Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállítóhelyeinek programjai 2020
Új autó jó áron! Ismerje meg Ön is az új Golfot!
Új autó jó áron! Ismerje meg Ön is az új Golfot!
Gyere Fehérvárra! Nyiss az élményekre, a romantikára, az ízekre, a természetre, a játékra!
Gyere Fehérvárra! Nyiss az élményekre, a romantikára, az ízekre, a természetre, a játékra!
NYÁR A BALATON PARTJÁN! - TÖKÉLETES PIHENÉS ZAMÁRDIBAN
NYÁR A BALATON PARTJÁN! - TÖKÉLETES PIHENÉS ZAMÁRDIBAN
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállítóhelyeinek programjai 2020

2020.01.01. - 12.31.

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum felújítás miatt jelenleg nem látogatható, de a múzeumhoz tartozó kiállítóhelyek továbbra is változatos programokkal várják az érdeklődőket.

Programok, események, állandó kiállítások 2019

Vendéglátás sínen és vízen 2018.11.20 – 2019.09.01.

HELYE: Kossuth Múzeumhajó, Budapest

A Közlekedési Múzeum kamarakiállítása az Utasellátó Vállalat alapításának 70. évfordulója alkalmából.
Az Utasellátó Nemzeti Vállalat alapítólevelét 1948. november 20-án fogadták el, és november 24-én a vállalat hivatalosan megkezdte működését. Az utasellátás története azonban ennél sokkal régebbi múltra nyúlik vissza, egyidős magával a modern értelemben vett tömegközlekedéssel. A klasszikus vasúti restik, vagyis „restaurációk” megjelenése szorosan követte a vasúthálózat kiépülését. A fedélzeti utasellátás a vasúti háló- és étkezőkocsik üzemeltetésével indult az Egyesült Államokban az 1850-es években, Európában pedig az 1870-es évek elején.

A magyar vasútvonalakon eleinte a belga Wagon-Lits társasággal kötött megállapodásoknak köszönhetően a cég háló- és étkező kocsijai voltak forgalomban az első világháború kitöréséig. 1916-tól egy rövid időre a német Mitropa vette át a szolgáltatást. A második világháború után a magyar állam a Wagon-Lits-től étkező- és hálókocsikat vett át. A kocsik üzemeltetését kezdetben a MÁV végezte, majd a feladatot az újonnan létrehozott Utasellátó Vállalat kapta meg.

A Közlekedési Múzeum kamarakiállítása a Kossuth Múzeumhajó fedélzetén a bejárati vitrinsorban mutatja be az utasellátás történetét, a helyszínből következően különös hangsúllyal a hajós szolgáltatásokra. Többek között olyan érdekességeket mutatunk be a látogatóknak, mint a híres humorista, Hofi Géza és az Utasellátó kapcsolata, Hofi ugyanis az érettségije után porcelánfestőként dolgozott a Kőbányai Porcelángyárban, ahol napi hat-hétszáz porcelánt festett, köztük az Utasellátó kobaltkék csíkkal ellátott porcelánjait.

Az Utasellátó szerepet játszott Magyarország óvatos nyitásában is a nyugat felé az 1960-as évek elejétől. A cég 1962-től a Budapest-Bécs között közlekedő nemzetközi szárnyashajó járaton szolgálta ki az utasokat. Az 1984-től már a Budapest-Passau útvonalon közlekedő nyugat-német Donauprinzessin (1983) luxus szállodahajón is a vállalat biztosította az ellátást. Nyaranta a Rákóczi (1964) és a Táncsics (1963) kirándulóhajók állandó bérlője volt az Utasellátó, amely a bécsi hajóállomás éttermét is működtethette.

A kiállítás november 20-i megnyitója alkalmából három vendéget hívtunk meg a Kossuth Múzeumhajóra, Figler Zoltánt, az Európa Rendezvényiroda Kft. kreatív igazgatóját, Imri Jánost, az Utasellátó Központ egykori vezetőjét és Nehéz György magángyűjtőt, a kiállítás ötletgazdáját, hogy a "hajós vendéglátás" múltjáról, jelenéről és jövőjéről meséljenek.

A Vasúttörténeti Park állandó kiállítása

HELYE: Vasúttörténeti Park, Budapest

Közép-Európa legnagyobb interaktív vasúti emlékparkja Budapesten.
Helyszín: Vasúttörténeti Park, Budapest (1014 Budapest, Tatai út 95.)

A Magyar Vasúttörténeti Park (más néven "Füsti Park") több mint 100 vasúti járműnek ad otthont. A gyűjtemény számos ritka mozdonyt is magába foglal. A 70.000 négyzetméter alapterületű park az 1870-es évektől napjainkig mutatja be a vasút fejlődését.

A járművek jelentős része napjainkban is üzemképes, alkalmanként a park rendezvényein működés közben is megtekinthetők, vezethetők. A járművek rendszeresen közlekednek bel- és külföldön egyaránt nosztalgiavonatként.

Interaktív programjaival a park élményt nyújt minden korosztálynak! 

Aeropark

HELYE: Aeropark, Budapest

Mindent a repülésről!
Helyszín: Aeropark, Budapest (1185 Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, 2B terminál)

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálja mellett elhelyezkedő Aeropark repülőgép múzeumban megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt 60 évének szinte teljes fejlődéstörténete. A Li–2 típusú repülőgépmodelltől kezdve (mely a világ valaha gyártott egyik legsikeresebb repülőgéptípusa) egészen az ezredfordulóig szolgálatban lévő Tu–154-esen át a manapság is aktív L–410-es típusig állítanak ki gépeket, melyek mellett számos repülőtéri kiszolgáló eszköz is helyet kap. A látogatás ideje alatt az érdeklődők ingyenesen igénybe vehető repülőszimulátorunk segítségével maguk is kipróbálhatják, milyen egy repülőgépet irányítani.

A szabadtéri kiállítás – több lépcsőben – a 90-es évek elején nyitotta meg kapuit, kezdetben a mai 2B terminál forgalmi előterének helyén. Folyamatosan kerültek a gyűjteménybe az utókor számára azok az ikonikus típusok, melyeket a MALÉV akkoriban vont ki a forgalomból.

2017. március 23-án kezdődött az Aeropark új helyszínének kialakítása, majd a múzeum költöztetése, így a létesítmény a korábbinál nagyobb és színvonalasabb kiállítóteret kapott. A szabadtéri múzeum a repülőtér területén eszközölt fejlesztések miatt költözött a ferihegyi felüljáró és a 4-es főút szomszédságába, így a magyar repüléstörténet jelentős repülőgéptípusai még látványosabb helyen kerülhettek kiállításra. A június végén újranyitott Aeroparkban megépült egy valósághű kifutópálya kicsinyített mása is, mely több mint 20 méter hosszú. A szabadtéri repülőmúzeumban kiállított gépek többségének tulajdonosa a Közlekedési Múzeum, a 11 légijármű mellett oldtimer repülőtéri autók is láthatók. Az új helyszínnek köszönhetően a látogatók azt is megtapasztalhatják, milyen az, ha fejük felett, kis magasságban repülnek át a 31L futópályát landolás céljából megközelítő járatok. Az Aeroparkból indulnak az egyre népszerűbb reptérlátogatások is.

A Földalatti Vasúti Múzeum állandó kiállítása

HELYE: Földalatti Vasúti Múzeum, Budapest

A Földalatti Vasúti Múzeum a kontinens első – 1896. május 2-án átadott – földalattijának állít méltó emléket.
Helyszín: Földalatti Vasúti Múzeum, Budapest (Budapest, Deák tér, aluljáró)

A múzeum létrehozásakor célként fogalmazódott meg, hogy a millenniumi földalatti vasút és a budapesti metró története hiteles környezetben kerüljön bemutatásra. A tárlat helyszínéül a millenniumi földalatti vasút egyik eredeti alagútszakasza szolgál, melyet 1955-ben a kelet-nyugati metró építésekor iktattak ki a forgalomból. Így a kiállított kocsik, makettek, iratok és fényképek mellett maguk a falak is egyedülálló történelmi atmoszférát teremtenek a főváros szívében.

A kiállítóhelyen megtekinthető 19-es pályaszámú faburkolatú motorkocsi, az 1-es pályaszámú fémburkolatú motorkocsi, a 81-es pályaszámú vezérlő pótkocsi, valamint a kiállított majdnem 150 kisebb műtárgy, modell és dokumentum mind a Közlekedési Múzeum műtárgyainak sorát gyarapítja.

A Ganz Öntödei Gyűjtemény állandó kiállítása

HELYE: Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény, Budapest

Az állandó kiállítások keretei között a látogatók betekintést nyerhetnek az öntészet történetébe és megismerkedhetnek a magyar öntödeipar alakjaival. A múzeum kiállítócsarnoka több állandó kiállításnak ad otthont, melyek szabadon bejárhatók az ipari műemlék jellegű, eredeti gyárépületben.
Helyszín: Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény, Budapest (1027 Budapest, Bem József utca 20.)

A Műszaki Tanulmánytár állandó kiállítása

HELYE: Műszaki Tanulmánytár, Budapest

Világszabadalmak, első példányok, erőgépek...
Helyszín: Műszaki Tanulmánytár, Budapest (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 10.)

A Műszaki Tanulmánytár Magyarország egyik legkülönösebb kiállítóhelye, mely annak ellenére tekinthető múzeumnak, hogy nem rendelkezik állandó kiállítóteremmel. Egyfajta hibrid kiállítótér ez, "látványraktár", hiszen csarnokaiban nem hagyományos értelemben vett tárlatokkal találkozhatnak a látogatók - 2006-os nyitásakor az intézmény gyakorlatilag belső raktárait tette elérhetővé, látogathatóvá a külvilág számára.

Kocsimúzeum a parádi Cifra-istállóban

HELYE: Parádi Kocsimúzeum, Parád

Hintó és kocsikiállítás csodás környezetben!
Helyszín: Parádi Kocsimúzeum, Parád (3244 Parád, Kossuth Lajos utca 217.)

A parádi Cifra-istálló pazar 19–20. századi hintók, fogatok, szánok, konflisok, fiákerek kiállítóhelye. A kiállítás keretei között betekintést nyerhetünk az egykor világhírű magyar kocsikészítés történetébe, és megszemlélhetjük az 1800-as évek legszebb fogatolt járműveit.

Kályhakiállítás a váci Tragor Ignác Múzeumban

HELYE: Váci Tragor Ignác Múzeum - a Pannónia Ház udvara, Vác

Csodás kályhakiállítás a Tragor Ignác Múzeum Pannónia Ház kiállítóhelyén.
Helyszín: Váci Tragor Ignác Múzeum - a Pannónia Ház udvara, Vác (2600 Vác, Köztársaság út 19.)

A tárlat magában foglalja a gyenesdiási „kályhadoktor,” Vaszkó Ernő korábbi magángyűjteményét, mely 2015 óta a Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény részét képezi.

A nagyméretű, díszes öntöttvas kályhákból álló kiállítás túlnyomó részt a történelmi Magyarország területén működő öntödék termékeit mutatja be. A tárgyak a Berczelly-gyűjteménnyel együtt még teljesebb képet adnak a 19. századi öntöttvas-művességről.

Az Elektrotechnikai Gyűjtemény állandó kiállítása

HELYE: Elektrotechnikai Gyűjtemény, Budapest

Az Elektrotechnikai Gyűjtemény állandó tárlatának keretén belül több részletben, tematikus osztásban mutatja be a magyarországi villamosenergia-ipar történetét kiemelkedő, világviszonylatban is jelentős gyártmányok tükrében.
Helyszín: Elektrotechnikai Gyűjtemény, Budapest (1075 Budapest, Kazinczy utca 21.)

A múzeum Kazinczy utcai épületében helyt kapó kilenc állandó kiállítás felvonultatja a villamosítás és az elektronika érdekességeit.

A Kohászati Múzeum állandó kiállítása Felsőhámorban

HELYE: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc

Kohászattörténet egy kétszáz éves műemlék épületben, a festői Szinva-völgyben
Helyszín: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc (3517 Miskolc-Felsőhámor, Palota utca 22.)

A múzeum felsőhámori állandó kiállítása a magyar és az egyetemes vaskohászat fejlődéstörténetét mutatja be az ókortól a 20. század végéig. A vaskohászat történeti fejlődése technológiai sorrendben (vasgyártás, acélgyártás, kovácsolás, hengerlés), négy kiállítóteremben tekinthető meg. A működő modellek, makettek, diorámák szemléletesen mutatják be az egyes korok vaskohászati technikáit és eljárásait.

A Kohászati Múzeum állandó kiállítása Újmassán

HELYE: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc

Mi az a "Fazola-kohó"? És a hámor? Vagy a farkaskalapács?
Helyszín: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc (3517 Miskolc-Felsőhámor, Palota utca 22.)

A Massa Múzeum állandó kiállításából mindez kiderül. A Kohászati Múzeum újmassai kiállítóhelye a Diósgyőr-hámori Vasmű százéves történetének főbb mozzanatait, eredeti dokumentumait, valamint az ott használt és készített korabeli szerszámokat és gyártmányokat mutatja be. Az eredeti vasgyártelep és a technológiai berendezések működő modellek és makettek segítségével ismerhetők meg.

A magyar alumíniumipar 100 éves története

HELYE: Alumíniumipari Múzeum, Székesfehérvár

A kiállítás célja, hogy közérthető módon mutassa be az ipartörténet azon szegmensét, mely 30 évvel ezelőtt meghatározó eleme, sőt motorja volt a magyar gazdaságnak.
Helyszín: Alumíniumipari Múzeum, Székesfehérvár (8000 Székesfehérvár, Zombori út 12.)

A kiállítás a teljes vertikumon keresztül kíséri a látogatót. A tárlat izgalmas tematika mentén enged betekintést a magyar alumíniumipar száz évre visszatekintő történetébe – a bauxitkutatást, bányászatot, timföldgyártást, alumíniumkohászatot, félkész – és készárugyártást, valamint a hazai alumínium előállításához nélkülözhetetlen tudományos kutató- és tervezőmunkát egyaránt ismerteti.

Űrhajózási kiállítás Gyulaházán

HELYE: Gyulaházi Űrhajózási Kiállítás, Gyulaháza

Űrhajózástörténeti kiállítás Farkas Bertalan szülőhelyén.
Helyszín: Gyulaházi Űrhajózási Kiállítás, Gyulaháza (4545 Gyulaháza, Petőfi út 45.)

A repüléstörténeti és űrhajózási kiállítás keretein belül megtekinthető többek között Farkas Bertalan szkafanderének másolata, valamint űrhajózással és repüléstörténettel kapcsolatos eszközök, fotók, feljegyzések és makettek. A Kozma Pál Általános Iskolában emelt emlékfal pedig korabeli újságcikkeket, fotókat vonultat fel, melyek Farkas Bertalan életét kísérik végig.

A Vegyészeti Múzeum állandó kiállítása

HELYE: Vegyészeti Múzeum, Várpalota

A Vegyészeti Múzeum várpalotai kiállítóhelye az alkímiától a modern vegyészetig foglalja össze a kémia történetét.
Helyszín: Vegyészeti Múzeum, Várpalota (8100 Várpalota, Hunyadi u. 1.)

E kiállításon mindent megtudhatunk a magyar kémia és vegyipar fejlődési periódusairól!

A Kémiai laboratóriumban bepillantást nyerhetünk a laboratóriumok világába, annak kellékeivel, a klasszikus és műszeres analízis speciális eszközeivel, valamint az analitikai kémia kiválóságaival is megismerkedhetünk. A Mérés-, és számítástechnika a vegyiparban kiállításrész a kémia és a vegyipar műszereiből, számítástechnikai eszközeiből mutat be egy válogatást, az Alkímia, alkimisták pedig alkímiai eszközökből szemezget, emellett hajdani kémiai technológiákat, a régi korok erőátviteli berendezéseinek makettjeit tárja a látogatók elé.

A múzeum áprilistól októberig látogatható, előre bejelentkező látogatókat egész évben fogadunk.

A Múzeumok Őszi Fesztiváljának keretei között: Hogyan készül?

HELYE: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc

Vasérctől a sínig – kohászati modellek. Állandó kiállításunk szeptember 21-től új tárlatvezetéssel egészül ki!
Helyszín: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc (3517 Miskolc-Felsőhámor, Palota utca 22.)

A barokk épületben működő múzeum rendezvénye során megismerhetjük a vas előállításának és feldolgozásának titkait. Az élményt diorámák és működő modellek teszik teljessé.

Városi Tömegközlekedési Múzeum

HELYE: Városi Tömegközlekedési Múzeum, Szentendre

A szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum kiállítása nosztalgiát ébreszt minden látogatóban, hiszen az itt felvonultatott járművek meghatározták az elmúlt negyven év budapesti utcaképét.
Helyszín: Városi Tömegközlekedési Múzeum, Szentendre (2000 Szentendre, Dózsa György út 3.)

A BKV Zrt. és jogelődjei már régóta foglalkoztak a gondolattal, hogy - Európa más városaihoz hasonlóan - a forgalomból korábban kivont járművek egy-egy típusát rekonstruálják és megőrizzék az utókor számára. A társaság szakembereinek régi vágya teljesült akkor, amikor a szentendrei egykori BHÉV (Budapesti Helyi Érdekű Vasutak Rt.) kocsiszínben létrejöhetett a főváros és Magyarország közösségi közlekedésének történetét bemutató gyűjtemény.

A Tömegközlekedési Múzeum kiállítása magában foglalja a Közlekedési Múzeum tíz eredeti járművét, valamint számos kisebb műtárgyat. Megtalálható itt a BHÉV Haraszti nevű ún. „szoknyás” gőzmozdonya, BHÉV PI típusú személykocsija, BHÉV 28-as pályaszámú gőzmozdonya, miskolci villamos motor- és pótkocsik, egy ZIU5 típusú trolibusz, vagy épp az az Ikarus 556-os autóbusz, melyet múzeumunk idén a Sziget Fesztiválon szerepeltetett standjának részeként.

Forrás: Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum hivatalos oldala


2020.01.01. - 2020.12.31.
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 13

Feris`s Kitchen & Bar

Feris`s Kitchen & Bar

Családunkban négy generációra visszatekintve mindkét ágon kiváló zenészek voltak, ezért hozzánk is nagyon közel áll a zene és ételeink készítésénél a legtöbb inspirációt ez adja. A családfőnk, Feri által kitalált ételek harmóniába helyezése egy szimfonikus zenekarhoz hasonlít, az alkotóelemek a zenészek (az ... Bővebben

Újdonság
Kiemelt partner

Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház

Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház

A kávézó hétfő kivételével, nyitvatartási időben, gazdag étel-ital kínálattal várja a múzeumba látogatókat a középkori kőemlékeket bemutató hangulatos térben. Bővebben

Kiemelt partner

Láng Bistro & Grill Étterem Budapest

Láng Bistro & Grill Étterem Budapest

Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Mialatt a hazai és nemzetközi gasztronómia ínycsiklandó fogásaiból válogat, a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Parlament, a Duna, a Halászbástya és a Budai Várnegyed parkjainak látványában. Modern bisztró a Budai Várnegyed szívében. Bővebben

Kiemelt partner

Kaland Café

Kaland Café

Megújult környezetével és kínálatával, 40 fő befogadóképességével és új szolgáltatásokkal invitál Kávékalandokra. A kellemes hangulatú kávézóban, a bővített frissen sült választékkal és menüajánlatokkal, kedvező árakon jól lakhat az egész család. Bővebben

Kiemelt partner

ARAZ Étterem

ARAZ Étterem

Egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várjuk vendégeinket az ARAZ Étteremben! Éttermünk Budapest bohémnegyedében olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, melyben a régi ... Bővebben

Hírlevél feliratkozás
Asztalfoglalás
Kiemelt partner

Rákóczi Grillház Étterem

Rákóczi Grillház Étterem

Szeretettel köszöntjük Önöket légkondicionált éttermünkben, ahol korlátlan ételfogyasztással állunk rendelkezésükre, mely szolgáltatásunkat 3 órás időtartamra vehetik igénybe a feltüntetett egységár megfizetése ellenében. Gazdag svédasztalos kínálatunkból önkiszolgáló módon, korlátlanul választhatnak. ... Bővebben

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Paris Budapest Bar

Paris Budapest Bar

Budapest szívében várja vendégeit a Paris Budapest Bar, exkluzív környezetben, remek koktélokkal. Paris Budapest Bar lenyűgöző és kifinomult környezetében, egy remek koktéllal a kezünkben, melyet a tehetséges és mindig szolgálatkész mixerek készítettek a számunkra, szinte a mennyben érezhetjük magunkat. ... Bővebben

Kiemelt partner

Paris Budapest Restaurant

Paris Budapest Restaurant

Nemzetközi, francia és magyar ínyencségekkel várja vendégeit a Paris Budapest Restaurant Budapest szívében. Hatalmas ablakai lehetővé teszik látogatói számára, hogy csodálatos kilátásuk nyíljon Budapest legszebb építményeire, mint a Lánchíd, vagy a Budai Vár. Az étterem egyedi látványkonyhájának köszönhetően ... Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partner

Mimama Konyhája Budapest

Mimama Konyhája Budapest

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt ... Bővebben

Kiemelt partner

Gellért Eszpresszó

Gellért Eszpresszó

Igazi kísértés a házi süteményeket,tortákat, a frissen főzött kávét és teát kedvelők számára! Válasszon torta különlegességeink közül, vagy kóstolja meg a méltán híres Gellért tekercset! Bővebben

Kiemelt partner

1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Múzeumok Őszi Fesztiválja Aquincumban 2020
Múzeumok Őszi Fesztiválja Aquincumban 2020
  • Budapest
  • III. kerület
2020.09.08. - 11.10.
Blaskovich Múzeum programok 2020
Blaskovich Múzeum programok 2020
  • Tápiószele
2020.01.01. - 12.31.

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
1027 Budapest ,
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események