Gesztenyevirágzás 2023 Velem
A gesztenye szó hallatán hajlamos az ember egyből az őszre gondolni. Talán Velem is eszébe jut: a színes erdőkkel tarkított, a sült gesztenye illatával fűszerezett velemi október. Az ősz a gesztenye ünnepe. De mit csinál a gesztenyefa a napsütéses nyárelőn? Június első felében virágba borulnak a gesztenyések – az illatozó fák közt méhek gyűjtik a nektárt. Egészen más arcát mutatja az erdő, mint szüret idején, mást, de nem kevésbé csodálatosat. Legyen hát a nyár is a gesztenye ünnepe - a megismerésé, a felfedezésé, az újdonságé - a virágzó gesztenyefáké, a vendégszerető velemieké - 2023. június 18-23. között.
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Gereben Villa Velem
Az üdülő övezetben, közel a falu központjához, csendes, nyugodt környezetben pihenésre vágyóknak, turistáknak, kerékpáros turistáknak, természetbarátoknak, családoknak, kisebb csoportoknak kínáljuk szálláshelyünket. Bővebben

Kern Vendégház Velem
Vendégház Velemben várja a nyugodt pihenésre vágyó családokat, baráti társaságokat, felnőtt és diákcsoportokat, kirándulókat. Bővebben

Virágos Vendégház Velem
Vendégházunk várja szeretettel vendégeit Velem faluban. Szállás, főzési lehetőség, csoportoknak is! Bővebben

Alpokalja Panzió - Étterem Kőszeg
Nyugat-Magyarországon, Kőszegen, e gyönyörű történelmi kisvárosban az osztrák határtól 4 km-re 25 szobával – 70 fős szálláskapacitással - várjuk Vendégeinket. Szobáink nagy részének ablakaiból a Kőszegi-hegység fenséges vonulataira és az itt csörgedező Gyöngyös patakra láthatnak a hozzánk érkező Vendégeink. A ... Bővebben

Alvég Panzió és Étterem Szombathely
Panziónk Szombathely keleti városrészén helyezkedik el zöldövezetben. Könnyen és egyszerűen megközelíthető, helyi járatos buszmegálló a panziótól 10 m-re. Zárt parkolónkban körülbelül 30 autó parkolását tudjuk biztosítani. Éttermünkben házias ételekkel, szolid árakkal, panziónkban otthonos, olcsó szobákkal ... Bővebben

Bécsikapu Étterem Kőszeg
A kőszegi vár tövében elhelyezkedő éttermünk, várja a turistákat az év minden napján. Középkorias hangulat, ízletes étkek, apródok sürgése... Bővebben

Charlie Étterem Panzió Sé
Éttermünk és panziónk Szombathely határában, a bájos Sé településen várja vendégeit. A Charlie Vendéglő felett kialakított szobákban igazán különleges élményben részesülhet mindenki, aki a séi nyugalmat és az osztrák határ közelségét keresi. Romantikus, családias és barátságos. Várjuk 2-3 ágyas, ... Bővebben

Csikar Csárda Panzió Kőszeg
Panziónkban felújított, kétágyas, háromágyas és négyágyas szobáinkkal várjuk vendégeinket. Éttermünkben elegáns, igényes vintage környezettel és finom ételekkel várjuk. Rendezvénytermünk ideális helyszíne családi összejöveteleknek, céges rendezvényeknek, osztálytalálkozóknak, esküvőknek, báloknak. ... Bővebben

Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Panzió Szombathely
Az `Il Gallo Nero` Étterem és Panzió Szombathely történelmi belvárosától néhány perces sétányira helyezkedik el. Bővebben

Józsi bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely
Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket aki Szombathelyen szállást, vendéglőt vagy akár 200 fő befogadására is alkalmas rendezvénytermet keres. Bővebben

Kampits Családi Pince
Egy kicsi, kézműves hobbi borászat a soproni borvidéken, két hektár területtel. Kőszegen, ahol a borászat mindig jelen volt, ám igazán nagy gazdaságok nem alakultak ki, megmaradt az emberi kapcsolatokon alapuló gazdálkodás, melyet mi is szeretnénk tovább ápolni. Bővebben

Laura Csokoládé Műhely
A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves manufaktúra Szombathely mellett, Sében, ahol minőségi csokoládék készülnek. Cégünk különlegessége, hogy logózott bonbonok, illetve szöveggel ellátott dobozok is készülnek, melyek tökéletes ajándékként szolgálnak különböző alkalmakra. Cégünk nagy hangsúlyt ... Bővebben

Láng Pincészet
Alapelvünknek tekintjük, hogy minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni, így a borkészítés már a szőlő termesztése során elkezdődik. Szőlőművelésünk során a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természet-védelemre; a humán- egészségügyi, valamint az ökológiai szempontok ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!