Táncszínház előadások 2022. Várkert Bazár
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Mézesvölgyi Nyár 2022 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2022 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Gyulai nyári wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai nyári wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Táncszínház előadások 2022. Várkert Bazár

Jegyvásárlás
2022. július 26.

Táncszínházi előadások a Várkert Bazárban 2022-ben.

Várkert táncszínházi előadások 2022

A TENKES KAPITÁNYA
Magyar Nemzeti Táncegyüttes
2022. 07. 26. 19:00

A Tenkes kapitánya című történelmi kalandfilm meghatározó szerepet töltött be a magyar televíziózás történetében. Az 1964-ben készült fekete-fehér film – mint a Magyar Televízió első sorozata – annak idején óriási népszerűségre tett szert.

A téma a Rákóczi-szabadságharc idején, Siklós környékén folyó kuruc-labanc küzdelmeket idézi. A főszereplő Eke Máté katonája ugyan költött személy, de számos jobbágykatonából lett kuruc tiszt történelmi alakját ötvözi egybe.

Megőrizve a film legjelentősebb, legszórakoztatóbb epizódjait, a táncegyüttes megidézi a kuruc kor legendás személyeit, zenei- és mondavilágát. Néptáncos kincsünk segítségével felidézzük nemzetünk történelmének e korszakát, teljesebb képet nyújtva a kor nevezetes és névtelen hőseiről.

Előadja a Magyar Nemzeti Táncegyüttes táncosai és Zenekara, valamint a Honvéd Férfikar

Örsi Ferenc forgatókönyve nyomán színpadra írta: Zs. Vincze Zsuzsa

Zene: Sebő Ferenc

Dalszövegek: Turczi István

Jelmeztervező: Zs. Vincze Zsuzsa és Debreczeni Ildikó

Társrendező: Zs. Vincze Zsuzsa Harangozó-díjas, érdemes művész

Rendező-koreográfus: Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, kiváló művész

Az előadás 10 éves kortól ajánlott.


Tánc a Kertben - EXIsT
2022. AUGUSZTUS 7. VASÁRNAP, 20:30

Jelenkori társadalmunk felveti a kérdést, mit is jelent nőnek lenni a mai és mindenkori világban. Az előadásban két nő, két individuum kereti a válaszokat, egymástól függetlenül és egymás relációjában. Jelentik egymásnak a barátot, a riválist, a testvért, az anyát, olykor pedig egymás kivetülései, egymás ellenpólusai.

A darab kendőzetlenül nyers őszinteséggel és fanyar humorral közelíti meg a témakört. Az előadás táncnyelvében, vizuális és a zenei világában, a zaklatottság, az erotikus túlfűtöttség, a gátlástalanság és a kiúttalanság érzése.

A darab konklúziója sokkal inkább egy kérdés a nézők felé, mint egy egzakt válasz. Hogyan képes egy nő a valódi kiteljesedésre? Hogyan viszonyul az elférfiasodás kérdéséhez? Hogyan képes megküzdeni az önön tükörképével, függőségeivel és legnagyobb ellenségével, az idővel?

Az előadás NKA IZP keretein belül valósult meg és debütált a Nemzeti Táncszínházban. Volt szerencsénk több nívós fesztivál meghívására az előadást bemutatni a Veszprémi Nemzetközi Kortárs Fesztiválon, a Tihanyi Art Placc Fesztiválon, valamint a Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozón is.

 • Előadás hossza: 45 perc
 • Esőnap: 2022.08.09 21:00
 • Koreográfus: Vasas Erika
 • Előadók: Eszterházy Fanni, Vasas Erika
 • Zene: Halász Gábor
 • Dramaturgia: Molnár Péter, Vasas Erika
 • Argentin tangó koreográfusa: Budai László
 • Jelmez: Pintér Áron
 • Szcenográfia, fény: Molnár Péter

Tánc a Kertben - A távolság mechanikája – performatív, részvételi séta
2022. AUGUSZTUS 27. SZOMBAT, 18:00

2021 tavaszán Mészáros Máté létrehozta A távolság mechanikája című előadásának köztéri és részvételi, ugyanakkor installatív verzióját.
Az eredeti produkcióban a statikus és dinamikus testek térben való elhelyezése és mozgatása, az összeillő és össze nem illő rendszerek egy térbe zsúfolása, valamint a testek között keletkező távolság vizsgálata állt a középpontban.

E problémakör érzékeltetésére a koreográfus eszköze a megfelelő mozdulat megtalálása, azaz az absztrakció fizikai testre való lefordítása, a térben elhelyezkedő testek találkozásának a variációit mutatta be, és ezáltal kívánta beindítani a szabad értelmezés lehetőségét a nézőben. A testek itt nem performatív képességük, hanem plasztikus, folyamatosan formálható anyagszerűségük miatt képzőművészeti perspektívába helyezik a táncot.

Az előadás részvételi verziójában az alkotók egy egész másfajta befogadásra invitálják a nézőket. A meghatározó mozdulatsorok és konstellációk piktogramokra lettek „lefordítva”. A nézők a grafikákat egy kiskönyvben kapják meg, amellyel közösen, egy hozzávetőlegesen egyórás sétában, Mészáros Máté vezetésével maguk is előadókká válva teremthetik újra az előadás koreográfiájának kilenc állomását, megismerve a Várkert Bazár csodálatos helyszíneit.

Koreográfia és térkoncepció: MÉSZÁROS Máté

Felhívjuk figyelmüket, hogy sétánk útvonala nem akadálymentesített, a programon meredek lépcsőkön, folyosókon közlekedünk. Kérjük, ennek megfelelően, kényelmes öltözetben érkezzen. Sétáink a meghirdetett időpontban, pontosan indulnak, a későn érkezőket nem áll módunkban megvárni. Megértésüket köszönjük!

ESŐNAP  2022. 08. 28.


Tánc a Kertben - Kávé hajnalban. Budapest táncmozaikok.
2022. AUGUSZTUS 28. VASÁRNAP, 20:00

A tánc testet öltött zene. Francia-balkán-klezmer-tangó hangjaiból születő képek, történetek emlékei elevenednek meg a kortárs tánc mozdulataiban. Találkozások, érintések, szenvedély, és még egy utolsó kávé hajnalban, amikor már haza kell menni. Csak Te és Ő. Éjszakák emlékei. A koreográfia kifejezetten erre az alkalomra készül a ¡NOSNACH sokszínű zenei anyagára, amelyben felcsendülnek a tangó taktusai New Yorktól Odesszáig, kelet-európai sanzon, francia, zsidó, argentin, balkáni és cirkuszi zenék keverednek szabadzenei elemekkel. Zene és tánc nem létező, mégis ismerős utakra ragadja magával a hallgatóságot, miközben egymást is igyekeznek lépten nyomon meglepni.

¡Nosnach:

 • Móser Ádám – harmonika, zeneszerzés
 • Kertész Endre – cselló
 • Rácz Réka – tánc
 • Csuzi Márton – tánc

Tánc a Kertben - #kaméleon no.1.
2022. SZEPTEMBER 4. VASÁRNAP, 19:30

A #kaméleon projekt a Willany Leó társulat folyamatos megújulásra való törekvésének egyik materializálása: félévente egy-egy meghívott, külsős alkotó bevonásával igyekeznek magukat újra definiálni és lehetőséget adni arra, hogy az improvizáció és a kortárstánc végtelennek tűnő fogalmához újabb gondolatokat adhassanak, ezzel gyarapítva a hazai kortárs kánont.

A vendégkoreográfusokkal létrejövő munkák – bár bemutatókkal végződnek – folyamata legalább annyira hangsúlyos és fontos: a jelenleg közel 16 fiatal táncművészből és 16 zenészből álló társulat folyamatosan cserélődő, kisebb csoportokban tanulhatnak egymástól. Azért, hogy az alkotófolyamatok valóban ezekért az értékekért tudjanak harcba szállni, a Társulat olyan művészeket hív meg, akik eddigi munkásságuk során hasonló értékek mentén dolgoztak.

Ezúttal Vadas Zsófia Tamara koncepciója kerül színpadra, arra a szimbiózisra és kollektív tudatra építve, amely a próbák során a tagok között spontán megszületett.

 • Előadás hossza: 60 perc
 • ESŐNAP: 2022.09.06 21:00
 • Alkotó táncművészek: Engelmann András, Gaál Júlia, Keresztes Patrik, Kiss Rebeka Petra, Lukács Levente, Rácz Réka, Temesvári Zsófia, Váth Máté
 • Dramaturg: Szabó-Székely Ármin
 • Jelmez: Vass Csenge
 • Fénytervező: Dézsi Kata
 • Produkciós vezető: Partig-Kis Erika
 • Koreográfus: Vadas Zsófia Tamara
 • Művészeti vezető: Grecsó Zoltán
 • Koprodukciós partner: Katlan Csoport

Tánc a Kertben - #Orfeusz #Eurüdiké
2022. szeptember 29. 19:00

Grecsó Zoltán és Simkó Beatrix duója Orfeusz és Eurüdiké mítoszát a mai viszonyok közé helyezi, egészen sajátosan értelmezve az oly sokszor feldolgozott szerelmi történetet.

Eurüdiké most kortárs világunk poklába száműzetik, ide is követi őt szerelme, ám Orfeusz számára kiismerhetetlen ez a világ, egyszerre ügyefogyottá és tehetetlenné válik – nincs ereje szembe menni a 21. század világképével. Megpróbál megfelelni Eurüdiké új ízlésvilágának, azonban nem képes megtagadni önmagát: a szeretett nőtől teljesen eltérő, lényegileg lassúbb, belső ritmusa nem talál harmóniát megváltozott szerelme hétköznapjaival. A boldog, kortalan lassúság értelmezhetetlenné válik a jelen múlandóságában, gyorsaságában.

A táncduó a mítosz világa és a ma valós viszonyai között feszülő ellentétet mutatja be, ám drámaiságában ennél jóval tovább megy, hiszen hőseit is demitologizálja. A hétköznapok, a változás, a különböző világnézet hozta dicstelen, mégis kemény harc lesz az övék.

Izgalmas vállalkozás ezt a disszonanciát, és a különbözőségekben felvillanó, pillanatnyi összecsengéseket pusztán a mozdulatok nyelvére kódolni. A tánc képes megmutatni az emberi kapcsolatok mozgatórúgóit, az újra és újra feszültséget és feloldhatatlan ellentéteket generáló, belső erőket.

Simkó Beatrix és Grecsó Zoltán együttműködésük sok éves tapasztalatait sűrítik duójukba, Dömölky Dániel letisztult látvány- és díszletkonstrukciójában, a Gryllus Ábris sound designer által teremtett atmoszférában.

Az előadás hossza: 50 perc
ESŐNAP: 2022.07.05 21:00
Koreográfia, tánc: Simkó Beatrix, Grecsó Zoltán
Zene: Gryllus Ábris
Látvány: Dömölky Dániel
Jelmez: Földi Petra
A bemutató helyszíne: Vígszínház Házi Színpad
Producer: Pro Progressione
Produkciós menedzser: Vodál Anita
Külön köszönet: Ágoston Stefánia, Bagi Anna, Kálmán Eszter, Nagy Bálint, Pető József, Reich Tamás, Sebők Borbála, Szellő Ádám, Zsalakovics Anikó

Forrás: A Szervező honlapja


2022.07.26.
2022.08.07.
2022.08.27. - 2022.08.28.
2022.09.04.
2022.09.29.
További ajánlataink

2022.07.04. - 2022.07.10. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.07.05. - 2022.07.06. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.07.05. - 2022.07.06. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.07.05. - 2022.07.10. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.07.05. - 2022.07.10. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.07.08. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.08. Nyári szabadtéri koncertek 2022. Várkert Bazár, Öntőház udvar, Neoreneszánsz kert, Szárazárok
2022.07.08. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ELECTRIC LOUNGE – LINCZÉNYI MÁRK (ANTILOPE KID)
2022.07.08. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.09. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2022.07.09. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2022.07.09. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2022.07.09. - 2022.07.10. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.07.10. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2022.07.10. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.07.11. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT JÓGA HÁMORI GABIVAL
2022.07.11. Jóga program a Várkert Bazárban 2022
2022.07.11. - 2022.07.17. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.07.12. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
KLASSZIK LASSZÓ - Magyar szakítós
2022.07.12. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.12. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.12. Nyári szabadtéri koncertek 2022. Várkert Bazár, Öntőház udvar, Neoreneszánsz kert, Szárazárok
2022.07.12. - 2022.07.17. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.07.12. - 2022.07.17. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.07.13. VÁRkert mozi 2022
2022.07.13. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
FRISS HÚS BEST OF 2022
2022.07.13. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.07.13. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.07.15. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BALATON RETROSPEKTÍV KERTMOZI: A veréb is madár
2022.07.15. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BALATON RETROSPEKTÍV KERTMOZI: Balaton Retro
2022.07.15. VÁRkert mozi 2022
2022.07.16. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2022.07.16. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2022.07.16. - 2022.07.17. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.07.16. - 2022.07.17. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2022.07.16. - 2022.07.17. A főváros ékszerdoboza, vezetett séta a Várkert Bazárban a Testőrpalotától a Déli palotákig
2022.07.17. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.07.18. Jóga program a Várkert Bazárban 2022
2022.07.18. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT JÓGA Spala Korinnával
2022.07.18. - 2022.07.24. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.07.19. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.07.19. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.07.19. - 2022.07.24. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.07.19. - 2022.07.24. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.07.20. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ZANOX – KOCKÁZATOK ÉS MELLÉKHATÁSOK - VárKERT mozi
2022.07.20. VÁRkert mozi 2022
2022.07.21. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.21. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.21. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
RIPOFF RASKOLNIKOV & SÁRKÖZI DINA
2022.07.21. Nyári szabadtéri koncertek 2022. Várkert Bazár, Öntőház udvar, Neoreneszánsz kert, Szárazárok
2022.07.23. - 2022.07.24. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.07.24. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.07.24. József nádor élete. A történelmi sétán megismerjük nádori tevékenységét és tragédiákkal teli életét
2022.07.24. Habsburgok története. Séta József nádor nyomában a királyi kertekben és a nádori kriptában
2022.07.25. Irodalmi programok Budapesten 2022. Várkert Bazár irodalmi estek
2022.07.25. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
„KÜLÖNÖSEN A TENISZT SZERETTEM...`– MÁRAI SÁNDOR ÉS A SPORT: Márai estek
2022.07.25. - 2022.07.31. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.07.26. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A TENKES KAPITÁNYA: Magyar Nemzeti Táncegyüttes
2022.07.26. - 2022.07.31. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.07.26. - 2022.07.31. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.07.27. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ARON ANDRAS & THE BLACK CIRCLE ORCHESTRA
2022.07.27. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.27. Nyári szabadtéri koncertek 2022. Várkert Bazár, Öntőház udvar, Neoreneszánsz kert, Szárazárok
2022.07.27. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.30. Séta a Budai Várban, ismerje meg a Budavári Palota történelmét!
2022.07.30. - 2022.07.31. Várkert Bazár idegenvezetés programok 2022
2022.07.31. Lovarda látogatás 2022 Budai Vár. Hauszmann paripái vezetett séta
2022.07.31. Sisi, Magyarország szerelmese, tematikus séta idegenvezetéssel a Várkert Bazárban
2022.08.01. - 2022.08.07. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.08.02. - 2022.08.07. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.08.02. - 2022.08.07. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.08.07. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Tánc a Kertben - EXIsT
2022.08.07. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.08.08. - 2022.08.14. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.08.09. - 2022.08.14. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.08.09. - 2022.08.14. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.08.10. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BEREMÉNYI KALAPJA - VárKERT mozi
2022.08.10. VÁRkert mozi 2022
2022.08.11. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.11. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
ELECTRIC LOUNGE - ZSÁGER BALÁZS (Live)
2022.08.11. Nyári szabadtéri koncertek 2022. Várkert Bazár, Öntőház udvar, Neoreneszánsz kert, Szárazárok
2022.08.11. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.13. - 2022.08.14. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.08.14. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BALATON RETROSPEKTÍV KERTMOZI: Zimmer Feri
2022.08.14. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
BALATON RETROSPEKTÍV KERTMOZI: Szerelmes biciklisták
2022.08.14. VÁRkert mozi 2022
2022.08.15. - 2022.08.21. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.08.16. - 2022.08.21. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.08.16. - 2022.08.21. Várkert Bazár kiállítások 2022
2022.08.19. - 2022.08.21. Magyar Ízek Utcája 2022 Budapest
2022.08.20. - 2022.08.21. Hétvégi családi programok a Várkert Bazárban
2022.08.22. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
VÁRKERT JÓGA Jordán Adéllal
2022.08.22. Jóga program a Várkert Bazárban 2022
2022.08.22. - 2022.08.28. Neoreneszánsz kert a Budai VárKert Bazárban
2022.08.23. Nyári szabadtéri koncertek 2022. Várkert Bazár, Öntőház udvar, Neoreneszánsz kert, Szárazárok
2022.08.23. Várkert Bazár koncert 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.23. Koncertek a Várkert Bazárban 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.23. Budai Várkert Bazár programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
YBL POP – VOL 3: Solére & Frenk & Hegedűs Józsi
2022.08.23. - 2022.08.28. I. világháborús kiállítás Új világ született címmel. Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
2022.08.23. - 2022.08.28. Várkert Bazár kiállítások 2022
Találatok száma: 14

Boutique Hotel Victoria Budapest****

Boutique Hotel Victoria Budapest****

A Budai Vár lábánál, közvetlenül a Duna partján fekvő, 4 csillagos butikhotel 27 panorámás szobát kínál Budapest szívében. A szálloda mindössze 10 perces sétára található a Budai Vártól, a Mátyás-templomtól és a Halászbástyától, melyek nem csak a város legnépszerűbb látványosságai, hanem az UNESCO ... Bővebben


Buda Castle Hotel****

Buda Castle Hotel****

A Buda Castle Hotel a Duna budai oldalán található gyönyörű Várnegyedben helyezkedik el közel a turisztikai látnivalókhoz, egy mégis csendes mellékutcában. A csodálatos helyszín amellett, hogy a Világörökség része 1987 óta, számos érdekességgel, gasztronómiai különlegességgel, kulturális élménnyel és ... Bővebben


Budavár Panzió

Budavár Panzió

A Budavár Panzió Buda szívében, a történelmi Várnegyedben fekszik exkluzív, csendes, de központi helyen. Panziónkban Ön az UNESCO világörökség területén lakik a Halászbástya lábánál, csak néhány lépésre a Mátyás templomtól. Bővebben


Exe Carlton Budapest

Exe Carlton Budapest

A Budapest szívében helyet kapott Exe Carlton Budapest barátságos és békés szállást biztosít a vendégek számára – ideális választás kikapcsolódni vágyók és üzleti úton lévők számára egyaránt. Bővebben


Gold Hotel Budapest

Gold Hotel Budapest

Ha Ön kedvező ár-érték arányú szállás ajánlatot keres Budapest centrumában, akkor a legjobb helyen jár. A Gold Hotel Budapest otthonos, elegáns, minőségi szobái klímával, LCD TV-vel, minibárral, hajszárítóval és ingyenes WiFi internet kapcsolattal felszereltek. Bővebben


Hilton Budapest Hotel

Hilton Budapest Hotel

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat. A szálloda épülete egyedülálló építészeti bravúr: ... Bővebben


Hotel Castle Garden**** Budapest

Hotel Castle Garden**** Budapest

Szállodánk nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást biztosít a turistáknak és az üzletembereknek egyaránt. A Hotel Castle Garden**** az UNESCO Világörökség listájára felkerült Budai Várnegyed bejáratánál helyezkedik el, a páratlan szépségű látnivalók (mint a Mátyás templom, Halászbástya, Budavári Palota) ... Bővebben


Hotel Charles*** Budapest

Hotel Charles*** Budapest

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, kedveli a zöld környezetet, az ízletes ételeket és a kényelmes szobákat, a legmegfelelőbb választás az Ön számára a Hotel Charles. Bővebben


Hotel Orion Várkert Budapest

Hotel Orion Várkert Budapest

Családias hangulatú szállodánk Budapest belvárosában, az Erzsébet -híd budai hídfőjénél található, egy saroknyira a Dunától. Kényelmes szobáink légkondicionáltak, ingyenes WIFI-vel, síkképernyős Tv-vel, telefonnal, minibárral és hajszárítóval felszereltek. Bővebben


Lánchíd 19 Design Hotel**** Budapest

Lánchíd 19 Design Hotel**** Budapest

Többszörösen díjnyertes design hotel Budapest belvárosában, a Duna-parton; gyönyörű panorámával a pesti Duna-partra és a Budai Várra, Budapest UNESCO Világörökségeire! A Lánchíd 19-ben nincs két egyforma szoba, a modern design székek által ’inspirált’ kreatív megoldások minden szobába egyedi hangulatot ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 53

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi ... Bővebben


Alabárdos Étterem

Alabárdos Étterem

Hagyományos magyar ételek újragondolt formában, minőségi borok kíséretében. Ezt kínáljuk Önnek történelmi falak között a Budai Várnegyed szívében. Legyen a vendégünk! Bővebben


Arany Hordó Étterem

Arany Hordó Étterem

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A ... Bővebben


Arany Kaviár Étterem

Arany Kaviár Étterem

Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a ... Bővebben


Arriba Taqueria Széna tér

Arriba Taqueria Széna tér

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ... Bővebben


Corvin Kávézó Budapest

Corvin Kávézó Budapest

A Budai Vigadó és a Kapucinus-templom között fekvő hangulatos kis tér Budapest legrégebben lakott városrésze címet is elnyerhetné. Ezen a gyönyörű helyen, a tér közepén nyitotta meg kapuit a Corvin Kávézó 2006-ban. Kávézónk belső kialakítása a klasszikus kávéházi vonalat képviseli, összhangban a tér ... Bővebben


Csészényi Kávézó Budapest

Csészényi Kávézó Budapest

Kávézónk 2005. decembere óta várja kedves vendégeit Buda szívében, a Krisztinavárosban, a régi Rill órásműhely helyén. Bővebben


Déryné Bisztró Budapest

Déryné Bisztró Budapest

Sikkes, szexi, kozmopolita. Ilyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az Auguszt család gondozásában az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át. ... Bővebben


Főőrség Étterem és Kávéház Budavári Palota

Főőrség Étterem és Kávéház Budavári Palota

A Főőrség ékköve a földszinten található kávéház. Századfordulós hangulat modern köntösben tálalva, melyet visszafogott, könnyed elegancia jellemez. Impozáns teraszunk a felújított Mátyás kútra néz, ahol vendégeink a lágy háttérzene mellett a kút nyugtató csobogását is hallgathatják. Bővebben


Halászbástya Étterem Budapest

Halászbástya Étterem Budapest

A Halászbástya Étterem egész évben várja kedves vendégeit változatos szolgáltatásaival. Asztalaink mellől jól látható a méltán híres budapesti panoráma. Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Galéria
Magyar Nemzeti Galéria
 • Budapest
 • I. kerület
A Budavári Palota Kupolája
A Budavári Palota Kupolája
 • Budapest
 • I. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 900 Ft Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események