Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.

2017-ben tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a mezőmegyeri sárkányozás. Várunk szeretettel mindenkit! Új időpont: május 5-6-7. Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre Mezőmegyeren, kézműves játszóház keretében a Szent György-napi sárkánykészítés és eregetés. A múlt évihez hasonlatosan nem egy napra kell tervezzen a sátras látogató, hanem már péntektől érkezhet, de a programok szombat-vasárnap lesznek. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Mezőmegyeri ősgyepen. A sárkánykészítés rendezvénysátorban lesz!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

FONTOS!

Kedves Barátaim! Felvetődött bennünk, Szervezőkben, hogy a szokatlanul hideg és esős időjárás miatt, két héttel elhalasztanánk a rendezvény időpontját!

Most már biztos az időpont-halasztás! Átrakjuk a rendezvény időpontját Május 5-6-7-re! Ha ilyen eső után ráhajtunk a frissn gyalult földútra akkor hatalmas sárdgasztás lenne belőle! Elnézést kérünk azoktól, akik esetleg ehhez a rendezvényhez igazították munkahelyi szabadságukat!

A hétvégén a hangsúly a szombati napra esik, ekkor az ősgyepen papírsárkány készítés, a hagyományőrző Kőrösök Vidéke Vitézi bandérium előadása, Tűz-kör kulturális egyesület bemutatója, íjászbemutató és sárkánytojást is kereshetnek az odalátogatók. Természetesen mindez a sárkányeregetés mellett zajlik, amit már péntektől lehet egészen vasárnap estig nyomatni, sőt szombaton éjjel kivilágított sárkányok is játszanak! Péntektől már lehet sátrazni.

Forrás: Szervezők

 

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Szent György-napi Sárkányeregetés Mezőmegyer 2017