Egri wellness pihenés - közvetlen és ingyenes átjárás a Városi Strandra
Egri wellness pihenés - közvetlen és ingyenes átjárás a Városi Strandra
A város szívében, az Egri Termál Fürdő szomszédságában, exkluzív környezetben várjuk Vendégeinket.
A város szívében, az Egri Termál Fürdő szomszédságában, exkluzív környezetben várjuk Vendégeinket.

2017. június 16-án, pénteken kezdődik és öt napig tart az Utcazenészek Versenye Egerben. Több mint 50 banda, legalább 150 zenész, 5 napon át, napi 12 órában, Eger belvárosának 20 pontján. A zenészek reggel 10-től este 10-ig szórakoztatják a látogatókat. Velünk voltál 2016-ban? Ne hagyd ki a programot 2017-ban sem, mi több, hívd meg rá ismerőseidet, és bulizzatok együtt Egerben! A gálaműsor az 5 napos rendezvény legvégén június 20-án, kedden a Gárdonyi téren lesz, ahol 20-21 óráig egy közismert sztárzenekar előzi meg az 1 millió forintos díj átadását.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Egri vállalkozók versenyt hirdetnek utcazenészeknek, vagy utcán zenélni hajlandó bandáknak kerek 1 millió forintos fődíjjal. A megmérettetés  2017. június 16 (péntek) – június 20.-áig tart. A szabály egyszerű: az a zenész nyeri a fődíjat, aki a legtöbb járókelőt nyeri meg a produkciójával.

Az Utcazenészek Versenye Egerben program határozott célkitűzése, hogy a Versenyen való megmérettetés méltó szakmai elismerés legyen minden díjazottnak. Ennek érdekében 2016. évtől egy szakmai zsűrit hívtak életre, melyben idén is magas szakmai kvalitások foglalnak helyet. Karácsony János - James énekes, gitáros, zeneszerző, a legendás LGT tagja, Csányi Zoltán a Roy és Ádám Trio dobosa, Gulyás László igazgató, Egri Farkas Ferenc Zeneiskola, valamint Nagy Zoltán az Eszterházy Károly Egyetem zenei tanszékének docense.

Ők négyen mint a szakmai Zsűri tagjai, Arany Like érméket fognak adni az arra érdemes utcazenészeknek, akik ezzel a szakmai kategóriákban érhetek el helyezést. Az 1 millió forintos fődíj sorsáról továbbra is az utca embere dönt, de ebben a kategóriában is megjelenik majd a Zsűri kiegyensúlyozó szakmai véleménye. A szavazatokat minden szereplő „vakon” adja le (a részeredmények ismerete nélkül), így a részrehajlás kizárt.

Jótékonysági küldetés:

Az Utcazenészek Versenye Egerben szervezői elkötelezettek a helyi közösség támogatásában. A Maci Akcióról közismert Round Table-3 Asztaltársasággal (www.rth3.hu) közösen valósítanak meg egy jótékonysági célkitűzést. Ennek módja, hogy a zenészek a kalappénz egy részét szabadon felajánlhatják a konkrét kitűzött cél megvalósítása érdekében, tehát minden járókelő aki pénzt dob a muzsikusoknak, az egy jótékony célhoz is hozzájárul. Idén két nehéz szociális helyzetben élő család gyermekeinek nyújt segítséget a program.

Kedden gálakoncert és díjátadó műsor


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 2

Hunguest Hotel Flóra Eger***

Hunguest Hotel Flóra Eger***

Hunguest Hotel Flóra*** a gyógyvízforrások központjában, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található. A vendégek a szálloda halljából közvetlenül és díjtalanul mehetnek át a ...


Imola Hotel Platán

Imola Hotel Platán

Magyarország első felnőttbarát szállodája, így kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad. Szállodánk hitvallása, hogy minden szülő, nagyszülő megérdemli a kényeztetést. A gyógyászati és wellness ...
loading...