Koncertek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás
FeHoVa, a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója
FeHoVa, a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Téli programajánló
Téli programajánló

Koncertek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
Népszerűség
2023. február 8.

Könnyű- és komolyzenei koncertajánló a Várkert Bazárban.

Várkert Bazár koncertajánló 2023

REJTŐ JENŐ: A TIZENNÉGY KARÁTOS AUTÓ
Koncertszínház a Budapest Bárral
2023. 01. 28. 19:00

Az utánozhatatlan humorú Rejtő Jenő írói fantáziája külön világot teremtett a magyar regényirodalomban. Legnépszerűbb műveinek egyike A tizennégy karátos autó, amely a TRIP koncertszínházi sorozatának egyik szenzációja. A talpig önérzetes Vanek úr, a Szahara, a francia idegenlégió és egy szerelmi történet körül zseniális ponyvaparódia szövődik ismét.
Több generáció kedvenc regényírója egy olyan zenekart is megihletett, amely stílusával, zenei sokoldalúságával minden korosztályt elbűvöl: az előadás kulcsjeleneteihez a Budapest Bár zenészei és a kitűnő dalszerző, Szűcs Krisztián írtak dalokat. Így lett Gorcsev Iván, Vanek úr és Vendier őrmester sivatagi ámokfutásából varázslatos összművészeti élmény. „Rejtő feszes poéntornádójához elsőre megtisztelő, azonban lehetetlennek tűnő feladatnak látszott dalokat írni. Szerencsére a briliáns karakterek szinte maguk írták a szövegeket és a dallamokat a fejemben, sokat segítettek Keresztes Tamás zenei szempontból is értő, érzékeny iránymutatásai” – vallott Szűcs Krisztián a munkafolyamatról.
A tizennégy karátos autó tizenkét dallal kísért groteszk kalandjain kacaghat a közönség. Mivel a koncertszínház legalább annyira színházi, mint zenei élmény, a dalokat nem énekesek, hanem nyolc kitűnő színművész adja elő: Dankó István, Fekete Patrícia, Mertz Tibor, Mikó István, Keresztes Tamás, Polák Ferenc, Turi Péter, Juhász Bence
A produkció rendezője és egyben díszlettervezője a Jászai Mari-díjas Keresztes Tamás, aki Divinyi Rékával együtt adaptálta színpadra a regényt. „Ez az első önálló rendezésem egy remek stábbal, valódi örömmunka volt az egész próbafolyamat” – nyilatkozta Keresztes Tamás.
A zenekar élőben játszik, a színpadi jeleneteket a vibráló hangulatú dalok fűzik össze. Ám nemcsak a zene és a színjáték, hanem a Keresztes Tamás által létrehozott látvány is fontos része annak a vállalkozásnak, amelyik Rejtő írói világából új műfajt, zenés „képregényszínházat” teremt. A TRIP jóvoltából, kitűnő művészek közös alkotásaként születik meg az egyik legviccesebb és legszerethetőbb színházi élmény.

Szereplők:
Narrátor, Oroszlán:Keresztes Tamás
Bertinus tanár, André Lingström, Marvieux, Légiós tiszt, Corot:Dankó István
Vanek úr: Mikó István
Laboux, Privát Elek, Vendier őrmester: Mertz Tibor
Anett: Fekete Patrícia
Gorcsev Iván: Polák Ferenc
Hallgatag Drugics: Turi Péter
Rézláb: Juhász Bence
A színpadon: a Budapest Bár zenekar: Farkas Richárd, Farkas Róbert, Kisvári Bence, Ökrös Károly, Ürmös Sándor.

JÓNÁS VERA EXPERIMENT TRIÓ - Várkert Akusztik
2023. 02. 08. 19:00

Közelebb a közönséghez a Várkert Akusztikkal! Zenei sorozatunk a bensőséges zenei hangulatok kedvelőinek oázisává vált. Exkluzív koncertjeinken népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel zenei színpadunkra, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Eklektikus Tigris Pop!
Jónás Vera, Fonogram és Artisjus-díjas énekes-dalszerzőnő harmadik nagylemeze idén tavasszal jelent meg. A Jónás Vera Experiment Trió koncerten az új, HOLD című album dalai mellett előkerülnek a régi kedvencek is.

BOGÁRBÁL - MAKÁM FARSANGI KONCERT
2023. 02. 12. 11:00

A Makám Zenekar interaktív családi műsora az állatvilág és az ember, különösen az állatok és a gyerekek kapcsolatát mutatja be. A koncerten játékos formában kerül közel a nagyvároshoz szokott gyerekekhez a természet, az erdő, mező, tó, folyó, s a benne élő állatok. A dalok nem csak a legkisebbeket szólítják meg, hanem játékra hív kicsit és nagyot egyaránt.

Megszólalnak dalok a százlábú születéséről, a karikás szemű nyúl rémálmairól, egy álmedve téli settenkedéseiről, a bogarak farsangi báljának vendégseregéről, a szamócát termelő kabócáról, Kormosról, a mindig maszatos kismacskáról és még a „ma született” aligátor gyerkőcre leselkedő veszélyeiről is.

A Makám Zenekar az etno-folk és világzene egyik legrégibb hazai képviselője. Korszakain átível a hagyomány és a modernitás kettőssége. Zenéjükben a távol-keleti, a balkáni az afrikai zenék mellett a jazz és a kortárs zene hatása is fellelhető. Legújabb korszakát a magyar népzene archaikus formái és a dal újrafelfedezése jellemzi. A Bartók és Kodály nevével fémjelzett örökség, az archaikus kultúrák és a kor zenei elemeinek szintézise a Makám változatlan hitvallása.

Klasszikusok kicsiknek és nagyoknak - Hangszersimogató - Farsang a Várkert Bazárban
2023. 02. 12. 16:00

Tudtad, hogy a harmonikának is sípjai vannak, akárcsak az orgonának? Miért van a csellónak nyaka, teste, sőt lelke is? Vajon hány húrja van egy hárfának, és mire kellenek rajta a pedálok? Hány fajta trombitát ismersz, és miben különbözött az ókorban használt trombita a maitól? Hogyan működnek a hangszalagjaink és hogyan lehetséges, hogy egyetlen énekes egy egész zenekarral együtt is hallható?

Sok-sok kérdés, ami a hangszerekkel és az emberi hanggal kapcsolatban felmerül, mind válaszra talál a játékos hangszerbemutatón, ahol a gyerekek és felnőttek egyaránt meg is szólaltathatják majd a különböző hangszereket. Mindez pedig egy mini-koncerttel egybekötve ad teljes képet a hangszerek klasszikus zenében betöltött szerepéről, és játékos formában viszi közelebb a közönség fiatalabb és idősebb tagjait ahhoz, amit a zene varázsa az emberiség számára jelent.

Közreműködnek:

  • Bábel Klára, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának szólóhárfása
  • Bojta Zsuzsanna, Bach Mindenkinek Fesztiváldíjas énekművész
  • Demeniv Mihály harmonikaművész, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakimnázium tanára
  • Horváth Bence, a Magyar Állami Operaház szólótrombitása
  • Miskolczi Anita, a Magyar Állami Operaház csellóművésze

Korosztály: 0-99 év, 3 éves kor alatt ingyenes

OPERANDI - AZ ARANYMŰVES BOLTJA
Elmélkedés a házasságról
2023. 02. 22. 19:00

A Várkert Bazár új sorozata az OpeRandi egy különleges találkozási forma, ahol szó esik tudományról, divatról, gasztronómiáról és sok egyéb hétköznapi témáról úgy, hogy a beszélgetéseket az opera közege inspirálja.

Első alkalommal, februárban, a házasság hetéhez kapcsolódva egy izgalmas mű kerül elő az esten. Szent II. János Pál egykori műve olyan kérdéseket vet fel, mint, hogy honnan tudjuk, hogy összeillünk-e vagy meddig érdemes várni, míg a házasság mellett döntünk? Lángra lobbanthatjuk-e az egykori szerelmet, ha azt a hétköznapok mostanra kiradírozták? Mit jelent összetartozni és mit jelent tovább keresni? Van-e a jegygyűrűnek önmagában súlya? Mit jelent választani és igent mondani?

A válaszokat a kérdésekre Karol Józef Wojtyła: Az aranyműves boltja című művén keresztül próbáluk megtalálni, amely a Magyar Állami Operaház és Vörösmarty Színház együttműködése által került a nagyközönség elé.

A sorozat műsorvezetője: Bátor Anna

MOLNÁR TAMÁS ÉS FARKAS IZSÁK - VÁRKERT AKUSZITK
2023. 02. 23. 19:00

Közelebb a közönséghez a Várkert Akusztikkal! Zenei sorozatunk a bensőséges zenei hangulatok kedvelőinek oázisává vált. Exkluzív koncertjeinken népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel zenei színpadunkra, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Molnár Tamás dalszerző, énekes a Várkert Bazárban idén áll először színpadra. Farkas Izsák hegedűművésszel akusztikus hangszerelésben szólaltatják meg a szerző kedvenc dalait az Anti Fitness Club, a JETLAG és a szólólemezes korszakaiból, de más előadóknak írt repertoárjából is válogat erre a különleges alkalomra. Az est vendége a Hiperkarma főhős Bérczesi Róbert lesz, akivel többek között a hamarosan megjelenő közös dalukat is elhozzák, ami a Várkert Bazár színpadán szólal meg elsőként élőben. A koncert középpontjában a szerzői előadás, a sokszor mindössze két hangszerre lemeztelenített dalok és a mondanivaló szinte tapintható közelsége áll.

DEVA KONCERT
Vendégek: Lovász Irén, Veni, Mushu Israel
2023. 02. 24. 20:00

2023 első nagyszabású Дeva koncertjén a közönség egy különleges koncertműsorra számíthat a Várkert Bazárban. Az új dalok mellett a megszokott Дeva számok is másképp, átdolgozva szólalnak majd meg. Az énekesnő olyan vendégművészekkel lép színpadra, mint Lovász Irén, Kossuth-díjas népdalénekes, Szász Veronika Veni, a Hari Dramából ismert Mushu Israel és egy többtagú kórus.
Takács Dorina mozgalmas időszakot tudhat magáénak. 2022 év elején megjelent a bemutatkozó albuma Csillag címmel, ezzel egyidőben megkapta a neves Music Moves Europe Díjat és a Petőfi Rádió legjobb női előadói díját, nemrég pedig az MTV Music Awardson is jelölték. A hazai nagyobb fesztiválok mellett fellépett a Vienna Waves-en, az Eurosonicon, a The Great Escape és a Superbloom fesztiválon is.
Fellépők:

Takács Dorina – ének, szintetizátor, elektronika
Lovász Irén – ének
Veni - ének
Mushu Israel – ének
Szallabek Balázs - gitár, elektronika
Gozlán Fatima – ütősök, fúvosok
Sikó Alpár – szaxofon
Foster Dorka – fuvola
Lukács Szeben - hegedű

Hari_drama kórus:
Foster Dorka
Horváth Martin
Papp Mádava
Papp Mukunda Mátyás
Stanfel Péter

Forrás: A Szervező honlapja


2023.02.08.
2023.02.12.
2023.02.22.
2023.02.23.
2023.02.24.
További ajánlataink

2023.01.30. - 2023.02.05. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.01.31. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás
2023.01.31. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: PALLADIO
2023.01.31. Palladio élete és munkássága. A Művészet templomai filmsorozat az építész karrierjét mutatja be
2023.02.04. Bernini élete és munkássága. A Művészet templomai filmsorozat a szobrász karrierjét mutatja be
2023.02.04. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2023.02.04. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: BERNINI
2023.02.04. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.04. - 2023.02.05. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2023
2023.02.04. - 2023.02.05. Lovarda látogatás 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.02.04. - 2023.02.05. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2023.02.05. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2023.02.05. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2023.02.05. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2023.02.06. Irodalmi programok Budapesten 2023. Várkert Bazár irodalmi estek
2023.02.06. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
KASSÁTÓL AZ ÓCEÁNIG - Márai estek
2023.02.06. - 2023.02.12. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.02.08. Várkert Bazár koncert 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.08. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
JÓNÁS VERA EXPERIMENT TRIÓ
2023.02.09. Rejtélyes történelem 2023. Művelődéstörténeti előadások a Várkert Bazárban, online jegyvásárlás
2023.02.09. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
A MAGYAR SZENT KORONA ÉS A KORONÁZÁSI JELVÉNYEK TITKAI
2023.02.11. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2023.02.11. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI – SALVADOR DALÍ IFJÚKORA
2023.02.11. Salvador Dalí élete. Portréfilmek a szürrealizmus mesteréről
2023.02.11. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2023.02.11. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.11. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2023.02.11. Lovarda látogatás 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.02.11. - 2023.02.12. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2023
2023.02.11. - 2023.02.12. Valentin-napi program Budapest 2023. Sisi szívügyei séta a Várkert Bazárban, online jegyvásárlás
2023.02.12. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
BOGÁRBÁL - MAKÁM FARSANGI KONCERT
2023.02.12. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
KLASSZIKUSOK KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK - HANGSZERSIMOGATÓ
2023.02.12. Várkert Bazár koncert 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.12. Farsangi program Budapest 2023. Családi mulatságok a Várkert Bazárban
2023.02.12. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
FARSANGI KÉZMŰVES ÉS INTERAKTÍV PROGRAMOK
2023.02.13. - 2023.02.19. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.02.14. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
A MŰVÉSZET TEMPLOMAI: BOSCH - A GYÖNYÖRÖK KERTJE
2023.02.14. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.14. A gyönyörök kertje. A Művészet templomai filmsorozat Hieronymus Bosch festő karrierjét mutatja be
2023.02.17. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2023.02.17. - 2023.02.19. Lovarda látogatás 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.02.17. - 2023.02.19. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2023
2023.02.18. - 2023.02.19. Valentin-napi program Budapest 2023. Sisi szívügyei séta a Várkert Bazárban, online jegyvásárlás
2023.02.19. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2023.02.19. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2023.02.19. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2023.02.20. - 2023.02.26. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.02.22. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
OPERANDI - AZ ARANYMŰVES BOLTJA: Elmélkedés a házasságról
2023.02.23. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
MOLNÁR TAMÁS ÉS FARKAS IZSÁK - VÁRKERT AKUSZITK
2023.02.23. Várkert Bazár koncert 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.24. Várkert Bazár koncert 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.24. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
DEVA KONCERT, Vendégek: Lovász Irén, Veni, Mushu Israel
2023.02.24. - 2023.02.26. Lovarda látogatás 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.02.24. - 2023.02.26. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2023
2023.02.25. Vincent Van Gogh élete és művei. Búzamezők és borús égbolt között, művészeti ismertetterjesztő film
2023.02.25. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2023.02.25. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.25. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2023.02.25. - 2023.02.26. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2023.02.25. - 2023.02.26. Valentin-napi program Budapest 2023. Sisi szívügyei séta a Várkert Bazárban, online jegyvásárlás
2023.02.26. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2023.02.27. Várkert Bazár koncert 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.27. Irodalmi programok Budapesten 2023. Várkert Bazár irodalmi estek
2023.02.27. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
CSEH TAMÁS 80 – FÜST A SZEMÉBEN: Cseh Tamás története és dalai
2023.02.27. - 2023.03.05. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.03.04. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2023.03.04. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2023.03.04. - 2023.03.05. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2023
2023.03.04. - 2023.03.05. Lovarda látogatás 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.03.06. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
Márai estek: `EGY KENGURU-USZÁLYT MÉLTÓZTASSÉK!` - MÁRAI ÉS A GASZTRONÓMIA
2023.03.06. Irodalmi programok Budapesten 2023. Várkert Bazár irodalmi estek
2023.03.06. - 2023.03.12. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.03.11. Midnight Music 2023. Éjszakai koncertek a Budapesti Fesztiválzenekarral, online jegyvásárlás
2023.03.11. Palladio élete és munkássága. A Művészet templomai filmsorozat az építész karrierjét mutatja be
2023.03.11. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás
2023.03.11. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2023.03.11. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2023.03.11. - 2023.03.12. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2023
2023.03.11. - 2023.03.12. Lovarda látogatás 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.03.12. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2023.03.13. - 2023.03.19. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.03.14. Művészeti filmek a Várkert Bazárban 2023. Online jegyvásárlás
2023.03.14. Bernini élete és munkássága. A Művészet templomai filmsorozat a szobrász karrierjét mutatja be
2023.03.18. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2023.03.18. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2023.03.18. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2023.03.18. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2023.03.18. Lovarda látogatás 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.03.18. - 2023.03.19. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2023
2023.03.19. Irodalmi programok Budapesten 2023. Várkert Bazár irodalmi estek
2023.03.19. Budai Várkert Bazár programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok
SZELÍDEN ÉS SZILÁRDAN: Hitvallás Szabó Magda műveiből, életről, családról, hitről, hivatásról
2023.03.19. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2023.03.20. - 2023.03.26. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.03.25. Lovarda látogatás 2023 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2023.03.25. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2023.03.25. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2023.03.25. - 2023.03.26. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2023
2023.03.27. - 2023.04.02. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.04.03. - 2023.04.09. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2023.04.10. - 2023.04.16. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
Találatok száma: 14

Boutique Hotel Victoria Budapest****

Boutique Hotel Victoria Budapest****

A Budai Vár lábánál, közvetlenül a Duna partján fekvő, 4 csillagos butikhotel 27 panorámás szobát kínál Budapest szívében. A szálloda mindössze 10 perces sétára található a Budai Vártól, a Mátyás-templomtól és a Halászbástyától, melyek nem csak a város legnépszerűbb látványosságai, hanem az UNESCO ... Bővebben


Buda Castle Hotel****

Buda Castle Hotel****

A Buda Castle Hotel a Duna budai oldalán található gyönyörű Várnegyedben helyezkedik el közel a turisztikai látnivalókhoz, egy mégis csendes mellékutcában. A csodálatos helyszín amellett, hogy a Világörökség része 1987 óta, számos érdekességgel, gasztronómiai különlegességgel, kulturális élménnyel és ... Bővebben


Budavár Panzió

Budavár Panzió

A Budavár Panzió Buda szívében, a történelmi Várnegyedben fekszik exkluzív, csendes, de központi helyen. Panziónkban Ön az UNESCO világörökség területén lakik a Halászbástya lábánál, csak néhány lépésre a Mátyás templomtól. Bővebben


Exe Carlton Budapest

Exe Carlton Budapest

A Budapest szívében helyet kapott Exe Carlton Budapest barátságos és békés szállást biztosít a vendégek számára – ideális választás kikapcsolódni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt. Bővebben


Gold Hotel Budapest

Gold Hotel Budapest

Ha Ön kedvező ár-érték arányú szállás ajánlatot keres Budapest centrumában, akkor a legjobb helyen jár. A Gold Hotel Budapest otthonos, elegáns, minőségi szobái klímával, LCD TV-vel, minibárral, hajszárítóval és ingyenes WiFi internet kapcsolattal felszereltek. Bővebben


Hilton Budapest

Hilton Budapest

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda épülete egyedülálló építészeti bravúr: ... Bővebben


Hotel Castle Garden**** Budapest

Hotel Castle Garden**** Budapest

Szállodánk nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást biztosít a turistáknak és az üzletembereknek egyaránt. A Hotel Castle Garden**** az UNESCO Világörökség listájára felkerült Budai Várnegyed bejáratánál helyezkedik el, a páratlan szépségű látnivalók (mint a Mátyás templom, Halászbástya, Budavári Palota) ... Bővebben


Hotel Charles*** Budapest

Hotel Charles*** Budapest

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, kedveli a zöld környezetet, az ízletes ételeket és a kényelmes szobákat, a legmegfelelőbb választás az Ön számára a Hotel Charles. Bővebben


Hotel Clark Budapest*****

Hotel Clark Budapest*****

A Hotel Clark Budapest boutique hotel a főváros szívében, a Duna-part budai oldalán, az ikonikus Széchényi Lánchíd szomszédságában helyezkedik el, páratlan kilátást nyújtva a folyóra, a Budai Várra és a főváros további nevezetességeire. Bővebben


Hotel Orion Várkert Budapest

Hotel Orion Várkert Budapest

Családias hangulatú szállodánk Budapest belvárosában, az Erzsébet -híd budai hídfőjénél található, egy saroknyira a Dunától. Kényelmes szobáink légkondicionáltak, ingyenes WIFI-vel, síkképernyős Tv-vel, telefonnal, minibárral és hajszárítóval felszereltek. Bővebben


1 2   


Találatok száma: 55

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ... Bővebben


Adrienne Deluxe Budapest

Adrienne Deluxe Budapest

Üdvözlet az exkluzív különlegességek birodalmában! Borok, pezsgők, gin, vodka és egyéb kézműves termékek kizárólag magyar termelőktől egy helyen. Bővebben


Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk! Bővebben


Arany Hordó Étterem

Arany Hordó Étterem

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A ... Bővebben


Arany Kaviár Étterem

Arany Kaviár Étterem

Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a ... Bővebben


Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Aranybástya Étterem - Kávéház Budapest

Az Aranybástya mai modern formájában őrzi az évszázadokat is felölelő emlékeit. Arra vágyunk, hogy feledhetetlen helyszínt és vendégvárást biztosítsunk, valamint kiállításokkal és különböző kulturális programokkal pezsdítsük fel a hazai és külföldi érdeklődők életét. Alkalmat szeretnénk teremteni ... Bővebben


Arriba Taqueria Széna tér

Arriba Taqueria Széna tér

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ... Bővebben


Corvin Kávézó Budapest

Corvin Kávézó Budapest

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér ... Bővebben


Csészényi Kávézó Budapest

Csészényi Kávézó Budapest

Kávézónk 2005. decembere óta várja kedves vendégeit Buda szívében, a Krisztinavárosban, a régi Rill órásműhely helyén. Bővebben


Déryné Bisztró Budapest

Déryné Bisztró Budapest

Sikkes, szexi, kozmopolita. Ilyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az Auguszt család gondozásában az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át. ... Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Mystery Gang koncertek 2023
Mystery Gang koncertek 2023
2023. február 3.
Ismerős Arcok koncertek 2023
Ismerős Arcok koncertek 2023
2023. február 18.
Komárom koncert programok 2023
Komárom koncert programok 2023
  • Komárom
2023. február 3.

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Galéria
Magyar Nemzeti Galéria
  • Budapest
  • I. kerület
A Budavári Palota Kupolája
A Budavári Palota Kupolája
  • Budapest
  • I. kerület

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Karácsonyi filmzene-áradat a mese és a szerelem jegyében Karácsonyi filmzene-áradat a mese és a szerelem jegyében

Az egyik legjobb dolog, amit a mozi adott nekünk, a filmzene. És az egyik legjobb dolog, amit a filmzene adott nekünk, az a látványos filmzenei koncert. A Hollywood az Arénában című karácsonyi filmzenei koncert december 23-án emlékezetes élménynek ígérkezik.


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 000 Ft -tól 5 500 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események