve.

Bordeaux és Burgundia, francia borok
Ha sajt és kenyér mellé még bor is kerül a franciák asztalára, akkor már nagy baj nem lehet, a nap folyamán e szentháromság talán legfényesebb tagjával is közelebbi kapcsolatba kerülhetünk a legismertebb szőlőfajták és borvidékek tételein keresztül.

Sajtvilág, bonjour fromage
A sajtok ugyanúgy a francia étkezéskultúra alappillérei, mint a péksütemények, a nyolc nagy sajtcsaládba sorolható mintegy másfélezer különféle készítményt természetesen nem tudjuk mind bemutatni, de a legtöbbször földrajzi eredetvédett finomságok mibenlétével azért megismerkedhetünk és jó néhányat az ismertebb fajták közül meg is kóstolhatunk.

A buborékok királynője, a francia pezsgő
A francia pezsgőkultúra vitán felül a világ legismertebbje, amely nem csak Champagne-t, hanem más borvidékeket is magában foglal. A szőlőfajták, eljárások, földrajzi területek szigorú meghatározása egészen kivételes italokat eredményez, melyek közül  néhányat meg is kóstolhatunk a hasznos ismeretanyag mellé.

Chanson est, francia dalok
Mi mással zárhatnánk egy Franciaországnak szentelt napot, mint hamisítatlan francia zenével, a gasztronómiai kínálat mellett a francia kultúra másik szelete is színpadra kerül, a testi élvezetek mellett a léleknek is örömet nyújtva.

Quiche, a lepény
Az almatorta sós párja, mely számos változatban elkészíthető, s minden alkalomra tökéletes választás. A háziasszony ezúttal is a fáradhatatlan Kalas Györgyi, ahogyan már megszokhattuk.

Alfajores, az argentin édesség
A francia konyha mellett, természetesen a másik vendégország, Argentina is bemutatásra kerül a legkisebbeknek is, Kalas Györgyi ezúttal a karamellás keksz, az argentin nemzeti édesség segítségével repíti a gyerekeket egy másik földrészre.
 
Almatorta, Tarte Tatin
A Tatin testvérek receptje mára az egész világon elterjedt, hazánkban éppen olyan népszerű, mint szülőföldjén, Franciaországban. Elkészítését a gyermek gasztronómia hazai nagykövete, Kalas Györgyi mutatja meg a kicsiknek.

Kulináris barangolások, ízekkel a világ körül
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a számos szakmai és közönség elismeréssel díjazott Kalas Györgyi kalauzolja a gyermekeket a gasztronómia izgalmas világában, vigyázat, az ízutazás függőséget okozhat!
 
Kávé bemutató, a fekete leves
Újhullámos vagy hagyományos, robusta vagy arabica, olasz, francia vagy bécsi pörkölés? A kávézás hazai szerelmesei mindenre választ kaphatnak a kóstolással egybekötött bemutatón, ahol a kávékultúra az elmúlt években hazánkban is bekövetkezett fejlődéséről is szó esik majd.
 
Édes Balaton, Tokajon túl
Bizony készülnek természetes édes borok a Balatoni Borrégióban is, ezekből kapunk ízelítőt a már megszokott magas színvonalon a CEWI oktatógárdájának köszönhetően, akik ezúttal a száraz fehérborok helyett a balatoni borvidékek édes tételeit töltik a poharakba.

Vörös Balaton, nem csak fehér
A Jásdi Istvántól kölcsönzött cím a balatoni kékszőlőket veszi górcső alá, idén a CEWI alapító és tulajdonos Horkay András és barátai a Balaton partján megtermett hazai és nemzetközi szőlőfajtákból készített borokat mutatja be a tavalyi fehérboros kóstolók után.

Pálinka in da House, csak a gyümölcs
A balatonalmádi második generációs pálinkafőző mester, Csalló Gergő gyönyörű pálinkásüvegei nem mindennapi kincseket rejtenek. A kóstolás mellett a mesterség fortélyait, a különféle eljárások erényeit is megismerhetik a különleges hungarikum kedvelői.
2023. szeptember 23. szombat

Argentin élményebéd, a pampák királynője
Az 5 fogásos, az argentin konyha legkiválóbb ételeit bemutató élményétkezést nem kisebb híresség készíti, mint Carito Lourenço, az első női séf Argentínából, aki Michelin csillagot szerzett a Fierro étterem számára. A kivételes alkalom ételkölteményeihez a már megszokott módon remek borokat is lehet választani.

