Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

Debreceni Futóverseny 2017.V. G4 Éjszakai futás

Évről évre nagy népszerűségnek örvend az Éjszakai Futás. Az idén közel 500 fő részvétele várható. A rajt a fényárban úszó Debreceni Egyetem előtti téren lesz. Az éjszakai futás varázslatos, felejthetetlen élmény, a sportolók egy hangulatos, közös futással „futhatnak át” a csillagászati nyár küszöbén. A Nagyerdei körút sötét részeit mécsesekkel fogjuk megvilágítani. A Debreceni Kilométerek Sportegyesület szervezésében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a verseny, 2017. június 17-én 21.30 - 23.30 óra között.


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A csillagászati nyár kezdetét ismét futással ünnepeljük

A futás útvonalán forgalomkorlátozásra kell számítani, útlezárás nem lesz, a rendezvényre érkező autók forgalom-irányítását rendőri biztosítás segíti majd.

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület szervezésében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a verseny, 2017. június 17-én 21.30 - 23.30 óra között.

A futás útvonala:

Egyetem tér (rajt) - Dóczy József utcán jobbra - Móricz Zsigmond körúton jobbra - Pallagi úton jobbra -  Nagyerdei körúton balra - Hadházi úton jobbra - Nagyerdei körúton jobbra - Oláh Gábor utcán jobbra - Vigadó téren jobbra - Ady Endre úton jobbra - Nagyerdei körúton balra - Pallagi úton jobbra - Móricz Zsigmond körúton balra - Dóczy József utcán balra - Egyetem tér (cél).

Minden futót arra kérünk, hogy lehetőség szerint láthatósági mellényben jöjjön! Akinek van fejlámpája, kerékpáros villogó lámpája, vagy egyéb világító eszköze, amit rögzíteni tud az öltözékén, azt lehetőség szerint hozza magával!

A rajtszámmal egy világítós karkötőt is kapnak a versenyzők. A rajt előtt Sipos Nóra, a G4 Fitness edzője pedig egy közös bemelegítést tart a futóknak. A célban mindenki befutóérmet, 1 gömb fagyit vehet át a szervezőktől. Az első három férfi és női helyezett díjazásban részesül.

Forrás: DKM sajtóanyag


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Kapcsolódó időpontok

2017.08.01. - 2017.08.31. Sportprogramok Debrecenben 2017