Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
OMÉK Budapest 2017. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

OMÉK Budapest 2017. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár

2017. szeptember 20 - 24. 1101 Budapest X. kerület, Albertirsai út 10.

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. Az OMÉK 2017-ben 78. alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, 2017. szeptember 20–24. között.

További információk


Még több a településen (Budapest X. kerület):

Programok

2017-ben újabb elemekkel bővül a nagyközönségnek szóló programok köre. A nagyszínpadon a korábbi évekhez hasonlóan szórakoztató előadások, koncertek kapnak majd helyet, ezen kívül újdonság lesz a civil tér és a gyermeksziget kialakítása.

A civil téren a célközönséget megszólító, agráriumhoz kiegészítő tevékenységükben kapcsolódó intézményeknek, egyesületeknek, alapítványok mutatkozhatnak be interaktív programokkal, kiállítási lehetőséggel.

A gyermekszigeten játékok, gyermek animációs programok és pihenősarok várja a gyerekeket, családokat.

Ezeken kívül még számos érdekes programmal készülünk. Munkaruha bemutató, divatbemutatók, Kárpát-medencei menyecskeválogató, agrárolimpia, főzőverseny, lovaskocsi és mezőgazdasági gép történeti bemutató, kutyakiállítás, drónverseny és még sok-sok színes, interaktív lehetőség az idő szórakoztató vagy éppen hasznos eltöltésére.

Szakmai nap

A 78. OMÉK - a korábbi évekhez hasonlóan - megtartja sokszínűségét, de minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyez a szakmaiságra, éppen ezért a vásár történetében lesz először nulladik, azaz szakmai nap, mely az ACExpo - Agrobusiness of Central Europe Expo nevet viseli.

A szakmai napon megrendezett „hosted buyer” program kiemelt célja, hogy a legnagyobb magyarországi exportpiacok agrárszakmai döntéshozóit, beszerzőit lássa vendégül, így az OMÉK bekerül a nemzetközi vásárnaptárba és a nemzetközi kiállítások közé.

Üzletember találkozók is helyet kapnak a nulladik nap programjában és a szakmai konferenciák is elindulnak már ezen a napon, így a korábbinál is több lehetőség lesz szakmai rendezvények lebonyolítására (6 napon keresztül 10 konferencia helyszínt üzemeltetünk). 2017-ben kiemelt szakmai témaként kezeljük a fenntarthatóságot és a modern technológiai újdonságokat és innovációkat a mezőgazdaságban.

Forrás: a rendezvény weboldala

 

 

Még több a településen (Budapest X. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer