Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállítóhelyeinek programjai 2020
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon ajándék fürdőbelépővel Gyopárosfürdőn!
Őszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon ajándék fürdőbelépővel Gyopárosfürdőn!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállítóhelyeinek programjai 2020

2020.01.01. - 12.31.

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum felújítás miatt jelenleg nem látogatható, de a múzeumhoz tartozó kiállítóhelyek továbbra is változatos programokkal várják az érdeklődőket.

Programok, események, állandó kiállítások 2019

Vendéglátás sínen és vízen 2018.11.20 – 2019.09.01.

HELYE: Kossuth Múzeumhajó, Budapest

A Közlekedési Múzeum kamarakiállítása az Utasellátó Vállalat alapításának 70. évfordulója alkalmából.
Az Utasellátó Nemzeti Vállalat alapítólevelét 1948. november 20-án fogadták el, és november 24-én a vállalat hivatalosan megkezdte működését. Az utasellátás története azonban ennél sokkal régebbi múltra nyúlik vissza, egyidős magával a modern értelemben vett tömegközlekedéssel. A klasszikus vasúti restik, vagyis „restaurációk” megjelenése szorosan követte a vasúthálózat kiépülését. A fedélzeti utasellátás a vasúti háló- és étkezőkocsik üzemeltetésével indult az Egyesült Államokban az 1850-es években, Európában pedig az 1870-es évek elején.

A magyar vasútvonalakon eleinte a belga Wagon-Lits társasággal kötött megállapodásoknak köszönhetően a cég háló- és étkező kocsijai voltak forgalomban az első világháború kitöréséig. 1916-tól egy rövid időre a német Mitropa vette át a szolgáltatást. A második világháború után a magyar állam a Wagon-Lits-től étkező- és hálókocsikat vett át. A kocsik üzemeltetését kezdetben a MÁV végezte, majd a feladatot az újonnan létrehozott Utasellátó Vállalat kapta meg.

A Közlekedési Múzeum kamarakiállítása a Kossuth Múzeumhajó fedélzetén a bejárati vitrinsorban mutatja be az utasellátás történetét, a helyszínből következően különös hangsúllyal a hajós szolgáltatásokra. Többek között olyan érdekességeket mutatunk be a látogatóknak, mint a híres humorista, Hofi Géza és az Utasellátó kapcsolata, Hofi ugyanis az érettségije után porcelánfestőként dolgozott a Kőbányai Porcelángyárban, ahol napi hat-hétszáz porcelánt festett, köztük az Utasellátó kobaltkék csíkkal ellátott porcelánjait.

Az Utasellátó szerepet játszott Magyarország óvatos nyitásában is a nyugat felé az 1960-as évek elejétől. A cég 1962-től a Budapest-Bécs között közlekedő nemzetközi szárnyashajó járaton szolgálta ki az utasokat. Az 1984-től már a Budapest-Passau útvonalon közlekedő nyugat-német Donauprinzessin (1983) luxus szállodahajón is a vállalat biztosította az ellátást. Nyaranta a Rákóczi (1964) és a Táncsics (1963) kirándulóhajók állandó bérlője volt az Utasellátó, amely a bécsi hajóállomás éttermét is működtethette.

A kiállítás november 20-i megnyitója alkalmából három vendéget hívtunk meg a Kossuth Múzeumhajóra, Figler Zoltánt, az Európa Rendezvényiroda Kft. kreatív igazgatóját, Imri Jánost, az Utasellátó Központ egykori vezetőjét és Nehéz György magángyűjtőt, a kiállítás ötletgazdáját, hogy a "hajós vendéglátás" múltjáról, jelenéről és jövőjéről meséljenek.

A Vasúttörténeti Park állandó kiállítása

HELYE: Vasúttörténeti Park, Budapest

Közép-Európa legnagyobb interaktív vasúti emlékparkja Budapesten.
Helyszín: Vasúttörténeti Park, Budapest (1014 Budapest, Tatai út 95.)

A Magyar Vasúttörténeti Park (más néven "Füsti Park") több mint 100 vasúti járműnek ad otthont. A gyűjtemény számos ritka mozdonyt is magába foglal. A 70.000 négyzetméter alapterületű park az 1870-es évektől napjainkig mutatja be a vasút fejlődését.

A járművek jelentős része napjainkban is üzemképes, alkalmanként a park rendezvényein működés közben is megtekinthetők, vezethetők. A járművek rendszeresen közlekednek bel- és külföldön egyaránt nosztalgiavonatként.

Interaktív programjaival a park élményt nyújt minden korosztálynak! 

Aeropark

HELYE: Aeropark, Budapest

Mindent a repülésről!
Helyszín: Aeropark, Budapest (1185 Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, 2B terminál)

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálja mellett elhelyezkedő Aeropark repülőgép múzeumban megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt 60 évének szinte teljes fejlődéstörténete. A Li–2 típusú repülőgépmodelltől kezdve (mely a világ valaha gyártott egyik legsikeresebb repülőgéptípusa) egészen az ezredfordulóig szolgálatban lévő Tu–154-esen át a manapság is aktív L–410-es típusig állítanak ki gépeket, melyek mellett számos repülőtéri kiszolgáló eszköz is helyet kap. A látogatás ideje alatt az érdeklődők ingyenesen igénybe vehető repülőszimulátorunk segítségével maguk is kipróbálhatják, milyen egy repülőgépet irányítani.

A szabadtéri kiállítás – több lépcsőben – a 90-es évek elején nyitotta meg kapuit, kezdetben a mai 2B terminál forgalmi előterének helyén. Folyamatosan kerültek a gyűjteménybe az utókor számára azok az ikonikus típusok, melyeket a MALÉV akkoriban vont ki a forgalomból.

2017. március 23-án kezdődött az Aeropark új helyszínének kialakítása, majd a múzeum költöztetése, így a létesítmény a korábbinál nagyobb és színvonalasabb kiállítóteret kapott. A szabadtéri múzeum a repülőtér területén eszközölt fejlesztések miatt költözött a ferihegyi felüljáró és a 4-es főút szomszédságába, így a magyar repüléstörténet jelentős repülőgéptípusai még látványosabb helyen kerülhettek kiállításra. A június végén újranyitott Aeroparkban megépült egy valósághű kifutópálya kicsinyített mása is, mely több mint 20 méter hosszú. A szabadtéri repülőmúzeumban kiállított gépek többségének tulajdonosa a Közlekedési Múzeum, a 11 légijármű mellett oldtimer repülőtéri autók is láthatók. Az új helyszínnek köszönhetően a látogatók azt is megtapasztalhatják, milyen az, ha fejük felett, kis magasságban repülnek át a 31L futópályát landolás céljából megközelítő járatok. Az Aeroparkból indulnak az egyre népszerűbb reptérlátogatások is.

A Földalatti Vasúti Múzeum állandó kiállítása

HELYE: Földalatti Vasúti Múzeum, Budapest

A Földalatti Vasúti Múzeum a kontinens első – 1896. május 2-án átadott – földalattijának állít méltó emléket.
Helyszín: Földalatti Vasúti Múzeum, Budapest (Budapest, Deák tér, aluljáró)

A múzeum létrehozásakor célként fogalmazódott meg, hogy a millenniumi földalatti vasút és a budapesti metró története hiteles környezetben kerüljön bemutatásra. A tárlat helyszínéül a millenniumi földalatti vasút egyik eredeti alagútszakasza szolgál, melyet 1955-ben a kelet-nyugati metró építésekor iktattak ki a forgalomból. Így a kiállított kocsik, makettek, iratok és fényképek mellett maguk a falak is egyedülálló történelmi atmoszférát teremtenek a főváros szívében.

A kiállítóhelyen megtekinthető 19-es pályaszámú faburkolatú motorkocsi, az 1-es pályaszámú fémburkolatú motorkocsi, a 81-es pályaszámú vezérlő pótkocsi, valamint a kiállított majdnem 150 kisebb műtárgy, modell és dokumentum mind a Közlekedési Múzeum műtárgyainak sorát gyarapítja.

A Ganz Öntödei Gyűjtemény állandó kiállítása

HELYE: Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény, Budapest

Az állandó kiállítások keretei között a látogatók betekintést nyerhetnek az öntészet történetébe és megismerkedhetnek a magyar öntödeipar alakjaival. A múzeum kiállítócsarnoka több állandó kiállításnak ad otthont, melyek szabadon bejárhatók az ipari műemlék jellegű, eredeti gyárépületben.
Helyszín: Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény, Budapest (1027 Budapest, Bem József utca 20.)

A Műszaki Tanulmánytár állandó kiállítása

HELYE: Műszaki Tanulmánytár, Budapest

Világszabadalmak, első példányok, erőgépek...
Helyszín: Műszaki Tanulmánytár, Budapest (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 10.)

A Műszaki Tanulmánytár Magyarország egyik legkülönösebb kiállítóhelye, mely annak ellenére tekinthető múzeumnak, hogy nem rendelkezik állandó kiállítóteremmel. Egyfajta hibrid kiállítótér ez, "látványraktár", hiszen csarnokaiban nem hagyományos értelemben vett tárlatokkal találkozhatnak a látogatók - 2006-os nyitásakor az intézmény gyakorlatilag belső raktárait tette elérhetővé, látogathatóvá a külvilág számára.

Kocsimúzeum a parádi Cifra-istállóban

HELYE: Parádi Kocsimúzeum, Parád

Hintó és kocsikiállítás csodás környezetben!
Helyszín: Parádi Kocsimúzeum, Parád (3244 Parád, Kossuth Lajos utca 217.)

A parádi Cifra-istálló pazar 19–20. századi hintók, fogatok, szánok, konflisok, fiákerek kiállítóhelye. A kiállítás keretei között betekintést nyerhetünk az egykor világhírű magyar kocsikészítés történetébe, és megszemlélhetjük az 1800-as évek legszebb fogatolt járműveit.

Kályhakiállítás a váci Tragor Ignác Múzeumban

HELYE: Váci Tragor Ignác Múzeum - a Pannónia Ház udvara, Vác

Csodás kályhakiállítás a Tragor Ignác Múzeum Pannónia Ház kiállítóhelyén.
Helyszín: Váci Tragor Ignác Múzeum - a Pannónia Ház udvara, Vác (2600 Vác, Köztársaság út 19.)

A tárlat magában foglalja a gyenesdiási „kályhadoktor,” Vaszkó Ernő korábbi magángyűjteményét, mely 2015 óta a Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény részét képezi.

A nagyméretű, díszes öntöttvas kályhákból álló kiállítás túlnyomó részt a történelmi Magyarország területén működő öntödék termékeit mutatja be. A tárgyak a Berczelly-gyűjteménnyel együtt még teljesebb képet adnak a 19. századi öntöttvas-művességről.

Az Elektrotechnikai Gyűjtemény állandó kiállítása

HELYE: Elektrotechnikai Gyűjtemény, Budapest

Az Elektrotechnikai Gyűjtemény állandó tárlatának keretén belül több részletben, tematikus osztásban mutatja be a magyarországi villamosenergia-ipar történetét kiemelkedő, világviszonylatban is jelentős gyártmányok tükrében.
Helyszín: Elektrotechnikai Gyűjtemény, Budapest (1075 Budapest, Kazinczy utca 21.)

A múzeum Kazinczy utcai épületében helyt kapó kilenc állandó kiállítás felvonultatja a villamosítás és az elektronika érdekességeit.

A Kohászati Múzeum állandó kiállítása Felsőhámorban

HELYE: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc

Kohászattörténet egy kétszáz éves műemlék épületben, a festői Szinva-völgyben
Helyszín: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc (3517 Miskolc-Felsőhámor, Palota utca 22.)

A múzeum felsőhámori állandó kiállítása a magyar és az egyetemes vaskohászat fejlődéstörténetét mutatja be az ókortól a 20. század végéig. A vaskohászat történeti fejlődése technológiai sorrendben (vasgyártás, acélgyártás, kovácsolás, hengerlés), négy kiállítóteremben tekinthető meg. A működő modellek, makettek, diorámák szemléletesen mutatják be az egyes korok vaskohászati technikáit és eljárásait.

A Kohászati Múzeum állandó kiállítása Újmassán

HELYE: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc

Mi az a "Fazola-kohó"? És a hámor? Vagy a farkaskalapács?
Helyszín: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc (3517 Miskolc-Felsőhámor, Palota utca 22.)

A Massa Múzeum állandó kiállításából mindez kiderül. A Kohászati Múzeum újmassai kiállítóhelye a Diósgyőr-hámori Vasmű százéves történetének főbb mozzanatait, eredeti dokumentumait, valamint az ott használt és készített korabeli szerszámokat és gyártmányokat mutatja be. Az eredeti vasgyártelep és a technológiai berendezések működő modellek és makettek segítségével ismerhetők meg.

A magyar alumíniumipar 100 éves története

HELYE: Alumíniumipari Múzeum, Székesfehérvár

A kiállítás célja, hogy közérthető módon mutassa be az ipartörténet azon szegmensét, mely 30 évvel ezelőtt meghatározó eleme, sőt motorja volt a magyar gazdaságnak.
Helyszín: Alumíniumipari Múzeum, Székesfehérvár (8000 Székesfehérvár, Zombori út 12.)

A kiállítás a teljes vertikumon keresztül kíséri a látogatót. A tárlat izgalmas tematika mentén enged betekintést a magyar alumíniumipar száz évre visszatekintő történetébe – a bauxitkutatást, bányászatot, timföldgyártást, alumíniumkohászatot, félkész – és készárugyártást, valamint a hazai alumínium előállításához nélkülözhetetlen tudományos kutató- és tervezőmunkát egyaránt ismerteti.

Űrhajózási kiállítás Gyulaházán

HELYE: Gyulaházi Űrhajózási Kiállítás, Gyulaháza

Űrhajózástörténeti kiállítás Farkas Bertalan szülőhelyén.
Helyszín: Gyulaházi Űrhajózási Kiállítás, Gyulaháza (4545 Gyulaháza, Petőfi út 45.)

A repüléstörténeti és űrhajózási kiállítás keretein belül megtekinthető többek között Farkas Bertalan szkafanderének másolata, valamint űrhajózással és repüléstörténettel kapcsolatos eszközök, fotók, feljegyzések és makettek. A Kozma Pál Általános Iskolában emelt emlékfal pedig korabeli újságcikkeket, fotókat vonultat fel, melyek Farkas Bertalan életét kísérik végig.

A Vegyészeti Múzeum állandó kiállítása

HELYE: Vegyészeti Múzeum, Várpalota

A Vegyészeti Múzeum várpalotai kiállítóhelye az alkímiától a modern vegyészetig foglalja össze a kémia történetét.
Helyszín: Vegyészeti Múzeum, Várpalota (8100 Várpalota, Hunyadi u. 1.)

E kiállításon mindent megtudhatunk a magyar kémia és vegyipar fejlődési periódusairól!

A Kémiai laboratóriumban bepillantást nyerhetünk a laboratóriumok világába, annak kellékeivel, a klasszikus és műszeres analízis speciális eszközeivel, valamint az analitikai kémia kiválóságaival is megismerkedhetünk. A Mérés-, és számítástechnika a vegyiparban kiállításrész a kémia és a vegyipar műszereiből, számítástechnikai eszközeiből mutat be egy válogatást, az Alkímia, alkimisták pedig alkímiai eszközökből szemezget, emellett hajdani kémiai technológiákat, a régi korok erőátviteli berendezéseinek makettjeit tárja a látogatók elé.

A múzeum áprilistól októberig látogatható, előre bejelentkező látogatókat egész évben fogadunk.

A Múzeumok Őszi Fesztiváljának keretei között: Hogyan készül?

HELYE: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc

Vasérctől a sínig – kohászati modellek. Állandó kiállításunk szeptember 21-től új tárlatvezetéssel egészül ki!
Helyszín: Kohászati Gyűjtemény, Miskolc (3517 Miskolc-Felsőhámor, Palota utca 22.)

A barokk épületben működő múzeum rendezvénye során megismerhetjük a vas előállításának és feldolgozásának titkait. Az élményt diorámák és működő modellek teszik teljessé.

Városi Tömegközlekedési Múzeum

HELYE: Városi Tömegközlekedési Múzeum, Szentendre

A szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum kiállítása nosztalgiát ébreszt minden látogatóban, hiszen az itt felvonultatott járművek meghatározták az elmúlt negyven év budapesti utcaképét.
Helyszín: Városi Tömegközlekedési Múzeum, Szentendre (2000 Szentendre, Dózsa György út 3.)

A BKV Zrt. és jogelődjei már régóta foglalkoztak a gondolattal, hogy - Európa más városaihoz hasonlóan - a forgalomból korábban kivont járművek egy-egy típusát rekonstruálják és megőrizzék az utókor számára. A társaság szakembereinek régi vágya teljesült akkor, amikor a szentendrei egykori BHÉV (Budapesti Helyi Érdekű Vasutak Rt.) kocsiszínben létrejöhetett a főváros és Magyarország közösségi közlekedésének történetét bemutató gyűjtemény.

A Tömegközlekedési Múzeum kiállítása magában foglalja a Közlekedési Múzeum tíz eredeti járművét, valamint számos kisebb műtárgyat. Megtalálható itt a BHÉV Haraszti nevű ún. „szoknyás” gőzmozdonya, BHÉV PI típusú személykocsija, BHÉV 28-as pályaszámú gőzmozdonya, miskolci villamos motor- és pótkocsik, egy ZIU5 típusú trolibusz, vagy épp az az Ikarus 556-os autóbusz, melyet múzeumunk idén a Sziget Fesztiválon szerepeltetett standjának részeként.

Forrás: Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum hivatalos oldala


2020.01.01. - 2020.12.31.
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 7

Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház

Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház

A kávézó hétfő kivételével, nyitvatartási időben, gazdag étel-ital kínálattal várja a múzeumba látogatókat a középkori kőemlékeket bemutató hangulatos térben. Bővebben

Kiemelt partner

Paris Budapest Bar

Paris Budapest Bar

Budapest szívében várja vendégeit a Paris Budapest Bar, exkluzív környezetben, remek koktélokkal. Paris Budapest Bar lenyűgöző és kifinomult környezetében, egy remek koktéllal a kezünkben, melyet a tehetséges és mindig szolgálatkész mixerek készítettek a számunkra, szinte a mennyben érezhetjük magunkat. ... Bővebben

Kiemelt partner

Paris Budapest Restaurant

Paris Budapest Restaurant

Nemzetközi, francia és magyar ínyencségekkel várja vendégeit a Paris Budapest Restaurant Budapest szívében. Hatalmas ablakai lehetővé teszik látogatói számára, hogy csodálatos kilátásuk nyíljon Budapest legszebb építményeire, mint a Lánchíd, vagy a Budai Vár. Az étterem egyedi látványkonyhájának köszönhetően ... Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partner

Mimama Konyhája Budapest

Mimama Konyhája Budapest

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt ... Bővebben

Kiemelt partner

Gellért Söröző & Brasserie

Gellért Söröző & Brasserie

Egy söröző, ami nem akar több lenni, de az, nagyon. Budapest legrégibb sörözője 2015-ben a legújabb trendeknek megfelelő belső terekkel nyitotta meg kapuit, ami eddigi történetének új fejezetét jelentette. A kortárs magyar konyha ételei korántsem szokványos alapanyagokból készülnek, és a kézműves sörök ... Bővebben

Kiemelt partner

Panoráma Étterem Budapest

Panoráma Étterem Budapest

A Gellért szálloda Panoráma Étterme egyaránt elismert és híres kiváló konyhájáról. Pincészetek nagyszerű borai, egyedülálló kilátás teszik egésszé a gasztronómiai élményt. Bővebben

Kiemelt partner

Instant-Fogas Komplexum

Instant-Fogas Komplexum

Az Instant-Fogas Komplexum Budapest legjobb helye! Elképzelhető, hogy van újabb, lehet, hogy van zajosabb, biztos, hogy van nehezebben megközelíthető, valószínű, hogy van drágább, sőt olcsóbb is, de a szó magától értetődő értelmében, nincs jobb. Két - erdővé varázsolt - bérházról van szó, ahol minden ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
1027 Budapest ,
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események