Múzeumok Éjszakája a Petőfi Irodalmi Múzeumban 2021
Tök jó fesztivál Budapesten!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Gyulai öszi szüneti wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai öszi szüneti wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Múzeumok Éjszakája a Petőfi Irodalmi Múzeumban 2021


Nálunk rézbőrű még az alkony... Egy év kényszerű szünet és kihagyás után szombaton ismét jön a Múzeumok éjszakája. Vége az online programoknak, ezen az estén UFF-line várjuk látogatóinkat a PIM kertjében és kiállításaiban, termeiben.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Múzeumok éjszakája a PIM-ben
Június 26-án // UFF-line

2021. június 26. 18.00 - 2021. június 27. 00.00

A “Rézbőrű volt az alkony” című kiállításunkhoz kapcsolódva játékos felszabadulásként elevenedik meg az indiánozás hagyománya a Károlyi-palota udvarán és a szomszédos Károlyi kertben. A kert mint zöld oázis a város zűrzavarában egy indián táborrá változik, ahol a természetközeliség, az autentikus létforma iránti vágy és a bezártság hosszú hónapjai utáni felszabadulás kap teret. Minden játszani vágyó érdeklődőt különleges alkotó kalandjátékkal, kézműves foglalkozásokkal és az indián kultúrát bemutató kultúr standuppal várunk. A tematikához kapcsolódóan filmvetítések is lesznek, Csendes Toll és Kóborló Farkas kalauzol körbe a kiállításon, Az utolsó indiánkönyv című antológiából pedig – zenével kísérve – kortárs szerzők olvassák fel írásukat.

Ezen kívül még más rendhagyó tárlatvezetésekkel is készülünk, megelevenítjük Székely Aladár fényképműhelyét, az Édes Anna regényvilágát, valamint megemlékezünk az idén 100 éves Pilinszky Jánosról és Mészöly Miklósról. A kíváncsi érdeklődők pedig bepillantást nyerhetnek egy irodalmi múzeum mindannapjainak kulisszatitkaiba is.

Program
Jegyek kaphatók online a Jegymesteren, valamint a PIM jegypénztárában.

A termekben zajló programokra és a tárlatvezetésekre regisztráció szükséges. Regisztrálni június 16-tól lehet az esemény címének és időpontjának megjelölésével.

PIM Udvar
18:00  I  Pilinszky100 #13. – Dragomán György & Pátkai Rozina & Dóczi Bence

A centenáriumi sorozat tizenharmadik, zenés irodalmi estje a Múzeumok Éjszakája keretében kerül megrendezésre. A szabadtéri színpadon a sorozat szerkesztője, Juhász Anna irodalmár Dragomán György íróval és Pátkai Rozina énekes-dalszerzővel beszélget Pilinszky Jánoshoz fűződő viszonyukról, számukra legfontosabb Pilinszky fogalmakról, idézetekről, és az esten több vers-feldolgozás is felhangzik Pátkai Rozina és Dóczi Bence előadásában. 

2021-ben ünnepeljük Pilinszky János költő születésének 100. és halálának 40. évfordulóját – a centenárium okot és lehetőséget teremt arra, hogy programokkal, közösségi és online együttlétekkel, videókkal kiemeljük a szerző sokrétű életművét.  A centenárium sorozat a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Petőfi Irodalmi Ügynökség támogatásával jön létre.  

19:30  I  Koncert Cseh Tamás dalaiból
Regős Mátyás és Vértesi Ferenc előadásában.

21:00  I  Rézbőrű még az alkony
Vannak még indián történeteink vagy már mindet megírták? Puskás Panni, Nagy Gabriella, Gyukics Gábor és Egressy Zoltán saját indián írásaikat olvassák fel Az utolsó indiánkönyv című antológiából, amely a „Rézbőrű volt az alkony” című kiállításunk kísérő kiadványa, 79 kortárs szerző közreműködésével.

Az est moderátora: Benedek Anna, zenei közreműködő: György Andrea.

18:00-22:00  I  Indiántábor

...semmit sem veszíthetek, csak a skalpom…

 • Minikiállítás // Síksági indián tárgyak, ruhák, fegyverek, eszközök bemutatása.
 • Kultúr standup a síksági indián kultúráról // Betekintést nyerhetünk a síksági indián kultúrába Horváth János humoros és egyben hiteles megfogalmazásában. Az előadásból reális képet kaphatunk az indián népek kultúrájáról, hagyományairól, autentikus világáról.
 • Indiános "fotósarok" // Fotózkodási lehetőség indián tárgyakkal és eszközökkel. (saját telefonnal/kamerával.)
 • Síksági indián tánctanulás // Észak-amerikai indián dalok
 • Minden ősi kultúra alapvető megnyilvánulási formája közé tartozik az ének és a tánc. Ennek egy apró szeletkéjét ismerhetjük meg a hagyományos síksági táncokon és autentikus dalokon keresztül.
 • Indián mesék // Síksági indián mesék a Prérifarkasembertől Iktómi-ig, a cselszövő pókig.

Indián kézműves foglalkozások

 • Fejdísz, fülbevaló és álomfogó készítés, indián hajfonás

Díszterem

20:00  I  A bilincs a szabadság legyen 
Felolvasószínházi előadás Mészöly Miklós és Polcz Alaine levelezéskötete alapján 

Egy talpig racionális, föld jegyében született, görcsösségig kemény és csontos lény vonzódott egy levegő jegyében született, betegségeitől törékeny lényhez. És viszont. Szerintem ez így rendjén való volt, még ha ennyire ellentétes alkatok viszonyát a külvilág általában nem is érti. (Részlet Nádas Péter esszéjéből) 

Szereplők: Balsai Móni és Trill Zsolt színművészek 

Rendező: Seres Tamás

Múzeumpedagógiai tér

18:00  I  World Wide Petőfi – A PIM TikTok-oldalának születése és ragyogása 
Czékmány Anna múzeumpedagógus előadása

Maximum 30 másodperc. Folyamatos változás. Trendek. Influenszerek. Korosztályos, kissé érthetetlen poénok. Megfejthetetlen algoritmus. De mégis mit keres egy múzeum ebben a világban, a Tiktokon? S ha már ilyen ismeretlen vidékeken kalandozik, mihez kezd ezen a szokatlan tájékon?
Közintézményi botladozások, 14 tréfás (és rövid) részben elmesélve. 

Lotz-terem

20:00  I  Az igazi Csinszka
Rockenbauer Zoltán művészettörténész és Zeke Zsuzsanna irodalomtörténész közös előadása

Mit ír a fiatal Boncza Berta Ady Endréről barátnőinek, milyennek látja a költőt első találkozásuk után? Milyen művészi ambíciói voltak, miként hatottak verseire, irodalmi érdeklődésére a kor irodalmának nagyjai? Milyen történeteket rejtenek Csinszka memoárfüzetei? A svájci leánynevelő intézettől kezdve, a csucsai kerten át, a Veres Pálné utcai lakást kiemelve mutatunk be ritkán látott fényképeket, kéziratokat, műalkotásokat és személyes tárgyakat, hogy elbeszéljék Ady Endre és Márffy Ödön múzsájának mindennapjait. Megtudhatjuk, miként formálták életét a leánynevelő intézetek szigorú szabályrendszerei, az Ady által „Jókai-regényhősnek” nevezett édesapja, a művészférjek, és a kor irodalmi és művészkörei.

22:00  I  A kulisszák mögött: restaurálás, hamisítás, eredetiség
Titkok a PIM restaurátorműhelyéből: Peller Tamás főrestaurátor előadása

Múzeumunk legnagyobb volumenű gyűjteményi egységei papíralapúak, írói kéziratok, dedikált könyvek, ősnyomtatványok. Mindez óriási kihívás elé állítja restaurátor kollégáinkat, hiszen ezek egyben a legsérülékenyebb műtárgyak is, melyeket speciális, kondicionált körülmények között lehet csak tárolni és restaurálásuk is nagyon bonyolult.  Mi történik Ady Endre levelével vagy Móricz Zsigmond regényével miután bekerül a múzeum gyűjteményébe? Hogyan őrzik meg a restaurátorok az utókor számára az irodalmi relikviákat, hogy az eredeti formájukból ne veszítsenek? Peller Tamás a PIM szakembere kulisszatitkokat árul el a látogatóknak.

Vörös-terem

Mozi
„Mozgó Árnyékok” 

A Cseh Tamás Archívum filmösszeállítása a bakonyi indián játék első 30 évéről – dokumentumokkal, fényképekkel, hangokkal, mozgóképekkel. 

(kb. 30 perc)

Síksági indián mesék 

Gauder Áron filmrendező animációs sorozatából a Kojot és a Szilka, illetve a Kojot és a Sápadtarcú című sziú indián meséket vetítjük.

A történeteket hét másik mesével együtt Cseh Tamás a magyar indiánjáték szülőatyja 2006-ban mondta lemezre. Gauder Áron ezt a felvételt használta az önálló alkotáshoz narrációként, filmjét 2015-ben mutatták be. A történeteknek a két tréfamester egyike, Kojot vagy Iktomi a főszereplője, rajtuk keresztül azonban betekintést nyerünk a hajdan élt bölényvadászok hiedelemvilágába, teremtésmítoszaiba, és megismerjük egyenes, becsületes gondolkodásmódjukat. A filmeket számos rangos filmfesztivál díjazta.

(kb. 18 perc)

A filmeket folyamatosan, az éjszaka alatt többször levetítjük.

Rendhagyó tárlatvezetések kiállításainkban

18:00  I  Kosztolányi / Édes Anna-kiállítás
Parádi Andrea kurátor vendége Dr. Hevesi Krisztina pszichológus

„Termete: közép. Arca: kerek. Szeme: kék. Szemöldöke: szőke. Orra: rendes. Szája: rendes. Haja: szőke. Fogai: épek. Szakálla: nincs.” – áll Édes Anna cselédkönyvében. Hogyan válhat egy cseléd a befogadó család “eszközévé”? Mi történt a vidékről Budapestre kerülő cselédlányokkal? Hogyan használja ki a Vizy család Édes Annát? És végül hogyan válik a csendes, dolgos cseléd gyilkossá?  

18:00  I  Székely Aladár-kiállítás
E. Csorba Csilla kurátor vendége Bánkuti András fotóriporter

Az Új vizeken...című kiállításban szubjektív tárlatvezetést tart, a portré és riportfotózás múltbéli és jelenlegi helyzetét érintő kérdéseinkre válaszol Bánkuti András Balogh Rudolf és Táncsics Mihály-díjas fotóriporter, a Digitális Fotó Magazin főszerkesztője.

Mi a jó munkamódszer egy hiteles portré elkészítése során, voltak-e reménytelen és örömteli pillanatai portréalanyaival kapcsolatban, sikerült-e barátságot kötnie az általa lefényképezettekkel?  A hazai és a nemzetközi fotó történetéből ki a példaképe, kinek a nyomán indult el pályája során?

19:00  I  „Rézbőrű volt az alkony” című kiállítás
Dr. Juhász Árpád geológus, indián nevén Kóborló Farkas, az MTA tagja és Wirth Imre kurátor tart rendhagyó tárlatvezetést a „Rézbőrű volt az alkony” című kiállításban. 

Milyen volt az ötvenes években indiánozni? Hogyan lettek a cserkészekből soshonok, dakoták? Miért vitte el az ÁVÓ Kószáló Éji Sast? A tárlatvezetésen visszatér Kóborló Farkas, akiről kiderül, hogy a szívében mindig indián is maradt.

19:00  I  Petőfi-kiállítás
Czékmány Anna múzeumpedagógus vendége Vass Norbert író, szerkesztő

Ha már mi is „kizökkentünk” ebben a shakespeare-i sűrűségű másfél évben, rántsunk magunkkal Petőfit is! Pontosabban, fedezzük fel, hogy a „kizökkenés”, ki- és beszólás, a megkérdőjelezés és kisajátítás mekkora karaktere, művésze volt ő, aki „szokatlanságaival” új nyelvet, költői szerepet, irodalmi és persze kicsit történelmi helyzetet teremtett.

Petőfi normaszegései mentén a punk / underground kultúráról hallhatunk.

21:00  I  Székely Aladár-kiállítás
E Csorba Csilla kurátor vendége Péntek Orsolya író

Az irodalom és a fényképészet párbeszédéről, a szöveg és kép interakciójáról az elmúlt évek diskurzusaiban sok szó esik. Az írók és a fényképezés kapcsolatának egy közvetlen módjára utal az Új vizeken…című Székely Aladár fotókiállítás, de a fotográfia története, a fényképész személye, a műtermi fényképezés aktusa számos szépirodalmi mű témáját nyújtja Karinthy Frigyestől Bodor Ádámig,  Závada Páltól Vida Gáborig. A két műfaj közötti szoros összetartozást Nádas Péter és Bartis Attila irodalmi fényképkönyvei, albumai bizonyítják.  

Vendégünk, Péntek Orsolya író, képzőművész, aki avatottan jár-kel a képek és szövegek között, elmélyülten foglalkozik fotótörténettel, ír, fest, néha fényképez, s legutóbbi regénye, a Hóesés Rómában főszereplője, Júlia maga is fényképész. Véleményét kérdezzük: ülne-e Székely Aladár masinája elé, létezik-e olyan fényképész, akivel portrét készíttetne, mi számára egy portréban az „igaz, kérlelhetetlen és művészi”, a fényképezés mely területei állnak közel hozzá, milyen gyökerekből származnak a fotózással kapcsolatos inspirációi? 

Közreműködik: Fátyol Kamilla színésznő

21:00  I  Kosztolányi / Édes Anna-kiállítás
Parádi Andrea kurátor vendége Töröcsik Franciska színművész

Töröcsik Franciska maga is alakította Édes Annát és szakdolgozatát is ebből a szerepéből írta meg. Mit jelent számára ez a szerep? Hogyan olvasta Kosztolányi regényét? Szubjektív tárlatvezetésében a saját Édes Annáját mutatja be a látogatóknak.   

22:00  I „Rézbőrű volt az alkony” című kiállítás
Jász Attila költő, szerkesztő, indián nevén Csendes Toll és Wirth Imre kurátor tart rendhagyó tárlatvezetést a „Rézbőrű volt az alkony” című kiállításban.  

Lehet-e egy törzsnek folyóirata? Lehetett-e Xántus János Old Shatterhand? Ki volt Szürke Bagoly? Csendes Tollal irodalmi nyomolvasás, legendák és bakonyi indiánok nyomában.

22:00  I  Petőfi-kiállítás
Czékmány Anna

Ha már mi is „kizökkentünk” ebben a shakespeare-i sűrűségű másfél évben, rántsunk magunkkal Petőfit is! Pontosabban, fedezzük fel, hogy a „kizökkenés”, ki- és beszólás, a megkérdőjelezés és kisajátítás mekkora karaktere, művésze volt ő, aki „szokatlanságaival” új nyelvet, költői szerepet, irodalmi és persze kicsit történelmi helyzetet teremtett.

Milyen családból származott? Kik voltak a szülei? Hogyan „vette be” és formálta saját képére az irodalmi közéletet? És még megannyi kérdés, melyre választ kaphatunk ezen az estén!

Károlyi-kert 

21:00, 21:30, 22:00, 22:30, 23:00 és 23:30  I  Álomfogó – Irodalmi kalandjáték

Az éjszakai Károlyi-kertben barangolva egy indián álomfogó megalkotására készülünk és egy irodalmi “álomkiállítást” járunk körül: a 20 perces séta során Arany János, Jékely Zoltán, Nemes Nagy Ágnes és Cseh Tamás műveivel különleges atmoszférájú mini-előadásokban találkozhatnak. 

A résztvevők 4 helyszínt járnak majd be a séta során. A helyszíneken álmokat leíró irodalmi szövegek elevenednek meg rövid tánc-, színi- illetve zenei előadás formájában. A résztvevők minden helyszínen találnak vagy kapnak valamilyen alapanyagot, és ezekből a séta végén összeállíthatják saját álomfogójukat.

A félóránként induló csoportokba max. 15 fő jelentkezését várjuk. 

Figyelem! A múzeum rendezvényeit és kiállításait a vonatkozó kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják.

 

Találatok száma: 38

Aria Hotel Budapest*****

Aria Hotel Budapest*****

Aria Hotel Budapest a Library Hotel Collection tagja. A zenei tematikájú luxus butikhotel különböző zenei irányzatokat képviselve négy szárnyra különül – klasszikus, opera, jazz és kortárs –, melynek mindegyike más-más stílusjegyeket visel, mégis egy egészet alkot. A hotel ékessége az egész évben nyitva ... Bővebben


Bohém Art Hotel Budapest

Bohém Art Hotel Budapest

A Bohém Art Hotel Budapest legújabb, különleges szállodája. Kiváló fekvése mellett – a történelmi belvárosban, 50 méterre a Váci utcától és a Dunaparttól – nemcsak egyesíti a legkeresettebb városi szállodák (design és hip hotelek) stílusjegyeit, de jól megkülönböztethető, egyedi tulajdonsággal is ... Bővebben


Budapest Marriott Hotel

Budapest Marriott Hotel

A Budapest Marriott Hotel a főváros szívében, a híres Duna korzón helyezkedik el. Egyedülálló módon a városban - az ötcsillagos luxusszálloda valamennyi szobája a Dunára és a Budai Várra néző kilátást kínál. Bővebben


City Hotel Mátyás Budapest

City Hotel Mátyás Budapest

A City Hotel Ring szálloda Budapest pesti oldalán helyezkedik el, a Szent István körúton. 3 csillagos szálloda, a Nyugati pályaudvar és a Westend City Center közelségében 39 szobával várja vendégeit, melyekben Ingyenes WIFI-t nyújtunk vendégeinknek. A kényelmesen berendezett szobák kilátással az ... Bővebben


City Hotel Pilvax Budapest

City Hotel Pilvax Budapest

A City Hotel Pilvax a belváros szívében, a Váci utca legelőkelőbb üzleteitől és éttermeitől csak néhány perc séta távolságban helyezkedik el. 32 jól felszerelt és ízlésesen berendezett szoba kilátással az utcára vagy a szálloda belső udvarára, egyedi légkondicionálás, telefon, TV műholdas ... Bővebben


Cosmo City Hotel*** Budapest

Cosmo City Hotel*** Budapest

A divatos és ízléses berendezésű hotel Budapest szívében, a Váci utcában, a főváros számos látványosságának közvetlen közelében található. A 36 saját fürdőszobás, kiválóan felszerelt, hangulatos szoba közül választhat igényeinek megfelelően. A szobáinkban klíma, hajszárító, ingyenes WiFi hozzáférés, ... Bővebben


Danubius Hotel Astoria City Center****

Danubius Hotel Astoria City Center****

Tradíció és stílus a főváros szívében 1914 óta. A patinás Danubius Hotel Astoria az évek során megőrizte eredetiségét, különleges hangulatát. Csodálja meg Budapest egyik legszebb patinás épületét, mely a kényelem és az elegancia maximális kombinációját nyújtja. Térjen be a Mirror Kávéház és Étterembe, amely ... Bővebben


Danubius Hotel Erzsébet City Center *** Budapest

Danubius Hotel Erzsébet City Center *** Budapest

Modern szálloda hangulatos légkörrel a nyüzsgő főváros szívében, a belváros új sétáló utcájában, Pest üzleti, kereskedelmi és kulturális negyedében, közel kitűnő éttermekhez és kávézókhoz. 123 klimatizált szoba, WIFI minden szobában, zuhanyzó, hajszárító, telefon, minibár, TV. Összenyitható, dohányzó és ... Bővebben


Elizabeth Apartman Hostel Budapest

Elizabeth Apartman Hostel Budapest

Az Elizabeth Apartman Hostel a város szívében helyezkedik el, az Astoria és a Ferenciek tere közt, a belvároshozban. Várunk diákokat, csoportokat, akik szívesen maradnának itt nálunk pár napra, vagy hosszabb időre. Hostelünk igazán kecsegtető, olcsó árakat biztosít hátizsákos vendégeknek és ... Bővebben


Estilo Fashion Hotel **** Budapest

Estilo Fashion Hotel **** Budapest

Az Estilo Fashion Hotel a Mellow Mood szállodalánc tagja, a Váci utcában, a belváros központjának élettel teli bevásárló utcájában található, a Nagyvásárcsarnok, Budapest jellegzetes építészeti remekműve szomszédságában. A szálloda közvetlen közelében, mindössze pár perces sétával könnyedén elérhetőek ... Bővebben


1 2 3 4   


Találatok száma: 118

Anna Café Budapest

Anna Café Budapest

Kávékülönlegességek széles választékával várja vendégeit az Anna Café a Váci utca forgatagában. Igazi otthon a kávészeretők számára, legyen szó munkáról, randevúról, baráti vagy családi beszélgetésről. Bővebben


Bambuszliget Japán Étterem és Sushi Bár Budapest

Bambuszliget Japán Étterem és Sushi Bár Budapest

Éttermünk a japán hagyományoknak és stílusnak megfelelően lett berendezve, kialakítva. Harmonikus környezet, tiszta letisztult formák, kellemes nyugtató színek jellemzik a belső tereket. Magyarországon egyedülállóan éttermünkben kóstolhatja meg házilag készített, kézzel gyúrt japán tésztakülönlegességeinket. ... Bővebben


Bangkok Thai Étterem Budapest

Bangkok Thai Étterem Budapest

Gazdag ebéd menü kínálatunkból szabadon választhatja ki az előételek és főételek közül az Ön által kívánt ételt déltől egészen délután három óráig. Újításunk, hogy a két főre készült gazdag és ízletes menüsorunkban, mind a vegetáriánusok mind pedig a tengeri ételek szerelmesei is megtalálhatják ... Bővebben


Barsteak Cocktail Bar

Barsteak Cocktail Bar

A kihagyhatatlan klasszikus, század eleji koktélok mellett pár teljesen új, csakis magyar alapanyagokra épülő `hungarikummal” és a barmanager - Tarjányi Zsolt - által kreált, saját signature italaival várja vendégeit a BarSteak. Bővebben


Big Ben Teaház

Big Ben Teaház

A Big Ben Teaház 2000 óta várja vendégeit a belváros szívében, több mint 130 fajta teával és több mint 20 fajta natúr és ízesített kávéval. Bővebben


Boom & Brass Étterem

Boom & Brass Étterem

Késői reggeli, korai ebéd vagy egy jó kávé elegáns környezetben, a város szívében. Esténként koncertek, élőzene. Bővebben


Borssó Bistro

Borssó Bistro

A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a ... Bővebben


Budapest Bisztro

Budapest Bisztro

Több mint 120 főt befogadó éttermünk, a Parlament közvetlen szomszédságában található a festői szépségű Vécsey utcában. Legyen szó, családi eseményről, baráti összejövetelekről, modern köntösbe bujtatott, autentikus Csárda hangulatát mégis megőrző éttermünk tökéletes választás. Utcafrontunkon található ... Bővebben


Busó Bistro

Busó Bistro

A Busó Bistro megújult külsővel és belsővel, új különteremmel, remek étlappal, tradicionális magyar ételekkel várja vendégeit. Családi rendezvényeket, céges bulikat és kisebb lakodalmakat is vállalunk. Bővebben


Café Astoria Restaurant Budapest

Café Astoria Restaurant Budapest

A Café Astoria megújult külcsínnel várja az idelátogatókat. Éttermünkben a több évtizedes tradíciót megtartva, a múlt gyökereit ápolva, hozzuk el a jelen kifinomult ízlését, amely hűen tükrözi az Astoria stílusát és fűszerezi meg az ott töltött minden percet. Újra élesztjük a klasszikus értelemben ... Bővebben


1 2 3 4 ... 12   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Petőfi Irodalmi Múzeum programok 2021 / 2022
Petőfi Irodalmi Múzeum programok 2021 / 2022
 • Budapest
 • V. kerület
2021.09.27. - 10.03.

Közeli ajánlatok

Magyar Nemzeti Múzeum programok 2021 Budapest
Magyar Nemzeti Múzeum programok 2021 Budapest
 • Budapest
 • VIII. kerület
2021. szeptember 28. 13:00
Múzeumi séták a Magyar Nemzeti Múzeumban, feltárulnak a Múzeumkert titkai
Múzeumi séták a Magyar Nemzeti Múzeumban, feltárulnak a Múzeumkert titkai
 • Budapest
 • VIII. kerület
2021. szeptember 29. 17:00
Magyar Nemzeti Múzeum koncertek 2021
Magyar Nemzeti Múzeum koncertek 2021
 • Budapest
 • VIII. kerület
2021. október 2. 10:00

Hasonló ajánlatok

Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely programok 2021
Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely programok 2021
 • Kecskemét
2021. szeptember 22 - 29.

Figyelmébe ajánljuk!

Petőfi Irodalmi Múzeum Budapest
Petőfi Irodalmi Múzeum Budapest
 • Budapest
 • V. kerület

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Múzeum
Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
1053 Budapest V. kerület, Károlyi Mihály utca 16.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események