Családi aktív pihenés nyáron, változatos szabadidős programokkal a Hotel Vécsecity-ben
Tóparti nyár - június középétől újra várjuk vendégeinket! Kérje egyedi ajánlatunkat!
Tóparti nyár - június középétől újra várjuk vendégeinket! Kérje egyedi ajánlatunkat!
Soproni nyári kikapcsolódás - Természet, túrázás, wellness, klimatikus gyógyhely!
Soproni nyári kikapcsolódás - Természet, túrázás, wellness, klimatikus gyógyhely!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Családi aktív pihenés nyáron, változatos szabadidős programokkal a Hotel Vécsecity-ben

2020.07.13. - 08.23.

Családi aktív kikapcsolódás változatos programokkal, wellness és gyönyörű tájak egy helyen Hernádvécsén a Hotel Vécsecity-ben. Látogassanak el hozzánk és válogassanak szállodánk szabadtéri szolgáltatásai közül: lovaglás, lovas kocsikázás, csónakázás szállodánk kis taván, tenisz, ping-pong, strandröplabda, és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség! Kiránduljanak a szépséges abaúji tájban, látogassák meg a környékbeli várakat, Füzért, Regécet, a különleges aggteleki cseppkőbarlangot és a csodálatos, mindössze 30 km-re fekvő Kassa városát. A fárasztó nap után pedig jöhet a jól megérdemelt lazítás szállodánk wellness részlegén.

Családi aktív pihenés a Hotel Vécsecityben

Érvényes: 2020. július 13. - augusztus 23.
Minimum 3 éj

A csomag tartalma:

 • Szállás kétágyas szobáinkban vagy családi apartmanjainkban
 • Büféreggeli napfényes reggelizőnkben
 • Svédasztalos vagy tányérszervizes vacsora
 • 1 választott programon való részvételhez belépőjegy
 • Kastélytour
 • Korlátlan wellness használat (meleg vizes beltéri élménymedence, ellenáramos úszómedence finnszaunával gőzfürdővel, só- és infraszauna, illat-és pihenő szoba a törökfürdők hangulatát idézve)
 • Fitnesz terem használat
 • Fürdőköpeny, szobaszéf, korlátlan wi-fi internet hozzáférés a közösségi terekben és a szobákban
 • Retro mozi, retro disco
 • Állatsimogató, Hajdú udvar, csónakázás
 • Díjmentes sportlehetőségek (foci, strandröplabda, tollas és asztalitenisz), további szabadidős szolgáltatások (csónakázás, kerékpározás, rex, csocsó, társasjátékok, sakk, könyvtár)
 • Parkolás a szálloda parkolójában

Csomagárak már 21 225 Ft / fő / éjtől

Gyermekkedvezmény:
Gyermekek pótágyon, 2 felnőttel egy szobában történő elhelyezése esetén a 6 év alatti gyermekek elhelyezése díjmentes, 6 éves kor felett teljes pótágy ár fizetendő. Amennyiben a gyermekek főágyon kerülnek elhelyezésre (1 felnőtt és 1 gyerek, vagy 2 gyerek külön szobában), úgy a korhatártól függetlenül teljes árat számítunk fel.
Kérjük, ajánlatkérés esetén gyermekei életkorát megjegyzésben szíveskedjen feltüntetni.


SPORTOK

Lovaglás, lovasoktatás

Sokan talán nem is tudják, hogy lovaglásnak milyen sok pozitív élettani hatása van. Már egy fél órás foglalkozás is olyan izomcsoportokat dolgoztat meg, amiket edzőteremben csak kemény munkával lehet formálni. A ló ritmikus mozgása a merev izomcsoportokat lazítja, a gerinc melletti törzs-izmokat pedig erősíti. Így látványosan javul a testtartásunk, fejlődik az egyensúlyérzék, javul a koordináció és a reagáló képesség. Ugyanakkor a ló testmelege a merev izmokat lazítja, ami megfelel egy automatikus nyújtásnak.

A lovaglás pozitív pszichés hatásokat is kivált: önbizalmat és sikerélményt nyújt egy ekkora állat hátán ülni és vele együtt dolgozni. Ugyanakkor a ló ereje tiszteletet is parancsol, az ember automatikusan, de saját érdekében is, betartja a ló körüli szabályokat. Összességében elmondható, hogy megértőbbé, nyugodtabbá, nyitottabbá válnak a lóval bánó emberek, s az eddig meglévő emberi kapcsolataik is megerősödnek.

Szállodánk lovardájában 5 ló várja a lovas sportok szerelmeseit. Szakképzett lovas oktatóink segítségével lovas oktatásra, karámlovaglásra és tereplovaglásra biztosítunk lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A hét minden napján örömmel állunk szállóvendégeink rendelkezésére lovaglásra, lovas oktatásra, minden esetben a recepcióval előre egyeztetett időpontban.

Ajánlott lovastúra útvonalak tereplovagláshoz:

    Hernádvécse – Pusztaradvány – Szemere
    Hernádvécse – Fulókércs - Fáj

Lovaskocsikázás – Kiváló családi, baráti program lehet a lovaskocsikázás.

Lovasszánozás – Akik igazán különleges élményre vágynak, azoknak ajánljuk a lovasszánozást, a kalandkedvelők lovainkkal hószánokon járhatják be a környéket.

Tenisz

Francia eredetű ütős labdajáték. A játék célja pályán tartani a labdát, lehetőleg úgy, hogy az ellenfél erre ne legyen képes, vagy olyan helyre helyezni a labdát a pályán, ahol az ellenfél már nem éri el, vagy erős, jól helyezett ütésekkel hibára kényszeríteni az ellenfelet. A játékos akkor hibázik, ha a pályán kívülre vagy ha a hálóba üti a labdát. A tenisz napjainkban népszerű sport, mivel jótékonyan hat a szervezetre, javítja az általános erőnlétet és a közérzetet. Fokozza a hajlékonyságot, az anyagcserét és az állóképességet.
Az egyik legjobb sport ha fiatalságunkat és fittségünket sokáig meg szeretnénk őrizni.
A tenisz szerelmeseinek is kiváló szórakozást kínál 9 hektáros területünkön található két darab füves teniszpályánk.

Strandröplabda

A strandröplabda egy olimpiai sportág ahol két csapat játssza az eredeti röplabdát homokon. Tehát itt is két csapat játszik, bár hat-hat helyett csak két-két játékos és a saját térfelük egy magas hálóval van elválasztva az ellenfelétől. A játék lényege, hogy a labdát úgy juttatják át a másik csapat térfelére, hogy a másik csapat játékosai ne tudják visszaütni, hanem a földön landoljon, és így pontot szerezzenek. A pálya 8*16 m. Egy mérkőzés maximum három játszmából áll, egyenként 21 pontig megy egy játszma, kivéve az utolsó amely 15-ig.

Tollaslabda

A tollaslabda ütővel játszott játék, melyet egymással szemben álló két játékos (egyéni), vagy két-két játékos (páros) játszik. Az ellenfelek egy téglalap alakú pálya két felén foglalják el helyüket, amelyeket háló választ el egymástól. A játékban használt labda egy tollakkal ellátott, nyílszerű tárgy, amelynek különleges aerodinamikai tulajdonságai vannak. Különleges tollazása miatt más labdákhoz viszonyítva sokkal hamarabb veszít sebességéből. Verseny formáját teremben, hobbiváltozatát szabadtéren, kertben játsszák. Minden játszma 21 pontig megy, minden labdamenet végén az azt megnyerő fél pontot ér el. A mérkőzést két nyert játszmáig játsszák.

Vendégeink számára kellemes időtöltést kínálunk bérelhető ütő és labdaszettünkkel parkunk kijelölt területén.

Lábtengó

Más néven lábtenisz, egy közel 100 évre visszatekintő labdajáték, amely gyorsaságot, precizitást, technikai és stratégiai képességeket igényel. A lábtenisz a tereken és a strandokon népszerű lábtengó versenysport változata, melynek versenyeit nyaranta salakos teniszpályákon, télen pedig parketta borítású termekben rendezik.

Egyes: egy játékos, két érintés, egy pattanás engedélyezett (minden kategóriában), 9 x 12.5 méteres pályán
Páros: két játékos, három érintés, egy pattanás engedélyezett a férfiak, kettő a nők és a juniorok számára, szintén 9 x 12.5 méteres pályán
Hármas: három játékos, három érintés, egy pattanás engedélyezett a férfiak, kettő a nők és a juniorok számára, 9 x 18 méteres pályán

Ping-pong

Más néven asztalitenisz. Egy labdajáték, amelyben kettő vagy négy játékos üt egy labdát egymás közt ütőkkel. A játékot egy asztalon játsszák, amelyet háló választ ketté. A játék adogatással vagyis szervával indul, tehát a kezdő játékos úgy üti meg a labdát, hogy az előbb a saját, majd az ellenfél térfelén is lepattanjon, az ellenfélnek már "csak" át kell ütnie a másik térfélre a labdát, ezt követően a szerváló játékosnak is hasonló a feladata. A pontot az a játékos éri el, aki utoljára tette át szabályos ütőfelülettel a labdát. Általában egy játszma 11 pontig tart.

Rex - Európa-szerte elterjedt játék, de nincs olyan komoly nemzetközi szervezet, amely „standardizálná”, ezért sok eltérő típussal találkozhatunk.

A különbségek nemcsak a játékszabályokban, hanem magában a játékhoz használt kellékekben is megmutatkoznak. Az asztalok mérete, a lyukak száma és elhelyezkedése, a bábuk formája és száma tekintetében is tapasztalhatunk különbségeket. Magyarországon az 1 gombával játszott játék variáció terjedt el leginkább.

A játék kellékei: egy piros és 5 fehér golyó, melyeknek az asztal meghatározott pontján felállított „gombát” kell elkerülniük a lökések során. A rex pontszerző játék, ahol pontot a golyók lyukba lökésével szerezhetünk. Minden lyuknak saját pontértéke van. A játékot az nyeri, aki elsőként eléri az előre megbeszélt pontszámot.

Kerékpárbérlés

Kiválóan edzi a szív- és vérkeringési rendszert. Kerékpározás közben a légzésszám emelkedik és a szív munkája fokozódik: a pulzus nő, a vérnyomás emelkedik, ezáltal a vérkeringés élénkül, ami azt jelenti, hogy a szervezet sejtjeihez azonos idő alatt nagyobb mennyiségű oxigén jut el, mint nyugalomban.

A rendszeres kerékpározás nagymértékben javítja a terhelhetőséget, a szervezet fizikai teljesítőképességét, a mozgás során lezajló biokémiai változások eredőjeként pedig kedvezően befolyásolja a vér zsírsav- és lipidtartalmát. Az ízületekhez kíméletes, jóval kisebb terhet ró az azokra, mint a kocogás vagy a futás. Értelemszerűen csökkenti az elhízást és rendszeres gyakorlással nagyszerűen megelőzi azt.

Szállodánkból a közeli falvak, kistérségi látnivalók könnyen elérhetőek kerékpárral is, a környező dombságok pedig igazi élményt kínálnak a sportolni vágyóknak akár nagyobb túrákhoz is. Kerékpár parkunk 6 db felnőtt és 2 db gyermekkerékpárból áll, melyek  fél vagy egész napra bérelhetőek.

A bérleti díj tartalmazza

1 db láthatósági mellény
Kerékpár zár

Csónakázás a park taván

Kastélykertünk taván lehetőséget kínálunk romantikus csónakázásra két darab csónakkal. A csónakokhoz az evező a recepción kérhető. A csónakázás igénybevétele díjmentes szállóvendégeink részére.


2020.07.13. - 2020.08.23.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt események

Figyelmébe ajánljuk!

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Hernádvécsei programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás