Science Hotel Szeged - Nagycsaládos akció
Science Hotel Szeged - Nagycsaládos akció
Kihagyhatatlan élmények várják Szegeden!
Kihagyhatatlan élmények várják Szegeden!

Boszorkányos hangulat, izgalmas találkozások félelmet keltő állatokkal, tökös látványetetések, különleges állatsimogatók, mindez a Szegedi Vadaspark Halloween napján.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Október utolsó napja: halloween buli a Vadasparkban!

Most már elmondhatjuk, a Szegedi Vadasparkban hagyománnyá vált, hogy a rendezvényi szezont egy szórakoztató és izgalmas programmal zárjuk. Október 31-én negyedszer lesz állatkerti halloween buli, amely során játékosan borzongató élményekkel várjuk a látogatóinkat. Minden évben más a fő téma, idén a mitológiai szörnyeken és egyéb legendás állati lényeken lesz a hangsúly, a Minotaurosztól a yetiig. Természetesen nem maradhatnak el a hagyományos halloweenhez kapcsolódó díszletek, jelmezek, minden megjelenő boszorkát, vámpírt és farkasembert szívesen látunk ezen az estén! A program a megszokott módon 17.00-kor kezdődik, és 21.00-ig tart. 

Forrás: Szervezők


Megjegyzés az időpontokhoz:

Forrás: Szegedi Vadaspark honlapja
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 2

Science Hotel**** Szeged

Science Hotel**** Szeged

A Science**** Hotel Szeged a város központjában, 43 design szobával, extravagáns belső terekkel és négycsillagos szolgáltatásokkal várja a város pezsgő kulturális és üzleti élete után érdeklődő ...


Szivárvány Panzió

Szivárvány Panzió

Szeged központjától 1 km-re csendes, nyugodt környezetben található a Szivárvány Panzió. Hét darab szobával rendelkezik, melyekben összesen 19 főt tud elszállásolni. A szobák mindegyike fürdőszobával, ...
loading...
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Halloween  a Szegedi Vadasparkban 2017