Kézműves sörök és egyebek, argentin italbemutató
A dél-amerikai ország ugyan inkább borairól ismert a nagyközönség szemében, de izgalmas sörkultúrája is van. A vezetett kóstoló során a mindennapok Argentínájának italait élvezhetjük, ahogyan azt a helyiek teszik.

Malbec mesterkurzus, született Franciaországban, kiteljesedett Argentínában
A tangó és a marhasült mellett biztosan a Malbec borok jutnak mindenki eszébe, ha Argentína kerül szóba. A Cahors vidékéről származó szőlőfajta legszebb arcát Dél-Amerikában találta meg, Sebastian Giraldo a tavalyi sommelier bajnok kitűnő palackokat, s meglepetés tételeket hozott nekünk.

Balaton TOP 10, csúcsborok a tó körül
Dr. Fiáth Attila nemzetközi borakadémikus vezetett kóstolóján olyan balatoni borok kerülnek a poharakba - szőlőfajtára, termőterületre, borkészítési eljárásra tekintet nélkül -, amelyek nemzetközi összehasonlításban is kitűnően vizsgáztak. Az egészen biztos, hogy nagyszerű élményben lehet részünk, de az is borítékolható, hogy a személyes borsor vitaindítóként is szolgál majd.

Yerba mate, Dél-Amerika teája
A tavalyi nagy sikerű teaszertartás után idén is készülünk egy különlegességgel, a távoli földrész, s benne természetesen díszvendégünk, Argentina a yerba mate hazája. A bemutató a növényt, az elkészítését, a hozzá kapcsolódó szokásvilágot ismerteti, és természetesen magát az italt is megkóstolhatjuk.

Asado, argentin grill
A külön erre a célra készült szerkezeten, a parilla-n vagy szabadtűzőn készül a híres argentin sült hús - jellemzően marhaszelet -, amelyet most Pablo Carrascosa asado mester keze nyomán kóstolhatunk, s megismerkedhetünk az argentin gasztrokultúra e kiemelten fontos elemével.

Újvilági csodák, Malbec és Torrontés
Az újvilági bortermelés egyik nagyágyúja Argentina, a színpadi bemutató ezúttal főként a legismertebb szőlőfajtákat helyezi a középpontba és a poharakba, a fehér Torrontés-t és a vörös Malbec-et.

Merre tart a balatoni vendéglátás? Kerekasztalbeszélgetés
Covid után, háború közben, emelkedő energiaárak és bérek, hiányzó munkaerő mellett milyen a jelene és a jövője a balatoni vendéglátásnak, melyet az említett gondokon túl, még a minden erőfeszítés ellenére is a mai napig meglévő szezonalitás is sújt. Ezeket a témákat járják körbe a beszélgetés résztvevői.

Tangó bemutató és milonga, zene és tánc argentin módra
Az argentin életérzés legszebb kifejezője a tangó, ez a gyönyörű, érzelmes dallamokra épülő érzéki tánc. Antonella Terrazas és párja a tangó különféle fajtáit mutatja be a közönségnek, melyet milonga, szabad társastánc követ a nagyszínpadon és környékén Gardel, Piazzola vagy éppen a Gotan Project szerzeményeit segítségül hívva.

Quiche, a lepény
Az almatorta sós párja, mely számos változatban elkészíthető, s minden alkalomra tökéletes választás. A háziasszony ezúttal is a fáradhatatlan Kalas Györgyi, ahogyan már megszokhattuk.

Alfajores, az argentin édesség
A francia konyha mellett, természetesen a másik vendégország, Argentina is bemutatásra kerül a legkisebbeknek is, Kalas Györgyi ezúttal a karamellás keksz, az argentin nemzeti édesség segítségével repíti a gyerekeket egy másik földrészre.

Almatorta, Tarte Tatin
A Tatin testvérek receptje mára az egész világon elterjedt, hazánkban éppen olyan népszerű, mint szülőföldjén, Franciaországban. Elkészítését a gyermek gasztronómia hazai nagykövete, Kalas Györgyi mutatja meg a kicsiknek.

Kulináris barangolások, ízekkel a világ körül
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a számos szakmai és közönség elismeréssel díjazott Kalas Györgyi kalauzolja a gyermekeket a gasztronómia izgalmas világában, vigyázat, az ízutazás függőséget okozhat!
 
Pezsgő Balaton, nem csak ünnepekre
Tavaly a CEWI oktatóinak értő tolmácsolásában a balatoni csendes fehérborok voltak főképp a terítéken, idén a nemzetközi borakadémikus Horkay András és csapata a tó többféle arcát is megmutatja az érdeklődőknek. Ez alkalommal a buborékos tételeké a főszerep.

Vörös Balaton, nem csak fehér
A Jásdi Istvántól kölcsönzött cím a balatoni kékszőlőket veszi górcső alá, idén a CEWI alapító és tulajdonos Horkay András és barátai a Balaton partján megtermett hazai és nemzetközi szőlőfajtákból készített borokat mutatja be a tavalyi fehérboros kóstolók után.

Édes Balaton, Tokajon túl
Bizony készülnek természetes édes borok a Balatoni Borrégióban is, ezekből kapunk ízelítőt a már megszokott magas színvonalon a CEWI oktatógárdájának köszönhetően, akik ezúttal a száraz fehérborok helyett a balatoni borvidékek édes tételeit töltik a poharakba.

Pálinka in da House, csak a gyümölcs
A balatonalmádi második generációs pálinkafőző mester, Csalló Gergő gyönyörű pálinkásüvegei nem mindennapi kincseket rejtenek. A kóstolás mellett a mesterség fortélyait, a különféle eljárások erényeit is megismerhetik a különleges hungarikum kedvelői.
2023. szeptember 24. vasárnap
Michelin ebéd, élményétkezés
A Salt Budapest először 2021-ben szerzett Michelin csillagot, amit tavaly ismét megkapott, ráadásul etikus, fenntartható gasztronómiai törekvéseiket is díjazta a francia étterem kalauz a zöld csillaggal. 2022-ben a Tóth Szilárd vezette egyszerre letisztult és kifinomult konyha a világ 50 legjobb étterme közé is bekerült a Discovery által összeállított listán. A hagyományos magyar konyha alapjain és a tökéletes alapanyagokon nyugvó 5 fogásos ebéd igazi különlegességnek ígérkezik, s az ételek mellé az étterem koncepcióját hűen tükröző borok és dzsúszok társulnak majd.
 
Champagne mesterkurzus, buborék mennyország
Amennyiben létezik összesített termékpiramis a világ minden boráról, akkor annak csúcsán bizonyosan az eredetvédett francia Champagne-ban készült csúcspezsgők állnak, mind a minőséget, mind az élményt, s sajnos az árakat tekintve is. A hagyományos eljárás nagy és kis pezsgőházainak válogatott tételei segítségével most elsőkézből tapasztalhatjuk meg az élesztő csodás munkáját.
 
EKF és gasztronómia, kerekasztalbeszélgetés
A művészetek mellett a gasztronómia, és kiemelten a borkultúra is bekerült a VEB 2023 - Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozatba. Ennek okairól, mikéntjéről, a fontosabb eseményekről, eredményekről, s a térség jövőbeli kilátásairól is beszélgetnek a meghívott vendégek.
 
A Magyar Sommelier Bajnokság díjátadó, ünnepélyes díjkiosztó
A hazai borkultúra és vendéglátás kiemelt rendezvénye az évenként megrendezésre kerülő bajnokság, melynek döntőjére idén Veszprémben került sor a BWG égisze alatt és az EKF támogatásával. Az ünnepélyes eseményen a legjobb borkínálóknak járó elismerések mellett egyéb díjak is átadásra kerülnek.
 
Quiche, a lepény
Az almatorta sós párja, mely számos változatban elkészíthető, s minden alkalomra tökéletes választás. A háziasszony ezúttal is a fáradhatatlan Kalas Györgyi, ahogyan már megszokhattuk.
 
Alfajores, az argentin édesség
A francia konyha mellett, természetesen a másik vendégország, Argentina is bemutatásra kerül a legkisebbeknek is, Kalas Györgyi ezúttal a karamellás keksz, az argentin nemzeti édesség segítségével repíti a gyerekeket egy másik földrészre.
 
Kávé bemutató, a fekete leves
Újhullámos vagy hagyományos, robusta vagy arabica, olasz, francia vagy bécsi pörkölés? A kávézás hazai szerelmesei mindenre választ kaphatnak a kóstolással egybekötött bemutatón, ahol a kávékultúra az elmúlt években hazánkban is bekövetkezett fejlődéséről is szó esik majd.
 
Best of Balaton, a legjobbak
Aki esetleg lemaradt volna az előző napok kóstolókkal egybekötött előadásairól, az most pótolhatja, hiszen ezúttal a tavaly már bemutatkozott olaszrizling és fehérboros társai helyett a buborékos, vörös és édes tételek legjobbjai kóstolhatóak együtt. Ez is a Balaton, méghozzá csúcsminőségben.
További ajánlataink

2023.12.02. - 2023.12.03. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
ADVENT az Óváros Piacon / Erzsébet liget
2023.12.02. 16:00 - 2023.12.14. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Kreatív művészek - kiállításmegnyitó / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.03. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Érkezik a Mikulás az Óváros Piacra / Erzsébet liget
2023.12.03. 10:00 - 2023.12.03. 16:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
TERRAFANATIK - terrarisztikai kiállítás és vásár az Agóra Veszprém Kulturális Központban
2023.12.04. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Bödőcs Tibor - Barbárglamour
2023.12.04. 10:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Csiszár Miklósné Emléknap
2023.12.04. 18:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Filmklub: A vadember / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.05. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Kreatív Virágkötő foglalkozás / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.07. 15:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi Zenei Klub az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban
2023.12.09. 10:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Várjuk Együtt a karácsonyt! - Családi játszóház az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban
2023.12.09. 15:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Advent az Agórában
2023.12.09. - 2023.12.10. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Portéka kézműves és design vásár az ActiCityben
2023.12.09. - 2023.12.10. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
ADVENT az Óváros Piacon / Erzsébet liget
2023.12.11. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Gospel karácsony 2023 - Virginia State Gospel Chorale
5 990 Ft - 13 990 Ft Jegyvásárlás
2023.12.11. 16:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
65 év – 65 percben : Világunk versekbe szőve / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.11. 18:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Filmklub: A csodák útján / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.12. 16:30 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Irodalomterápiás önismereti csoport középiskolásoknak - SLAM-ben magammal…
2023.12.12. 16:30 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Irodalomterápiás önismereti csoport középiskolásoknak
2023.12.12. 17:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Paracord Műhely / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.12. 18:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Praznovszky Mihály irodalomtörténész előadása: Felejthetetlen karácsonyi történetek / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.13. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
KARÁCSONYI GYÓGYTEAKÉSZÍTŐ WORKSHOP / Agóra Veszprém
2023.12.14. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Kutyaterápia / Eötvös Károly Megyei Könyvtár
2023.12.15. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Nyugdíjas klubok karácsonya 2023 / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.15. 17:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Dózsavárosi Karácsony / Dózsa György tér,
2023.12.16. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Régészeti előadás
2023.12.16. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Advent az Agórában / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.16. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
P.MOBIL 50
8 900 Ft - 10 900 Ft Jegyvásárlás
2023.12.16. 10:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Ricsi Bácsi Játszóháza / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.16. 15:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Bonbon workshop / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.16. 17:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
BETELT!! Diótörő / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2023.12.16. - 2023.12.17. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
ADVENT az Óváros Piacon / Erzsébet liget
2023.12.17. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
DEMJÉN - Legyen ünnep!
6 990 Ft - 10 990 Ft Jegyvásárlás
2023.12.18. 18:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Filmklub/karácsonyi kiadás: Igazából szerelem / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2024.01.02. - 2024.01.05. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Téli tábor általános iskolások részére / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2024.01.13. 17:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Újévköszöntő gála / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2024.01.17. 19:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Aradi Varga Show Veszprémben / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2024.01.17. 17:00 - 2024.01.17. 19:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Kosárfonó tanfolyam indul haladók részére / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2024.01.21. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
A MAGYAR RÁDIÓ SZIMFONIKUS ZENEKARÁNAK MENDELSSOHN ESTJE / Veszprém, Hangvilla
2024.01.27. 17:00 Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Roma Nemzetiségi Nap / Agóra Veszprém Kulturális Központ
2024.02.24. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
KOWALSKY MEG A VEGA
8 900 Ft - 12 900 Ft Jegyvásárlás
2024.03.05. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
HARLEM GLOBETROTTERS - Világkörüli turné 2024
7 900 Ft - 80 000 Ft Jegyvásárlás
2024.03.13. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
LISZT FERENC KAMARAZENEKAR / Veszprém, Hangvilla
2024.04.15. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
BUDAPESTI FESZTIVÁLZENEKAR / Veszprém, Hangvilla
2024.07.17. - 2024.07.20. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
VeszprémFest 2024
2024.07.17. - 2024.07.20. Veszprémi fesztiválok 2023 / 2024
VeszprémFest 2024
2024.11.20. - 2024.11.26. Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
IX. Pannon UniFest
Találatok száma: 20

Baláca Panzió

Baláca Panzió

Elegáns, első osztályú panziónk, mely egyidejűleg 35 fő befogadására alkalmas, ingyenes parkolóval, 17 teljesen felszerelt, összkomfortos szobával - amelyből egy akadálymentesített - valamint italbárral áll a pihenni és kikapcsolódni vágyó hazai és külföldi vendégek rendelkezésére. Nyugodt, csendes ... Bővebben


Dog Garden Home Kutyapanzió és Kutyanapközi Veszprém

Dog Garden Home Kutyapanzió és Kutyanapközi Veszprém

Kutyapanziónk várja rövidebb, hosszabb időre családi kedvenceiteket. Bővebben


Erdei Panzió

Erdei Panzió

Az Erdei Panzió városunk egyik legszebb részén, a Veszprémi Állatkert bejáratától 250 m-re található. A Balatonon és a Bakonyon kívül, a Séd-völgy kiránduló helyei és a hozzá tartozó műemlékek is várjákvendégeinket. Bővebben


Ezüsthíd Hotel **** és Étterem

Ezüsthíd Hotel **** és Étterem

Az Ezüsthíd Hotel Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. Az újonnan nyíló szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók, rendezvények részére is egyaránt. Bővebben


Gyarmati étterem és panzió

Gyarmati étterem és panzió

A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van. Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor panziónk ideális választás. Hazai és különleges ételekkel várjuk ... Bővebben


Hotel Gizella*** és Étterem

Hotel Gizella*** és Étterem

Az első magyar királyné nevét viselő szálloda és étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el. Ajánljuk ezt a környezetet mindazoknak, akik szeretnek feltöltődni a természet és a tradíciók szépsége által. A hotel éttermének szellemisége is ezt sugározza. A vár ódon, ... Bővebben


Hotel Historia & Historante ****

Hotel Historia & Historante ****

A szálloda Veszprém belvárosában fekszik, közel az Óváros térhez. 29 férőhellyel rendelkezik. A műemlék épületben kialakított kis szállodához 60 fős rendezvényterem tartozik, az éttermet egy 80 fős pinceterem egészíti ki. Bővebben


Hotel Historia Malomkert

Hotel Historia Malomkert

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert a műemlék épületek különlegességével, egyedi stílusával és egyedülálló panorámával a Veszprémi Várra várja a pihenésre, városnézésre érkezőket és üzleti utazókat. Legyen részese nem mindennapi élményekben szállodánkban! Bővebben


Hotel Jade

Hotel Jade

A Hotel Jade Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. A szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók részére is egyaránt. Szállodánk apartmanokkal, kétágyas illetve háromágyas ... Bővebben


Pannon Egyetem Központi Kollégium Veszprém

Pannon Egyetem Központi Kollégium Veszprém

A legrégebbi kollégium a Központi Kollégium, amit 1964-ben vehettek birtokukba az első kollégisták. Az épületet teljesen felújították és 2008. novemberétől költözött élet újból a falai közé. Bővebben


1 2   
Találatok száma: 28

Daiquiri Kávéház és Koktélbár Veszprém

Daiquiri Kávéház és Koktélbár Veszprém

A Daiquiri Kávéház és Koktélbár célja, hogy otthon érezd magad. Bárhonnan jössz, bárhová mész. Barátságos, nem zsúfolt, igényes és kellemes. Elvonulhatsz egy védett sarokba, vagy ülhetsz az internet előtt. Bővebben


Gyarmati étterem és panzió

Gyarmati étterem és panzió

A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van. Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor panziónk ideális választás. Hazai és különleges ételekkel várjuk ... Bővebben


Incognito Kávézó Veszprém

Incognito Kávézó Veszprém

Szeretettel várunk kávézónkba, Veszprém szívében baráti környezetben. Bővebben


KUNSZT Veszprém

KUNSZT Veszprém

Veszprém új dizájnboltja, galériája, bisztró-kávézója és közösségi tere a város központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg házban, a KUNSZT. Valódi közösségi tér, ahol nemcsak kifinomult dizájntárgyakkal, hanem remek ételekkel és italokkal várunk, kora reggeltől késő délutánig. Egy jó kávé, egy ... Bővebben


Lucifer Pizzéria

Lucifer Pizzéria

Pizzériánk étlapjának egyediségét – a kiváló minőségű alapanyagok és a gazdag feltétek mellett – városunkban egyedülállóként, a fatüzelésű kemencében sült pizzái garantálják. Termeink kiválóan alkalmasak családi, baráti összejövetelek lebonyolítására, meghitt, romantikus randevúkra, és nem utolsó sorban, ... Bővebben


Malomkert Sörház Veszprém

Malomkert Sörház Veszprém

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert különleges szolgáltatásai közé tartozik a saját látvány sörfőzde és söröző, mely helyszíne lehet baráti összejöveteleknek és üzleti találkozóknak egyaránt. A sörözőhöz a házi csapolt sörökön kívül italritkaságok dukálnak: kézműves sörök és ... Bővebben


Oliva Hotel & Étterem Veszprém

Oliva Hotel & Étterem Veszprém

Hangulatos kis szálló, és a Balaton top10 éttermének egyike Veszprémben! Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a vártól pár perc sétára mediterrán hangulatú szobákkal és étteremmel várjuk kedves Vendégeinket! Bővebben


Schőnig Cukrászda és Kávéház Veszprém

Schőnig Cukrászda és Kávéház Veszprém

Vállalkozásunkat közel húsz éve kezdtük, még a Zöld alma cukrászdával. Aztán 2004-ben elkészült saját üzletünk, Veszprém közkedvelt kertvárosában, a Jeruzsálemhegyen, mely hangulatos, igényes cukrászdája lett városunknak. Nyáron nagy teraszunk csobogóval, kerti tóval, aranyhalakkal, finom fagylaltjainkkal, ... Bővebben


Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Veszprém egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében, egyhektáros park szomszédságában várja igényes, pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit a városközpontban a Völgyikút Ház. Bővebben


BlisSs - Veszprém

BlisSs - Veszprém

A BLISSS THE CLUB Veszprém legelőkelőbb szórakozóhelye, ahol hatalmas italválasztékkal, igényes kiszolgálással, és fantasztikus zenei felhozatallal, ` sztárfellépőkkel ` várunk titeket a hét több napján. Bővebben


1 2 3   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Veszprémi programok 2023 / 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
  • Veszprém
2023. december 2. (Szombat) - 2023. december 3. (Vasárnap)
Veszprémi fesztiválok 2023 / 2024
Veszprémi fesztiválok 2023 / 2024
  • Veszprém
2024. július 17. (Szerda) - 2024. július 20. (Szombat)

Közeli ajánlatok

Dózsavárosi Karácsony 2023 Veszprém
Dózsavárosi Karácsony 2023 Veszprém
  • Veszprém
2023. december 15. (Péntek)
Veszprémi színházi előadások 2023 / 2024. Műsor és online jegyvásárlás
Veszprémi színházi előadások 2023 / 2024. Műsor és online jegyvásárlás
  • Veszprém
2023. december 1. (Péntek) - 2023. december 3. (Vasárnap)
Advent Veszprém 2023. Közös ünnep a város szívében
Advent Veszprém 2023. Közös ünnep a város szívében
  • Veszprém
2023.11.30. (Csütörtök) - 2023.12.24. (Vasárnap)

Hasonló ajánlatok

Ismerős Arcok koncertek 2023 / 2024
Ismerős Arcok koncertek 2023 / 2024
2023. december 7. (Csütörtök)
Illényi Katica koncertek 2023 / 2024
Illényi Katica koncertek 2023 / 2024
  • Budapest
  • I. kerület
2023. december 8. (Péntek)

Kapcsolat, elérhetőség
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok