Hotel Vécsecity**** | A kastélyba zárt város
Hotel Vécsecity**** | A kastélyba zárt város
Családi aktív pihenés tavasszal a festői Hernád völgyben található Hotel Vécsecity-ben

Családi aktív kikapcsolódás tavasszal, wellness és gyönyörű tájak egy helyen Hernádvécsén. Töltsön el 2 éjszakát családjával a Hotel Vécsecityben, kiránduljon a környékbeli kastélyokhoz, várakhoz vagy látogassanak el a közeli Kassára, Rozsnyóra, élvezzék wellness részlegünket, szerezzenek szuper családi élményeket! Esténként a svédasztalos vacsora után wellnessezéssel, beltéri és kültéri programokkal töltődhetnek fel a másnapi kirándulásokhoz, kalandokhoz. Retro mozi és retro disco, lovaglás, lovas kocsikázás, csónakázás szállodánk kis taván, tenisz, ping-pong, strandröplabda, és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőséggel várjuk szállodánk területén belül! Környékünkön pedig Kassától a Füzéri várig, Aggtelektől Regécig számos kirándulóhely, vár, kastély és további látnivaló várja Önt és családját! Minden sport és szabadidős tevékenység igénybevétele kizárólag recepciónkkal történő előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Aktív pihenés az egész családnak Hernádvécsén

Érvényes: 2018. március 1. – 2018. július 6.
(kivéve kiemelt időszakokban: Március 15., Húsvét, Majális)

A csomag tartalma:

 • Szállás kétágyas szobáinkban vagy családi apartmanjainkban
 • Büféreggeli napfényes reggelizőnkben
 • Svédasztalos vagy tányérszervizes vacsora
 • Kastélytour
 • Korlátlan wellness használat (meleg vizes beltéri élménymedence, ellenáramos úszómedence gőzfürdővel, sókamrával, finn szaunával, illat-és fényterápiás szobával a törökfürdők hangulatát idézi, szezonálisan üzemelő kültéri medence)
 • Korlátlan fitness terem használat
 • Fürdőköpeny, szobaszéf, korlátlan wi-fi internet hozzáférés a közösségi terekben és a szobákban
 • Retro mozi, retro disco
 • Állatsimogató, Hajdú udvar, Kilátótorony
 • Egyéni szabadidős szolgáltatásokból 10% kedvezmény (lovas oktatás, lovas kocsikázás, tenisz, kerékpárkölcsönzés, strandröplabda, rex, csocsó, asztalitenisz)
 • Parkolás a szálloda parkolójában

Csomagárak már 13.225 Ft /éjtől

SPORTOK

Lovaglás, lovasoktatás

Sokan talán nem is tudják, hogy lovaglásnak milyen sok pozitív élettani hatása van. Már egy fél órás foglalkozás is olyan izomcsoportokat dolgoztat meg, amiket edzőteremben csak kemény munkával lehet formálni. A ló ritmikus mozgása a merev izomcsoportokat lazítja, a gerinc melletti törzs-izmokat pedig erősíti. Így látványosan javul a testtartásunk, fejlődik az egyensúlyérzék, javul a koordináció és a reagáló képesség. Ugyanakkor a ló testmelege a merev izmokat lazítja, ami megfelel egy automatikus nyújtásnak.

A lovaglás pozitív pszichés hatásokat is kivált: önbizalmat és sikerélményt nyújt egy ekkora állat hátán ülni és vele együtt dolgozni. Ugyanakkor a ló ereje tiszteletet is parancsol, az ember automatikusan, de saját érdekében is, betartja a ló körüli szabályokat. Összességében elmondható, hogy megértőbbé, nyugodtabbá, nyitottabbá válnak a lóval bánó emberek, s az eddig meglévő emberi kapcsolataik is megerősödnek.

Szállodánk lovardájában 5 ló várja a lovas sportok szerelmeseit. Szakképzett lovas oktatóink segítségével lovas oktatásra, karámlovaglásra és tereplovaglásra biztosítunk lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A hét minden napján örömmel állunk szállóvendégeink rendelkezésére lovaglásra, lovas oktatásra, minden esetben a recepcióval előre egyeztetett időpontban.

Ajánlott lovastúra útvonalak tereplovagláshoz:

    Hernádvécse – Pusztaradvány – Szemere
    Hernádvécse – Fulókércs - Fáj

Lovaskocsikázás – Kiváló családi, baráti program lehet a lovaskocsikázás.

Lovasszánozás – Akik igazán különleges élményre vágynak, azoknak ajánljuk a lovasszánozást, a kalandkedvelők lovainkkal hószánokon járhatják be a környéket.

Tenisz

Francia eredetű ütős labdajáték. A játék célja pályán tartani a labdát, lehetőleg úgy, hogy az ellenfél erre ne legyen képes, vagy olyan helyre helyezni a labdát a pályán, ahol az ellenfél már nem éri el, vagy erős, jól helyezett ütésekkel hibára kényszeríteni az ellenfelet. A játékos akkor hibázik, ha a pályán kívülre vagy ha a hálóba üti a labdát. A tenisz napjainkban népszerű sport, mivel jótékonyan hat a szervezetre, javítja az általános erőnlétet és a közérzetet. Fokozza a hajlékonyságot, az anyagcserét és az állóképességet.
Az egyik legjobb sport ha fiatalságunkat és fittségünket sokáig meg szeretnénk őrizni.
A tenisz szerelmeseinek is kiváló szórakozást kínál 9 hektáros területünkön található két darab füves teniszpályánk.

Strandröplabda

A strandröplabda egy olimpiai sportág ahol két csapat játssza az eredeti röplabdát homokon. Tehát itt is két csapat játszik, bár hat-hat helyett csak két-két játékos és a saját térfelük egy magas hálóval van elválasztva az ellenfelétől. A játék lényege, hogy a labdát úgy juttatják át a másik csapat térfelére, hogy a másik csapat játékosai ne tudják visszaütni, hanem a földön landoljon, és így pontot szerezzenek. A pálya 8*16 m. Egy mérkőzés maximum három játszmából áll, egyenként 21 pontig megy egy játszma, kivéve az utolsó amely 15-ig.

Tollaslabda

A tollaslabda ütővel játszott játék, melyet egymással szemben álló két játékos (egyéni), vagy két-két játékos (páros) játszik. Az ellenfelek egy téglalap alakú pálya két felén foglalják el helyüket, amelyeket háló választ el egymástól. A játékban használt labda egy tollakkal ellátott, nyílszerű tárgy, amelynek különleges aerodinamikai tulajdonságai vannak. Különleges tollazása miatt más labdákhoz viszonyítva sokkal hamarabb veszít sebességéből. Verseny formáját teremben, hobbiváltozatát szabadtéren, kertben játsszák. Minden játszma 21 pontig megy, minden labdamenet végén az azt megnyerő fél pontot ér el. A mérkőzést két nyert játszmáig játsszák.

Vendégeink számára kellemes időtöltést kínálunk bérelhető ütő és labdaszettünkkel parkunk kijelölt területén.

Lábtengó

Más néven lábtenisz, egy közel 100 évre visszatekintő labdajáték, amely gyorsaságot, precizitást, technikai és stratégiai képességeket igényel. A lábtenisz a tereken és a strandokon népszerű lábtengó versenysport változata, melynek versenyeit nyaranta salakos teniszpályákon, télen pedig parketta borítású termekben rendezik.

Egyes: egy játékos, két érintés, egy pattanás engedélyezett (minden kategóriában), 9 x 12.5 méteres pályán
Páros: két játékos, három érintés, egy pattanás engedélyezett a férfiak, kettő a nők és a juniorok számára, szintén 9 x 12.5 méteres pályán
Hármas: három játékos, három érintés, egy pattanás engedélyezett a férfiak, kettő a nők és a juniorok számára, 9 x 18 méteres pályán

Ping-pong

Más néven asztalitenisz. Egy labdajáték, amelyben kettő vagy négy játékos üt egy labdát egymás közt ütőkkel. A játékot egy asztalon játsszák, amelyet háló választ ketté. A játék adogatással vagyis szervával indul, tehát a kezdő játékos úgy üti meg a labdát, hogy az előbb a saját, majd az ellenfél térfelén is lepattanjon, az ellenfélnek már "csak" át kell ütnie a másik térfélre a labdát, ezt követően a szerváló játékosnak is hasonló a feladata. A pontot az a játékos éri el, aki utoljára tette át szabályos ütőfelülettel a labdát. Általában egy játszma 11 pontig tart.

Rex - Európa-szerte elterjedt játék, de nincs olyan komoly nemzetközi szervezet, amely „standardizálná”, ezért sok eltérő típussal találkozhatunk.

A különbségek nemcsak a játékszabályokban, hanem magában a játékhoz használt kellékekben is megmutatkoznak. Az asztalok mérete, a lyukak száma és elhelyezkedése, a bábuk formája és száma tekintetében is tapasztalhatunk különbségeket. Magyarországon az 1 gombával játszott játék variáció terjedt el leginkább.

A játék kellékei: egy piros és 5 fehér golyó, melyeknek az asztal meghatározott pontján felállított „gombát” kell elkerülniük a lökések során. A rex pontszerző játék, ahol pontot a golyók lyukba lökésével szerezhetünk. Minden lyuknak saját pontértéke van. A játékot az nyeri, aki elsőként eléri az előre megbeszélt pontszámot.

Kerékpárbérlés

Kiválóan edzi a szív- és vérkeringési rendszert. Kerékpározás közben a légzésszám emelkedik és a szív munkája fokozódik: a pulzus nő, a vérnyomás emelkedik, ezáltal a vérkeringés élénkül, ami azt jelenti, hogy a szervezet sejtjeihez azonos idő alatt nagyobb mennyiségű oxigén jut el, mint nyugalomban.

A rendszeres kerékpározás nagymértékben javítja a terhelhetőséget, a szervezet fizikai teljesítőképességét, a mozgás során lezajló biokémiai változások eredőjeként pedig kedvezően befolyásolja a vér zsírsav- és lipidtartalmát. Az ízületekhez kíméletes, jóval kisebb terhet ró az azokra, mint a kocogás vagy a futás. Értelemszerűen csökkenti az elhízást és rendszeres gyakorlással nagyszerűen megelőzi azt.

Szállodánkból a közeli falvak, kistérségi látnivalók könnyen elérhetőek kerékpárral is, a környező dombságok pedig igazi élményt kínálnak a sportolni vágyóknak akár nagyobb túrákhoz is. Kerékpár parkunk 6 db felnőtt és 2 db gyermekkerékpárból áll, melyek  fél vagy egész napra bérelhetőek.

A bérleti díj tartalmazza

1 db láthatósági mellény
Kerékpár zár

Csónakázás a park taván

Kastélykertünk taván lehetőséget kínálunk romantikus csónakázásra két darab csónakkal. A csónakokhoz az evező a recepción kérhető. A csónakázás igénybevétele díjmentes szállóvendégeink részére.


2018.03.01. - 2018.05.31.
Kapcsolódó időpontok

2018.03.01. - 2018.05.31. Wellness akció 4 éjszakára, tavasz a festői Hernád-völgyben megbúvó Hotel Vécsecity-ben
2018.03.01. - 2018.06.15. Hegyvidéki wellness hétvége, tavaszi pihenés változatos programokkal a Vécsecityben
2018.05.01. - 2018.07.06. 3=4 éj akció Hernádvécsén, wellness pihenés a Hotel Vécsecity-ben
2018.05.01. - 2018.12.21. Hegyvidéki romantika Hernádvécsén, gyertyafényes vacsorával és lovashintózással a Vécsecity Hotelben
2018.07.06. - 2018.07.07. Szállásajánlat a Gönci Barack Fesztivál idejére a Hotel Vécsecityben
2018.07.06. - 2018.08.25. Nyári wellness pihenés neobarokk kastély hangulatban, változatos programokkal a Hotel Vécsecityben
2018.07.06. - 2018.08.25. Kedvezményes nyári wellness pihenés félpanzióval a Hernád völgyben megbúvó Hotel Vécsecityben
2018.08.17. - 2018.08.20. Augusztus 20-ai wellness hétvége ünnepi programmal Hernádvécsén, a Hotel Vécsecity kastélyszállóban
2018.08.25. - 2018.11.30. Őszi wellness hétköznapok Hernádvécsén, változatos programlehetőségekkel a Vécsecity Hotelben
2018.08.25. - 2018.11.30. Kedvezményes őszi wellness pihenés a Hernád-völgyben megbúvó Hotel Vécsecityben
2018.10.19. - 2018.10.23. Október 23 hosszú wellness hétvége Hernádvécsén, a Hotel Vécsecityben
2018.01.01. - 2018.12.31. Aggteleki barlangtúra és kirándulás szállással a Hernád völgyben megbúvó Hotel Vécsecityben
2018.01.01. - 2018.12.31. Különleges konferencia helyszín a festői Hernád-völgyben található Hotel Vécsecity kastélyhotelben
2018.01.01. - 2018.12.31. Indoor és outdoor csapatépítő tréning a festői Hernád-völgyben található Hotel Vécsecityben
2018.01.01. - 2018.12.31. Hegyvidéki lovas wellness pihenés a Hernád-völgyben Miskolc és Kassa között félúton
2018.01.01. - 2018.12.31. Zempléni kirándulás családi üdüléssel a Hotel Vécsecityben
2018.01.01. - 2018.12.31. Észak-magyarországi vártúra szállással a Hernád völgyében található impozáns Hotel Vécsecityben
2018.01.01. - 2018.12.31. Rákócziak nyomában, kirándulás a Rákóczi emlékhelyekre szállással a Hotel Vécsecityben
2018.01.01. - 2018.12.31. Tokaj-hegyaljai bortúra a Hernád völgyben megbúvó Hotel Vécsecity kastélyhotelben
2018.01.01. - 2018.12.31. Felvidéki városok, autós városnéző túra a Hernád völgyében megbúvó Hotel Vécsecityből
2018.01.01. - 2018.12.31. Észak-magyarországi kastélyok, hétvégi kastélytúra a Hernád völgyben megbúvó Hotel Vécsecityből
2018.01.01. - 2018.12.31. Kárpátaljai kirándulás, autós városnéző túra Ungvárra és Munkácsra a Hernádvécsei Hotel Vécsecityből
2018.01.01. - 2018.12.31. Aggteleki barlangtúra és kirándulás szállással a Hernád völgyben megbúvó Hotel Vécsecityben
2018.01.01. - 2018.12.31. Hegyvidéki esküvő helyszín a festői Hernád völgyben megbúvó Vécsecity Kastélyszállóban
2018.01.01. - 2018.12.31. Kedvezményes pihenés 55 év felettieknek a hernádvécsei Hotel Vécsecityben
2018.12.29. - 2019.01.02. Kastély szilveszter gálavacsorával, tűzijátékkal, disznóvágással és wellnessel a Vécsecity Hotelben
Találatok száma: 1

Hotel Vécsecity**** Kastélyszálló élménybirodalom

Hotel Vécsecity**** Kastélyszálló élménybirodalom

A festői Hernád-völgyben, a Cserehát dombjainak napos lankáin, Hernádvécsén, a volt Vécsey-Sardagna Kastélyt magában foglaló, e vidéken egyedülálló szállodakomplexumot alakítottunk ki a szem, a ...