Balatonfüredi programok 2019 június
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Magyar Kultúra Napja - „Valaki útravált…” – Ady 100 az OSZK-ban
Magyar Kultúra Napja - „Valaki útravált…” – Ady 100 az OSZK-ban
Budapest Varieté - Zenés táncos show-műsor vacsorával a Duna Palotában
Budapest Varieté - Zenés táncos show-műsor vacsorával a Duna Palotában
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Űzzük el a telet vidámsággal, fergeteges télbúcsúztató mulatság kabaréműsorral és élőzenével!
Űzzük el a telet vidámsággal, fergeteges télbúcsúztató mulatság kabaréműsorral és élőzenével!
Szerelemnapok jönnek..........
Szerelemnapok jönnek..........

Balatonfüredi programok 2019 június


Nyári fesztiválok, kulturális, művészeti és sportesemények, gasztronómiai programok eseménynaptára Balatonfüreden.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

A balatonfüredi programok az alábbi linken érhetők el

Júniusi programok Balatonfüreden 2019

JÚNIUS 7–10. 
TAGORE SÉTÁNY
BALATONI HAL- ÉS BORÜNNEP

JÚNIUS 7. PÉNTEK 
TAGORE SÉTÁNY
17.00–23.00 Borbemutató és borvásár
Balatoni és tiszafüredi halak kóstolója

TAGORE SÉTÁNY NAGYSZÍNPAD
17.30 Térzene
Közreműködik: Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara
Vezényel: Hégely Ákos karmester
18.00 Ünnepélyes megnyitó
Köszöntő beszédet mond: dr. Bóka István, Balatonfüred város polgármestere
Ünnepi áldást mond: Dr. Korzenszky Richárd OSB

18.30-20.00 Fölszállott a Páva gálaműsor
Közreműködnek: Fafka Júlia, Marosy Gerda, Józsa Tamás, Okányi Mihály, Kovács Norbert, Csercsel énekegyüttes, Debreceni-Kis Helga, Berta Alexandra, Tarsoly zenekar, Körömi Máté, Bíró Norbert

JÚNIUS 8. SZOMBAT
TAGORE SÉTÁNY
10.00–23.00 Borbemutató és borvásár
Balatoni és tiszafüredi halak kóstolója

TAGORE SÉTÁNY - BODORKA LÁTÓGATÓKÖZPONT ELŐTT
8.00-11.00 Gyermekhorgászverseny a Balatonfüredi Horgász Egyesület szervezésében
A versenyre két korcsoportban: 0-9 éves korig és 10-14 éves korig jelentkezhetnek, akik 2019-ben tizennegyedik életévüket még nem töltötték be. Nevezés a helyszínen 7.30-8.00 óra között, vagy e-mailben. Nevezési díj NINCS. Balatonra érvényes horgászjegy szükséges. Az értékelés a fogott zsákmány összsúlya alapján történik. Mindkét korcsoportban az első három helyezett serleg, érem és tárgyjutalomban részesül. Eredményhirdetés és díjkiosztó közvetlenül a mérlegelés és értékelés után a színpadon, várhatóan 11.45 órától.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. és a Balatonfüredi Horgász Egyesület támogatásával. 

JÓKAI MÓR EMLÉKHÁZ
10.30 MúzeumSéta - Az emlékház megtekintése Jókai Mór nyomában tematikus sétával kombinálva
Jegyár: 3900 Ft/fő
Csoportos jegyár (10 fő felett): 2000 Ft/fő R

TAGORE SÉTÁNY KISSZÍNPAD
10.00 Kifli zenekar
A Kifli zenekart az Alma együttes négy korábbi tagja alapította 2018- ban. A hosszú évek közös muzsikálása a tagokat csapattá és barátokká kovácsolta. Annak ellenére, hogy egymástól gyökeresen eltérő zenei világból érkeztek, az együtt létrehozott színes, vidám hangzás kicsik és nagyok kedvence lett. Ezért magától értetődő volt, hogy a megszokott hangzásvilág egy új zenekar égisze alatt halad tovább. Az új zenekart a tagok Kiflinek nevezték el. A kifli ideális választás, hiszen lehet édes vagy sós, tejes vagy vajas, mákos vagy diós, pont ahogyan a zene is … vidám és változatos.

TAGORE SÉTÁNY
17.00-20.00 Donga játékpark „Bor-Balaton-Játék”
Régi badacsonyi boroshordók újragondolva.  A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a tó halaival, madaraival, védett állataival, a Balaton-felvidék különleges helyeivel, régi váraival, a Kék Szalag útvonalával vagy a balatoni hajózás legszebb, patinás hajóival.

TAGORE SÉTÁNY NAGYSZÍNPAD
17.30 Gasztro beszélgetős műsor Havas Dórával, a Lila füge gasztrobloggerével, Dúzsi Tamás és Gyukli Krisztián borászok részvételével

TAGORE SÉTÁNY NAGYSZÍNPAD
18.30 Zűrös Banda
A Zűrös Banda zenéjében a magyar és balkáni zenei hagyományok mellett a jazz és a modern tánczenék kapaszkodnak össze. Ebből a különböző kultúrákat és zenei stílusokat magába foglaló elegyből alakul ki a Zűrös Bandát jellemző egyéni zenei arculat.
Első lemezük a Fonó Budai Zeneház gondozásában jelent meg 2015 szeptemberében.A megjelenés után szinte azonnal, igen erős nemzetközi mezőnyben felkerült a világ legrangosabb világzenei toplistájának, a World Music ChartsEurope-nak (WMCE) legjobb albumai közé.
Az együttes a magyar világzenei színtér jól ismert zenekarainak tagjaiból verbuválódott.

TAGORE SÉTÁNY NAGYSZÍNPAD
20.30 JUMPING MATT AND HIS COMBO
Pribojszki Mátyás - az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával a Pribojszki Mátyás Band-del  már keresztül-kasul bejárta Európát több, mint 30 országban koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel a csapat.
A “JUMPING MATT AND HIS COMBO” név utal a frontember becenevére, valamint a zenekar egyedi zenei stílusára, ami egészen sajátos, szűk műfaji keretek közé nehezen szorítható, alapvetően vidám, improvizációkkal teli igényes blues zene, boogie-woogie és rock and roll elemekkel, mindez finoman megspékelve soul és funky érzésekkel.

JÚNIUS 9. VASÁRNAP
TAGORE SÉTÁNY
10.00–23.00 Borbemutató és borvásár
Balatoni és tiszafüredi halak kóstolója

VASZARY GALÉRIA KERT
15.00 Reformkori Séta a galéria kertjéből indulva
Jegyár: 2000 Ft/fő (jegyvétel a galéria jegypénztárában)

TAGORE SÉTÁNY NAGYSZÍNPAD
16.00 Gasztro beszélgetős műsor Koch Csaba és Figula János borászok részvételével

PIROS TEMPLOM
17.00-18.00 WINGS Szent Efrém Férfikar koncertje A klasszikus zene sokak számára elavult jelenséggé vált, amit kevesen értenek és talán még
kevesebben élveznek. A Szent Efrém Férfikarban feltett célunk, hogy rácáfoljunk erre az elgondolásra. Akár mély tónusú ortodox zenét, akár hajlékony mediterrán bizánci dallamokat, akár játékos Bartók feldolgozásokat, akár veretes Liszt-himnuszokat, vagy éppen világslágereket
éneklünk, mindig egy cél lebeg a szemünk előtt: amit csinálunk az legyen jó! Legyen jó énekelni – és legalább annyira jó hallgatni. A Szent Efrém Férfikar egy szellemi műhely, ahol egymás személyiségéből, hangi adottságaiból és a sokféleségünkből táplálkozunk. Úgy gondoljuk, hogy
sem a klasszikusokat sem a moderneket nem érteni kell. Bőven elég hallgatni - és élvezni!

A Szent Efrém Férfikar 2019-ben megjelent “Wings” című lemeze egy kontinenseken átívelő szakrális zenei utazás, amiben megfér egymás mellett az észak-amerikai gospel és a sotho nyelvű vagy a hindi vallásos ének.
Jegyár: 2000 Ft/fő, Nyugdíjas/Diák: 1000 Ft/fő

TAGORE SÉTÁNY NAGYSZÍNPAD
18.30 Cimbaliband Folk Quartet
Kilenc nagylemez után is töretlenül száguld a Cimbaliband cimbalom meghajtásos tandembiciklije. A Cimbaliband zenéjében a kelet-európai életérzés keveredik a népzenével és a közönség által kedvelt modern zenei stílusokkal, A banda tagjainak jelentős népzenész múltja van, így a Cimbaliband „boszorkánykonyhájában” a gyökerektől merített autentikus zenéből kiindulva készülnek a fogások. A zenei csemegéket pedig úgy tálalják elénk, hogy a dalok alapját egy igen különleges hangszer, a cimbalom alkotja, megfűszerezve egy kis jazz-zel, latin zenével, balkáni ritmusokkal. Nem véletlenül emlegetik a zenei szaklapok a gödöllői születésű Unger Balázst a „cimbalom Chuck Berry-je”-ként!

TAGORE SÉTÁNY NAGYSZÍNPAD
20.30 Hot Jazz Band
A Hot Jazz Band-et már nem kell bemutatni a közönségnek. A harminchárom éves fennállását ünneplő zenekar leginkább a korai jazz és a két világháború közötti magyar könnyűzenei termés Karády, Kabos, Jávor, Latabár filmek zenéinek korhű megszólaltatóiként ismer és szeret a hazai hallgatóság.

JÚNIUS 10. HÉTFŐ
TAGORE SÉTÁNY
10.00–23.00 Borbemutató és borvásár
Balatoni és tiszafüredi halak kóstolója

VASZARY GALÉRIA KERT
10.00 Májusfa-kitáncolás
A Balatonfüred Néptánc Együttes és a Koloska Senior Néptáncegyüttes közreműködésével, amelyen minden érdeklődő részt vehet.

16.00 „Tarka-bárka” interaktív játéktér, családi program
A játékok segítségével a kisebb gyerekek elsősorban a Balaton élővilágával, állatokkal és növényekkel ismerkedhetnek meg. A nagyobbaknak szóló logikai és ismeretterjesztő játékok mellett a kicsiknek is készülünk „halas” játékokkal.

TAGORE SÉTÁNY NAGYSZÍNPAD
17.00 Cimbora Együttes koncertje
Cimbora Együttes tíz éve alakult Korhecz Imola vezetésével. A névválasztás nem véletlen, hiszen a formáció szorosan kapcsolódik a legendás Cimbora című televíziós műsor szellemiségéhez, amelynek fő célja a művészetek útján való barátkozás, cimborálás (volt). Ezt a mottót tűzte ki zászlajára a ma is élő cimbora-klubhálózat, amelynek a Cimbora Együttes is aktív tagja. A zenekar Legyél a cimboránk! című interaktív verskoncertjein a gyerekek segítségével keresi elveszett cimboráját, majd a közös játék, tánc, éneklés és versmondás során meg is találja, mivel a közönség soraiban barátokra, cimborákra talál.
19.00 Bognár Szilvia Sextet
Bognár Szilvia új világzenei formációjának repertoárjában magyar, cigány, bolgár és görög dalok szólalnak meg egy szokványosnak nem nevezhető felállással, illetve hangszerelésben, hiszen a műsorban három világ - a népzene, a jazz és az észak-indiai klasszikus zene - találkozik. Az alapvetően akusztikus hangzásvilágot és a hagyományos előadásmód természetességét megőrizve, biztonsággal eveznek az eltérő zenei stílusok és a hagyományos dallamok bábelien sokszínű folyamán.

20.30 Füred Dixieland Band
Sztárfellépő: Szolnoki Péter
A zenekar 2017-ben alakult az autentikus dixieland-swing hagyományait követve, amely egy zenei időutazás formájában bemutatja a 20-as 30-as 40-es évek Amerikájának korhű irányzatát. Elhivatottságuknak érezik, hogy tovább vigyék a korszak kiválóságainak: Louis Armstrong, Benny Goodman, Glenn Miller, Ella Fitzgerald, Lionel Hampton legismertebb és legtöbbet játszott dalait és feldolgozzák a kevésbé ismert, ámde kiemelkedően virtuóz szerzeményeket is.

JÚNIUS 8. SZOMBAT
ZSIDÓ KIVÁLÓSÁGOK HÁZA
16.00 A füredi rabbi séta - az interaktív kiállításra szóló belépővel
Jegyár: 3900 Ft/főJÚNIUS 14-16.
KÖNYV-BOR-JAZZ FESZTIVÁL
90. ÜNNEPI KÖNYVHÉT ÉS 18. GYERMEKKÖNYVNAPOK

Kísérőrendezvény
JÚNIUS 13. CSÜTÖRTÖK
KISFALUDY GALÉRIA

16.00 Könyvbemutató
Némethné Rácz Lídia: Barangolások Balatonfüreden - utcák, házak, történetek
(Balatonfüred nevezetes épületei bővített, javított kiadás)
Köszöntőt mond: Vörösmarty Éva, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke

JÚNIUS 14. PÉNTEK
VASZARY GALÉRIA KERT
17.00 Ünnepélyes megnyitó
A Könyv-Bor-Jazz Fesztivált megnyitja Hári Lenke, Balatonfüred város alpolgármestere
Portrébeszélgetés Végel László Kossuth-díjas íróval és a Temetetlen múltunk című könyvének bemutatója
Beszélgetőtárs: Ladányi István egyetemi docens

 18.00 Lilienn & Kónya Tibor
Koncert a rózsakertben

19.00 Beszélgetés egy regényről - Tompa Andrea: Omerta
Beszélgetőtárs: Géczi János József Attila-díjas író, képzőművész

20.00 Silhouette & Vinx
Koncert a rózsakertben

BLAHA UTCA (MOL NAGYON BALATON SZÍNPAD)
18.30 Stereo Swing feat Szűcs Gabi koncert

21.00 Mörk Koncert

JÚNIUS 15. SZOMBAT
VASZARY GALÉRIA
17.00 Rendhagyó tárlatvezetés borkóstolóval egybekötve
Tárlatvezető: Dr. Kovács Ida, a Balatoni nyár - Írófényképek az 1950-es, ’60-as és ’70-es évekből című kiállítás kurátora és Szombathy Gyula Jászai Mari-díjas, érdemes művész.

VASZARY GALÉRIA KERT
18.00 Hász Eszter Quintet (az év fiatal jazz zenésze)
Koncert a rózsakertben

19.00 Könyvbemutató - Szilasi László: Luther kutyái
Beszélgetőtárs: Martinovics Tibor újságíró

20.00 Jónás Vera Experiment
Koncert a rózsakertben

BLAHA UTCA (MOL NAGYON BALATON SZÍNPAD)
18.30 Sárik Péter Trió: Jazzkívánságműsor feat Szőke Nikoletta
Koncert

21.00 Suba Attila and The SoulFool Band
Koncert
Vendég: Nagy Ádám

JÚNIUS 16. VASÁRNAP
VASZARY GALÉRIA KERT
11.00-18.00 Donga Játékpark „Bor-Balaton-Játék”
Régi badacsonyi boroshordók újragondolva.  A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a tó halaival, madaraival, védett állataival, a Balaton-felvidék különleges helyeivel, régi váraival, a Kék Szalag útvonalával vagy a balatoni hajózás legszebb, patinás hajóival.

11.00 Könyvbemutató - Révész Emese: Simi és a rendetlen betűk
Beszélgetőtárs: Frank Róbert pszichológus

17.00 Albumbemutató Csíksomlyói passió - Egy színházi előadás zarándokútja
Vendégeink: Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója, Lukácsy György, az album szerkesztője, és Berettyán Nándor, a Nemzeti Színház színművésze

18.00 Rafael (az idén Junior Prima Díjban részesült Rafael Márió koncertje)
Koncert a rózsakertben

19.00 Kötetbemutató - Betűrendek architektúrája
A Lanczkor Gábor József Attila-díjas költővel, műfordítóval Orcsik Roland költő, műfordító beszélget

20.00 Chet's Mood Trio (Sebestyén Patrik, az év fiatal jazz zenésze, közönségdíjasa)
Koncert a rózsakertben

BLAHA UTCA (MOL NAGYON BALATON SZÍNPAD)
18.30 Gereben Zita Quintet
Koncert

21.00 Falusi Mariann: Királyok és Királynők
Koncert

VASZARY KÁVÉZÓ
16.30 Litera-Túra Fülöp Júliával
Borkóstolóval egybekötött séta a balatoni írók nyomában

A fesztivál ideje alatt a Kedves Cukrászda olvasópontként várja a könyvek szerelmeseit.

A fesztivál programjain a részvétel ingyenes, belépődíjat csak a borkóstolóval egybekötött rendezvényekre szükséges váltani, melynek összege alkalmanként: 2500 Ft/fő, Nyugdíjas/Diák 1200 Ft/fő.

VITORLÁZEUM
10.30 MúzeumSéta - Az interaktív kiállításra szóló belépővel és tematikus városnézéssel
Jegyár: 3900 Ft/fő

VASZARY GALÉRIA
11.00 Folyók, tavak, tengerek - Az éltető víz című kiállítás megnyitója
Köszöntőt mond: dr. Bóka István, Balatonfüred város polgármestere
Megnyitja: dr. Baán László, a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria főigazgatója
Közreműködik: prof. Bálint János, Liszt-díjas fuvolaművész
Megtekinthető: november 17-ig.JÚNIUS 17-19.
XVI. SIRÁLY TÁNCFESZTIVÁL

JÚNIUS 17. HÉTFŐ
KISFALUDY SZÍNPAD (Esőhelyszín: Kisfaludy Galéria)
16.00 Ünnepélyes megnyitó
17.00 Fesztivál program
21.00 Közönségdíj átadása

JÚNIUS 18. KEDD
KISFALUDY SZÍNPAD (Esőhelyszín: Kisfaludy Galéria)
17.00 Fesztivál program
21.00 Közönségdíj átadása

JÚNIUS 19. SZERDA
ANNA GRAND HOTEL DÍSZTEREM
14.00 Gálaműsor
17.00 Fesztiváldíjak átadása

Szakmai zsűri:
Feledi János táncművész, koreográfus
Nagy Zsuzsanna táncművész, légakrobata művész
Virga Tímea színművész
Társadalmi zsűri:
Pálffy KárolynéJÚNIUS 20. CSÜTÖRTÖK
VASZARY GALÉRIA
Parker Jazz Club Balatonfüred - Gáspár Károly duó

19.00 Beszélgető vendég: P. Kovács Péter "vasszobrász"
20.00 Gáspár Károly duó előadása (Gáspár Károly - zongora és Horváth Balázs nagybőgő)
Jegyár: 2000 Ft/fő


JÚNIUS 21. PÉNTEK
ZSIDÓ KIVÁLÓSÁGOK HÁZA

17.00 V. Kulcsár Ildikó „Anyák, nagyik és más szent őrültek” című könyvének bemutatója


JÚNIUS 22. SZOMBAT
MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA

VASZARY GALÉRIA, VASZARY GALÉRIA KERT
16.00-20.00 Tangly Hands - bogozó workshop
A Tangly Hands egy aktív alkotói közösség, amely különböző technikák alkalmazásával textil installációkat, dekorációkat hoz létre. Az installációk megtervezésénél törekszenek a természetes, illetve újrahasznosított anyagok használatára. A Tangly Hands tagjaival a Vaszary Galéria kertjében bárki kipróbálhatja a szabadtéri makramé bogozás-kötözés művészetét!

16.00-22.00 Kint is, bent is!
Szabadtéri társasjátékok várják a gyermekeket, a Vaszary Galéria kiállításaiban pedig menetleveles rejtvényjátékkal tehetik próbára magukat látogatóink.

16.30 Szőke András rendkívüli tárlatvezetése a Balatoni nyár - Írófényképek az 1950-es, ’60-as és ’70-es évekből című kiállításban
Abszurd körutazás az írófényképek és a strandkultúra világában az Európa Kemping Balázs Béla-díjas rendezőjével.

18.00 A balatoni nyarak és az irodalom
Irodalmi beszélgetés a Balatoni nyár című kiállítás tematikája alapján a Lipták-ház, a FordítóHáz, a szigligeti Alkotóház életéről, valamint az alkotás és a balatoni nyarak élményeiről.

19.15 A Willany Leó mozgásszínház társulat előadása

20.00 Restaurátor szakmai bemutató
Gippert László, a Szépművészeti Múzeum - MNG főrestaurátora bemutatja a restaurátori munkát és beszél a Folyók, tavak, tengerek - Az éltető víz című kiállítás előkészítő munkájáról.

21.00 Tárlatvezetés a Folyók, tavak, tengerek - Az éltető víz című kiállításon

22.00 A Nebula Project koncertje és fényfestés a Vaszary Galéria kertjében

JÓKAI MÓR EMLÉKHÁZ
15.00 Mesék Jókai kalapjából
Mesés tárlatvezetés a Jókai villában sok-sok mesével és egy kis zenével is.
Bárókerti Bábszínház és a Füredkult koprodukciója
Marcsi, a cselédlány szomorúan integet a távolodó Jókai családnak. Hiába, beköszönt az ősz, az író úr visszamegy Pestre, a villa pedig kiürül. Vajon miről mesélnek a szobák, a tárgyak a család nélkül? Mi mindent tudhat egy jól értesült cselédlány? Marcsival körbetakaríthatjuk a házat, s közben nemcsak Az arany ember írójával, hanem Laborfalvi Róza szövevényes életével is megismerkedhetünk!
Ajánlott 8 éves kortól!

16.00-20.00
Játékos-verses foglalkozás Nyulász Péterrel

21.00 Tárlatvezetés

VÁROSI HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY
16.00 „Nagy Sándor 150” kamara kiállítás
150 éve született Nagy Sándor, a szecesszió kiemelkedő alakja és a gödöllői művésztelep alapító tagja. Erre emlékezve Kőrösfői Kriesch György ismerteti a művész életútpályáját a kamara-kiállítás tükrében.

21.00 Esti tárlatvezetés
Vezeti: P. Miklós Tamás gyűjteményvezető

ARÁCSI NÉPHÁZ
17.30 Gyermek táncház
18.30 Felnőtt táncház

ZSIDÓ KIVÁLÓSÁGOK HÁZA
20.00 Vacsorázzon Einsteinnel!

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN
Jókai Mór Emlékház, Városi Helytörténeti Gyűjtemény, Vitorlázeum: 10.00–22.00
Vaszary Galéria: 10.00–23.00
Zsidó Kiválóságok Háza: 10.00–24.00

Karszalagos belépőjegy (Vaszary Galéria, Jókai Mór Emlékház, Városi Helytörténeti Gyűjtemény, Vitorlázeum): 1900 Ft/fő, Nyugdíjas/Diák: 1000 Ft/főJÚNIUS 22-29.
14. BALATONFÜREDI NEMZETKÖZI GITÁRFESZTIVÁL

JÚNIUS 22. SZOMBAT
KISFALUDY GALÉRIA
19:30–21:00 Nyitókoncert
JOHANNES MOLLER szólóestje (Svédország)
Jegyár: 2500 Ft/fő

JÚNIUS 23. VASÁRNAP
FERENCSIK JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
9.00-13.00 Nyilvános mesterkurzus
JOHANNES MOLLER, THOMAS OFFERMANN

Hangszerkiállítás, CD- és kottavásár

15.00-17.00 Gitárzenekari próba

KISFALUDY GALÉRIA
19.30 A VERSENYGYŐZTES FIATAL GITÁRMŰVÉSZEK A VILÁGBÓL sorozat bemutatja:
A 2018. évi Pozsonyi „J. K. Mertz” Nemzetközi Gitárverseny (Szlovákia) győztese CARLO CURATOLO szóló (Olaszország),
SZÜNET
a Manfredoniai Nemzetközi Gitárverseny (Olaszország) győztese
ANTONIO FIORENTINO szóló (Olaszország),
SZÜNET
LUCIANO POMPILIO szóló (Olaszország)
Jegyár: 2500 Ft/fő

JÚNIUS 24. HÉTFŐ
FERENCSIK JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
9.00-13.00 Nyilvános mesterkurzus
LUCIANO POMPILIO, SZILVÁGYI SÁNDOR

Hangszerkiállítás, CD- és kottavásár

15.00-17.00 Gitárzenekari próba

KISFALUDY GALÉRIA
19.30 EDIN KARAMAZOV szólóestje (Bosznia-Hercegovina)
Jegyár: 2500 Ft/fő

JÚNIUS 25. KEDD
FERENCSIK JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
9.00-13.00 Nyilvános mesterkurzus
SZILVÁGYI SÁNDOR

Hangszerkiállítás, CD- és kottavásár

15.00-17.00 Gitárzenekari próba

KISFALUDY GALÉRIA
19.30 A JÖVŐ TEHETSÉGEI sorozat bemutatja:
Koncert Kohno-Sakurai Mestergitáron
Az Eötvös Zenei Alapítvány támogatottjainak koncertje
ÁDÁM ISTVÁN
(Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium)
BERI ÁRON
(Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium)
BOZSÓKI BOGLÁRKA
(SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnázium)
GIRINCSI MÁRTON
(Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium)
KRIZSÁNY CSENGE
(SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnázium)
NAGY MÁRTON
(Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem)
TOKÁRSZKY MÁTÉ
(Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem)
Jegyár: 1500 Ft/fő

JÚNIUS 26. SZERDA
FERENCSIK JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
9.00-13.00 Nyilvános mesterkurzus
Eötvös József, SZILVÁGYI SÁNDOR

Hangszerkiállítás, CD- és kottavásár

15.00-17.00 Gitárzenekari próba

KISFALUDY GALÉRIA
19.30 LUKASZ KUROPACZEWSKI szólóestje (Lengyelország)
Jegyár: 2500 Ft/fő

JÚNIUS 27. CSÜTÖRTÖK
FERENCSIK JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
9.00-13.00 Nyilvános mesterkurzus
LUKASZ KUROPACZEWSKI

Hangszerkiállítás, CD- és kottavásár

15.00-17.00 Gitárzenekari próba

KISFALUDY GALÉRIA
19.30 SZALAI LOTTI (Magyarország)
A VERSENYGYŐZTES FIATAL GITÁRMŰVÉSZEK A VILÁGBÓL sorozat bemutatja:
a 2018. évi Jücheni (Németország) és a 2019. évi Belgrádi (Szerbia) GAF Nemzetközi Gitárverseny győztese
IGOR KLOKOV (Oroszország)
Jegyár: 1500 Ft/fő

JÚNIUS 28. PÉNTEK
FERENCSIK JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
9.00-13.00 Nyilvános mesterkurzus
LUKASZ KUROPACZEWSKI

Hangszerkiállítás, CD- és kottavásár

15.00-17.00 Gitárzenekari próba

KISFALUDY GALÉRIA
19.30 A Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál junior gitárzenekara VIHULA MIHAJLO vezetésével (Magyarország)
A VERSENYGYŐZTES FIATAL GITÁRMŰVÉSZEK A VILÁGBÓL sorozat bemutatja:
a 2018. évi Bécsi „Forum Gitarre” Nemzetközi Gitárverseny (Ausztria) győztese
CYPRIEN N’TSAI-t (Franciaország)
Jegyár: 1500 Ft/fő

JÚNIUS 29. SZOMBAT
FERENCSIK JÁNOS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA
9.00-13.00 Nyilvános mesterkurzus
LUKASZ KUROPACZEWSKI

Hangszerkiállítás, CD- és kottavásár

15.00-17.00 Gitárzenekari próba

KISFALUDY GALÉRIA
19.30 A Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál Gitárzenekar CZAKÓ ERIKA vezetésével (Magyarország)
és a
LA VOLTA GUITAR ORCHESTRA
JÜRGEN HÜBSCHER vezetésével (Svájc)
Jegyár: 1500 Ft/fő

További ajánlataink

2020.05.29. - 2020.06.01. Balatoni Hal- és Borünnep Balatonfüred 2020
Találatok száma: 5

Anna Grand Hotel Wine & Vital

Anna Grand Hotel Wine & Vital

Az Anna Grand Hotel Wine & Vital Közép-Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. Az Anna Grand Hotel Wine & Vital régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Silverine Lake Resort **** superior

Hotel Silverine Lake Resort **** superior

A hotel egy, a régmúltat idéző csodálatos, már a római korban is lakott településen Balatonfüreden, a parti városrész központjában a Tagore sétány és a hajókikötő valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és ... Bővebben

Kiemelt partner

Astoria Hotel***

Astoria Hotel***

Az Astoria Hotel a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában - a Balaton parttól 150 méterre -, a Reformkori városrészben található. A hotel épülete műemlék jellegű. A patinás megjelenés Balatonfüred egyik jellegzetes épületei közé emeli. A szálloda épületét a Dőry család építette – romantikus ... Bővebben

Kiemelt partner

GoldHaus Vendégház Balatonfüred

GoldHaus Vendégház Balatonfüred

Vendégházunk Balatonfüreden, a Móricz Zsigmond utcában található, ahonnan a strand cca.15, a Tagore sétány cca.10 perces sétával közelíthető meg. Panziónkat 2000. májusában nyitottuk meg, összesen 10 klímás szobával, 22 férőhellyel. 8 db franciaágyas és 2 db családi szobánk van, amelyek szükség esetén ... Bővebben

Kiemelt partner

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Az Akadémia Hotel a Balaton északi partjának fővárosában Balatonfüreden a Tihanyi Apátságra lenyűgöző kilátással rendelkező szállodánk csendes környezetben, közvetlen az uszoda mellett a városközponttól csupán 10 perc sétára található. A szálloda 50 szobája, mintegy 120 fő elhelyezését teszi lehetővé. ... Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 3

Portunus Étterem

Portunus Étterem

Portunus Éttermünkben elkalauzoljuk Önt a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek világába! Érezze át a római lakomák hangulatát éttermünkben, ismerkedjen meg kulináris ételkülönlegességeinkkel a balatoni Riviéra legszebb fekvésű vízparti panorámás svédasztalos és a’ la carte éttermében, ahol randevút ... Bővebben

Kiemelt partner

Astoria Étterem

Astoria Étterem

Konyhaművészeti remekek a reformkortól napjainkig. Éttermünk nemzetközi és hazai ételkínálattal várja kedves vendégeit, külön kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is készítünk. Jó idő esetén a mediterrán hangulatú, leanderekkel díszített 100 fős kerthelyiségünk nyújt kellemes felüdülést egy frissítő ital ... Bővebben

Kiemelt partner

Anna Grand Hotel Étterem

Anna Grand Hotel Étterem

Az Anna Grand Hotel 180 fős étterme, a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek a svédasztalos étkezések keretén belül, valamint kreatív, ínyenc konyhát mutat meg az a’la carte étkezések esetében. Tóth József executive chef remekbe ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Foglaljon szállást nálunk!

Kiemelt ajánlatok

Balatoni Hal- és Borünnep Balatonfüred 2020
Balatoni Hal- és Borünnep Balatonfüred 2020
  • Balatonfüred
2020.05.29. - 06.01.

Érdemes felkeresni!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás