Budapest koncert a Balatonnál az Akali Bor és Zene Fesztiválon!
Budapest koncert a Balatonnál az Akali Bor és Zene Fesztiválon!
ELŐSZÖR A BALATONNÁL LAJKÓ FÉLIX!
ELŐSZÖR A BALATONNÁL LAJKÓ FÉLIX!

Révfülöpi programok 2018

2018. augusztus 15. 8253 Révfülöp, Több helyszínen

Változatos révfülöpi programok, események, rendezvények. Reméljük, élményekkel gazdagon távozik a mi csodálatos balatoni üdülőhelyünkről, Révfülöpről, ahová Önt és vendégeit mindig szeretettel visszavárjuk!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 8253 Révfülöp , Több helyszínen

Révfülöpi rendezvények 2018

Augusztus 1  szerda  Jézus lábnyomát követve, Koncert a The New Divide együttessel

Augusztus 2-4   csütörtök- szombat  XI. Révfülöp Blues

A révfülöpi önkormányzat az idén már tizenegyedik alkalommal rendezi meg és finanszírozza a térség egyetlen nagy hagyományú blues fesztiválját. Az ingyenesen látogatható koncerteken több visszatérő együttes mellett itt még újnak számító fellépőkkel is találkozhatunk a Fülöp-kertben az idén felújított rendezvényközpontban.

A tervezett program

Augusztus 2., csütörtök

19.30 AkiMer
A zenekart a Zappa-Syrius emlékzenekarból is ismert Vasicsek Öcsi János alapította, aki érces hangjával és szuggesztív előadásmódjával már több, mint két évtizede meghatározó alakja a hazai blues-rock életnek. A zenekar dalainak meghatározó stílusa a rock, de koncertjüket stílusparádé teszi változatossá és teljessé a lírától a funky-n át a kőkemény rock&roll-ig.

21.00 Takáts Tamás Blues Band
Magyarország egyik legnépszerűbb blues zenét játszó együttese. A Blues Band tevékenységére mindig jellemző volt, hogy kisebb klubokban, szabadtéri rendezvényeken, és sok ezer főt befogadó, nagyszínpados produkciók során egyaránt megállta a helyét, “megtalálta a hangot”. A zenészek szakmai tudásuk mellett igazolták ezzel azon meggyőződésük igazságát is, hogy a valódi hangszereken, valódi zenészek által előadott zenére, a saját hangján éneklő valódi énekesre mindig van igény.

Augusztus 3., péntek

19.30 Garda – Benkő Band
Az együttes 2017-ben a Garda-Benkő-duóból alakult. A duó nagyon intim és szabad zenéléséhez olyan társak kellettek, akik a szakmai felkészültségük mellett megőrizték játékos, spontán reagálásokban gazdag előadásmódjukat. Energiában és ötletekben gazdag színpadi jelenlétük felerősíti a duóra korábban is jellemző robbanékony hatást.

21.00 Jambalaya
Hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara nevét New Orleans nemzeti ételétől kölcsönözte, mert az ottani hagyományos zenéből táplálkozik, arra az autentikus hangzásra törekszik. 2005-ös alakulásuk óta négy önálló lemezt jelenttettek meg, külföldi turnék keretein belül bejárták Európát, munkájukat Gundel Művészeti Díjjal jutalmazták. Műsoruk egy igazi amerikai ihletésű show.

Augusztus 4., szombat

19.30 Meeting Point Band
Tóth János Rudolf blueslegenda. Az általa összehozott zenekar műsorában a ’60-as
’70-es évek blues-rock világát meghatározó előadók, zenekarok dalaiból válogat.

21.00 Stoned – 100 % Rolling Stones
Magyarország egyetlen Rolling Stones tribute zenekara immár 15 éve tiszteleg a Világ Legnagyobb Rock’n’Roll Zenekara, a Rolling Stones előtt.  A Stoned célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű visszaadása, mind zeneileg, mind színpadi megjelenésben. A Stoned repertoárján a nagy slágerek mellett ritkaságok is szerepelnek. A zenekar tagjai nemcsak elkötelezett Rolling Stones fanatikusok, hanem a hazai blues és rock színtér ismert alakjai is.


Augusztus 11.   szombat  Kiállításmegnyitó IV.
 
Augusztus 17-én pénteken 20.00-kor Old Boys Retro Buli a Szabadtéri színpadon
 
Augusztus 18.  szombat  Élőzenés nyár esti party
 
Augusztus 20.   hétfő  Szent István napi megemlékezés

Forrás: Tourinform Iroda

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Révfülöpi programok 2018
© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket