Vaskakas Bábszínház előadások 2022. Online jegyvásárlás
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Pontyshow 2022 - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pontyshow 2022 - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Csabai Kolbászfesztivál programok
Csabai Kolbászfesztivál programok
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Vaskakas Bábszínház előadások 2022. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
Népszerűség
2022. október 8 - 9.

Vaskakas Bábszínház előadások és programok 2022-ben.

Vaskakas Bábszínház programajánló 2022

Csipkerózsika

OKTÓBER 5. SZERDA, 10:00
OKTÓBER 5. SZERDA, 14:00
OKTÓBER 16. VASÁRNAP, 11:00
Bartók terem

A népmese alapján írta: Hajós Zsuzsa

Látványtervező: Kuti Letícia
Zeneszerző: Branderburg Ádám
Rendező: Tárnoki Márk

Játsszák: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas), Rab Viki, Ragán Edit, Szukenyik Tamás, Vitányi-Juhász István


Ki lakik az asztal alatt?

OKTÓBER 8. SZOMBAT, 10:00
OKTÓBER 8. SZOMBAT, 11:00
Aprók terme

Asztal alá beköltözni, ott házikót építeni, oda vendégeket hívni, finomságot sütni-főzni, asztal alatti barlangban a kincseket megtalálni a kicsik kiváltsága.

És mi, túl okos felnőttek, mi, az asztalon könyöklők, csak irigyen nézzük őket, mert nem férünk az asztal alá. Meg nem fér bele a fejünkbe, hogy az asztal alattiak népe nem átall székre pattanni, székparipán elvágtatni, csillagokig meg sem állni…

Dramaturg és rendező: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)
Tervező: Bódiné Kövecses Anna, Nagy Kovács Géza
Zeneszerző: Rab Viki
Játsszák: Bánky Sára és Urszinyi Ádám


Kakasviadal

OKTÓBER 9. VASÁRNAP, 11:00
Kamaraterem

A Kakasviadal újonnan született mese a testvéri szeretet mibenlétéről, a testvérek közötti összetűzések természetéről gyerekeknek, többek között olyan kakasos népmesék felhasználásával, mint A kiskakas gyémánt félkrajcárja vagy A kakas és a róka. A kakasos mesék különböző bábtechnikák segítségével elevenednek majd meg az előadásban.

Két testvér, a Szakácsnő és a Kukta egy házias kis vendéglőt üzemeltet. Nem jönnek ki túl jól egymással. A Kukta egy nap elalszik a konyhában, és álmot lát: egy kiskakas jelenik meg neki, és arra kéri, hogy mentse meg az életét. A kakas megígéri a Kuktának, hogy teljesíti egy kívánságát, ha segít neki. A Kukta azt kívánja, hogy rendeződjön a viszony közte és a testvére között. A Szakácsnő aznap pont kakaslevest szeretne főzni. A Kukta a konyhában összetalálkozik a kiskakassal, akit a Szakácsnő feláldozni készül, és összebarátkozik vele. Innentől kezdve azon dolgozik, hogy megmentse a kiskakas életét. Alkut ajánl a testvérének: legyen azé a kiskakas, aki lefőzi a másikat mesélésben. A Szakácsnő elfogadja az ajánlatot, és ezzel kezdetét veszi a kakasos népmese-párbaj. A mesélés ugyan összecsapásnak, „kakasviadalnak” indul, de a két testvér belefeledkezik a mesélésbe, a közös játékba – az idő előrehaladtával egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Lehet, hogy végül a kiskakas élete is megmenekül?

Díszlet-, jelmez- és bábtervező: Michac Gábor
Zeneszerző: Rab Viki
Koreográfus: Bora Levente
Író, rendező: Nagy Orsolya

Játsszák:
Gerbera Márta, a szakácsnő.............. Ragán Edit
Gerbera Jutka, a kukta....................... Rab Viki


Cini-cini muzsika

OKTÓBER 15. SZOMBAT, 10:00
OKTÓBER 15. SZOMBAT, 11:00
Aprók terme

Az előadás időtartama 20 perc, melyet 20 perc játékidő követ.

Tervező: Wunder Judit
Zeneszerző: Rab Viki
Dramaturg, rendező: Kocsis Rozi Blattner Géza-díjas
Játssza: Rab Viki és Szúkenyik Tamás

Az Aprók Színházáról:
Akármilyen hihetetlen, a csecsemők, a három éves kor alatti aprócska gyerekek is fogékonyak a színházi előadásra. Persze nem akármilyenre, hanem kifejezetten nekik készülő játékokra. Tudós csoportok: pszichológusok, pedagógusok és művészek hosszú évek óta tartó vizsgálatai alapján ismert, hogy a művészi élmények már a méhen belüli életben is befolyásolják a fejlődést. A kínai császárnékról mesélték, hogy amikor állapotosak lettek, csak szép dolgokat volt szabad nézniük, hallgatniuk és szagolniuk, hogy a magzat is szép és kiegyensúlyozott legyen. Kínában már akkor tudták, amit a mai pszichológia tanít, hogy életünk első kilenc hónapja – még az anyaméhben – és az azt követő három év egész életünkre kihat. Irányt szab személyiségünknek, kreativitásunknak, lelki egészségünknek, egyszóval mindennek, ami bennünk később igazán fontos lesz.

Ezt felismerve csatlakozott a győri Vaskakas Bábszínház a norvég szakemberek által elindított „Művészet a legkisebbeknek” elnevezésű programhoz a 2007/2008-as évadban bemutatott Szivárványhinta című előadás után az Icurka-Picurka, a Cinege, cinege, kismadár, a Cini, cini muzsika és a Ba-ba-ba című produkcióival. Az esztétikai élmény, annak közös megélése, otthoni felidézése, s újraélése a csecsemő-szülő kapcsolat erősítésén, elmélyítésén túl, új tapasztalatokkal, ismeretekkel gazdagítja a kisgyermeket. Hatékonyabban, mint bármikor későbbi élete során. A művészet ebben az életkorban segíthet talán a legtöbbet.


Síppal-dobbal

OKTÓBER 22. SZOMBAT, 10:00
OKTÓBER 22. SZOMBAT, 11:00
Aprók terme

Kottafüzet, hangjegyek, ritmusképletek - mi történik, ha életre kelnek? Repülnek a hanggombócok, cikáznak a vonalak, száguldoznak a violinkulcsok. A játszók meg zenélnek, mindennel, amit csak érnek: síppal, dobbal, nádihegedűvel.

Az előadás időtartama 20 perc, melyet 20 perc játékidő követ.

Dramaturg: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)
Zene: Rab Viki
Mozgás: Bora Levente
Rendező: Ujvári Janka (Jászai Mari-díjas)

Játsszák: Rab Viki, Vitányi-Juhász István

Az Aprók Színházáról:
Akármilyen hihetetlen, a csecsemők, a három éves kor alatti aprócska gyerekek is fogékonyak a színházi előadásra. Persze nem akármilyenre, hanem kifejezetten nekik készülő játékokra.

Tudós csoportok: pszichológusok, pedagógusok és művészek hosszú évek óta tartó vizsgálatai alapján ismert, hogy a művészi élmények már a méhen belüli életben is befolyásolják a fejlődést. A kínai császárnékról mesélték, hogy amikor állapotosak lettek, csak szép dolgokat volt szabad nézniük, hallgatniuk és szagolniuk, hogy a magzat is szép és kiegyensúlyozott legyen. Kínában már akkor tudták, amit a mai pszichológia tanít, hogy életünk első kilenc hónapja – még az anyaméhben – és az azt követő három év egész életünkre kihat. Irányt szab személyiségünknek, kreativitásunknak, lelki egészségünknek, egyszóval mindennek, ami bennünk később igazán fontos lesz.

Ezt felismerve csatlakozott a győri Vaskakas Bábszínház a norvég szakemberek által elindított „Művészet a legkisebbeknek” elnevezésű programhoz az Aprók Színháza előadásokkal.


Pom Pom meséi

OKTÓBER 23. VASÁRNAP, 11:00
Kamaraterem

„Hogy ki is Pom Pom? Nem ismeritek? Ó, igazán senki sem ismeri, mert hol ilyen, hol olyan! Bámulatosan tudja változtatni az alakját! Ha akarja, olyan, mint a szőrpamacs vagy paróka vagy egyujjas, kifordított bundakesztyű vagy szobafestő pemzli, vagy papucs orrán pamutbojt, vagy szőrsapka

Picur, a kisiskolás lány lázas betegen fekszik otthon. Pom Pom, a barátja meglátogatja és történetfarigcsálással, azaz mindenféle izgalmas mese kitalálásával ütik el az időt. A közös történetalkotás során a Pom Pom-univerzum számos másik figurája is megidéződik. Felbukkan többek között Gombóc Artúr, aki a világon mindennél jobban szereti a csokoládét, Festéktüsszentő Hapci Benő, a híres festőművész, akinek korábban gondjai voltak a közösségbe való beilleszkedéssel a hapcizási szokásai miatt, Durrbelebumm, aki egy dologhoz ért csak igazán, és ez nem más, mint a durrogtatás, illetve rajtuk kívül még sokan mások. A kalandozások végére remélhetőleg nem csak Picur kedély-, hanem egészségügyi állapota is helyreáll.

Csukás István klasszikusa a Vaskakas Bábszínház kamaraszínpadán kel újra életre a 2019/2020-as évadban, a Vaskakas Bábszínház retró sorozatának legújabb darabjaként, a Frakk, a macskák réme és a Mekk Elek ezermester című nagysikerű produkciók után. Az előadásban egy különleges bábtechnikával találkozhatnak a nézők: a fekete- vagy más néven illúziószínháznak köszönhetően Picur körül valóban életre kelnek a Pom Pom-univerzum nem éppen mindennapi teremtményei. Sok zenével, és még annál is több izgalmas kalanddal; mert a fantáziának még a szoba négy fala sem szabhat határt!

Csukás István (Kossuth-díjas) Pom Pom meséi című műve alapján, bábszínpadra alkalmazta: Nagy Orsolya
Látvány- és Bábtervező: Bartal Kiss Rita (Blattner Géza-díjas)
Zeneszerző: Rab Viki
Koreográfus: Fitos Dezső (Harangozó Gyula-díjas)
Rendező: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)
A gyerekszoba rajzait készítette: Nyári Sára

Játsszák:
Picur: Gergely Rozália
Pom Pom: Szúkenyik Tamás
Gombóc Artúr:
Zengőbongó fésű, Magányos szamovár, Civakodó cipőikrek, Anya: Ragán Edit
Festéktüsszentő Hapci Benő, Durrbelebumm, Civakodó cipőikrek: Vitányi-Juhász István


Leszállás Párizsban Boeing Boeing

OKTÓBER 25. KEDD, 19:00


Nem, nem, hanem

OKTÓBER 29. SZOMBAT, 10:00 és 11:00
Aprók terme

Mi repül el, ha a kezünk nem fogja?
A kréta? A bögre?
Anyustul a szoknya?
A sajtos vagy más ízesítésű pufi?

A plüssmadár?
Nem, nem, hanem a lufi.

Varró Dániel versei alapján a szöveget szerkesztette
és az előadást rendezte: Ujvári Janka Jászai Mari - díjas
Jelmeztervező: Tresz Zsuzsa
Zeneszerző: Rab Viki

Játsszák: Ragán Edit és Szúkenyik Tamás

Az Aprók Színházáról:
Akármilyen hihetetlen, a csecsemők, a három éves kor alatti aprócska gyerekek is fogékonyak a színházi előadásra. Persze nem akármilyenre, hanem kifejezetten nekik készülő játékokra.

Tudós csoportok: pszichológusok, pedagógusok és művészek hosszú évek óta tartó vizsgálatai alapján ismert, hogy a művészi élmények már a méhen belüli életben is befolyásolják a fejlődést. A kínai császárnékról mesélték, hogy amikor állapotosak lettek, csak szép dolgokat volt szabad nézniük, hallgatniuk és szagolniuk, hogy a magzat is szép és kiegyensúlyozott legyen. Kínában már akkor tudták, amit a mai pszichológia tanít, hogy életünk első kilenc hónapja – még az anyaméhben – és az azt követő három év egész életünkre kihat. Irányt szab személyiségünknek, kreativitásunknak, lelki egészségünknek, egyszóval mindennek, ami bennünk később igazán fontos lesz.

Ezt felismerve csatlakozott a győri Vaskakas Bábszínház a norvég szakemberek által elindított „Művészet a legkisebbeknek” elnevezésű programhoz az Aprók Színháza előadásokkal.

Az előadás időtartama 20 perc, melyet 20 perc játékidő követ.


A széttáncolt cipellők

OKTÓBER 30. VASÁRNAP, 11:00
Bartók terem

Minden áldott éjszaka.. Faggathatta a király szép szóval, csúnyával a leányokat, azok egy mukk nem sok, annyit sem árultak el arról, hogy merre járnak, hol mulatnak, hol szaggatják rongyosra a királyi cipellőket.

Tipereg -toporog a király nagy tehetetlenségében, tipegnek-topognak a királylányok a titok zavarától, csak nem akar véget érni e zavaros családi körtánc. Hanem ahogy minden titokról lelebben egyszer a fátyol, és az igazság napvilágra kerül, úgy Toporgó király előtt is világossá válik az eltáncolt cipellők rejtélye. De hogy ki nyomozza ki, milyen furfanggal, s mit nyer cserébe tehetségéért, az csak azok számára derül ki, akik végignézik a Vaskakas Bábszínház A széttáncolt cipellők című előadását.

Magyar népmese alapján bábszínpadra alkalmazta: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)

Díszlettervező: Nagy-Kovács Géza
Jelmeztervező: Michac Gábor
Zeneszerző: ifj. Csoóri Sándor
Rendező- koreográfus: Kocsis Enikő (Harangozó Gyula-díjas) és Fitos Dezső (Harangozó Gyula- díjas)

Játsszák: Bánky Sára e.h., Bora Levente, Duna Orsolya m.v., Kovács Bálint m.v., Nagy Petra, Szúkenyik Tamás, Vitányi-Juhász István, Heizer Barnabás m.v.


2022.10.08. - 2022.10.09.
2022.10.15. - 2022.10.16.
2022.10.22. - 2022.10.23.
2022.10.25.
2022.10.29. - 2022.10.30.
További ajánlataink

2022.10.06. - 2022.10.07. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.10.07. - 2022.10.08. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Bárány Napok az Arundo Étteremben
2022.10.08. - 2022.10.09. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Vaskakas Bábszínház előadások októberben
2022.10.08. - 2022.10.09. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.10.09. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Győri Nemzeti Színház előadások októberben
2022.10.11. - 2022.10.14. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.10.13. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
L`ART POUR L`ART LÉGITÁRSASÁG
2022.10.15. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Csókos Asszony - operett
2022.10.15. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Kancellár Birtok borvacsora díjnyertes somlói juhfark kóstolóval
2022.10.15. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
ÁKOS 2022 -Audi Aréna - Turnézáró Nagykoncert
2022.10.15. - 2022.10.16. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.10.15. - 2022.10.16. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Vaskakas Bábszínház előadások októberben
2022.10.16. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Győri Nemzeti Színház előadások októberben
2022.10.18. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Zorán Turné 2022
2022.10.18. - 2022.10.19. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.10.20. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
The music of James Bond
2022.10.20. - 2022.10.22. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Győri Nemzeti Színház előadások októberben
2022.10.20. - 2022.10.23. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.10.21. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Orosz Zoltán harmonikaművész és Barátai
2022.10.22. - 2022.10.23. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Vaskakas Bábszínház előadások októberben
2022.10.25. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Leszállás Párizsban Boeing Boeing
2022.10.25. - 2022.10.28. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.10.29. - 2022.10.30. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Vaskakas Bábszínház előadások októberben
2022.10.29. - 2022.10.30. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.10.30. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Győri Nemzeti Színház előadások októberben
2022.11.02. - 2022.11.05. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.11.09. - 2022.11.10. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.11.12. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
FENYŐ 75 Jubileumi Koncertshow
2022.11.12. - 2022.11.13. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.11.16. - 2022.11.17. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.11.18. - 2022.11.20. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
21. Győri Könyvszalon / Kisfaludy Károly Könyvtár
2022.11.19. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
HAIR - Pannon Várszínház
2022.11.19. - 2022.11.20. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.11.22. - 2022.11.24. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.11.23. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Mocskos nyelvvel feleselek - Pottyondy Edina felnövéstörténete Mosonmagyaróvártól a szülőszobáig
2022.12.03. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.12.08. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.12.11. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Mágnás Miska operett
2022.12.11. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.12.14. - 2022.12.15. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.12.17. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.12.22. - 2022.12.23. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.12.27. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.12.30. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2022.12.30. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
HALOTT PÉNZ 18 - ÉVZÁRÓ KONCERT
2023.01.14. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Mamma Mia! musical a Madách Színház előadása
2023.01.14. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.01.23. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.02.01. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.02.05. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.03.10. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.03.19. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.03.26. - 2023.03.27. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.04.29. Győri programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Lili bárónő - operett
2023.04.29. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.05.08. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
2023.05.23. - 2023.05.24. Jegyek győri koncertekre, rendezvényekre, színházi előadásokra 2022 / 2023
Találatok száma: 43

Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr

Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr

Győr zöldövezetének legújabb szállodája négycsillagos körülményekkel várja vendégeit. Tágas, kényelmes szobák, úszómedence, jakuzzi, szaunák és a szálloda saját halastava is hozzájárul a teljes kikapcsolódáshoz, harmóniához. Séfünk ízletes ételeivel, kollégáink vendégszeretetével várjuk Önt. Bővebben

Kiemelt partner

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit szívesen várunk egy forgalmas út mellett, mégis nyugodt környezetben. Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Ajánlatkérés
TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr

Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr

Kevés magyar város büszkélkedhet egy festői szigettel belvárosának szívében, s Győr ezek közé tartozik. A Rába ölelésében elnyúló Radó-sziget igazi ékszerdoboz azok számára, akik szeretik a történelmi városrészek, a többszáz éves fák és parkok nyújtotta szépségeket. Mi olyan szerencsések vagyunk, hogy a ... Bővebben


Barokk Hotel Promenád**** Győr

Barokk Hotel Promenád**** Győr

A Barokk Hotel Promenád**** 11 kényelmes, elegáns berendezésű két- és háromágyas szobákkal – köztük egy családi és egy bioszobával - továbbá egy barokk lakosztállyal várja vendégeit Győrben. A kiváló felszereltségű szobák mind üzleti, mind szabadidős céllal Győrbe utazó vendégek számára ... Bővebben


Buda Panzió

Buda Panzió

Az első osztályú Buda Panzió Győr belvárosától néhány percnyire, jól megközelíthető nyugodt környezetben található. A panzió a történelmi belvárostól 250 m-re található, mely gyalog is könnyen és gyorsan megközelíthető. Vendégeik számára zárt parkolót biztosítanak. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek ... Bővebben


Danubius Hotel Rába

Danubius Hotel Rába

Győr a találkozások városa: a négy folyó torkolatánál fekvő településen egymást érik a kulturális programok, és randevút adnak egymásnak a különböző történelmi korok. A rengeteg látványosság közül is kiemelkedik a gyönyörűen rekonstruált barokk belváros. Itt magasodik a Danubius Hotel Rába évszázados ... Bővebben


Duna Panzió

Duna Panzió

A Mosoni-Dunához közel, az ódon belvárosban 14 összkomfortos szobákkal, hangulatos barokk társalgóval, kis belső udvarral és sok más kellemes meglepetéssel várja az egyéni, üzleti és csoportos vendégeit. Barokk hangulatú szobáink és társalgóink, valamint a környezetbe illeszkedően berendezett ... Bővebben


Dunalux Apartman Győr

Dunalux Apartman Győr

Apartmanunk a legmodernebb berendezéssel ellátott, teljesen felszerelt, maximálisan az Ön kényelmét szolgálja, melyet a Dunára néző kilátás tesz tökéletessé. Az épületegyüttesben minden igényt kielégítő kényelmet talál: wellness, fitness, szauna, masszázs, szolárium, kávézó, fodrászat, kozmetika, fogorvosi ... Bővebben


Dáma Ház Győr

Dáma Ház Győr

Minden szobában van színes TV és hűtő. 3 szobánként konyhahasználatot biztosítunk. Mosási lehetőség automata mosógéppel. Bővebben


ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium Győr

ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium Győr

A győri városközponttól néhány percre elhelyezkedő ETO Park Hotel**** Superior szálloda mind a Győrbe látogató kikacsolódni vágyó vendégek és az üzleti élet szereplői számára is tökéletes választás. A hotel az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont ... Bővebben


1 2 3 4 5   


Találatok száma: 38

Land-Plan Étterem Győr

Land-Plan Étterem Győr

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki szeret egy igazán jóízűt enni! Válasszatok étlapunkról hamisítatlan házias ízvilággal bíró frissensültjeink, halételeink és desszertjeink közül. Ám ha mégis otthon vagy munkahelyeteken szeretnétek bőségtálainkat, pizzáinkat elfogyasztani, házhoz is rendelhetitek ... Bővebben

Kiemelt partner

Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr

Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr

Kevés magyar város büszkélkedhet egy festői szigettel belvárosának szívében, s Győr ezek közé tartozik. A Rába ölelésében elnyúló Radó-sziget igazi ékszerdoboz azok számára, akik szeretik a történelmi városrészek, a többszáz éves fák és parkok nyújtotta szépségeket. Mi olyan szerencsések vagyunk, hogy a ... Bővebben


Astro Teaház Győr

Astro Teaház Győr

Teázónk a belvárostól 5 perc gyaloglásra található. Exkluzív, igényes kialakítása lehetővé teszi a kellemes, hangulatos és nyugodt körülmények között történő kikapcsolódást. Bővebben


Belga Étterem és Söröző Győr

Belga Étterem és Söröző Győr

A legjobb választás Győrben, a barokk belváros szívében! Hangulatában és kínálatában is különleges a Belga Söröző és Étterem. Pikáns sörfalatok, rafinált előételek, zamatos levesek, bolondos belga saláták és Neptun birodalmának kincsein át hosszan érlelődik a Rábaköz tájjellegű, gazdagon körített ... Bővebben


Carmen Étterem

Carmen Étterem

A győri barokk belvárostól csupán néhány percre, a Hotel Kálváriában, csendes, nyugodt helyen található a Carmen Étterem. Elegáns, valóban színvonalas környezetben felszolgált ételkülönlegességekkel és a hazai pincészetek legkiválóbb boraival igyekszünk felejthetetlenné varázsolni minden egyes ... Bővebben


Club Carat Étterem

Club Carat Étterem

Miért éppen a Club Carat? Mert számunkra nincs két egyforma vendég, nincs két egyforma esemény. Mert felkészültség, gyakorlatiasság és körültekintés jellemzi csapatunkat. Mert abban vagyunk partnerei vendégeinknek, hogy egy szépen terített asztal mellett, finom ételeket és italokat fogyasztva együtt ... Bővebben


Elixir Bar n` Kitchen Győr

Elixir Bar n` Kitchen Győr

Győr legújabb bárja, közvetlenül az egyetem területén! Élőzene, pubételek, egyedi koktélok, folyamatosan frissülő szezonális ajánlatokkal, mind az ital, mind az étel kínálatban. Gyere és ismerj meg minket! Bővebben


Erzsébet Liget Vendéglő

Erzsébet Liget Vendéglő

Győr egyik legrégebbi parkjában található éttermünk, mely 1998 óta várja megújult formában Vendégeit. Igyekszünk a mai elvárásoknak megfelelően könnyű, ízletes, mediterrán hatású ételeket kínálni, ötvözve a magyar, valamint a modern konyha gasztronómiájával. A magyar ízeket elsősorban az ősi, még el nem ... Bővebben


Face Room Étterem

Face Room Étterem

A nyugalmat és csendet keresőknek többféle tea-,kávé- és koktél - különlegesség teszi még kellemesebbé az étkezés utáni beszélgetést az étterem teraszán. Konyhánkban az európai fúziós konyhaművészet remekeit kínáljuk vendégeinknek, különböző konyhakultúrák ötvözéséből. Mindezek mellett a magyar ... Bővebben


Horváth-Kert Étterem

Horváth-Kert Étterem

50 főt befogadó magyaros kis éttermünk Győrben, gyárváros szívében található. Igazi gasztronómiai élményt nyújtó ételrepertoárunkat már 18 éve élvezhetik a hozzánk betérők. Esküvők, szabadtéri rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Csoportokat vasárnap is fogadunk, 20 fő felett 10 % engedményt adunk. ... Bővebben


1 2 3 4   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 500 Ft -tól 5 200 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
9022 Győr , Czuczor Gergely utca 17.
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események