Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Kerekerdő Élménypark - szórakozás minden korosztálynak!
Kerekerdő Élménypark - szórakozás minden korosztálynak!
Hotel Lycium - a sokoldalú rendezvényközpont Debrecen szívében!
Hotel Lycium - a sokoldalú rendezvényközpont Debrecen szívében!
Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2018. Jegyvásárlás!
Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2018. Jegyvásárlás!

Kóstolj bele a Hortobágy hamisítatlan ízeibe! Debrecziner Gourmet Fesztivál lesz Debrecenben, a Nagyerdőn júniusban, ahol két napig kolbászból lesz a kerítés! A fesztivál keretében bemutatásra kerül, hogy a híres debreceni páros-kolbászt nem csak kenyérrel és mustárral lehet enni. A fesztiválon a megkóstolhatod az igazi Debreczinert, valamint különleges fogásokkal, jó borokkal és a magyar gasztronómia legismertebb arcaival ismerkedhetsz meg. A Békás-tó partján június 24-25 között a finom fogások és kiváló italok mellett koncertek is lesznek. A belépés ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Debrecziner Gourmet 2017

2017. június 24-25., 12:00–19:00

Készülj arra, hogy június 24-25. között izgalmas és felfedezésre váró ételek és italok, színek, illatok, barátságos emberek, gyönyörű helyszín, hangulatos koncertek várnak rád az ország minden csücskéből! 

A gasztro színpad fellépői
A fesztiválon különböző színpadi programokat szervezünk. Napközben a gasztronómia népszerű arcai például Jókuti András és Bernáth József tartanak főzőprogramokat. A Törley Pezsgőpincészet, illetve a Hoptop, az első Magyar European Beer Star díjas sörfőzde sörfőző mestere látványos bemutatót és kóstoltatót tartanak.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A fesztivál nyitva tartása:

2017. június 24. 12.00 – 01.00 (kapunyitás:11.30)
2017. június 25. 12.00 – 18.00 (kapunyitás:11.30)

Ételkiszolgálás:

2017. június 24. 12.30 – 21.00
2017. június 25. 12.30 – 17.00

FIZETÉS A FESZTIVÁL TERÜLETÉN

A fesztivál területén belül fesztiválkártyával és PayPass-os bankkártyával tudtok fizetni. A fesztiválkártyát a bejáratnál és a területen belül lévő feltöltőpontban tudjátok feltölteni készpénzzel!

Készpénz használata a fesztivál területén belül csak a feltöltőpontokon lehetséges!

BELÉPÉS, JEGYÁRAK:

A fesztiválra történő belépés regisztrációhoz kötött. Előregisztráció esetén 1000 Ft/fő (gyerekeknek 12 éves kor alatt ingyenes). Belépés a regisztrált időpont előtt fél órával!
Az első ezer regisztrálónk logózott borospohárral és egy finom Café Mauro biokávéval is megajándékozzuk!
Ha lemaradtál a regisztrációról, a helyszínen lesz lehetőséged jegyet vásárolni a fesztivál nyitva tartási ideje alatt. Ebben az esetben a belépés 2000 Ft/fő/nap.

BEFOGADÓKÉPESSÉG

A fesztivál rendezvény helyszíneinek befogadóképessége korlátozott. A biztonsági előírásokkal összhangban, az adott helyszín maximális kapacitásának elérésekor a szervezők - a biztonsági szolgálat koordinálásával – korlátozhatják az adott rendezvény területre történő bejutást.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 2

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a ...


Erdőspuszta Club Hotel****

Erdőspuszta Club Hotel****

Erdőspuszta Club Hotel****. Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív ...
Találatok száma: 2

Barabás Étterem Debrecen

Barabás Étterem Debrecen

A Barabás Étteremben a magyar vendéglátás és az angol kultúra jegyében, exkluzív környezetben várjuk vendégeinket. Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradíciók megtartásán ...


Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha ...