Egri wellness pihenés - közvetlen és ingyenes átjárás a Városi Strandra
Egri wellness pihenés - közvetlen és ingyenes átjárás a Városi Strandra
A város szívében, az Egri Termál Fürdő szomszédságában, exkluzív környezetben várjuk Vendégeinket.
A város szívében, az Egri Termál Fürdő szomszédságában, exkluzív környezetben várjuk Vendégeinket.

VIII. Szepesi György Bárzenész Fesztivál 2018

2018. július 16 - 22. 3300 Eger, Eger belvárosa

Az idei fesztivál központi témája a magyar könnyűzene, ahol különleges szerepet kap a Minaret Kamarazenekar és Báder Ernő Koncert Cigányzenekara. Ráhangoló esemény lesz a XXII. Egri Bikavér Ünnep nyitónapján a Cserháti Zsuzsa emlékkoncert. A hagyományosan sikeres bárzenész találkozó szerkezete az előző évekhez hasonló. A Trilla - az élő zene versenye két esti programját négy belvárosi koncert követi. Mind a hét koncert ingyenes, így lehetőséget adnak a helyi lakosság és a turisták minden rétegének a színvonalas programok meghallgatására. A fesztivált az Érseki Palota díszkertjében egy különleges látványelemekben bővelkedő Palotakoncert zárja.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Az Egri Zenészek Egyesülete 2018-ban többszörös jubileumot ünnepel. Idén tíz éves az egyesület, 15 éves a fenntartásában működő Hevesi József Magyarnóta Klub és tíz éve dolgozik együtt az egyesület két legaktívabb, legsikeresebb zenésze: Gonda László zongorista-előadóművész és Báder Ernő prímás-előadóművész, a Príma-díjas páros.

2018-ban nyári szabadtéri programunk fesztivállá teljesedik ki. A fesztivál központi témája a magyar könnyűzene. Előadóként pedig főként azokat kértük fel, akik meghatározó társaink voltak az elmúlt tíz év során. Különleges szerepet kap az egyesület két zenekara: a Minaret Kamarazenekar és Báder Ernő Koncert Cigányzenekara. A hagyományosan sikeres bárzenész találkozó szerkezete az előző évekhez hasonló: a Trilla - az élő zene versenye két esti programját négy belvárosi koncert követi. Mind a hat koncert ingyenes, így lehetőséget adunk a helyi lakosság és a turisták minden rétegének a színvonalas programok meghallgatására. A fesztivált az Érseki Palota díszkertjében egy különleges látványelemekben bővelkedő Palotakoncert zárja.

Programok:

Július 5. csütörtök 22 óra Érsekkert CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT
Ráhangoló a XXII. Egri Bikavér Ünnep nyitónapján. A Gonda László zenekar koncertje sztárvendégekkel az énekesnő születésének 70., halálának 15 évfordulója alkalmából.
Énekesek: Kökény Attila, a Megasztár 5. szériájának döntőse, a 2010-ben az Év hangja, Mihályi Réka (Group’n’Swing), Mujahid Zoltán, a Megasztár 1. szériájának döntőse, Völgyi Zsuzsi (Romantic)

Július 16. hétfő 18 óra Kis Dobó tér (rossz idő esetén: Farkas Ferenc Zeneiskola)
TRILLA – AZ ÉLŐ ZENE VERSENYE
Zsűri: Esze Jenő Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett, Artisjus- és Weiner Leó-díjas zongoraművész, a mostani bárzenész nemzedék mestere, Hárs Viktor Artisjus-díjas jazzbőgős, basszusgitáros, zeneszerző, Szepesi Györgyné zenepedagógus, Vásáry André többszörös arany- és platinalemezes énekművész, a Római Nemzetközi Énekverseny döntőse, a Miskolci Operaverseny győztese, Völgyi Zsuzsi énekes-előadóművész (Romantic).
Vendégzenekar a Transport Project, melynek billentyűse Binder Norbert, a Trilla – az élő zene versenye 2015. évi Szepesi György-díjas zongoristája.
Műsorvezető: Antal Anett

Július 17. kedd 10 óra
BÁRZENÉSZ KONFERENCIA
A szakmai előadások után a zsűri összességében és egyenként értékeli a versenyprodukciókat.

Július 17. kedd 19 óra Végvári vitézek tere
DÍJÁTADÓ GÁLAMŰSOR
Fellépők: Esze Jenő Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett, Artisjus- és Weiner Leó-díjas zongoraművész zenekara, Pere János, Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett dalénekes, operaénekes és Szóka Júlia operett énekes; valamint a díjazottak és a zsűri
Műsorvezető: Antal Anett

Július 18. szerda, Dobó tér
DANKÓ KLUB
Ingyenes, nyilvános rádiófelvétel
Zene: Minaret Kamarazenekar és Báder Ernő Cigányzenekara, valamint sztárvendégek
Műsorvezető: Tarnai Kiss László és Budai Beatrix

Július 19. csütörtök 19 óra
Július 20. péntek, 19 óra
Július 21. szombat 19 óra
KIS ESTI ZENE A BELVÁROSBAN
Ezen a három estén a Bárzenész Találkozók közreműködői és a Trilla – az élő zene versenye díjazottai szabadtéri koncerteket adnak.

Július 22. 17 óra Dobó tér
KÖZÖNSÉGCSALOGATÓ DOBKONCERT
Július 22. 21 óra Érseki Palota díszkertje
PALOTAKONCERT
Gonda-Báder jubileum
A Minaret Szimfonikusok és Báder Ernő Koncert Cigányzenekara különleges látványelemekre épülő koncertje sztárvendégekkel és sok meglepetéssel. Rendező: Radó Denise színész-rendező, házigazda a Gonda-Báder duó.

Forrás: Szervezők


2018.07.16. - 2018.07.22.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!
Forrás: Szervezők

Találatok száma: 2

Hunguest Hotel Flóra Eger***

Hunguest Hotel Flóra Eger***

Hunguest Hotel Flóra*** a gyógyvízforrások központjában, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található. A vendégek a szálloda halljából közvetlenül és díjtalanul mehetnek át a ...


Imola Hotel Platán

Imola Hotel Platán

Magyarország első felnőttbarát szállodája, így kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad. Szállodánk hitvallása, hogy minden szülő, nagyszülő megérdemli a kényeztetést. A gyógyászati és wellness ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
VIII. Szepesi György Bárzenész Fesztivál 2018