Őrségi Kerékpáros és Futófesztivál 2020
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Őrségi Kerékpáros és Futófesztivál 2020


2020. augusztus 8-9. között rendezzük meg a kerékpáros -és futófesztivált. Rengeteget készülünk rá, építkezünk a tavalyi rendezvényből (is), és hozzáteszünk még nagyon sokat, hogy egy igazán családias hangulatú, felejthetetlen rendezvényt hozzunk össze Nektek. Kíváncsi vagy rá, hogy milyen lehet közel 100 km-t tekerni több mint 1500 m, igen! 1500 m szintkülönbséggel? Bizony! Ez már egy igazi kerékpáros maraton, magyar és szlovén tájakon. Normál futók is jelentkezhetnek!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

2020. augusztus 9-én, vasárnap,10:40-kor rajtoló,  35 km-es, vezetett kerékpártúra útvonaláról 

 Nevezz bátran, akár gyerekekkel is, mert nem verseny! Sőt, tapasztalt túravezetők kalauzolják, segítik, kísérik a túrán a résztvevőket. Olyanok, akik már sokszor bizonyították, hogy a bringázás az életük!  Kiváló helyismerettel rendelkeznek, így biztosan remek társaságban gyűjthetitek az élményeket.  Mindemellett garantálják a biztonságotokat, hiszen nekünk ez a legfontosabb!

 Csodaszép táj, autentikus útvonal! Viszont biztosan lesz jó, kevésbé jó aszfaltos és kavicsos, erdészeti út is: kb. 7 km kavicsos, a többi aszfaltozott út. De mindezeket félretéve - ahogyan a képek is tanúsítják -, belekóstolhattok az igazi őrségi tájba és életérzésbe.

 Igen, lesznek kisebb-nagyobb emelkedők és lejtők, itt a sík szó kevéssé ismert. Összességében nem lesznek teljesíthetetlen szakaszok, és biztos, hogy megvárjuk egymást, figyelünk egymásra, hogy mindenki a saját tempójában teljesíthesse távot.

Fenyő-, tölgy-, és vegyes erdők szegélyezik utatokat, az erdőket gyönyörű kaszálók, rétek tarkítják, illetve gyönyörködhettek az Őrség épített örökségében, melyek a régmúltat idézik. A teljesség igénye nélkül soroljuk fel számotokra a látnivalókat: Őrimagyarósdi Földvár, Vadása-tó, Alpaka Farm, Szoknyás harangláb és kovácsműhely az 1750-es évekből, Nagyrákosi Tájház... Lesz látnivaló bőven!

 Ahogy már olvashattátok a korábbi leírásokban is, ezen az útvonalon nincs szintidő, nem lesz időmérés, de kaptok rajtszámot és befutóérmet, valamint két helyszínen is frissítőpont áll a rendelkezésetekre. Az első frissítő kb. 17,4 km-nél, a második kb. 24,5 km-nél vár Rátok. Ezeken a helyszíneken friss csapvízzel, ivóvízzel tudjátok a kulacsotokat megtölteni, illetve banánt, sós és édes ropogtatnivalót tudtok fogyasztani. A táv teljesítését követően pedig a választásotoknak megfelelő egytálétellel várunk Benneteket a Rendezvényközpontban.
Ha kérdésed lenne, keress minket bizalommal, és várunk sok szeretettel!

 Kövessetek minket, mert hamarosan érkezik a 66 km-es félmaratoni kerékpáros táv és a "király kategória", a 93 km-es maratoni táv bemutatkozója is, ez utóbbi 35 km-en keresztül a szomszédos Szlovénia emelkedőin, és lankáin, vagyis "hegyein és völgyein" keresztül halad

 Akik már jártak nálunk 2019-ben, nekik mondjuk el előljáróban, hogy a két útvonal a 2019. évihez képest változatlan

Fontos! A útvonal jelöléseit, kitáblázását, illetve az útvonal mentén a segítők számát jelentősen megnöveljük a biztonságotok és a könnyebb tájékozódás érdekében.

 Szlovéniában a szlovén Mentőszolgálat mentője fog Benneteket kísérni, Magyarországon pedig nemcsak a Rendezvényközpontban állomásozik majd a mentőautó, hanem az útvonalon is képzett szakemberek állnak készenlétben. Persze erre nem lesz szükség

 Szeretnénk kiemelni, hogy A KERÉKPÁROS VÉDŐSISAK HASZNÁLATA MINDEN TÁVON KÖTELEZŐ!!! Ennek hiányában egyik útvonalon sem engedélyezett az indulás.
 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Zalakarosi futás programok 2020
Zalakarosi futás programok 2020
  • Zalakaros
2020. október 24.
Vadlán Ultra Terep futóverseny 2020 Cserszegtomaj
Vadlán Ultra Terep futóverseny 2020 Cserszegtomaj
  • Cserszegtomaj
2020. október 3.

Érdemes felkeresni!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Őriszentpéteri programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás