Farkasmály Borudvar 2024. A Mátra legpezsgőbb pop-up fesztiválja

Újdonság
Kiemelt ajánlat
2024. július 25. (csütörtök) - 2024. július 27. (szombat)

Farkasmály Borudvar, a Mátra legpezsgőbb, legbormámorosabb pop-up fesztiválja, ahol találkoznak a minőségi borok, az ínycsiklandó ételek, a fantasztikus koncertek és a felejthetetlen élmények. Farkasmály Borudvar, bor, gasztronómia, festői táj. Tartsatok velünk az év első közös koccintásán! Borászaink isteni borokkal készülnek, amit kóstoltatnak is Veletek, miközben kérdezhettek, beszélgethettek és végre személyesen is találkozhattok ezekkel a csodálatos borászokkal. Kiegészítő program a szarvasgomba-les kutyás bemutató Csillával, és pincetúra a farkasmályi pincerendszerben.

Farkasmály Borudvar

2024. július 25-27.

Farkasmály Borudvar, a Mátra legpezsgőbb, legbormámorosabb pop-up fesztiválja, ahol találkoznak a minőségi borok, az ínycsiklandó ételek, a fantasztikus koncertek és a felejthetetlen élmények.

A Farkasmály Borudvar, egy olyan évente megrendezésre kerülő pop-up fesztivál sorozat, melyet a Dominium Pincészet tulajdonosa álmodott meg, létrehozva ezzel egy olyan közösséget, akinek fontos a minőségi bor, az ínycsiklandó ételek, a jó zene és a remek hangulat.

Minden évben július utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre az esemény, ahol 4 farkasmályi borászat találkozik és mutatja be szebbnél szebb tételeit, ezzel öregbítve eme csodálatos vidék múltját, történelmét.

Izgalmas pincetúrán mutatjuk be a vidék sajátosságát, a lyukpince rendszert, ahol érdekes történeteket hallhatunk és borokat kóstolhatunk egy sejtelmes környezetben a dombok alatt.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gasztronómiai kínálatra, hiszen minden évben izgalmasabbnál izgalmasabb street food fogások kerülnek az asztalokra, kiegészítve a remek borok zamatát.

A gasztro udvar részen burger, pulled pork és lepények is várnak titeket. A fesztiválon kézműves sajtokat is kóstolhattok majd.

A minőségi zene, a csodálatos környezet, a színes fények a szőlőtőkék lábánál már csak hab a tortán.

Látogass el hozzánk, várunk szeretettel!

PROGRAMOK

2024. július 25. - CSÜTÖRTÖK - 17:00-23:00

17:00 Dj Balyi Atti Dj Balyi Atti

18:00 Borászok az asztaloknál Borászok az asztaloknál - Interaktív beszélgetések

19:00 Történelmi pincetúra Történelmi pincetúra

2024. július 26. - PÉNTEK - 16:00-00:30

17:30 Márkus Liza Márkus Liza trió - Kis színpad

18:00 Történelmi pincetúra Történelmi pincetúra

19:30 Történelmi pincetúra Történelmi pincetúra

19:30 Dirty Barbies Dirty Barbies - Nagy színpad

21:00 DJ Gomez DJ Gomez

2024. július 27. - SZOMBAT - 15:00-01:00

14:00 BICIKLITÚRA BICIKLITÚRA

16:00 Dirty Barbies Mátra Guszti Duó - Kis színpad

18:00 Történelmi pincetúra

18:30 HuMen Brass Band HuMen Brass Band

19:30 Történelmi pincetúra

20:30 StarMachine StarMachine - Nagy színpad

22:00 DJ Petro DJ Petro

BORÁSZATOK

A borászatok isteni borokkal készülnek, amit kóstoltatnak is Veletek, miközben kérdezhettek, beszélgethettek és végre személyesen is találkozhattok ezekkel a csodálatos borászokkal.

  • Ákos Pince
  • Bárdos Pincészet
  • DominiumPincészet
  • Benedek Pince

Kiegészítő programok

17:30 Szarvasgomba-les (kutyás bemutató) Csillával
19:00 Pincetúra a farkasmályi pincerendszerben

Jegyek

A rendezvényre a napijegy 2.500 Ft, a három napos bérlet 5.500 Ft, melyet a bejáratnál az információs pultban tudsz megvásárolni. Amennyiben nem hoztál magaddal poharat, szintén az info pultban juthatsz hozzá a logózott üveg pohárhoz 1.500 Ft-ért, vagy Re-pohárhoz 1.000 Ft-ért, amelyet ha nem szeretnél elvinni emlékbe, visszatérítjük az árát. A rendezvény hivatalos fizető eszköze a Zseton, melyet szintén az info pultban tudsz váltani.

Napi: 2.500,-
Bérlet (3 napra): 5.500,-

Poharak

Logózott boros pohár: 1.500,-
RePohár: 1.000,-

A poharak visszaválthatóak, a teljes összeget visszatérítjük, vagy haza is viheted emlékbe.

Amennyiben van saját bevált poharad, hozd magaddal!

A fesztivál hivatalos fizető eszköze a zseton, melyet a bejáratnál a jegypénztárban tudsz megváltani.

Megközelíthetőség

A K&V International Transport Kft. támogatásának köszönhetően: 2024.07.25. csütörtökön 18:00-kor indul Gyöngyösről a Berze Nagy János Gimnázium elől Farkasmályba egy-egy nagy busz.

Visszaindulás 23:00-kor Farkasmályból Gyöngyösre szintén a Berze Nagy János Gimnáziumhoz. 2024.07.26. pénteken 17:00-kor és 18:30-kor Gyöngyösről a Berze Nagy János Gimnázium elől Farkasmályba. Visszaindulás 23:00-kor Farkasmályból Gyöngyösre. 2024.07.27. szombaton 17:00-kor és 18:00-kor Gyöngyösről a Berze Nagy János Gimnázium elől Farkasmályba. Visszaindulás 23:00-kor Farkasmályból Gyöngyösre. Gyöngyös és Mátrafüred is 2 és 3 km-re található és biciklis úton, gyalogosan és biciklivel is megközelíthető a rendezvény.

Várunk szeretettel!


2024.07.25. - 2024.07.27.
Találatok száma: 1

Dominium Pincészet és Panzió Gyöngyös

Dominium Pincészet és Panzió Gyöngyös

Pincészetünk a modern kialakítású panziókban ad helyet a kikapcsolódni vágyó bortúrázóknak. Családi pincészetünkben fehér és vörösborok készülnek magas minőségben, kizárólag kézi technikával. Borkóstoló programjaink akár másfél-két órás interaktív beszélgetéssel egészülnek ki, igény szerint megtekinthető ...

Kiemelt partner
Találatok száma: 20

Tavirózsa Étterem Gyöngyös-Sástó

Tavirózsa Étterem Gyöngyös-Sástó

Tavirózsa Éttermünk küldetése, hogy egyedi gasztro élményt nyújtsunk vendégeink számára a helyi értékek megőrzésével szállóvendégeinknek és betérő kirándulóknak egyaránt. Hangulatos terasz, házias mátrai ízek, mátrai borok, szezonális ajánlatok, vegán és vegetáriánus fogások

Kiemelt partner
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Gyöngyös belvárosában, a Mátrai Borvidéken található a több mint 100 éves gyökerekkel rendelkező pincészet. A hegyvidék védett napsütötte lejtőin termő szőlőkből készült fehér borok friss, virágos és gyümölcsös illatukról híresek.

Kis-Benedek Pince

Kis-Benedek Pince

A Kis-Benedek Pince egy több generációs családi vállalkozás, nemzedékek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borászattal. A kicsiny vállalkozás több sikert is elkönyvelhetett az elmúlt években, többek között a helyi Város Bora választáson aratott sikert 2012-es évjáratú Müller Thurgauval, valamint a ...

Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház Gyöngyös

Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház Gyöngyös

A kiváló adottságokkal rendelkező létesítmény hiánypótló Gyöngyösön. A Komplexum kialakítása során egyediségre törekedtünk. Célunk, hogy a Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház hozzájáruljon a város, a szűkebb és a tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének ...

Maróti Pince

Maróti Pince

Maróti Pince Gyöngyös. Legfontosabb törekvésünk, hogy borainkkal megmutassuk a Sárhegy igazi arcát.

Mészáros Pincészet Gyöngyös

Mészáros Pincészet Gyöngyös

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

Regélő Borház

Regélő Borház

A Farkasmály pincesor Gyöngyös és Mátrafüred között helyezkedik el a 24-es számú főút mellett. A történelmi pincesor az 1700-as évektől várja a szórakozni, bort kóstolni vágyókat. Csodálatos természeti környezetben várjuk mi is a hozzánk látogatókat minden évszakban. Családi vállalkozásunk 1994 óta ...

Ákos Pince Gyöngyös

Ákos Pince Gyöngyös

Ákos Pince 1996-ban alakult az 1950-es évek előtti családi tradíciót folytatva, ugyanis a család több generációra visszamenőleg foglalkozott szőlő- és bortermeléssel.

5Dudás Borászat Gyöngyös

5Dudás Borászat Gyöngyös

Családi borászat vagyunk, 5 Dudás van egy pincében. Éppen ezért tudunk izgalmas íz- és élményvilágot csempészni a magyar borkultúrába. Tudjuk, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, csupa finom illatos fehérbor és a Mátra vulkanikussága is felsejlik egy-egy tételünkben és van ám testes vörösborunk is. Egy-egy ...

Aranypince Vendéglő Gyöngyös

Aranypince Vendéglő Gyöngyös

`Ahol a hegy és a nap összeér`, a Mátraalján, Gyöngyös városában, családi vállalkozásként nyitottuk meg éttermünket, az ARANYPINCE VENDÉGLŐT. Gyöngyös Fő terétől néhány percre, a Kékes téren, a magyaros ételek mellett- melyek az étterem fő specialitásai közé tartoznak - wellness, vegetáriánus és más ...

1 2   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kiemelt ajánlatok

Pincetúra Gyöngyös 2024. Ismerje meg a a lyukpince rendszert a Farkasmályi Történelmi Pincesoron! Pincetúra Gyöngyös 2024. Ismerje meg a a lyukpince rendszert a Farkasmályi Történelmi Pincesoron!
  • Gyöngyös
2024. július 25. (csütörtök) - 2024. július 27. (szombat)
Szarvasgomba keresés kutyával, bemutató kóstolási és vásárlási lehetőséggel Szarvasgomba keresés kutyával, bemutató kóstolási és vásárlási lehetőséggel
  • Gyöngyös
2024. július 25. (csütörtök) - 2024. július 27. (szombat)

Figyelmébe ajánljuk!

Foglaljon szállást!

Foglaljon asztalt!

Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Orbán Dániel

Foglaljon szállást!

Foglaljon asztalt!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig