Sunday Brunch - ARAZ Étterem
Sunday Brunch - ARAZ Étterem

Vasárnaponként állandó őstermelői piacot üzemeltet Erzsébetvárosban a Kazinczy utca 14. szám alatt a Szimpla és az Agri-Kulti. 9-14h között fogadják az őstermelő árusok a látogatókat. A Szimplakerti Háztáji Piac már szinte fogalommá vált. A piac és heti 30-40 termelője minden vasárnap 1500-2000 vásárlót vonz. Mindenki, aki a piacon árul, valódi termelő, aki a saját termelésű, előállítású finomságait hozza el hozzánk hétről hétre. Termelőinket szigorú szabályrendszer alapján, hosszú távra választjuk, ügyelve arra, hogy minél szélesebb termékskála jelenhessen meg. Kapható is sokféle sajt, méz, lekvár, szörp, zöldség-gyümölcs, valamint hústermékek, mangalica- és vadhús, frissen szedett és szárított gombák és szarvasgomba-különlegességek, fűszerek, szendvicskrémek - a közös bennük, hogy minden vegyszermentesen, közelről.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Szimplakerti Háztáji Piac minden vasárnap 9-14 óráig

2018. április 22., vasárnap  9:00–14:00 

Tombol a tavasz, és most vasárnap is vár a piac, mindenféle földi jóval, hiszen vasárnap lesz a Föld napja!
A földszinten termelői portékák, az emeleten bőséges reggeli, a koncertteremben kézműveskedés lesz, a Közös Lábosban pedig régi barátaink, a Judit Virag & Yoni Tribe hastánccsoport mutatja meg, hogy nemcsak a színpadon jeleskednek, hanem a jótékonykodásban is - aki megkóstolja Judit jemeni bablevesét és az indiai zöldséges tésztát, a Nőkért Egyesület munkáját segíti, akik remek szabadegyetemi előadásokat szoktak szervezni a Szimpla Kertben.
A zenéről most vasárnap tavalyi Lemmingjeink, a Dzsinnkaladzsi gondoskodik.
Boldog Föld napját, gyertek!


A Közös lábos minden vasárnap a Szimpla Háztáji Piac keretein belül megvalósuló közösségi főzés. Minden héten más és más civil szervezet főz egy kis adományért cserébe a Szimpla kertben.

A vasárnapi reggelink nem csak azért jó, mert biztosan tudhatod kitől és mi kerül az asztalra, hanem azért is, mert nem kell otthon órákat töltened azzal, hogy mindenkinek az ízlése szerint tálalj terülj-terülj asztalkámat pillanatok alatt. Aztán azért is jó, mert annyit eszel-iszol amennyi beléd fér, ráadásul 6 év alatt ingyenes, és ha megunás határára kerül a gyermek a szalon mellett foglalkozással köthető le, amíg ti szépen, nyugodtan megreggeliztek.

Szeretettel várunk!


KÖZÖSSÉG, KULTÚRA, CIVIL TÉR

De a piac nem csak egy hely bevásárolni, hanem valódi közösségi találkozóhely is. Minden vasárnap élő zenével várunk, kedvenc jazz-, világ- és népzenei zenekaraink mellett néha merész stíluskalandozásokat is megengedünk magunknak. Gyerekfoglalkozásainkon akár ott is hagyhatod a kicsiket, amíg vásárolsz, animátoraink pedig minden héten az évszakhoz, ünnepekhez passzoló foglalkozásokkal készülnek. Az emeleti Civil Téren civil szervezetek és programok kapnak helyet, workshopokon, játékokon, képzéseken vehetsz részt és megismerheted az aktuális Közös Lábos programban részt vevő szervezetet.

KÖZÖS LÁBOS

A Közös Lábos programunkban minden héten más-más civil szervezet képviselői főznek a piacon kapható alapanyagokból, rendszerint egy húsos és egy vegetáriánus fogást. Az itt készülő ételeket adományért cserébe kóstolhatod, adományodat pedig az aktuális szervezet kapja céljai megvalósításához. Civil szervezetek mellett cégek, baráti társaságok is jelentkezhetnek a programba, ha szeretnének egy általuk választott civil szervezetet támogatni.

Forrás: A piac honlapja


2018.04.29.
2018.05.06.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Kapcsolódó időpontok

2018.04.01. - 2018.04.30. Szimpla Kert programok 2018
Találatok száma: 1

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A ...

3 745 Ft -tól 7 490 Ft -ig JegyvásárlásTalálatok száma: 1

ARAZ Étterem

ARAZ Étterem

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel , egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával, magyar ízek-magyar zene esttel és sok más érdekességgel ...

3 745 Ft -tól 12 990 Ft -ig JegyvásárlásKeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Szimpla Vasárnap 2018. Őstermelői piac minden vasárnap a Szimpla Kertben

Programajánlat

Szimpla Kert programok 2018
Szimpla Kert programok 2018
 • Budapest
 • VII. kerület
2018. április 1 - 30.
Instant - Fogasház Budapest programok 2018
Instant - Fogasház Budapest programok 2018
 • Budapest
 • VII. kerület
2018. április 24.
Nagy Budapesti Kultúrzsibi - Gozsdu Weekend Market 2018
Nagy Budapesti Kultúrzsibi - Gozsdu Weekend Market 2018
 • Budapest
 • VII. kerület
2018. április 27.

Szolgáltató

ARAZ Étterem
ARAZ Étterem
 • Budapest
 • VII. kerület
Magyar Nemzeti Múzeum
Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
 • Budapest
 • VIII. kerület
MINIVERSUM Élményközpont
Mini Világ & Óriási Élmények!
 • Budapest
 • VI. kerület
Miniversum Játszóház
Miniversum Játszóház
 • Budapest
 • VI. kerület