Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Szent György-napi Sárkányeregetés Mezőmegyer 2017
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Szent György-napi Sárkányeregetés Mezőmegyer 2017

2017-ben tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a mezőmegyeri sárkányozás. Várunk szeretettel mindenkit! Új időpont: május 5-6-7. Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre Mezőmegyeren, kézműves játszóház keretében a Szent György-napi sárkánykészítés és eregetés. A múlt évihez hasonlatosan nem egy napra kell tervezzen a sátras látogató, hanem már péntektől érkezhet, de a programok szombat-vasárnap lesznek. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Mezőmegyeri ősgyepen. A sárkánykészítés rendezvénysátorban lesz!

További információk


Még több a településen (Békéscsaba):

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

FONTOS!

Kedves Barátaim! Felvetődött bennünk, Szervezőkben, hogy a szokatlanul hideg és esős időjárás miatt, két héttel elhalasztanánk a rendezvény időpontját!

Most már biztos az időpont-halasztás! Átrakjuk a rendezvény időpontját Május 5-6-7-re! Ha ilyen eső után ráhajtunk a frissn gyalult földútra akkor hatalmas sárdgasztás lenne belőle! Elnézést kérünk azoktól, akik esetleg ehhez a rendezvényhez igazították munkahelyi szabadságukat!

A hétvégén a hangsúly a szombati napra esik, ekkor az ősgyepen papírsárkány készítés, a hagyományőrző Kőrösök Vidéke Vitézi bandérium előadása, Tűz-kör kulturális egyesület bemutatója, íjászbemutató és sárkánytojást is kereshetnek az odalátogatók. Természetesen mindez a sárkányeregetés mellett zajlik, amit már péntektől lehet egészen vasárnap estig nyomatni, sőt szombaton éjjel kivilágított sárkányok is játszanak! Péntektől már lehet sátrazni.

Forrás: Szervezők

 

Még több a településen (Békéscsaba):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer