Herényi Virágút Virág- és dísznövénykertészeti kiállítás és vásár
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Herényi Virágút Virág- és dísznövénykertészeti kiállítás és vásár


ELMARAD! Közlemény! Magyarország kormánya - figyelve a világban zajló járványt, és értékelve az európai járványügyi helyzetet - kihirdette a rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet, mely tartalmazza többek között a rendezvényekre vonatkozó szigorításokat, tilalmakat is. A Magyar Kormány elrendelte a 100 főt meghaladó beltéri és az 500 főt meghaladó kültéri rendezvények betiltását. A Herényi Kulturális és Sportegyesület a fentiek tükrében úgy határozott, hogy a 2020. április 25-26-ra tervezett 18. Herényi Virágút programja idén elmarad.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Herényi Virágút

Közlemény! Magyarország kormánya - figyelve a világban zajló járványt, és értékelve az európai járványügyi helyzetet - kihirdette a rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet, mely tartalmazza többek között a rendezvényekre vonatkozó szigorításokat, tilalmakat is. A Magyar Kormány elrendelte a 100 főt meghaladó beltéri és az 500 főt meghaladó kültéri rendezvények betiltását.

A Herényi Kulturális és Sportegyesület a fentiek tükrében úgy határozott, hogy a 2020. április 25-26-ra tervezett 18. Herényi Virágút programja idén elmarad.


A program célja az itt élő illetve itt tevékenykedő kertészeknek bemutatkozási és értékesítési lehetőség a nagyközönség előtt; a rendezvény, mint idegenforgalmi látványosság megismertetése mind szélesebb körben, határon innen és túl, valamint a környezeti és kertkultúra emelése, a virágosítás népszerűsítése és egy kellemes szabadidős, kulturális program biztosítása a látogatók részére.

A rendezvény különlegessége, hogy Szombathely herényi - kámoni városrészében - mely terület 1950-ig önálló kisközségként működött - a kiállító és portékáit kínáló kertészek többsége egy összefüggő útvonalon illetve közvetlen közelében lakik vagy a telephelye van itt, tehát mindenképpen kötődik ehhez a területhez. Maga a Virágút is ezt a természetes útvonalat követi: a Bertalanffy utcától, majd a Hóvirág és Tulipán utcán valamint a Csók István utcán keresztül jutunk el a Béke térig, a rendezvényt szervező és koordináló szervezet a Herényi Kulturális és Sportegyesület székháza a Herényiek Háza található.

A virágúton résztvevők körében megtalálhatók az egynyáriakkal, kétnyáriakkal, balkon növényekkel, évelőkkel, fenyőfélékkel, szobai cserepes növényekkel, bonsaival, díszcserjékkel, díszfákkal, vágott virággal, oltványokkal, szoliter díszcserjékkel és egyéb dísznövényekkel, foglalkozó kertészetek.

Külön érdekessége a területnek, hogy itt helyezkedik el az 1891-ben alapított európai hírű Kámoni Arborétum is, mintegy huszonöt hektáron.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Kiskertpiac programok 2020
Kiskertpiac programok 2020
  • Budapest
  • Több kerületben
2020. október 4.
PontyShow Online 2020. Virtuális Horgász kiállítás és vásár
PontyShow Online 2020. Virtuális Horgász kiállítás és vásár
  • Budapest
  • X. kerület
2020. november 13 - 15.

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
9700 Szombathely , Herény, Béke tér 7., Herényiek Háza
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás