
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!

Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!

Egy laza, barátságos hangulatú bisztró Gyenesdiáson ,ahol a gasztronómia élményt jelent. Megálmodtuk, és megcsináltuk Nektek, hogy legyen hol elengedni a hétköznapokat egy minden igényt kielégítő különleges bisztró étlappal, amely klasszik és újhullámos fogásokkal van megtűzdelve, de megtaláljátok nálunk az igazi nápolyi pizzán át a ház felejthetetlen brutál libamájas hamburgerét is. Helyi kézműves sörökkel, igazi házi szörppel, különleges koktélokkal, champagne kostolóval, hatalmas italválasztékkal várunk benneteket a haveros és csajos estékhez. Születés napok ,céges rendezvények, lány és legénybúcsú vagy amit még kitaláltok ,mi állunk elébe a kreatív kihívásnak, akár 100 fő ig.
Egy laza, barátságos hangulatú bisztró Gyenesdiáson ,ahol a gasztronómia élményt jelent. Megálmodtuk, és megcsináltuk Nektek, hogy legyen hol elengedni a hétköznapokat egy minden igényt kielégítő különleges bisztró étlappal, amely klasszik és újhullámos fogásokkal van megtűzdelve, de megtaláljátok nálunk az igazi nápolyi pizzán át a ház felejthetetlen brutál libamájas hamburgerét is. Helyi kézműves sörökkel, igazi házi szörppel, különleges koktélokkal, champagne kostolóval, hatalmas italválasztékkal várunk benneteket a haveros és csajos estékhez. Születés napok ,céges rendezvények, lány és legénybúcsú vagy amit még kitaláltok ,mi állunk elébe a kreatív kihívásnak, akár 100 fő ig.

Egy laza, barátságos hangulatú bisztró Gyenesdiáson ,ahol a gasztronómia élményt jelent. Megálmodtuk, és megcsináltuk Nektek, hogy legyen hol elengedni a hétköznapokat egy minden igényt kielégítő különleges bisztró étlappal, amely klasszik és újhullámos fogásokkal van megtűzdelve, de megtaláljátok nálunk az igazi nápolyi pizzán át a ház felejthetetlen brutál libamájas hamburgerét is. Helyi kézműves sörökkel, igazi házi szörppel, különleges koktélokkal, champagne kostolóval, hatalmas italválasztékkal várunk benneteket a haveros és csajos estékhez. Születés napok ,céges rendezvények, lány és legénybúcsú vagy amit még kitaláltok ,mi állunk elébe a kreatív kihívásnak, akár 100 fő ig.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.
A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.
A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.

A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.

Családias hangulatú borospincénkben várjuk az igényes borok kedvelőit, ahol a tradicionális badacsonyi fajták (kéknyelű, szürkebarát) mellett egyéb hungarikumokat (juhfark, budai zöld) valamint borkülönlegességeket is megkóstolhatnak. A pince fő büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.
Családias hangulatú borospincénkben várjuk az igényes borok kedvelőit, ahol a tradicionális badacsonyi fajták (kéknyelű, szürkebarát) mellett egyéb hungarikumokat (juhfark, budai zöld) valamint borkülönlegességeket is megkóstolhatnak. A pince fő büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.

Családias hangulatú borospincénkben várjuk az igényes borok kedvelőit, ahol a tradicionális badacsonyi fajták (kéknyelű, szürkebarát) mellett egyéb hungarikumokat (juhfark, budai zöld) valamint borkülönlegességeket is megkóstolhatnak. A pince fő büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.