Sunday Brunch - ARAZ Étterem
Sunday Brunch - ARAZ Étterem

Vasárnaponként állandó őstermelői piacot üzemeltet Erzsébetvárosban a Kazinczy utca 14. szám alatt a Szimpla és az Agri-Kulti. 9-14h között fogadják az őstermelő árusok a látogatókat. A Szimplakerti Háztáji Piac már szinte fogalommá vált. A piac és heti 30-40 termelője minden vasárnap 1500-2000 vásárlót vonz. Mindenki, aki a piacon árul, valódi termelő, aki a saját termelésű, előállítású finomságait hozza el hozzánk hétről hétre. Termelőinket szigorú szabályrendszer alapján, hosszú távra választjuk, ügyelve arra, hogy minél szélesebb termékskála jelenhessen meg. Kapható is sokféle sajt, méz, lekvár, szörp, zöldség-gyümölcs, valamint hústermékek, mangalica- és vadhús, frissen szedett és szárított gombák és szarvasgomba-különlegességek, fűszerek, szendvicskrémek - a közös bennük, hogy minden vegyszermentesen, közelről.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Szimplakerti Háztáji Piac minden vasárnap 9-14 óráig

2017.  december 10., vasárnap  9:00–14:00 

Ezen a hétvégén, Ádvent második vasárnapján igazi programcunami önti el a piacot! Ráadásul a zöldség is zöldségből lesz, amiről a The Vegetable Orchestra, azaz a zöldségeken játszó Zöldség Zenekar gondoskodik, emellett lesz zöldségszobrászat is, a Keith Floyd Főzőklub pedig gulyással és lángossal várja azokat akik szeretnek jót enni és közben jót tenni, mert a bevétel a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványt gazdagítja. A The Vegetable Orchestra mellett a Braska Borbála, Sándor Éva és Geier Attila alkotta zenekar is gondoskodik a jó hangulatról.
Azt hiszem, egy posztban még soha nem írtam le ennyiszer a "zöldség" szót, úgyhogy inkább tartózkodom a további béna szóviccektől, gyertek vasárnap!


A Közös lábos minden vasárnap a Szimpla Háztáji Piac keretein belül megvalósuló közösségi főzés. Minden héten más és más civil szervezet főz egy kis adományért cserébe a Szimpla kertben.

A vasárnapi reggelink nem csak azért jó, mert biztosan tudhatod kitől és mi kerül az asztalra, hanem azért is, mert nem kell otthon órákat töltened azzal, hogy mindenkinek az ízlése szerint tálalj terülj-terülj asztalkámat pillanatok alatt. Aztán azért is jó, mert annyit eszel-iszol amennyi beléd fér, ráadásul 6 év alatt ingyenes, és ha megunás határára kerül a gyermek a szalon mellett foglalkozással köthető le, amíg ti szépen, nyugodtan megreggeliztek.

Szeretettel várunk!


KÖZÖSSÉG, KULTÚRA, CIVIL TÉR

De a piac nem csak egy hely bevásárolni, hanem valódi közösségi találkozóhely is. Minden vasárnap élő zenével várunk, kedvenc jazz-, világ- és népzenei zenekaraink mellett néha merész stíluskalandozásokat is megengedünk magunknak. Gyerekfoglalkozásainkon akár ott is hagyhatod a kicsiket, amíg vásárolsz, animátoraink pedig minden héten az évszakhoz, ünnepekhez passzoló foglalkozásokkal készülnek. Az emeleti Civil Téren civil szervezetek és programok kapnak helyet, workshopokon, játékokon, képzéseken vehetsz részt és megismerheted az aktuális Közös Lábos programban részt vevő szervezetet.

KÖZÖS LÁBOS

A Közös Lábos programunkban minden héten más-más civil szervezet képviselői főznek a piacon kapható alapanyagokból, rendszerint egy húsos és egy vegetáriánus fogást. Az itt készülő ételeket adományért cserébe kóstolhatod, adományodat pedig az aktuális szervezet kapja céljai megvalósításához. Civil szervezetek mellett cégek, baráti társaságok is jelentkezhetnek a programba, ha szeretnének egy általuk választott civil szervezetet támogatni.

Forrás: A piac honlapja


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Kapcsolódó időpontok

2017.12.01. - 2017.12.31. Szimpla Kert programok 2017
Találatok száma: 1

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A ...

3 745 Ft -tól 8 500 Ft -ig JegyvásárlásTalálatok száma: 1

ARAZ Étterem

ARAZ Étterem

Budapest VII. kerületi étterme egy olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a tradicionális ...

3 745 Ft -tól 7 490 Ft -ig Jegyvásárlásloading...
KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Szimpla Vasárnap 2017. Őstermelői piac minden vasárnap a Szimpla Kertben

Programajánlat

Szimpla Kert programok 2017
Szimpla Kert programok 2017
 • Budapest
 • VII. kerület
2017. december 1 - 31.
Instant - Fogasház Budapest programok 2017/2018
Instant - Fogasház Budapest programok 2017/2018
 • Budapest
 • VII. kerület
2017. december 12.
Nagy Budapesti Kultúrzsibi - Gozsdu Weekend Market 2017
Nagy Budapesti Kultúrzsibi - Gozsdu Weekend Market 2017
 • Budapest
 • VII. kerület
2017. december 16.

Szolgáltató

MINIVERSUM Budapest
Mini Világ & Óriási Élmények!
 • Budapest
 • VI. kerület
Miniversum Játszóház
Miniversum Játszóház
 • Budapest
 • VI. kerület
Miniversum Ajándékbolt
Miniversum Ajándékbolt
 • Budapest
 • VI. kerület
Miniversum Kávéház
Miniversum Kávéház
 • Budapest
 • VI. kerület
Magyar Nemzeti Múzeum
Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület